Skocz do zawartości

Zdjęcie

Serial nie wart polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
238 odpowiedzi w tym temacie

#221 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 08.10.2009 - |20:48|

A co ty byś robił? Wziął pistolet i ruszył na tereny skażone promieniowaniem?

Hmm, so original to dziewczyna więc nic by nie zrobił tylko jak już zrobiła. :)
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#222 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 16.10.2009 - |00:02|

I jeszcze kilka :/.../ Dead Like Me, /.../

Nie prowokuj. Albo prowokuj i uzasadnij. Albo nie zaśmiecaj forum.
  • 0
Dołączona grafika

#223 Daria

Daria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 22.11.2009 - |20:15|

Przeczytałam wszystkie strony tematu i pozwolę sobie wymienić jeden tytuł, który zawiódł mnie na całej linii:
-Harper's Island! (Wyspa Harpera): ależ szmira! Uwielbiam filmy czy książki opisujący ludzi w zamkniętej przestrzeni z mordercą wśród nich jak "Dziesięcioro Murzyniątek" Agaty Christie, manga "Zapiski detektywa Kindaichi" (jak mogli wstrzymać druk po ośmiu tomach z czterdziestu!) czy chociażby "Mindhunters" (film sam w sobie nie jest wybitny, ale jako wykorzystanie tematu już tak).
Niestety Wyspa Harpera okazała się niczym więcej jak slasherem w odcinkach. Obejrzałam wszystkie, naiwnie wierząc w porządne rozwiązanie historii.
  • 0

#224 arekDelta

arekDelta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 27.11.2009 - |19:04|

@all Jako że to mój pierwszy post więc witam.

@top.Dla mnie też najgorszym serialem je Wyspa Harpera.Mieli nawet ciekawy pomysł.Tylko jak zawsze...gorzej z wykonaniem.
  • 0

#225 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 28.05.2010 - |10:51|

A według mnie najgorszym serialem jaki widziałem (nie wliczając polskich gniotów) jest Robinson Crusoe. Nie wiem jakim cudem udało się twórcom zatrudnić takie gwiazdy kina jak Sam Neill i Sean Bean. Przestałem to coś oglądać po 3 odcinkach. Serial jest z 2008 a zrealizowany jest podobnie jak Xena czy Hercules z Kevinem Sorbo, które były kręcone w połowie lat 90-tych. "Efekty specjalne" jeżeli można to tak nazwać są krótko mówiąc fatalne, podobnie jak fabuła i gra głównych bohaterów.
Drugim takim "kwiatem", na którym się przejechałęm jest Bonekickers. Podobne odczucia jak prze Robinsonie Crusoe. Wszystko było fatalne, nie znajduję żadnego pozytywu w tym serialu, który na szczęście miał tylko 6 epizodów (ja skończyłęm oglądać po 1).
Tak poza tym to wiadomo, że Prison Break od 2 sezonu, czy Heroes od 3 (2 sezon jakoś jeszcze przełknąłem). Do gustu nie przypadł mi też Bones. Obejrzałem 3 odcinki na Polsacie i wydał mi sie mało interesujący.
  • 0

#226 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 28.05.2010 - |11:29|

[quote name='del]Drugim takim "kwiatem", na którym się przejechałęm jest Bonekickers. Podobne odczucia jak prze Robinsonie Crusoe. Wszystko było fatalne, nie znajduję żadnego pozytywu w tym serialu, który na szczęście miał tylko 6 epizodów (ja skończyłęm oglądać po 1).[/quote]

Dało się doszukać pozytywów. ;) Obejrzałem wszystkie i niektóre były całkiem fajne.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#227 Papillon

Papillon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 20.06.2010 - |23:32|

Ja odradzam serial Moda na sukces :P

A poważnie to Lost bo już nie wiadomo o co w tym serialu chodzi i chyba tyle .
  • 0

#228 Derten

Derten

Plutonowy

• LAMER
  • 367 postów

Napisano 20.06.2010 - |23:53|

Ja odradzam serial Moda na sukces :P

A poważnie to Lost bo już nie wiadomo o co w tym serialu chodzi i chyba tyle .

Lost się dawno skończył i większość już o nim zapomniała ^^ Z całym szacunkiem ale jak ktoś  nie potrafi się połapać w Loscie to  albo oglądał serial nie uważnie albo zbyt duże przerwy sobie robił ... no dajcie spokój ... tylko amerykanie mogą mieć problem z połapaniem się w tym serialu . Naprawdę nie rozumiem ludzi którzy piszą " bo już nie wiadomo o co w tym serialu chodzi i chyba tyle ." ... trzeba po prostu oglądać serial uważnie  i nie robić miesięcznych przerw między odcinkami , proste .  

• 0

#229 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 21.06.2010 - |00:56|

Mów za siebie ja właśnie oglądam kolejny raz :) (+- 4?) :D

Tzn. rozumiem bardzo doskonale i dogłębnie, ale jakoś trudno mi się z nim rozstać...

Użytkownik Grzebul edytował ten post 21.06.2010 - |00:57|

• 0

#230 emmet brown

emmet brown

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 21.06.2010 - |19:31|

Jeśli chodzi o kino sci-fi i seriale związane z tym kinem, to najgorszym serialem jakim było mi dane obejrzeć jest Stargate universe, nawet przy Stargate universe , seria Star trek to są prawdziwe dzieła sztuki, które tak nie męczą, jak każdy odcinek SGU .
  • 0
..I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatność na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

#231 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 21.09.2010 - |14:52|

Miałem zakładać temat "Nowości 2010/2011 nie godne polecenia", ale uznałem, że zrobi się burdel, bo jednym może się coś podobać, a drugim nie, poza tym nie było sensu kopiować tego tematu.

Wracając do tematu, trzymać się z dala od Outlaw i Hellcats.
  • 0

#232 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 21.09.2010 - |15:48|

Outlaw jeszcze nie widziałem, natomiast Hellcats i owszem miałem okazję zobaczyć:) Pomijam fatalną grę aktorską disneyowskich dziewczyn, dochodzi nędzna fabuła rodem z "Dziewczyn z drużyny" i słaba choreografia taneczna. Ale najbardziej wkurza tłuczona do bólu fabuła - o słabych co się staną najlepszymi... Mam drugi odcinek na dysku, nie wiem czy coś się tam zmieni, może w wolnej chwili jeszcze ten drugi zmęczę - za pierwszy 3,5/10 na zachętę.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#233 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.09.2010 - |17:14|

Chase i Mike & Molly kolejne do odhaczenia.

Jeśli chodzi o Chase to już dawno nie widziałem tyle banałów wciśniętych do jednego serialu. Ten serial może konkurować o miano jednego z niewielu seriali, który "jumped the shark" w pilocie.

Mike & Molly - Big Bang też rewelacyjnie nie zaczął, ale tutaj scenariusz jest okropny.
  • 0

#234 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 21.09.2010 - |20:24|

"Chase" to faktycznie standard do bólu, w dodatku procedural, a tych jest na rynku serialowym bez liku. Ale to nie dziwota producentem jest mistrz procedurali Bruckheimer, za którego produkcjami osobiście nie przepadam (no może poza Cold Case). Obejrzałem tylko dlatego bo chciałem zobaczyć jak wypadnie Sucre z PB i jak dla mnie całkiem nieźle, ale to za mało.
Wracając do Hellcats zostałem wprowadzony w ogromny błąd przez filmweb: http://www.filmweb.p...ats-2010-563915
wg nich rolę Raya Raymonda miał grać dobrze nam znany Ben Browder, a to zwyczajny joke.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural

#235 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 21.09.2010 - |23:02|

Wow, tzn że Browder tam nie gra?
A ja chciałem mimo wielkiego zniechęcenia do takich seriali ogarnąć serial specjalnie by go zobaczyć :blink:
  • 0

#236 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 22.09.2010 - |13:14|

Gość, który gra tego Raymonda to niejaki Jeff Hephner, może i odrobinę podobny do Browdera, ale tylko odrobinę:) Ale siła sugestii była dość spora, bo miałem przez pewną chwilę wątpliwości, a co do Hellcats obejrzałem i 2 odcinek i z czystym sumieniem mogę podziękować - klimaty Hannah Montana czy Bring it On to dobre dla nastolatek, którym serial z całą pewnością się spodoba.

Użytkownik Macmax edytował ten post 24.09.2010 - |13:39|

• 0

#237 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 24.09.2010 - |10:27|

Better with You - dziadostwo.

My Generation - jeden z najgorszych seriali, które w moim życiu dane było mi widzieć. Okropny scenariusz, okropna gra aktorów, a fabuła ta pobiła nawet mojego faworyta tej jesieni czyli Outlaw. Jak można dać zielone światło takiemu gniotowi?

Shit My Dad Says - przemilczę ten serial.

Outsourced - dno i trzy metry mułu. Rasistowskie [beeep].
  • 0

#238 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.09.2011 - |15:26|

Zaczynamy nową rundę.

2 Broke Girls - w sumie podejrzewam, że osobom, którym podoba się Two and a Half Men to podejdzie, tym którym Community albo The Office to nie. Nie jest to najgorsza rzecz jaką widziałem, ale nie widzę powodu dla którego miałbym pozostać przy tym serialu. Po prostu jest dużo lepszych seriali na wizji.

Free Agents US - nieśmieszne.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 21.09.2011 - |15:48|

• 0

#239 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 05.09.2012 - |22:47|

Nie polecam Earth Final Conflict. Nuda, że ja Cię kręcę plus irytujące postaci i zmarnowany potencjał. Odpadłem po 5 pierwszych odcinkach, plus wyczytałem, że pierwszy sezon najlepszy. Czyli dalej będzie tylko gorzej..
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych