Odznaki
Napisano 28.11.2004 - |22:59|
Napisano 28.11.2004 - |23:10|
Castor dobrze że napisałeś tego posta, bo tym samym przypomniałeś mi że w ogóle zamawiałem koszulkę, a jakos to tak dawno było...Pradawny, od początku sierpnia mineły 4 pełne miesiące, a koszulki nie ma. W związku z tym zastanawiam się nad oddaniem sprawy do sądu. Mógłbym tego oczywiście nie robić, w końcu pal licho 25zł, ale nie zadałeś sobie trudu poinformować mnie o sytuacji z moim zamówieniem, a ja bardzo nie lubię spartolonej roboty. Poza tym mam firmę prawniczą, więc tylko przedstawię sytuację (jakieś 10 min.) a oni już będą ciebie po sądach ciągać. Chcesz tego? Mam nadzieję, że nie. Tak więc oczekuję konkretnej propozycji rozwiązania zaistniałej sytuacji.
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 28.11.2004 - |23:48|
Napisano 29.11.2004 - |15:12|
Nie macie czego żałować. Nie dość że czekałem w pizdu czasu, dostałem zły kolor, zły rozmiar to jeszcze cały nadruk zszedł po pierwszym praniu!! już mi się nawet przeklinać nie chce już mi się nawet przeklinać nie chce :censored:
Po pierwsze to zgodziłes się, abym wysłał Ci XXL Granatową, i nie narzekałes.
Po drugie na metce jest jak prać, więc nie rób wioski.
Castor dobrze że napisałeś tego posta, bo tym samym przypomniałeś mi że w ogóle zamawiałem koszulkę, a jakos to tak dawno było...
Jeśle chcesz to poczekaj na dodruk, jeśli Cie to nie satysfakcjonuje to pisz PM'y do mnie. Wszystko ustalimy.
A ja sobie spokojnie czekam............
Kolego DELTA, jak powyżej (u Seth'a).
Pradawny, od początku sierpnia mineły 4 pełne miesiące, a koszulki nie ma. W związku z tym zastanawiam się nad oddaniem sprawy do sądu. Mógłbym tego oczywiście nie robić, w końcu pal licho 25zł, ale nie zadałeś sobie trudu poinformować mnie o sytuacji z moim zamówieniem, a ja bardzo nie lubię spartolonej roboty. Poza tym mam firmę prawniczą, więc tylko przedstawię sytuację (jakieś 10 min.) a oni już będą ciebie po sądach ciągać. Chcesz tego? Mam nadzieję, że nie. Tak więc oczekuję konkretnej propozycji rozwiązania zaistniałej sytuacji.
Zapoznaj się z PM'em, którego Tobie wysłałem.
Uwierzcie mi, ja też chce to zakończyć. Potrzebny jest dodruk, a mało osób wie o tych koszulkach. Robie co moge. Pomożecie ?! :/
Nio i są czarne
Napisano 06.12.2004 - |20:22|
Napisano 07.12.2004 - |13:13|
Ale coś widzę, że się nie załapię...
Miecz jest duszą samuraja.
Jeżeli kto o nim zapomni lub utraci go
nie będzie mu odpuszczone.
Shogun Tokugawa Ieyasu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »