Skocz do zawartości

Zdjęcie

O trzecim sezonie ogólnie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#221 V-ice

V-ice

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Miasto-=Lublin=-

Napisano 12.10.2006 - |20:15|

Zamotany troche ten drugi epi. Ciekaw jestem skad ci Inni wyszli ze niebyli mokrzy w czasie jak kradli łódź. Said z żółtkiem przecierz czatowali. Takze ciekawe skąd oni sie wzieli. Moze cos mi umknęło. No niewiem. Ciekawi takze fakt co ten typek chce od Jacka, że zwroci sie do niego w odpowiednim momecie o pomoc.
  • 0

#222 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 12.10.2006 - |21:32|

JA też się nad tym zastanawiałam. Gdyby podeszli cicho pod brzeg, mogliby popłynąć ten kawałek wpław, ale byliby mokrzy. Nie mają już motorówki, a dużą łódź byłoby widać. No sama nie wiem...
  • 0

#223 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 13.10.2006 - |11:07|

Albo co gorsza bedzie sie jeszcze glupiej ciagnal. Mam nadzieje ze odpuszcza sobie robienie 10 sezonow ;s.

@down: Wlasnie na to licze, ze ogladalnosc spadnie bo moze dzieki temu lost skonczy sie jeszcze w miare racjonalnie.

Użytkownik Hadekin edytował ten post 14.10.2006 - |13:48|

• 0

#224 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 14.10.2006 - |13:15|

Nie będzie 10. Może nawet nie być czwartego jak tak oglądalność będzie spadać :)

Martwi mnie tylko to, by nie było jak z Twin Peaks, że ABC nie da kasy na dalszy sezon i w ogóle się nie skończy.

Użytkownik Jellyeater edytował ten post 14.10.2006 - |13:16|

• 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#225 InVer

InVer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 17.10.2006 - |19:48|

o której czasu naszego (Warszawskiego) ma byćpo amerykańskiej stronie atlantyku w tv odcinek 3x03 ?
-
Dajcie na prv jakieś namiary na szybki serwer proxy - przez który daloby się u nas film obejrzeć - stream ze stronki.
  • 0

#226 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 18.10.2006 - |19:49|

Pierwszy Ep naprawdę dobry; zwłaszcza pierwsze 3:50
Drugi niezły, kilka scen fajnych...
Ktoś wie [dokładnie] jak i kiedy można oglądać LOSTów na stronie abc...
  • 0

#227 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.10.2006 - |02:43|

Uff, niech ochłone...po trzecim epizodzie.

Locke wraca i to w wielkim stylu.

Episod raczej kameralny. Nie dzieje się wiele, alo to co się dzieje jest ważne. Bardzo ważne.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#228 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.10.2006 - |05:33|

mam dokładnie takie same odczucia jak Jonasz... mimo, że nie zrozumiałem w pełni końcówki ( a ona jest chyba bardzo ważna) odcinek mimo braku spektakularnych akcji czy dokrywania zagadek, trzyma w napięciu, a i retrospekcja dobra.
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#229 veN

veN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 19.10.2006 - |19:33|

ktos wie jak wyglada harmonogram 3 sezonu? kiedy ew. przerwy itp.? jesli tak to poprosze PM :) dzieki z gory :clap:

ps. oczywiscie powyzej 03x07

Użytkownik veN edytował ten post 19.10.2006 - |19:34|

• 0

#230 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 19.10.2006 - |21:55|

z tego co wiem to pierwsze 6 odcinków leci normalnie, potem jest 2-3 tygodniowa przerwa, a potem do końca 3 sezonu wszystkie odcinki emitowane co tydzień.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#231 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 19.10.2006 - |23:15|

Przerwa jest do Lutego 2007 czyli około 3 miesiące a nie tygodnie.
  • 0

#232 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 20.10.2006 - |16:44|

Mnie zaniepokoiły słowa Boona kiedy Lock wskazywał na Clair i Charliego. "Nic się im nie stanie. Przynajmniej narazie". Poza tym trochę drażni mnie Charlie. Stał się jakiś gburowaty i złośliwy. Ale ta złośliwośc miejscami nie jest wcale śmieszna. A Lock znalazł jaja które zgubił w 2 sezonie :P
  • 0

#233 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.10.2006 - |16:46|

Mnie zaniepokoiły słowa Boona kiedy Lock wskazywał na Clair i Charliego. "Nic się im nie stanie. Przynajmniej narazie". Poza tym trochę drażni mnie Charlie. Stał się jakiś gburowaty i złośliwy. Ale ta złośliwośc miejscami nie jest wcale śmieszna. A Lock znalazł jaja które zgubił w 2 sezonie :P

Charlie jest sarkastyczny i takim zawsze był, od poczatku. Z Lockiem ma na pieńsku za upokorzenie jakie z jego strony doznał w połowie drugiego sezonu.
  • 0
Genesis

#234 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.10.2006 - |03:21|

Every man for himself jest antytezą Live togather die alone

Coż za episod. Pominąwszy nieco naciągana i nie wiem czy potrzebne sceny z plazy z Desmondem w roli głownej, odcinek wspaniały w każdej sekundzie. Retrospekcja Sawyera bardzo dobre, akcja na wyspie też. Sezon trzyma wysoki poziom z odcinka na odcinek.

Ja osobiście się cieszę, że kładzie się nacisk na dramat, jak w pierwszym sezonie. Także postacie, spłycone i wypłaszczone w drugim, znów nabieraja głebi. W retrospekcji zobaczyliśmy Sawyera jako złego człowieka. Podłego człowieka, a jednocześnie wilkodusznego. To czwara z kolei retsrospekcja przedstawiająca kolejnego bohatera w nieco innym świetle.
  • 0
Genesis

#235 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 02.11.2006 - |04:19|

Pierwsze wrażenia po oglądnienięciu Cost of Living.

Od czego to zacząć? Episod można równie dobrze uznać za najlepszy z serii jak i za najgorszy. Bardzo chaotyczny, tak w głwonej akcji jak i w retrospekcji. Wydarza się w nim jednak dużo i to rzeczy, które wiele teorii i wcześniejszych doświadczeń pokazują w nowym świetle.

Retrospekcja, podobnie jak poprzednie, pokazuje ciemną stronę postaci, Mr. Eko, tak jakby nie była dotychczas dostatecznie ciemna.

Gra jaką prowadzą z Jackeim Inni, jest albo bardzo wyrachowana, albo wyrazem desparacji. Jack albo jest zabawką w ich rękach, albo jest już bardzo blisko by sam zacząć rozdawać karty.

W episodzie dzieje się tak wiele spraw związanych z tejemnicami, że spodziewam się, że wywoła on rekordową ilośc zażartych dyskusji. Prze następny tydzień bedzie tu werzało.

Napisal bym więcej, lecz się powstrzumuje. O tej porze ciągle może to być uznana za spojlerowanie.
  • 0
Genesis

#236 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 02.11.2006 - |06:19|

jak co tydzień pozostaje mi się tylko zgodzić :D

bardzo dobry odcinek :]
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#237 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 04.11.2006 - |13:11|

1 Odcinek baaardzo mi się podobał. Super Wprowadzienie do realii jakie panują w Season 3. w 2 odcinku nie podobały mi się retrospekcje, i znowu JUŻ NIE POTRZEBNE na siłe wprowadzanie kłótni pomiędzy Jinem a Sun.
Odcinek 3 chciał nam troche przybliżyc lub wspomniec Season 1. Kiedy to Locke dzięki "głosu Wyspy" Prowadzi ślepe misje w dżungli. w 4 odcinku mamy naprawde pokazaną siłe "The Other's". James Ford był MISTRZEM w oszukiwaniu ludzi. (pamiętamy motyw ze splówami) A jednak "The Other's" są Mistrzami we wszystkim.
w 5 odcinku Jack jednak pokazuje że "The Other's" wcale nie są takimi Mistrzami jakby się wydawało. Mimo dawnego "złamania" Sawyer'a & Kate, Jack zostaje nie ugięty i pokazuje im kto tutaj rządzi. Karty się odwróciły i teraz "The Other's" są skazani na łaske Jacka ................................ THE END .............................................
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#238 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 04.11.2006 - |21:53|

na razie sezon trzyma bardzo wysoki poziom, który rozpoczął się w 20 epizodzie sezonu drugiego... jest naprawdę bardzo dobrze i mam nadzieję, że po przerwie się to nie zmieni... a szersze podsumowanie pozwolę sobie o 'I Do"...

P.S. Jak wam się podoba moja liczba postów :P
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#239 kitket

kitket

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoPiotrków Trybunalski

Napisano 07.11.2006 - |15:20|

Nareście w lost sezon 3 pokazali coś ciekawego, bo te odcinki z trójką porwanych zaczęły mnie nudzić.
5 odcinek był całkiem ciekawy coś się zaczęło dziać.

Nareściee:)
  • 0
4 8 15 16 23 42

#240 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 07.11.2006 - |15:46|

Te 5 odcinków sezonu 3 nie jest może jakieś szczególnie wybitne, ale trzyma dość wysoki poziom. Fajnie, że wrócił choć oczywiście nie w pełnym stopniu klimat sezonu pierwszego czyli ta cała mistyka. Mam tylko nadzieję, że oglądalność nie spadnie jakoś nisko i serial będzie miał koniec, a nie urwie sie ...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych