Mysle, ze wiele osob znudzial sie LOSTem dlatego, ze wydal sie im zbyt poplatany. Wiele osob, ktroe nie ogladaly wszystkich odcnikow tracily watek
Stwierdziły, że starczy tych smętów. Zaczeło się to w połowie drugiego sezonu. No i te trzy tygodniowe przerwy pomagały.
Bo przeciez wiadomo, ze na swiecie wiecej jest ludzi glupich.
Z tym sie zgodzę.
A ja nie moge się doczekać, kiedy i Ty przestaniesz ogladać. Ten moment będzie swiętem na OTF.
Ja znudziłem się już dawno. Ale jestem twardy i staram się kończyć co zacznę. I przepraszam, że psuję Wam sielankę, ale ten serial nei jest godny aż takich peanów jakie tu wypisuje się po każdym odcinku.
1.Bardzo stara cywilizacja zamieszkująca wyspę posiada/posiadała jakas tajemnice/wiele tajemnic , którą bardzo chcą poznać naukowcy z Dharmy.
To będzie hardcorowe SF jak coś takiego dadzą. Stare cywilizacje to posiadały wszy, a nie tajemnicę.
po pierwsze naomi jest niemal pewna ze jest w stanie uratowac rozbitkow
Nie zna jeszcze wyspy. Na razie się łódzi.
Rewelacja zwłaszcza jak się okazało, że ojciec Johna Locka to ten sam gość którego całe życie szukał Soyer, który był odpowiedzialny za śmierć jego rodziców.
Boskie. Szkoda, że taka teoria padła tu z rok temu. Więc zaskoczenia nie było.
to po co oglądasz i robisz tu burdelik ? .. i zgadzam się z Jonaszem będzie to wtedy świeto na OTF
Tia kto nie myśli tak jak ja niech wy***. Macie dobrą i tępą filozofię życiową.
Deus Ex Machina- tak brzmial tytul odcinka ktorejs tam serii gdzie bylo sporo cerbera- deus ex machina oznacza "Bóg jako maszyna" wiec sklania to do myslenia ze dym to rodzaj wladzy wyzszej na wyspie
Oznacza to, że twórcy będą często wprowadzać dodatkowe postacie i okoliczności (np. Bakunin).
Czyli starszy Sawyer zginął w wypadku,jego dusza opuszczała ciało,ale natręctwo myśli Locke'a ściągnęło duszę nieświadomie ''tutaj''.
Przecież to Dharma z Richardem jako sanitariuszem go tu łodzią podwodną przywlokła.
Jack jak zwykle dup***ek, ta mu mówi o tajemnicy a on sobie odchodzi... Rozumiem że [beeep] ufa Juliett ale jak mógł tak Kate potraktować :[
A jak miał potraktować babe, która na niego nadal leci, a jednocześnie sypia z innym. Dobra lekcja. Kate chciała unieszczęśliwić ich obu. Bawiła się.
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.
Thank you and Nestle!