Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#221 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 25.06.2004 - |09:11|

Bawcie się dobrze i wypijcie browarka za nieobecnych forumowiczów (oczywiście za mnie także).
Ja z miłą chęcią pojawiłbym się na zlocie - problem tylko w tym, że dziś, w sobotę i niedziele pracuje i nie mogłem się zwolnić. Owszem wiedziałem o zlocie już dużo wcześniej, jednakże plany urlopowe moich współpracowników były już na ten czas ustalone i nic nie mogłem w tej sprawie uczynić. Ktoś w końcu musi pracować :look:
Pstryknijcie dużo zdjęć i jak będzie możliwość zróbcie jakieś video - chętnie bym zobaczył jak było.

Miłej zabawy :D

P.S.

A co do informacji o "flagowcu".... przed przeczytaniem zapomnieć! 

Już zapominiałem, choć i tak nie bardzo wiedziałem o co chodzi :rolleyes: .

Użytkownik marcinssdd edytował ten post 25.06.2004 - |09:13|

• 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#222 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 25.06.2004 - |10:07|

Jako jeden z ostatnich wychodzących na pociąg dopiszę, że pogoda jak na razie jest świetna (mam nadzieję, że nam taka pozostanie). Szykuje się wspaniała impreza dzięki której przełamiemy kolejną barierę zlotów kilkudniowych. Więc może następny taki będzie już w dużo większym gronie. Na razie życzę sobie i wszystkim pozostałym uczestnikom niezapomninych wrażeń i przyjemnej zabawy. Do zobaczenia.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#223 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.06.2004 - |11:55|

Jako pierwszy podzielę się wrażeniami ze zlotu. Przed chwilą dotarłem do domu i po krótkim odpoczynku będę się szykował na trochę dłuższą trasę. Razem z kwiatkeim dotarliśmy na dworzec jako ostatni. Tutaj czekała na nas spora grupa forumowiczów. Czym prędzej udaliśmy się na autobus i wbrew temu co rejm napisał, na dworzec nie było aż tak daleko. Ponieważ bilety były juz zakupione, pozostało nam tylko czekać na autobus. Przejazd trochę się nam dłużył. Ponad 2,5 godziny do Sierakowa. Z pewną obawą oglądaliśmy zmiany pogody, ale jakoś udało się nam przetrwać bez deszczu. Nikt z obecnych w grupie nie wiedział, gdzie mamy wysiąść i każdy sprawdzał mijane miejscowości, szukając na przystanku Mr Satana. W końcu jest! Razem z SGTokarem czekali pod wiatą. Stąd tylko parę kroków do ośrodka. Rozlokowanie w domkach chwilę trwało i pozostało nam czekanie na pozostałych dojeżdzających. Ośrodek położony w lesie, nad brzegiem jeziora, ale kawałek do plaży. Pierwsze pogaduszki i czas na kolację. Okazało się, że na stołówce była konkurencyjna grupa miłośników serialu "Plebania" :lol:. Potem pierwsze spotkanie w głównej siedzibie zlotu - sali konferencyjnej. Zaistniała potrzeba ustalenia odpowiednich zakupów. Grupa zaopatrzeniowa w składzie MrSatan, Saggi. kwiatek i ja dała się do centrum. W sklepie wzbudziliśmy sensację kupując 24 litry soku z czarnej porzeczki i 10 litrów soku z ziemniaków :D :D . W drodze powrotnej zahaczyliśmy o pizzerię, by zabrać menu. Zamówienie składaliśmy telefonicznie z terenu ośrodka. Prowiant dostarczony, można więc zacząć wieczorek zapoznawczy :D Trwał do czwartej rano. Rozmowy o wszystkim i o niczym. Mnie osobiście podobały się pogaduszki na zewnątrz, pod gwieździstym niebem i przy wschodzie słońca. Jeszcze tylko zgrubne posprzątanie sali i można wracać. Na tym się nie skończyło (salę opuśiliśmy około 3.00). Reszta rozmów odbyła się na tarasach domków. Potem już był tylko zasłużony odpoczynek. I tak minął pierwszy dzień zlotu. Resztę zostawię do napisania innym :D (jak w dobrym serialu - to be continued ) :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#224 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 27.06.2004 - |19:33|

Ja wrocilem z poltorej godzinki temu do domu :) zlot byl dla mnie czaderska imprezka. :) ciezko opisac co sie tam dzialo :) szkoda troche ze w siatkowke dostalismy w tylek ale mozna przebolec;) rewanz najwyzej bedzie kiedy indziej :P fajnie ze przyjechali tak fajni ludzie;) milo bylo sie z wami spotkac na zywca :) chetnie wybiore sie na nastepna taka imprezke jak bedzie ;)
  • 0

#225 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.06.2004 - |19:38|

Maja ho, majaaa ho ho... :clap:

Korzystając z chwili pragnę podziękowąć wszystkim zlotowiczom i organizatorom. Jeszcze raz, jeszcze raz :D
Log65: Happy camper

#226 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.06.2004 - |19:46|

Swoją obecność na zlocie zawdzięczam: autobusowi warszawskiej linii 184 (który się spóźnił prawie 10 minut :P) oraz uprzejmości 121277 i Zoisyte ;). Po dotarciu na teren ośrodka kwiatek wyruszył nam (121277, Zoisyte, hvolt i ja) na spotkanie (po wcześniejszym telefonie), poczym udaliśmy się do swoich kwater i zostaliśmy "zametkowani" przez guru zlotu - kwiatka. Niestety, nie byłem oficjalnie wpisany na liste uczestników (buuuuu :D) więc dostałem "metkę" typu NONAME ;) którą sprytnie popsułem ;). Następna została opisana przez 121277 długopisem rodem ze Startreka :D. Potem poszliśmy... [to be continued] ;)

/Pisząc ten post ogarnęła mnie wielka niepoczytalność i chęć obejżenia meczu ;). Z tego powodu proszę nie zwracać uwagi na ewentualne błędy które mogły wkraść się do niniejszego tekstu :P B)
  • 0

Kermita83

#227 Hangie

Hangie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 27.06.2004 - |19:56|

Ce

Poniewaz duzo osob prosilo mnie o przeslanie tego 'czegos', wiec prosze bardzo bierzcie i smiejcie sie z tego wszyscy:
http://sirius.cs.put...1/DJ Stachu.avi
  • 0

#228 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.06.2004 - |20:03|

Ce

Poniewaz duzo osob prosilo mnie o przeslanie tego 'czegos', wiec prosze bardzo bierzcie i smiejcie sie z tego wszyscy:
http://sirius.cs.put...1/DJ Stachu.avi

Ściągnałem... obejżałem... i dostałem ataku panicznego śmiechu ;)
  • 0

Kermita83

#229 lechar

lechar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoZgierz

Napisano 27.06.2004 - |20:05|

Niestety pierwszy nie jestem ale ... wrażenia bardzo fajne. Mam nadzieję, że wszyscy już dotarli. (a przynajmniej tak mi się wydaje, jako że czas mojej podróży był jednym z dłuższych). Nie będę wyręczał Naxusa dobrze mu idzie (no ale zapomniał podając listę zakupów o skrzynce soku z pewnych szyszek [moich ulubionych z resztą]). Ale nie samym sokiem żyje człowiek, wzór był bardzo prosty SG + SOK + SPORT = ODJAZD. W każdym razie warto poczekać na zdjęcia (dla których chyba będzie trzeba postawić nowy serwer ;) ) by opis był bardziej barwny. Także chciałem podziękować współzlotowiczom Heja

MrSatan ! zapiekana była ekstra i chyba nie jem kolacji! :)) pozdro.

PS
Mam pytanie dla ludzi którzy oglądali Babylon 5. Czy tam występował Natchok lub Nathok. Dzięki za odp.
  • 0

#230 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 27.06.2004 - |20:16|

Maja ho, majaaa ho ho... :clap:

[...]

Dla niezorientowanych : to "oficjalny" przeój tego hstorycznego, pierwszego kilkudniowego i pierwszrgo w plenerze zlotu fanów sg1 związanych z tym forum. Chyba każdemu z nas ta piosenka kojarzyć się teraz będzie jednoznacznie ze zlotem. :D ;) .
Ja wróciłem do domu po "odprawieniu" wraz z saggi i MrSatanem ostatnich wyjeżdżających. Yeraz szykuje się do snu ( jest parę zaległości do odrobienia ;) ).

Zlot był R E W E L A C Y J N Y !! :clap:

Naprawdę żal było wyjeżdżać. To były takie małe wakacje (szkoda, że małe).
Atrakcji było mnóstwo : wspaniałe miejsce na wypoczynek, nowe znajomości, zabawa, quiz, oglądanie wybranych 4 odcinków, każdy z jnnego sezonu, mecz siatkwki, ścieżka zdrowia ;) i inne.

Kto nie był ma czego żałować.

To na razie tyle
Dobranoc ;)
  • 0

#231 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 27.06.2004 - |20:20|

Ja także świetnie się z Wami bawiłem :afro:
Impreza była zaje :censored: sta więc jeszcze raz wszystkim uczestnikom i organizatorom WIELKIE DZIĘKI :D :D :D :D .
Jeśli chodzi o ten zlot, to powiem na koniec krótko:
NIECH BARDZO ŻAŁUJĄ WSZYSCY Z WAS, KTÓRYCH TAM Z NAMI NIE BYŁO B) :hyhy:
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#232 Pito

Pito

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 27.06.2004 - |20:36|

No szkoda że mnie niebyło ale niestety niemogłem
Ale na 100 % zjawie sie na nastepnym zlocie :)

Wogole ten pan majihahah to chyba jest opanowany przez disco goulda :hyhy: :clap: :hyhy: :clap:

Pozdro all
  • 0

#233 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 27.06.2004 - |20:45|

Ja także świetnie się z Wami bawiłem  :afro:
Impreza była zaje :censored: sta więc jeszcze raz wszystkim uczestnikom i organizatorom WIELKIE DZIĘKI  :D  :D  :D  :D .
Jeśli chodzi o ten zlot, to powiem na koniec krótko:
NIECH BARDZO ŻAŁUJĄ WSZYSCY Z WAS, KTÓRYCH TAM Z NAMI NIE BYŁO  B)  :hyhy:

Właśnie niech ŻAŁUJĄ zlot był poprostu niesamowity i trudno w tym miejscu o wszystkim napisać, na pewno będzie oficjalne info na temat zlotu. Ja będę go jeszcze długo pamiętał i czekał na następny, ponieważ jak ktoś był na tym to na pewno już żadnego nie opuści. :D

Pozdrawiam :D
-------------------
P.S. DJ StacHu rewelka, pokładałem się ze śmiechu na zlocie i teraz w domu było to samo :D :lol: :D :lol:
  • 0

#234 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.06.2004 - |20:56|

:clap: Maja ho, maja hoho :clap:

Dotarłam a at piosenka nie chce mi wyjść z głowy. nawet mi się myśleć nie chce, ze jutro trzeba do pracy. Ciągle wspominam, jak Klorel7 zgubił drogę do domku, jak wszyscy się śmiali z pewnego nawiedzonego niemca z płytą winylową, ognisko...
Dawno nie spotkałam tylu pozytywnie zakręconych ludzi.
Ekipa z forum jest fantastyczna.
Jutro rano lecę oddać klisze do wywołania i wyslę co lepsze fotki do kermita:) Już on będzie wiedział co z tym zrobić:)
Zoisyte odzyskał siły, otymizm i radość życia.
Dziękuję Wam wszystkim:)

121277 pozytywnie zakręcona:)

P.S. A oto mały prezent dla Was:

1.: Alo, salut, sunt eu, un haiduc
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.

2: Alo, alo, sunt eu, Picasso
Ti-am dat beep si sunt voinic
Dar sa stii, nu-ti cer nimic.

Refren(x2):
Vrei sa pleci dar nu-ma, nu-ma iei
Nu-ma, nu-ma iei, nu-ma, nu-ma, nu-ma iei
Chipul tau si dragostea din tei
Mi-amintesc de ochii tai.

3: Te sun sa-ti spun ce simt acum
Alo, iubirea mea sunt eu, fericirea.

4: Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso
Ti-am dat beep si sunt voinic
Dar sa stii, nu-ti cer nimic.

Refren(x4):..

Użytkownik 121277 edytował ten post 27.06.2004 - |20:57|

• 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#235 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 27.06.2004 - |21:53|

To dobrze ,że sie swietnie bawiliście :)
Podoba wam sie ta piosenksa O-zone???Według mnie to szczyt disco i pedalstwa :P ..choć takie głupie piosenki wpadaja w ucho jak mnie np. Dj bobo -"Cziłała" :hyhy:
A ten niemiec to wcale nie Dj. Stachu tylko ma on inna nazwe i inne utwory :hyhy: ...jutro postaram sie nzlaesc linka

Pozdro
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#236 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 27.06.2004 - |22:03|

To dobrze ,że sie swietnie bawiliście  :)
Podoba wam sie ta piosenksa  O-zone???Według mnie to szczyt disco  i pedalstwa :P ..choć takie głupie piosenki wpadaja w ucho jak mnie np. Dj bobo -"Cziłała" :hyhy:
A ten niemiec to wcale nie Dj. Stachu tylko ma on inna nazwe i inne utwory :hyhy: ...jutro postaram sie nzlaesc linka

Pozdro

Michał... nie byłeś na zlocie, więc nie czujesz tych klimatów naszej świetnej zabawy :clap:... i nie wiesz, dlaczego tak "lubimy" tę piosenkę B) . Po prostu świetnie sie dzięki niej nam bawiło przy "soczku z ziemniaków" w Sierakowie i dlatego tak bardzo "podoba się" ona wszystkim uczestnikom zlotu :]
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#237 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 28.06.2004 - |00:14|

Witam wszystkich serdeczenie!
Na wstepie chce zlozyc zazalenia dlaczego nikt nie skanduje mojego imienia!!!! :):)

A teraz powaznie.
Ekipa na forum dopisala naprawde fenomenalnie. W piatek jak juz wszyscy sie zjechali poszlismy na zasluzony posilek i do "sali konferencyjnej" tam odbyla sie imprezka inauguracyjna z uroczystym przywitaniem forumowiczow i rozdaniem koszulek. Usiedlismy, rozmawialismy, troche tanczylismy ;) (to moja wina :):) ), troche popilismy, posmialismy sie, pojedlismy o czym juz pisal Nexus no i popilismy (aczkolwiek nie wszyscy). Bylo fenomanalnie jak juz napisal Nexus.

Nastepnego dnia rano wstalismy na sniadanie. Obudzili nas przedstawiciele Warszawy z 121277 na czele :). Co niektorzy wrocili po sniadaniu do sarkofagow na regeneracje po wyczerpujacych bojach porzedniego dnia. Ja zabralem reszte grupy na wycieczke na plaze i na spacer bo okolicach. Jak wrocilismy zajmowalismy sie blogim lenistwem na terenie osrodka nie robiac nic do 13. Sluchalismy tylko muzyki (znowu moja wina). O 13 byl obiad i na obiad obudzila sie reszta spiachow. Po obiedzie mala siesta i udalismy sie na konkurs (niektorzy na basen i zjezdzalnie). Konkurs mial byc 2 etapowy, ostatecznie wylonilismy zwyciezce z pierwszego etapu. Wygral Rejm zdobywajac 72,5 punkta czym zdeklasowal reszte. Drugie miejsce zajal Zoisyte (przy malej pomocy swojej lepszej polowy), 3 Mirc a 4 Nexus. Pozniej byla sciezka zdrowia dla zainteresowanych a dla mnie troche odpoczynku. Po kolacji znowu sala konferencyjna na odcinek no i ognisko. Na ognisku kielbaski, chlebek, troche mokrego no i zabawa. Temperatura spadla i udalismy sie do sali konferencyjnej gdzie ogladalismy, sluchalismy, tanczylismy, pilismy i rozmawialismy. Bylo mega dobrze!!!!! Pod koniec Kwiatek, Aces i Ja posprzatalismy troche no i spac. Zostaly tylko ogorki ;)

W niedzieke nie wstalem juz na sniadanie - i tak nie bylem glodny ;) nie udalo mi sie tylko pokiwac Nexusowi z czego jest mi bardo przykro. Ciesze sie ze dotarl szczesliwie do domu. My poszlismy grac w siatkowke. Pojedynek byl zaciety, ujawnily sie talenty siatkarskie (prawda Ksyrax ;) ) no ale w ostatecznym rozrachunku udalo sie wygrac naszej druzynie. 3;2 Pozniej zasluzona kapiel i rozdanie pamiatkowych dyplomow i nagrod za udzial w konkursie i nie tylko ;) ;) Pozniej obiad i male sprzatanie no i wyjazd. Po drodze do Poznania sie pogubilismy ahhhh te Pniewy. Ale udalo sie wszystkich odstawic na PKS i PKP. Ci co zostali zjedli zapiekanke od Bialasa (ta oslawiona) no i do domu.

To co tu napisalem to tylko plan ramowy i nie oddaje tego co tam sie stalo. Nie wiem jak inni ale ja nasmialem sie za wszystkie czasy, osrodek byl IDEALNY!!!!!. Mysle, ze nikt nie zaluje wydanych pieniedzy bo naprawde bylo warto.

Ktos kto nie byl na zlocie bo mu sie nie chcialo, albo szkoda mu bylo wydac 160 zl to teraz naprawde powinien pluc sobie w gebe. Aces byl z zona ktora nie miala nic wspolnego z serialem a bawila sie swietnie. Mozecie mi wierzyc, ze to byla tresciwie wydana kasa. To byla naprawde wiekopomna chwila. Najlepsze na zlocie bylo to, ze duzo ludzi mialo albo powazne problemy ze zdrowiem lub szkola lub praca i te wyimaginowane sesje i "wysokie koszty" wygladaja jako tlumaczenia poprostu zalosnie. Jak ktos chce to moze i jakiekolwiek tlumaczenia zachowajcie dla siebie. Nie piszcie postow "ale wam zazdroszcze ja nie moglem" Nawet jesli to prawda to i tak zachowajcie to dla siebie. Kirkor, Lechnik koszulki dla was sa i dostaniecie je. Brakowalo was!!!

Ja juz koncze swoj elaborat. Na koniec chcialbym jeszcze powiedziec moja pointe ze zlotu.
Jest wielu ludzi na ziemi, kazdy jest inny, ma inne przyzwyczajenia, inne zamilowania, inaczej mowi, mysli i wyglada, a dzieki takiej z pozoru malej rzeczy jak Serial TV tacy ludzie spotkali sie 25 czerwca w jednym miejscu. To jest poprostu piekne!!!!!!!!! I jesli ktos mysli ze to byla sztywna impreza "muflonow" ;) ktorzy spedzaja zycie przed komputerem to jest w ogromnym jak wszechswiat bledzie. Ci ludzie sa fantastyczni, kazdy znalazl cos dla siebie, tylko ja zalowalem, ze czegos ze soba z Poznania nie wzialem ;););) ale to juz zostanie miedzy nami obecnymi.

Jest 1:30 wiec przebaczcie mi stylistyke i literowki - nie spalem dwa dni ;)

Pozdrawiam
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#238 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 28.06.2004 - |06:14|

Witam wszystkich zlotowiczów i nie tylko chyba czas na pierwszą odsłonę

Dołączona grafika

Pozdrawiam i dzięki za świetną zabawę ludzie z wami to ... wrota kraść zapomnieliście dodać że była wymiana odcinków niewiem jakim cudem ale mam na dysku FSC :D
TEJ LUDZISKA TO BYŁA MEGA ZABAWA JA CHCĘ JESZCZE !!!

Użytkownik Aces edytował ten post 28.06.2004 - |06:26|

• 0

#239 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.06.2004 - |08:03|

Ach ! też coś napisze :)
chociaż nie da się wyrazić słowami tego co tam było i jak było fajnie :)
Ten kto tam nie był, nie zrozumie i tak.

Na początku w piątek dla mnie zlot zaczął się już o 12 :) a nawet wcześniej.
Dojechałam na dworzec kolejowy przed 12, pare-parenaście minut później dołączył do mnie rejm.
Czekaliśmy.
Kilka minut po 12 zjawił się Zibi i przenieśliśmy się do KFC gdzie czekaliśmy na
kolejne pociągi.
Na zmiane raz rejm raz ja wychodziliśmy po kolejnych przybyłych i
grupka w KFC się powiększała, zajmując coraz więcej miejsca ;)
Rejm się przespacerował po bilety na PKSa i jak już dołączyli do nas kwiatek i Nexus to
wszyscy gromadką powędrowaliśmy na dworzec PKS. Mimo, że nie jechał z nami, aż do
momentu gdy wsiadaliśmy do autobusu towarzyszył nam KAYRON.
W autobusie spędziliśmy jakieś dwie godziny, które w tak fajnym towarzystwie zleciały
baaardzo szybko. Mieliśmy nawet klimatyzację ;) (kwiatek wszystko potrafi załatwić :P )
Dotarliśmy wreszcie na miejsce nasz główny WIELKI ORGANIZATOR wraz z
SGTokarem (naszym operatorem kamery) zaprowadzili nas do domków.
No i potem już było tylko coraz lepiej i zabawniej ;]
MrSatan nauczył nas tańczyć do naszego hymnu zlotowego :D i potem już wszyscy śpiewali
zawsze i wszędzie maja ho maja hoho albo Nu-ma nu-ma iei, nu-ma nu-ma nu-ma iei :D

Drugiego dnia było jeszcze lepiej!!
Scierzka zdrowia którą zafundował nam kwiatek jest nie do zapomnienia :]
spacer nad jeziorko też, o ognisku już nie wspomnę.
A niedzielny mecz siatkówki był wspaniała rozrywką nie tylko dla nas :D .
Nie bedę sie rozpisywac ...(no na to chyba troche za późno)...
Było tak rewelacyjnie, że jak tylko wróciłam do domu to pomyślałam:
kiedy wreszcie będzie następny zlot!!!!!!!!

Jednej rzeczy tylko żałuje :( , że ten zlot był tak strasznie krótki.

Dzięki wszystkim za fenomenalnie rewelacyjną zabawę!!!! :clap: Haila Hi Haila Ho Haila Haha!! :clap:

Użytkownik saggi edytował ten post 28.06.2004 - |08:06|

• 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#240 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 28.06.2004 - |08:10|

Alo..
Salut...
:clap:

To ja jeszcze dorzucę tajemniczego linka:
http://pyer.3dvf.net/movies_pets.html

Ci co byli na zlocie będą wiedzieli o co chodzi :)
Szczególnie polecam:
ftp://mir1.3dvf.net/hosting/pyer/pasta105.avi
Nie było tego na zlocie :)

Było supermegaekstrawystrzałowo

Vrei sa pleci dar :)

Użytkownik Zoisyte edytował ten post 28.06.2004 - |08:13|

• 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.