Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 043 - S02E19 - S.O.S

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
226 odpowiedzi w tym temacie

#221 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03.05.2006 - |15:13|

Mam pytanie: czy tak się zachowują normalni ludzie? Dwa dni temu odkryli jakiś zrzut prrrowiantu więc logiczne jest że nad wyspą latają samoloty, a gdy Bernard prubuje ich namuwić zeeby zbudowali ogromny napis SOS to ci muwią ze to bez sensu...

Bo to jest bez sensu - skoro samoloty zrzucają prowiant, to nie maja zamiaru nikogo ratować, to chyba logiczne, no nie? =)

ps. Nie strzelaj takich byków!
  • 0

#222 wwwoland

wwwoland

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 09.05.2006 - |11:23|

Witam,

A czy nikt nie zauważył postaci przesuwajacej sie za Jackiem i Kate gdy siedza przy ognisku na "granicy" terytorium innych? Na pewno nie jest to michael.
  • 0

#223 Kasilas

Kasilas

Szeregowy

• Email
  • 11 postów

Napisano 09.05.2006 - |11:53|

Hmm... A możę to taka bardzo tajemnicza postać i bardzo demoniczna która nazywa się... Nie można tego głośno wypowiadać ale zaryzykuję moje życię... nazywa się... '' Kamerzysta'' ;)
  • 0

#224 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 09.08.2006 - |18:44|

Hehe nasz ukochany Lock kombinowal i wykombinowal :D .On jest za bardzo ciekawski a pozatym powinien się podzielić z innym wiadomością,że widział tą mapke na tych drzwiach.No i kolejne cudowne uzdrowienie.Na początku był Lock,później Sun no i wreszcie Rose.Zaintrygował mnie tezn uśmieszek Henrego gdy John pytal się go o ten przycisk...swoją drogą denerwuje mnei on.Powinni go zabić :hehe:
  • 0

#225 magdara

magdara

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 10.11.2006 - |18:36|

Witam :)

Co do tego właśnie odcinka, to mogłabym nawet dać 10/10 ale jednak się nad tym zastanawiam. Ten odcinek nie wniósł zbyt dużo nowego ale to w sumie normalne w Lostach :) Bardzo zainteresował mnie wątek Hugo i tego jego wyimaginowanego przyjaciela z psychiatryka. Bardzo ciekawe naprawde xD Szoku dostałąm jak dowiedziałam się że Libby tez była w tym samym szpitalu. Ciekawy był moment uwięzienia Jacka i Kate :P jak również wszyscy zauważyli wyspa ma w sobie pewną energię i w jakiś sposób oddziałuje na poszczególne osoby. Lock zaczął ponownie chodzic, Rose zostałą wyleczona, a jak widać reszta nie ma nawet ochoty stad się wydostać. Chociaz... Różnie można na to patrzeć. Kiedy Bernard rozmawiał o wydostaniu sie z wyspy każdy przytakiwał ze to dobry pomysł ale jak widzielismy wszyscy zrezygnowali a i wczesniej sami nie zabierali się do obmyslenia planu wydostania sie. Lock chyba jest coraz bliżej niewpisywania kodu. Gdyby Jack(o ile dobrze pamietam) nie upomial Locka o alarmie i koniecznosci wpisywania kodu, pewnie nie zrobilby tego. Z odcinka na odcinek napięcie rośnie i z niecierpliwościa czekam na następny.
  • 0

#226 lukasz509

lukasz509

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26.11.2006 - |13:46|

Myslicie ze Michale jest chory na tą chrobe?? Tyle po jungli wendrował.. Ciekawe co widział i co z tego im opowie. A moze bedzie milaczał tak jak Henry :D

Myśle że "Oni" wszczepili nu tą chorobę. Bo przecież tyle ludzi z obozu wędrowało też po dżungli i im nic nie jest. :buu:
  • 0

#227 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 26.11.2006 - |13:53|

Tym razem dosteniesz szansę i Twój post zostanie, tylko na miłość boską powiedz mi co wspólnego ma choroba z chęcią odzyskania syna?

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 26.11.2006 - |13:54|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych