Było na nim 21 osób
W trakcie zlotu wielu innych forumowiczów do nas dzwoniło bądź smsowało, za co brdzo im dziękuje w mieniu wszystkich bawiących się na zlocie
Zlot rozpoczął się zbiórką na Dworcu Głównym w Poznaniu, po uporanu się z problemem odalezienia się, wreszcie wakowaliśmy się do samochodów i wyruszyliśmy w kieunku Sierakowa.
Na miejscu czekał już na nas Aces z rodzinką, rozlokowaliśmy się w domkach i zaczęło się...
Było fajnie, co ja mówie
Spacerki na molo nad jezioro, quizy, tańce, śmiechy, rozmowy i inne takie tam. Czas zleciał tak szybko... za szybko.
Quizy były 3, w dwóch z ich wygrał hvolt, w jednym Majkel. Pierwsza trójka dostała wspaniałe dyplomy, które mogliśmy podziwiać zięki Acesowi. Dyplom za 1 miejsce w ogólnej klasyfikacji dostał hvolt, za 2 Majkel a za 3 Katharn.
Jak widać największą popularnością cieszyło się strzelanie z wiatrówki, która była do dyspozycji zlotowiczów dzięki Zibiemu.
Plakietki mieliśmy dzięki Cholkowi, a kubeczki dzięki Grzesiowi, którego niestety z nami nie było, jednak postanowił zrobić dla nas projekt kubka :] .
Tenchi zabrał ze sobą laptopa, więc było na czym oglądać odcinki i zrobić quizy.
Muzyki mogliśmy posłuchać dzięki Cholkowi, który przywiózł głośniki.
Osobiście uważam ten zlot za udany, coć o mały włos by do niego nie doszło. Na szczęście dzieki niezastąpionemu kwiatkowi zlot się odbył i udał
Mimo, że było to aż 5 dni czas szybko zleciał. Jak tak się zastanawiam to stwierdzam, że im dłuższy zlot tym cieżej jest się potem rozstać. Było odjazdowo i ja chcę jeszcze raz!!!
To co? Już zaczynamy myśleć o przyszłorocznym weekendzie majowym?
Pozdrawiam wszystkich gorąco i dziekuje za wspaniały weekend
:clap: :clap: :clap:
Ps. Ja chcę zdjęcia i filmy

Logowanie »