Od wczoraj na półkach sklepowych mozna znaleźć s3 "Lost" na Blu-Ray. Z kolei premiera s5 na dvd przewidziana jest na 19 lutego 2010 roku.
Mnie tam "Lost" już nie interesuje, jednak miło, że CDP kontynuuje wydawanie tego serialu na Blu-ray. I nawet cena jest niższa, bo za pierwsze dwa sezony Imperial życzył sobie 299zł. "Chirurdzy też pewnie wyjdą w lutym; ciekawe tylko czy CDP będzie wznawiał seriale, czy też skupi się tylko na nowych sezonach? Ja liczę na pełne wydanie "Alias", bo wiem, że chcą wydawać "complete series", nie wiadomo tylko czy akurat ten serial się na to wydanie załapie? Mogliby też wydań "Legend of the Seeker" i drugi sezon "Prywatnej praktyki". "Wyspą Harpera" też bym nie pogardził. W każdym razie CDP ma większe pole do popisu niż Imperial, bo wydają filmy tylko z jednej wytwórni, ale jak to wyjdzie w praktyce? Zobaczymy
Tak na marginesie; orientuje się ktoś w jakim sklepie można dostać pierwszy sezon "Carnivale"? Z tego co widziałem, jedynie punkt44.pl ma go w ofercie, tylko cena prawie 170zł trochę straszy. Allegro i wydanie australijskie mnie akurat nie interesuje