Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#2521 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 16.03.2009 - |19:25|

Tytuł finału po prostu piękny. Cudowny :)
  • 0

#2522 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 16.03.2009 - |22:44|

Niestety wiecie kto umrze? - "Saywer". A skąd to wiem? To właśnie tylko ta postać z całej wymienionej piątki będzie grała w nowym filmie komediowym u boku Chevy Chase oraz Winony Ryder. Podobnie było z aktorką Shannon, która jeszcze w trakcie grania w LOST dostała propozycje zagrania w remake "The Fog".

Przykre ale jednak prawdziwe :( oczywiście to nie jest 100% pewne ale tylko akurat ten aktor dostał propozycje :(

OBYM SIĘ MYLIŁ!

Użytkownik Azazell edytował ten post 16.03.2009 - |22:48|

• 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#2523 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 16.03.2009 - |22:56|

@Azazell
Sezon już nakręcony (lub prawie nakręcony), więc mogą sobie grać w filmach, a Jack jakoś nie umarł z powodu roli Foxa w Vantage Point...
  • 0

#2524 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.03.2009 - |07:55|

Teraz wam zburzę koncepcję: Kristin podaje, że wybór jest tylko między Danielem a Benem. Sawyer na pewno nie zginie.

Tytuł finału? Jak na finał sezonu o Dharmie, to można było się tego wręcz spodziewać. Tylko ciekawe co to będzie, bo obsada wg cast listy jest zaskakująca (sporo dzieciaków) - trzeba będzie poczekać na oficjalną zapowiedź do odcinka.

A skoro ma być "Incydent", to jako trupa obstawiam Bena. Zwłaszcza, że nowym Liderem Othersów ma być Locke.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 17.03.2009 - |08:02|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2525 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 17.03.2009 - |08:13|

Teraz wam zburzę koncepcję: Kristin podaje, że wybór jest tylko między Danielem a Benem. Sawyer na pewno nie zginie.

Tytuł finału? Jak na finał sezonu o Dharmie, to można było się tego wręcz spodziewać. Tylko ciekawe co to będzie, bo obsada wg cast listy jest zaskakująca (sporo dzieciaków) - trzeba będzie poczekać na oficjalną zapowiedź do odcinka.

A skoro ma być "Incydent", to jako trupa obstawiam Bena. Zwłaszcza, że nowym Liderem Othersów ma być Locke.

W odcinku 11 Ben otrze się o śmierć więc po co dwa odcinki dalej mieliby go znów zabijać.

Jako, że tytuł finału to The Incident obstawiam Daniela, który pewnie sam spowoduje incydent i zginie...szkoda.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#2526 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 17.03.2009 - |08:23|

@Azazell
Sezon już nakręcony (lub prawie nakręcony), więc mogą sobie grać w filmach, a Jack jakoś nie umarł z powodu roli Foxa w Vantage Point...

Tak ale Fox nie grał tam głównej roli. A to różnica bo James Ford ma grać u boku Winony Ryder główną rolę! ;/
  • 0

#2527 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 17.03.2009 - |13:35|

A co z filmem Whisper? Tam Holloway grał główną rolę...
Chodzi mi o to, że to nie ma znaczenia, ponieważ sezonu nie kręcą cały rok, aktorzy mają dużo czasu by grać w dużych filmach.

Wiem, że wychodzę poza ankietę, ale jak dla mnie, to pewnie zginie Locke, bo w tym sezonie na razie tylko raz zginął :P
  • 0

#2528 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 17.03.2009 - |14:19|

A czemu pod uwagę nie są brani Jack, Grubasek, Sayid itp?
  • 0

#2529 Kamuii

Kamuii

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 18.03.2009 - |17:31|

Oby Daniel bo kazdego innego szkoda a już szczególnie Sawyera czy Bena...
  • 0

#2530 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 19.03.2009 - |09:34|

Po dzisiejszym odcinku i promo nastepnego jestem w stanie na 90% stwierdzic ze naszym zaginionym trupem bedzie Sayid.
  • 0

#2531 lestat

lestat

Szeregowy

• VIP
  • 40 postów

Napisano 22.03.2009 - |11:46|

A ja mam dziwne przeczucie po oglądnięciu promo, że zginie Sawyer.....
  • 0

#2532 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 22.03.2009 - |11:48|

Tak Saywer zginie to już niemal pewne. Szkoda gościa polubiłem go. :(
  • 0

#2533 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 23.03.2009 - |19:06|

Tak Saywer zginie to już niemal pewne. Szkoda gościa polubiłem go. :(

Skąd wiesz?

An ABC insider confirms that Lost will begin filming a wedding ceremony later today that is slated to air during the show's two-hour finale on May 13. Who's getting hitched? Here are a pair of clues: Actors of Asian-American descent are being sought to play extras, and the wedding will take place on the mainland, not the island. That pretty much rules out Jack/Kate or Sawyer/Juliet. "One theory is that it's a flashback to Sun and Jin's wedding," whispers a Lost insider. "But the wild rumor is that Sun and Jin's daughter will marry Aaron in the future."
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#2534 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.03.2009 - |07:46|

An ABC insider confirms that Lost will begin filming a wedding ceremony later today that is slated to air during the show's two-hour finale on May 13. Who's getting hitched? Here are a pair of clues: Actors of Asian-American descent are being sought to play extras, and the wedding will take place on the mainland, not the island. That pretty much rules out Jack/Kate or Sawyer/Juliet. "One theory is that it's a flashback to Sun and Jin's wedding," whispers a Lost insider. "But the wild rumor is that Sun and Jin's daughter will marry Aaron in the future."

Po żenujących historyjkach w sezonie 5 ślub Aarona i Yi-Jeon w przyszłości (za 30 lat), byłby wręcz kwintesencją żenady. I gwoździem do trumny serialu.
Po takich spoilerach chyba wszyscy będą czekać na pojawienie się przecieku od lostfana 108.

Zdjęcia z planu - finał?
http://spoilerslost....set-photos.html
Samochodzik na zdjęciu 2 - cokolwiek dziwny znak Dharmy - taki jak w ostatnim ARG. I dlaczego jest to Kawasaki, jak do tej pory Dharma miała vany Volkswagena?
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2535 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 27.03.2009 - |22:21|

No dobra. Ta teoria mnie konkretnie rozbiła więc na wypadek gdyby to była prawda napiszę to tutaj.

Teoria dotyczy Sun i Bena więc jeżeli nie chcecie sobie popsuć zaskoczenia nie czytajcie ;)
Spoiler

• 0
don't try

#2536 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.03.2009 - |22:46|

No dobra. Ta teoria mnie konkretnie rozbiła więc na wypadek gdyby to była prawda napiszę to tutaj.

Teoria dotyczy Sun i Bena więc jeżeli nie chcecie sobie popsuć zaskoczenia nie czytajcie ;)

Spoiler

W przypadku Bena to nei teoria lecz fakt. O tym, ze w jednym czasie nie moga funcjonowac dwie wersje tej samej osoby potwierdzil przypadek Charlote, ktora musiala umrzec, gdyz na w 77 zyla jaj mlodsza wersja.

Kto wie, czy wyslanie Sayida w 1977 nie bylo kolejna intryga Bena, bye ten zabil malego Bena, a tym samym zwolnil miejsce dla duzego.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#2537 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 28.03.2009 - |00:02|

Sawyerowi i Lockowi raczej nie przeszkadzało bycie w tym samym czasie co ich przeszłe wersje gdy Claire rodziła, a Locke walił we właz pareset metrów dalej, więc chyba teoria idzie do śmieci?
Charlotte musiała umrzeć? Charlotte umarła, bo za długo przebywała na Wyspie...
  • 0

#2538 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2009 - |00:28|

Sawyerowi i Lockowi raczej nie przeszkadzało bycie w tym samym czasie co ich przeszłe wersje gdy Claire rodziła, a Locke walił we właz pareset metrów dalej, więc chyba teoria idzie do śmieci?
Charlotte musiała umrzeć? Charlotte umarła, bo za długo przebywała na Wyspie...

Nie bądź taki pochopny w wyrzucaniu moich teorii do kosza.

Śmierć nie była natychmiastowa. Byli tylko chwile i zaraz skakali dalej. Wszystkim zaczęło lecieć z nosa, i był pierwszy objaw. Gdy ekspozycja nie trwała byt długo, objawy ustępowały.
  • 0
Genesis

#2539 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 28.03.2009 - |02:18|

@Jonasz
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem Twoją teorię, ale czy zakłada ona, że Ben dorosły nie mógł zostać przeniesiony do czasów Dharmy jak reszta, bo gdyby został tam przeniesiony to by miał krwotoki z nosa i szybko by umarł?
  • 0

#2540 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2009 - |12:39|

@Jonasz
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem Twoją teorię, ale czy zakłada ona, że Ben dorosły nie mógł zostać przeniesiony do czasów Dharmy jak reszta, bo gdyby został tam przeniesiony to by miał krwotoki z nosa i szybko by umarł?

Sprowadzając ja do poziomu umysłowego pierwszoklasisty - zasadniczo tak.
  • 0
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych