Witam wszystkich serdeczenie!
Na wstepie chce zlozyc zazalenia dlaczego nikt nie skanduje mojego imienia!!!!

A teraz powaznie.
Ekipa na forum dopisala naprawde fenomenalnie. W piatek jak juz wszyscy sie zjechali poszlismy na zasluzony posilek i do "sali konferencyjnej" tam odbyla sie imprezka inauguracyjna z uroczystym przywitaniem forumowiczow i rozdaniem koszulek. Usiedlismy, rozmawialismy, troche tanczylismy

(to moja wina

), troche popilismy, posmialismy sie, pojedlismy o czym juz pisal Nexus no i popilismy (aczkolwiek nie wszyscy). Bylo fenomanalnie jak juz napisal Nexus.
Nastepnego dnia rano wstalismy na sniadanie. Obudzili nas przedstawiciele Warszawy z 121277 na czele

. Co niektorzy wrocili po sniadaniu do sarkofagow na regeneracje po wyczerpujacych bojach porzedniego dnia. Ja zabralem reszte grupy na wycieczke na plaze i na spacer bo okolicach. Jak wrocilismy zajmowalismy sie blogim lenistwem na terenie osrodka nie robiac nic do 13. Sluchalismy tylko muzyki (znowu moja wina). O 13 byl obiad i na obiad obudzila sie reszta spiachow. Po obiedzie mala siesta i udalismy sie na konkurs (niektorzy na basen i zjezdzalnie). Konkurs mial byc 2 etapowy, ostatecznie wylonilismy zwyciezce z pierwszego etapu. Wygral Rejm zdobywajac 72,5 punkta czym zdeklasowal reszte. Drugie miejsce zajal Zoisyte (przy malej pomocy swojej lepszej polowy), 3 Mirc a 4 Nexus. Pozniej byla sciezka zdrowia dla zainteresowanych a dla mnie troche odpoczynku. Po kolacji znowu sala konferencyjna na odcinek no i ognisko. Na ognisku kielbaski, chlebek, troche mokrego no i zabawa. Temperatura spadla i udalismy sie do sali konferencyjnej gdzie ogladalismy, sluchalismy, tanczylismy, pilismy i rozmawialismy. Bylo mega dobrze!!!!! Pod koniec Kwiatek, Aces i Ja posprzatalismy troche no i spac. Zostaly tylko ogorki
W niedzieke nie wstalem juz na sniadanie - i tak nie bylem glodny

nie udalo mi sie tylko pokiwac Nexusowi z czego jest mi bardo przykro. Ciesze sie ze dotarl szczesliwie do domu. My poszlismy grac w siatkowke. Pojedynek byl zaciety, ujawnily sie talenty siatkarskie (prawda Ksyrax

) no ale w ostatecznym rozrachunku udalo sie wygrac naszej druzynie. 3;2 Pozniej zasluzona kapiel i rozdanie pamiatkowych dyplomow i nagrod za udzial w konkursie i nie tylko

Pozniej obiad i male sprzatanie no i wyjazd. Po drodze do Poznania sie pogubilismy ahhhh te Pniewy. Ale udalo sie wszystkich odstawic na PKS i PKP. Ci co zostali zjedli zapiekanke od Bialasa (ta oslawiona) no i do domu.
To co tu napisalem to tylko plan ramowy i nie oddaje tego co tam sie stalo. Nie wiem jak inni ale ja nasmialem sie za wszystkie czasy, osrodek byl IDEALNY!!!!!. Mysle, ze nikt nie zaluje wydanych pieniedzy bo naprawde bylo warto.
Ktos kto nie byl na zlocie bo mu sie nie chcialo, albo szkoda mu bylo wydac 160 zl to teraz naprawde powinien pluc sobie w gebe. Aces byl z zona ktora nie miala nic wspolnego z serialem a bawila sie swietnie. Mozecie mi wierzyc, ze to byla tresciwie wydana kasa. To byla naprawde wiekopomna chwila. Najlepsze na zlocie bylo to, ze duzo ludzi mialo albo powazne problemy ze zdrowiem lub szkola lub praca i te wyimaginowane sesje i "wysokie koszty" wygladaja jako tlumaczenia poprostu zalosnie. Jak ktos chce to moze i jakiekolwiek tlumaczenia zachowajcie dla siebie. Nie piszcie postow "ale wam zazdroszcze ja nie moglem" Nawet jesli to prawda to i tak zachowajcie to dla siebie. Kirkor, Lechnik koszulki dla was sa i dostaniecie je. Brakowalo was!!!
Ja juz koncze swoj elaborat. Na koniec chcialbym jeszcze powiedziec moja pointe ze zlotu.
Jest wielu ludzi na ziemi, kazdy jest inny, ma inne przyzwyczajenia, inne zamilowania, inaczej mowi, mysli i wyglada, a dzieki takiej z pozoru malej rzeczy jak Serial TV tacy ludzie spotkali sie 25 czerwca w jednym miejscu. To jest poprostu piekne!!!!!!!!! I jesli ktos mysli ze to byla sztywna impreza "muflonow"

ktorzy spedzaja zycie przed komputerem to jest w ogromnym jak wszechswiat bledzie. Ci ludzie sa fantastyczni, kazdy znalazl cos dla siebie, tylko ja zalowalem, ze czegos ze soba z Poznania nie wzialem

ale to juz zostanie miedzy nami obecnymi.
Jest 1:30 wiec przebaczcie mi stylistyke i literowki - nie spalem dwa dni
Pozdrawiam
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]