Skocz do zawartości

Zdjęcie

NIE BÓJ SIE ZAPYTAĆ

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
786 odpowiedzi w tym temacie

#221 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 28.03.2006 - |20:24|

siemka all :*
wie ktoś jaki ma tytuł piosenka z piewszego odcinka drugiego sezonu i kto ją śpiewa . . . jak ktoś ma niech pisze, proszę

Mama Cass - Make Your Own Kind Of Music
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#222 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 29.03.2006 - |19:25|

Mam mały pytanko! Kto to jest lu co "Snowman" ?
Dziekuję za odpowiedz.
  • 0
.

#223 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |19:28|

Dziekuję za odpowiedz.

nie rozumiem pytania... Snowman to bałwan. Jeśli nie wiesz o co chodzi to chjodzi o żart i hasło jakim posłużył się Desmond żeby sprawdzić czy Locke jest tym tajemniczym "nim"
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#224 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.03.2006 - |19:30|

Dziekuję za odpowiedz.

Niezabardzo rozumiem tego twojego pytanka :> o 'snowmenie' dyskusja jest tu :)
  • 0

#225 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 29.03.2006 - |20:43|

OK. dzięki za link do duskusji.Chodziło mi o to kim lub czym jest "Snowman" z ang wiem ze to bałwan:-)

Jeszcze jedno pytanko (to już bedzie łatwiejsze do zrozumienia :) ) .CZy to prawda że odcinek 2x21 bedzie nosił tytuł "?" ?
  • 0
.

#226 Stix

Stix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 30.03.2006 - |17:05|

Wiec zeby nie tworzyc tematu bez sensu pytanie zadam tutaj. Czy ktos z forumowiczow uzywa do sciagania azureusa, bo na moim dotychczasowym "sciagaczu" nowe odcinki pojawialy sie dosc pozno i postanowilem przejsc na jakis inny i wybralem ww. azureusa. Problem mam z tym ze przy sciaganiu swieci mi sie zolta buzka a gdy testuje port to zawsze mi wyskakuje blad NAT. Prosze o rade :] mam neo 512
  • 0

#227 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 30.03.2006 - |18:32|

Wiec zeby nie tworzyc tematu bez sensu pytanie zadam tutaj. Czy ktos z forumowiczow uzywa do sciagania azureusa, bo na moim dotychczasowym "sciagaczu" nowe odcinki pojawialy sie dosc pozno i postanowilem przejsc na jakis inny i wybralem ww. azureusa. Problem mam z tym ze przy sciaganiu swieci mi sie zolta buzka a gdy testuje port to zawsze mi wyskakuje blad NAT. Prosze o rade :] mam neo 512

Ja kozystam z azureusa jest to z pewnoscia najlepszy klient torrenta :D Odcinek pobralem w ok 3 h a neta mam slabego Lan osiedlowy 254 kB/s. Wiec poleceam w szczegolnosci torrenty.
  • 0

#228 Stix

Stix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 30.03.2006 - |18:46|

Skoro tak, to moglbys zobaczyc jaki masz numer portu w Narzedzia->Test NAT ? I jaka masz buzke w kolumnie kondycja?
  • 0

#229 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |07:23|

Mam prośbe podacie linki do trailerów 2x18?

http://www.thetailse...USA.preview.avi
http://www.thetailse...ve.Canadian.avi

Jeszcze jedno pytanko (to już bedzie łatwiejsze do zrozumienia :) ) .CZy to prawda że odcinek 2x21 bedzie nosił tytuł "?" ?

Chodzą plotki, że tak i prawdopodobnie tak będzie.

Użytkownik boone edytował ten post 31.03.2006 - |07:24|

• 0

#230 Saul

Saul

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 02.04.2006 - |00:55|

Mi się nasunęło pytanie związane z fabułą, ale oglądam LOSTa na AXN, więc może to będzie później wyjaśnione. Dlatego umieszczam pytanie tutaj. Chodzi mi o Cindy. Dlaczego została porwana? Przecież nie było jej na liście, więc nie była potrzebna Innym. Poza tym Innym chyba nie zależy na tym, żeby pozabijać pozostałych. Przecież Goodwin został z drugą grupą rozbitków, mimo że już było po porwaniu osób z listy. Inni mogli ich z pomocą Goodwina od razu unicestwić. Ale tego nie zrobili, Goodwin nie wiedzieć czemu nadal towarzyszył rozbitkom (do swojej śmierci). Więc dlaczego nagle porwano Cindy? Inni zmienili plany i nagle zaczęła im być potrzebna? A może uciekła, bo sama należała do Innych? A może ja po prostu czegoś nie zrozumiałem?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • 0

#231 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 02.04.2006 - |09:14|

Mi się nasunęło pytanie związane z fabułą, ale oglądam LOSTa na AXN, więc może to będzie później wyjaśnione. Dlatego umieszczam pytanie tutaj. Chodzi mi o Cindy. Dlaczego została porwana? Przecież nie było jej na liście, więc nie była potrzebna Innym. Poza tym Innym chyba nie zależy na tym, żeby pozabijać pozostałych. Przecież Goodwin został z drugą grupą rozbitków, mimo że już było po porwaniu osób z listy. Inni mogli ich z pomocą Goodwina od razu unicestwić. Ale tego nie zrobili, Goodwin nie wiedzieć czemu nadal towarzyszył rozbitkom (do swojej śmierci). Więc dlaczego nagle porwano Cindy? Inni zmienili plany i nagle zaczęła im być potrzebna? A może uciekła, bo sama należała do Innych? A może ja po prostu czegoś nie zrozumiałem?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Nie, w późniejszych odcinkach nie ma słowa o Cindy, więc nie czekaj na AXN na ten wątek :D
1) Nie wiemy dlaczego została porwana. Może dlatego, że pomogła wdrapać się Sawyerowi na górę, to odkupiło jej grzechy i inni ją zabrali. Opcja druga. Cindy była jedną z nich. W końcu pracowała dla linii Oceanic jako stewardessa, a co jeśli załoga samolotu była "innymi" ? :P
2) Kto powiedział, że Cindy została zamordowana?
3) Na dokładną odpowiedź w sprawie Cindy będziemy musieli jeszcze poczekać. Moja opinia jest taka. Libby jest jedną z nich :D Cindy szła jako ostania, tuż za Libby, a ona niczego nie zauważyła? To dziwne. Ale albo ona sama odeszła do innych, bo jest jedną z nich, albo stało się coś co pozwoliło innym zabrać ją.

mam pytanie. w jakich przypadkach można zglaszać "raport". Czy jeżeli ktoś ma post w stylu : Aha. dzieki, albo "ha ha" to można zgłaszać? :P

Użytkownik wojtek edytował ten post 05.04.2006 - |05:41|

• 0

#232 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 02.04.2006 - |22:02|

Pytanko, znacie jakiś sprawdzony dobry program do konwersji plików Divx na VCD ?
  • 0
.

#233 _PeKiN__

_PeKiN__

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 03.04.2006 - |02:17|

Witam to moj pierwszy post> ciekawi mnie to gdzie jest ten koles Co na samym poczatku wciskal przycisk i wpisywal cyfry ? a potem smignol gdzies w dzungle O_o
  • 0

#234 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 03.04.2006 - |10:18|

ciekawi mnie to gdzie jest ten koles

nas tez to ciekawi.
  • 0

#235 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 03.04.2006 - |10:50|

Mam taką prośbę, żeby ktoś wytłumaczył mi kim jest ten cały Calvin, albo dał link do rozmowy na jego temat, bo nie za bardzo łapie o co w tym chodzi, wiem tylko że ma on coś wspólnego z Desmondem.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#236 dvhklaki

dvhklaki

Szeregowy

• Email
  • 3 postów

Napisano 03.04.2006 - |13:10|

Jakim programem najlepiej ściągac losty, jestem początkującym użytkownikiem internetu i jeszcze nie zabardzo się orientuje jak to ściagać.

Torrnet czy eMule

Czy dobrym programem do torenta jest BitComet

Jężeli torrent jest lepszy to niech ktoś mi przyśle na email torrent do odcinka 2x13 , ta wersja gdzie ma 350MB, mój email to dvhklaki@wp.pl

Jeżeli eMule jest lepszym ściągaczem to niech ktoś napisze jak znaleść tam plik.

Użytkownik dvhklaki edytował ten post 03.04.2006 - |13:11|

• 0

#237 dvhklaki

dvhklaki

Szeregowy

• Email
  • 3 postów

Napisano 03.04.2006 - |13:18|

Ok, bedę sciągał torrnetem
teraz niech ktoś mi przyśle na email torrent do odcinka 2x13 , ta wersja gdzie ma 350MB, mój email to dvhklaki@wp.pl

wolałbym na email, bo mam wolne lącze i lepiej żeby torrnet był sprawdzony, bo póżniej jak bym miał to samo sciągać drugi raz to kaplica

Użytkownik dvhklaki edytował ten post 03.04.2006 - |13:20|

• 0

#238 Kriziz

Kriziz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 04.04.2006 - |10:11|

Jaki ma tytuł utworek grany przez Jacka i jego żonę na pianinie w LOST 1x20 (DO NO HARM) w okolicy 15:20??? Będę wdzięczny za pomoc.
  • 0

#239 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 04.04.2006 - |14:12|

Mam taką prośbę, żeby ktoś wytłumaczył mi kim jest ten cały Calvin, albo dał link do rozmowy na jego temat, bo nie za bardzo łapie o co w tym chodzi, wiem tylko że ma on coś wspólnego z Desmondem.

Calvin namówił Desmonda aby ten wraz z nim 'ratował świat' wciskając przycisk.

Był on na wyspie przed Desmondem, potem jakis czas razem tam przebywali i wciskali przycisk... nastepnie CALVIN umarł i został sam Desmond...

[to chyba najistotniejsze informacje]

Ok, bedę sciągał torrnetem
teraz niech ktoś mi przyśle na email torrent do odcinka 2x13 , ta wersja gdzie ma 350MB, mój email to dvhklaki@wp.pl

wolałbym na email, bo mam wolne lącze i lepiej żeby torrnet był sprawdzony, bo póżniej jak bym miał to samo sciągać drugi raz to kaplica

Zawsze mozesz wejść na czat ściąganego pliku i zapytac się czy to nie fake ... ewentualnie można zrobić podgląd 'preview'

btw. Na forum w temacie o ściąganiu odcinków 2 serii jest link do strony z Torrentami do lost z tego co pamietam.
  • 0

#240 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 04.04.2006 - |14:33|

Witam to moj pierwszy post> ciekawi mnie to gdzie jest ten koles Co na samym poczatku wciskal przycisk i wpisywal cyfry ? a potem smignol gdzies w dzungle O_o

Uciekł i nie wraca, od 3 odcinka nie widzieliśmy go ani razu, i nie wiemy kiedy pojawi się ponownie.

Fragment rozmowy z Desmondem:
00:11:57:- Proszę, daj mi...|- Jeśli chcesz pracować,

00:11:59:powiesz mi,|jak się tu dostałeś.

00:12:03:To było trzy lata temu.

00:12:05:Brałem udział w rejsie dookoła świata.

00:12:07:Moja łódź wpadła na rafę|i wtedy przyszedł Kelvin.

00:12:10:- Kelvin?|- Kelvin. Wybiegł z dżungli,

00:12:12:"szybko, szybko, chodź ze mną".

00:12:15:ściągnął mnie tu, na dół.

00:12:18:Pierwsze co zrobił,|bo już było słychać bipanie,

00:12:20:to wpisał kod, wcisnął przycisk|i to ucichło.

00:12:26:"O co tu chodzi?", spytałem.

00:12:29:"Po prostu ratuję świat", odpowiedział.

00:12:34:"Ratuję świat"?

00:12:36:Jego słowa, nie moje.

00:12:40:Więc też zacząłem wciskać przycisk.

00:12:44:Przez jakiś czas razem ratowaliśmy świat|i było cudownie.

00:12:47:Potem Kelvin umarł

00:12:49:i tak zostałem całkiem sam.

00:12:55:Koniec!

Jaki ma tytuł utworek grany przez Jacka i jego żonę na pianinie w LOST 1x20 (DO NO HARM) w okolicy 15:20??? Będę wdzięczny za pomoc.

Larry Clinton - "Heart and Soul"

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 04.04.2006 - |14:47|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych