Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odznaki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
245 odpowiedzi w tym temacie

#241 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 28.11.2004 - |22:59|

Pradawny, od początku sierpnia mineły 4 pełne miesiące, a koszulki nie ma. W związku z tym zastanawiam się nad oddaniem sprawy do sądu. Mógłbym tego oczywiście nie robić, w końcu pal licho 25zł, ale nie zadałeś sobie trudu poinformować mnie o sytuacji z moim zamówieniem, a ja bardzo nie lubię spartolonej roboty. Poza tym mam firmę prawniczą, więc tylko przedstawię sytuację (jakieś 10 min.) a oni już będą ciebie po sądach ciągać. Chcesz tego? Mam nadzieję, że nie. Tak więc oczekuję konkretnej propozycji rozwiązania zaistniałej sytuacji.
  • 0

#242 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 28.11.2004 - |23:10|

Pradawny, od początku sierpnia mineły 4 pełne miesiące, a koszulki nie ma. W związku z tym zastanawiam się nad oddaniem sprawy do sądu. Mógłbym tego oczywiście nie robić, w końcu pal licho 25zł, ale nie zadałeś sobie trudu poinformować mnie o sytuacji z moim zamówieniem, a ja bardzo nie lubię spartolonej roboty. Poza tym mam firmę prawniczą, więc tylko przedstawię sytuację (jakieś 10 min.) a oni już będą ciebie po sądach ciągać. Chcesz tego? Mam nadzieję, że nie. Tak więc oczekuję konkretnej propozycji rozwiązania zaistniałej sytuacji.

Castor dobrze że napisałeś tego posta, bo tym samym przypomniałeś mi że w ogóle zamawiałem koszulkę, a jakos to tak dawno było...
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#243 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 28.11.2004 - |23:48|

Nie macie czego żałować. Nie dość że czekałem w pizdu czasu, dostałem zły kolor, zły rozmiar to jeszcze cały nadruk zszedł po pierwszym praniu! :censored: już mi się nawet przeklinać nie chce :censored:
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#244 Pradawny

Pradawny

Kapral

• Użytkownik
  • 229 postów
  • MiastoDark Music

Napisano 29.11.2004 - |15:12|

Nie macie czego żałować. Nie dość że czekałem w pizdu czasu, dostałem zły kolor, zły rozmiar to jeszcze cały nadruk zszedł po pierwszym praniu!!  już mi się nawet przeklinać nie chce  już mi się nawet przeklinać nie chce  :censored:

Po pierwsze to zgodziłes się, abym wysłał Ci XXL Granatową, i nie narzekałes.
Po drugie na metce jest jak prać, więc nie rób wioski.

Castor dobrze że napisałeś tego posta, bo tym samym przypomniałeś mi że w ogóle zamawiałem koszulkę, a jakos to tak dawno było...

Jeśle chcesz to poczekaj na dodruk, jeśli Cie to nie satysfakcjonuje to pisz PM'y do mnie. Wszystko ustalimy.

A ja sobie spokojnie czekam............

Kolego DELTA, jak powyżej (u Seth'a).

Zapoznaj się z PM'em, którego Tobie wysłałem.

Uwierzcie mi, ja też chce to zakończyć. Potrzebny jest dodruk, a mało osób wie o tych koszulkach. Robie co moge. Pomożecie ?! :/
  • 0
"...Aniołowie, jeśli tylko są, kryją się w metalowych bunkrach..."
Nio i są czarne :)

#245 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 06.12.2004 - |20:22|

No więc skoro ruszyła kolejna fala zażaleń to i ja się do niej dopiszę. Także czekam już kilka ładnych miesięcy i nie dostałem żadnej informacji na temat powstałych problemów. Czytam sobie tylko, że brakuje koszulek (co bardzo mnie dziwi bo w końcu za pienądze które wpłynęły można było sprawę już dawno załatwić) Nasuwa się tylko jedna myśl nasze pieniążki poszły sobie do czyjejś kieszeni. Mam nadzieję, że to się szybjko wyjaśni i w końcu zamówiony towar dotrze.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#246 Tyria

Tyria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów
  • MiastoKatowice :)

Napisano 07.12.2004 - |13:13|

Oooo, ja też chciałam koszulkę... :huh:

Ale coś widzę, że się nie załapię...
  • 0
Do. Or do not. There is no try.

Miecz jest duszą samuraja.