Uwagi & Skargi
Napisano 20.01.2007 - |21:47|
http://forum.gwrota....?showtopic=9277
http://forum.gwrota....?showtopic=9279
i zostały wrzucone do kosza.
Nie rozumiem was, ktoś ma pomysł jak ustprawnić wymiane informacji w waszym serwisie, a wy co ? ignorujecie taką osobe. Kompletnie was nie rozumiem. Jak wam się nie podoba mój temat to może reklame płatną wykupie u was, co ? Może wtedy dacie niektórym osobom zainteresowanym wysłuchać moich pomysłów ?
Napisano 20.01.2007 - |21:55|
a to ja wywaliłem... masz linki to wstaw, kto będzie chciał ten ściągnie, kto nie ten nie...
Ludziom wisi co masz, bardziej interesuje ich co im dasz... nie rozumiesz tego? to (tu twój własny cytat)
K** jeżeli jeszcze nie rozumiesz, (...) to wróć do szkoły podstawowej, żeby nauczyli ciebie czytać ze zrozumieniem.
Napisano 20.01.2007 - |22:06|
Napisano 20.01.2007 - |22:20|
Napisano 20.01.2007 - |22:33|
Dziękuję no i teraz się nie będziemy motać co kto kiedy napisał. :clap:czas juz mamy prawidlowy
Chłopie czy Ty czasem nie przesadzasz ?właśnie otwieram waszą strone a u to co ? Te denerwujące rekłady, które jeżdżą razem z przesuwaniem strony. Rozumiem kwestia utrzymania serwera, ale nie tedy chyba droga.
Widzisz,że się coś dzieje na OT ,strony współpracujące i samo Forum generuje duży ruch więc coś musi być za coś, samo się nie utrzyma.
@wafcio najpierw robiłeś na TT rwetes,że sobie nie możesz nabrać ile chcesz.Nie rozumiem was, ktoś ma pomysł jak ustprawnić wymiane informacji w waszym serwisie, a wy co ? ignorujecie taką osobe.
Potem dałeś tam na Forum posta o "wymianie" którego Ci wyedytowałem ale nic nie dotarło.
Następnie tutaj podobnego posta dałeś [i to w nieodpowiednim dziale! a są nawet takie dwa w miarę odpowiednie],żeby Ci ludzie wysyłali pozycje które sami zdobywali a Ty miałbyś je mieć tak naprawdę małym kosztem.
A niby dlaczego??
Wysil się trochę , już Ci @Grzesiu ładnie napisał w tym co wywalił do czarnej dziury.
Nie tędy droga.
Użytkownik biku1 edytował ten post 20.01.2007 - |22:37|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 21.01.2007 - |00:02|
sorki za moje marudzenie, będę sznować każde postanowienie moderatorów, adminów itd.
Ale mamy pytanko, Jeżeli mój post o zrzucie na seriale został wywalony. To jak mógłbym porozmawiać z adminami i wyjaśnić o co mi chodziło mając na myśli zrzute na seriale.
PS nie żaden handel
PS2 no może TT nie zależy od was, ale znalazłem tam posta w którym Sokar ogłosił zrzute na serial(e), właśnie o takie coś mi chodziło.
W Obecnej formie Stargate SG-1 DVD-Video sezon 1-3 nie pasuje mi to że niektóre plyty maja odcinki za 2 serii. Nie pasują do tego żadne okładki (nie mowie o etykietach) poza tymi z Tauri Graphics.
Napisano 21.01.2007 - |18:04|
- www.gwrota.com
Napisano 21.01.2007 - |18:07|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 21.01.2007 - |18:23|
Napisano 21.01.2007 - |18:25|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 23.01.2007 - |03:08|
Niby nie moja sprawa, ale w końcu jestem użytkownikiem forum i myślę, że nikt nie będzie miał mi za złe tego co zaraz napisze. Robie to nie po to, żeby się wyżywać czy coś takiego, ale po to aby zwrócić uwagę na problem.
O co chodzi?
Ano o rażące błędy ortograficzne, które bardzo rzucają się w oczy, myślę, że nie tylko mi.. Może nie byłoby nic wielkiego, ale robi je ktoś ze znaczną pozycją na forum i to na pewno nie przypadek, bo zjawisko jest nagminne. Ja rozumiem, że błąd może się zdarzyć raz czy dwa. Ba rozumiem, że ktoś może mieć dysortografię czy coś w tym stylu, ale za skarby świata nie umiem zrozumieć, że nie che się tej osobie sprawdzić swój post przed jego opublikowaniem.
Żeby nie być gołosłownym oto przykłady:
obejżeć, Obejzyj, panceż, opuznienie, przejżec, wedłóg, obejżałem, kojaży i na koniec prawdziwy hit: żecz.
Więcej nie chciało mi się szukać, ale to chyba wystarczy.
Celowo nie piszę o kogo chodzi ani jaka funkcję na forum pełni. Jeśli to czyta mam nadzieje, że wie iż o nim mowa. Jeśli nie wie to żal mi go bo nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co robi.
Naprawdę ciężko mi zrozumieć jak osoba, która powinna świecić przykładem nie wstydzi się takiego czegoś. Jasne, że inni tez robią błędy (no bo kto ich od czasu do czasu nie robi), ale jakoś nie wyłapałem u nich nic poza pojedynczymi przypadkami.
Jeszcze słówko wyjaśnienia, czemu się czepiam. Zwyczajnie nie lubię jak ktoś tak strasznie kaleczy polską mowę. Ot i tyle.
A może w regulaminie przydałby się odpowiedni zapis. Dobrym pomysłem byłoby aby moderatorzy zwyczajnie kasowali posty z rażącymi błędami. Może to by pomogło?
PS. Jeśli komuś problem wyda się nieistotny to sorry. Moim zdaniem kwestia jest warta tego by o niej mówić/pisać. Jeśli kogoś uraziłem to także przepraszam. Myślę jednak, że za prawdę nikt obrażać się nie powinien.
Użytkownik baku edytował ten post 23.01.2007 - |03:10|
Napisano 23.01.2007 - |20:33|
faktycznie, czasami to razi.
moze ustanowic funkcje moda ortograficznego? (yyy nie jestem pewna, czy bylabym chetna... )
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 23.01.2007 - |20:37|
Napisano 23.01.2007 - |20:55|
Zapewne chodzi o mnie .Celowo nie piszę o kogo chodzi ani jaka funkcję na forum pełni. Jeśli to czyta mam nadzieje, że wie iż o nim mowa. Jeśli nie wie to żal mi go bo nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co robi.
Juz raz była próba takie podejscia . Jak się okazało , najbardziej o poprawianie błędów krzyczeli ci , których był to pomysł .moze nie kasowali, ale je poprawiali (te bledy, znaczy sie) jesli mod poprawi komus literowke, nie stanie sie chyba nic strasznego;
faktycznie, czasami to razi.
Wiec , żeby nie zbierać kupy gniewnych postów w stylu : No , ale tam nie było błedów , Zrobiłes to złosliwie , itp.... Najlepiej bedzie jak kazdy bedzie sam siebie pilnował .
No chyba ze System Lord zdecyduje inaczej i wprowadzi albo inne zasadny , albo narzedzie do sprawdzania pisowni ( jak to jest na kilku innych forach ) .
Za popełnione błedy z góry przepraszam .
Użytkownik Obi edytował ten post 23.01.2007 - |22:21|
Napisano 23.01.2007 - |21:24|
Napisano 23.01.2007 - |22:00|
Napisano 23.01.2007 - |22:06|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 23.01.2007 - |22:08|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych