Chwileczkę tylko rzucę okiem
Ja tam nie widzę nic specyficznego prawdę mówiąc. Przez całą rozmowę ma tę samą minę. A nawet jeśli rzeczywiście jakąś minę bym dostrzegł to wg mnie nie ma się co sugerować tymi minami. Reżyserowi nic nie szkodzi powiedzieć "a teraz zrób jakąś minę niech się zastanawiają".
EE tam, skądże. Nie ma tej samej miny. Każdy fan to wyłapie.
Zdumiewajace jest to ze narysował mape jak dojsc z bunkra do balonu. Ciekawe czy wyscie umieli narysowac mape bedac w bunkrze pierwszy raz. W dodaku z miedzyczasie bedac złapanym w siatke, trafionym z kuszy i jeszcze klepanie maski w celi.
To nie jest takie trudne. Nie narysował dokładnej mapy, ale jedynie przybliżenie i jakieś punkty orientacyjne jak np. góra.
Reszta musiała być naciągnięta na potrzeby serialu.
Wszyscy piszą, że jedzenie spadło wraz z wpisaniem liczb, albo, że było tam już wcześniej bo Hurley miał batonika. Ja myślę, że on tego batonika miał już wcześniej z tych zapasów co to je mieli wysadzić niby, poprostu schował sobie troche co nieco w dżungli, a jedzenie które spadło ma mało wspólnego z tym batonem Jabby. Gdyby leżało tam już wcześniej napewno by je zauważyli.
Ja też nie wierzę, że batonk Hurleya był ze zrzutu. On go miał ze swoich zapasow, które zrobił z jedzenia z bunkra.
Ja też was spotkałem na tym forum. I co z tego? Nic, ludzie spotykają, szczególnie że prawie wszyscy są z jednego miasta.
Hmm... Wiesz to nie tak, że nic z tego. A jeśli kiedyś wsiądziemy na pokład jednego samolotu i nie będziemy o tym wiedzieć ?
To jak w Lost
Poza tym oni nie są z jednego miasta.
PS: Może mi ktos podac linka to trailera odcinka 18?? Byłbym wdzięczny
http://www.thetailsection.com/ poszukaj trailerów gdzieś na tej stronie.
Kate i Jack zauważyli to przez przypadek. Gdyby się nie zatrzsymali w ogóle by tego nie zobaczyli. To znana trasa, człowiek nie gapi się na boki tylko pod nogi. Więc wcale nie jestem pewien tego na pewno. Raczej prawdopodobnie by zauważyli. Zobaczymy w przyszłym tygodniu. Może Hurley się przyzna.
Wątpie żeby miał do czego.
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.