Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#241 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 17.02.2009 - |14:02|

Może mi ktoś powiedzieć, kiedy wychodzi następny ep Chucka??? Bo TVRage twierdzi że był wczoraj, nawet rip wyszedł (grupy bodajże DOT), ale ludzie narzekają, że to fake... WTF?

Użytkownik Rydzu_SSJ edytował ten post 17.02.2009 - |14:20|

• 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#242 vcarter

vcarter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 17.02.2009 - |14:03|

taka ciekawostka - pewnie mało kto wie ale Chuck zagral 13 lutego w meczu NBA - dokladnie w McDonald's Celebrity Game 2009 ;) w przeciwnej druzynie gral mial m.in. ten buraczany zdradliwy agent z Prisona ;)

http://www.nba.com/2...game/index.html
  • 0

#243 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 17.02.2009 - |14:49|

Może mi ktoś powiedzieć, kiedy wychodzi następny ep Chucka??? Bo TVRage twierdzi że był wczoraj, nawet rip wyszedł (grupy bodajże DOT), ale ludzie narzekają, że to fake... WTF?

Ludzie narzekają zanim jeszcze ściagną. Scena w ostatnich tygodniach chyba ma jakieś problemy organizacyjne, bo co chwila brakuje jakiegoś releasu, pełno błędów w numeracji i tak też jest tym razem. Pomylili numer odcinka i ludzie już fejkują w komentarzach. Właśnie oglądam i można ssać.

No i po dwóch najnowszych odcinkach (12 i 13) jak nigdy dotąd utwierdziłem się w przekonaniu, że mimo tej cukierkowości jest to jeden z najfajniejszych obecnie seriali. Psycholog pewnie by powiedział, że to syndrom utraty SG1, bo Chuck daje mi prawie wszystko to, co dawał mi SG1 i czego mi wciąż brakuje: [beeep]ista para, która nie jest parą, do towarzystwa jeszcze kilku dziwaków, dobry humor sytuacyjny i trochę akcji. Wątki rozwijają się zdrowo, odcinki są coraz zabawniejsze, ale i nie brakuje poważnych momentów.
Odcinek 12 sprawił, że turlałem się ze śmiechu, 13 natomiast jest świetnym rozwinięciem głównych wątków. No i Chuck dostał kolejnego asa, który daje mu solidne ubezpieczenie :). Wygląda na to, że producent jest równie zadowolony z serialu jak ja ;].

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 17.02.2009 - |18:54|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#244 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 17.02.2009 - |16:44|

WOWOWOWOWOWOWOWOW! The best Chuck episode ever!

Kurczę, nie uśmiałem się tak chyba od czasu oglądania Przyjaciół :D. Coś niesamowitego ten odcinek...

+ "Charles Carmichael always comes quickly." -> tekst roku chyba :D
+ "The entire neighborhood is FULCRUM." -> świetny pomysł, przypomniała mi się pewna angielska komedia o policjancie, który trafił właśnie do takiego miasteczka, w którym wszyscy byli uknuci w pewien spisek, fajny film był BTW :P
+ "Mother?" -> totalnie nie spodziewałem się, że to matka Morgana jest... kiedy Big Mike i ona odchylili się to dostałem takiego napadu śmiechu, że było jeszcze na zewnątrz domu słychać :P :P :P
+ "Sarah and I are never going to be anything more than what we are right now." -> świetnie pociągnięty wątek, wiadome że nie może się to skończyć happy endem, przynajmniej na razie...

10/10.
  • 0
Dołączona grafika

#245 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 17.02.2009 - |18:44|

Tobie Hans Olo tez chyba cos sie pomieszalo, dzisiejszy odcinek (Chuck versus Suburbs) ma numer 13, pomylkowo zostal opisany jako 14, prawdziwy 14 zostanie wyemitowany za tydzien.
A dzisiejszy ep, swietny, jak to Chuck ;] Fajny klimat byl, taki sielankowy w srodku odcinka i Mary Alice z DH ;]
  • 0

#246 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 17.02.2009 - |18:50|

dla mnie również bomba... odcinek - mastersztyk

nie będę się rozpisywać, ale zdecydowanie zgadzam się, że jest to chyba jeden z najlepszych seriali na świecie :D

10/10

co do numeracji - dzisiejszy ep miał pierwotnie lecieć jako 14, więc ktoś się chyba tym zasugerował, kiedy nadawał nazwę "rilisowi", w sumie nie dziwię się, że postanowili ten ep puścić teraz, bo jest w nim nawiązanie do Walentynek, więc taki ep na czasie :D

Użytkownik SliderOh edytował ten post 17.02.2009 - |18:53|

• 0
Dołączona grafika

#247 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 17.02.2009 - |18:53|

Tobie Hans Olo tez chyba cos sie pomieszalo, dzisiejszy odcinek (Chuck versus Suburbs) ma numer 13, pomylkowo zostal opisany jako 14, prawdziwy 14 zostanie wyemitowany za tydzien.

Si - pisałem mechanicznie i nawet nie pomyślałem :).
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#248 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 17.02.2009 - |19:01|

bo Chuck daje mi prawie wszystko to, co dawał mi SG1 i czego mi wciąż brakuje: [beeep]ista para, która nie jest parą

hehehe, to by było coś jakby utrzymali relację Sarah-Chuck na obecnym poziomie przez 8 sezonów tak, żeby widzom się nie znudziło; IMHO to można jeszcze ciągnąć pytanie jak długo; ale co do ochów i achów na Chuckiem to się przyłączam B) ;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#249 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 19.02.2009 - |05:59|

i Mary Alice z DH ;]

yyy a gdzieś Ty ją widział ?

Bo jeśli chodzi o tą co podrywała Chucka to przecież Jenny McCarthy.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#250 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 19.02.2009 - |10:37|

Chodzilo mi o zone Brada, ale to jednak nie ona. Moim zdaniem jest podobna, malo jej w sumie bylo i juz nie chcialo mi sie sprawdzac.

Użytkownik k'9999 edytował ten post 19.02.2009 - |10:38|

• 0

#251 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 19.02.2009 - |15:28|

A no to chyba, że tak mi się tak nie kojarzyła.

Dla tych co mają świeżo w pamięci ten odcinek to tutaj można popatrzyć na zdjęcia ślubne Sary i Chucka z ich przykrywki --> http://zachary-levi....s.php?album=242

Dołączona grafikaDołączona grafika

Użytkownik biku1 edytował ten post 19.02.2009 - |15:31|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#252 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 20.02.2009 - |22:03|

Na +

+ Już na początku śmiałem się z gafy nie małej Chucka, jak mozna zapomnieć o walentynkach xD

+ Mimo, że postać Emmeta mi się nie podoba, to muszę przyznać, że z jego fryzury nieżle się uśmiałem:-)

+ Text Chucka do Sary, jest napewno gdzieś ktoś, kto ma dużo gorsze walentynki i zaraz potem Casey z Whiskaczem i czymś tam jeszcze :-)

+ Wejście Chucka do domu i to miłe zaskoczenie ze zdjęciami z Sarą.

+ Poranne śniadanie dla Chucka przez Sare było odrobine zabawne i nieco zaskakujące:-)

+ "Charles Carmichael always comes quickly." kilka razy przewijałem i śmiałem się dobre 15 minut co sprawiło, że odcinek trwał ponad 60 minut a nie 42 :-)

+ Miło popatrzeć na Jenny McCarthy nie prawdaż ?:> do tego biegający Chuck po dachu :-)

+ Relacje Sary i Chucka to w jaki sposób są ukazywane, dodaje dodatkowego smaczku temu serialowi.

+ Zawsze podkreślam, że w tym serialu kawałki muzyczne są właściwie dobrane do stytuacji i za to wielki plus!

+ No i ostatnia scena gdy Big Mike obściskuję się z matką Morgana.... masakra :-)

Edit... Na + Jeszcze postać Andy Richter, jego uśmiech sprawia, że czuję się jakbym widział Jacka Nicholsona w roli Jokera z Batmana hahaha

Na -

- To w jaki sposób pozbyto się agentów Fulcrum, było żałosne niestety.

- Brak Anny w serialu, coraz rzadziej występuję. Mam wrażenie, że dla Anny rola w Chucku dobiega końca;/

Odcinek jeden z lepszych w tym sezonie. Widać, że serial idzie w dobrym kierunku i mam nadzieję, że Schwartz i Fedak mają pomysły na 3 sezon i oby ostatni, bo ciągnięcie relacji Chucka i Sary nie może iść w nieskończoność i wkońcu to się znudzi... także lepiej zakończyć w dobrym stylu, niż robić coś na siłe i bez dalszego efektu.

Dla 3 Sezonu Tak ale na kolejne już Nie.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.02.2009 - |22:23|

• 0

#253 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 21.02.2009 - |21:35|

- To w jaki sposób pozbyto się agentów Fulcrum, było żałosne niestety.

Żałosne? to byl jeden z lepszych momentow odcinka - szybka i skuteczna eliminacja

interesujace teraz jest to ze Chuck ma czesc Fulcrumsectu w glowie, moze byc z tego powodu interesujaco
  • 0
You are what you believe yourself to be

#254 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 21.02.2009 - |23:18|

interesujace teraz jest to ze Chuck ma czesc Fulcrumsectu w glowie, moze byc z tego powodu interesujaco

Dokładnie, tylko zastanawiam się czy czasem w jakiś dziwny sposób, tej wiedzy się nie pozbędzie :/. Bo tak to by chyba za łatwo była, skoro wszystkich agentów Fulcrum od razu pozna...

Użytkownik Rydzu_SSJ edytował ten post 21.02.2009 - |23:18|

• 0
Dołączona grafika

#255 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 23.02.2009 - |15:52|

słuchajta, mam na zbyciu trochę tych okularów 3D do tego specjalnego epa Chucka (i ewentualnych następnych epów 3D)

jeśli ktoś jest zainteresowany nabyciem takowych okularków, to proszę o kontakt na PW - w temacie wpiszcie Chuck 3D, to będę wiedzieć, o co biega :)
  • 0
Dołączona grafika

#256 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 24.02.2009 - |23:37|

Po ostatnich bardzo dobrych odcinkach myślałem, że przyjdzie obejrzeć nam mniej ciekawy odcinek i przyznaję się jak bardzo, ale to bardzo się myliłem, co więcej w/g mnie, to najlepszy epizod w historii tego serialu !!!

na +

+ C.Awesome już na początku zawsze gotowy do akcji hehe

+ Śledzić i być śledzonym przez prawdziwych agentów, przy doborowo dobranej muzyce :-)

+ Zaraz na początku po intro, śmiałem się z zacha bo wydawało mi się, że przyklejiły mu się wargi do poduszki, przynajmniej mi się tak wydawało, w dodatku obok Awesome z komiksem nosz qrna ale się uśmiałem:-)

+ Plusem tego odcinka napewno samochodziki w salonie :-)

+ Walka tej Japonki z Sarą wymiata w szczególności w samochodzie :-)

+ Chuck ścigający samochód z bombą plus Casey na dachu i sterowanie przez Johna pilotem do zabawki lol :-)

+ I to co mi się najbardziej w tym odcinku podobało jak Chuck w samochodzie z bombą wyjechał żeby ich ratować. Po chwili ten samochód wybuchł i potem Sara i Casey myśleli, że zginął do tego ta muzyka w/g mnie to najlepsza scena w historii tego serialu.

+ Kolejna świetna scena w tym odcinku, to jak Jeff i Lester wymiatali na scenie było niesamowite i bardzo śmieszne.

Choć muszę jeszcze raz obejrzeć z napisami jak się pojawią, bo nie wiem zabardzo co mówił Jeff pod koniec odwiedzin świetnego, a także co mówili Sara i Chuck pod koniec odcinka... dlatego pewnie jeszcze pare plusów się znajdzie:-)

Odcinek [beeep] 10/10 najlepszy w historii jak dla mnie :-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 26.02.2009 - |09:58|

• 0

#257 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 25.02.2009 - |00:15|

2x14

Kolejny znakomity odcinek.
Plusy:

* Triada - moja ulubiona grupa przestępcza :D
* Walka dwóch panienek
* Casey jadący na dachu samochodu
* Chuck z komentarzem: "You want me to befriend my best friend's ex-girlfriend's new boyfriend?"
  • 0

#258 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 26.02.2009 - |01:05|

Na plus
+ powrót Any
+ relacje Chucka i Sary moze w koncu pojda do przodu
+ Casey na wozie :D
+ walka Saray z Japonka z Traidy! mistrzowstwo!
+ scena ze "śmiercią" Chucka - genialna
  • 0
You are what you believe yourself to be

#259 AndrevLG

AndrevLG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 26.02.2009 - |22:21|

Zniszczyl mnie ten odicnek w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

10/10 :)
  • 0

#260 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 27.02.2009 - |20:28|

Chuck Vs The Beefcake

Kilka fotek i trailerów do następnego odcinka.

Linki do zdjęć:

http://1.bp.blogspot.../Beefcake 3.jpg

http://3.bp.blogspot.../Beefcake 1.jpg

http://2.bp.blogspot.../Beefcake 2.jpg

Trailer:

Sneak Peek:

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych