Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#221 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 12.11.2006 - |14:41|

ps, wygląda, jakby opis na TELEMAGAZYN.com.pl robił ktoę obeznany w tych realiach, ale nie do końca:

Samantha Ferris - Ellen - występuje dopiero w 2 sezonie
Samantha Smith - Mary Winchester - pojawia sie dwa razy - kilka sekund w pierwszym odcinku, i w 1x09
Adrianne Palicki - Jessica - także tylko w dwóch odcinkach, w pilocie, oraz później w jednym odcinku, jako wspomnienie Sama :)

a najlepsze jest to, że do Tytuły do dają JEDEN, dlaczego nie mogą napisać sezon pierwszy, tylko dodają tą jedynkę jak w filmach?

ps. wiem, czepiam się, a tak naprawdę skaczę z radości, że serial leci w Polsce, ale polski tytuł mi się nie podoba....

#222 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 13.11.2006 - |14:22|

Obejzyjecie sobie to : http://video.google....9...42038&hl=en . To jest chyba Jo ?

Typ panienki podobny... ale Jo ma ładniejszy usmiech :)
  • 0

#223 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 13.11.2006 - |16:00|

a najlepsze jest to, że do Tytuły do dają JEDEN, dlaczego nie mogą napisać sezon pierwszy, tylko dodają tą jedynkę jak w filmach?

to jakaś polska mania: Lost 1, Lost 2, Ekstradycja 1,2,3 itd.
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#224 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 13.11.2006 - |16:37|

to jakaś polska mania: Lost 1, Lost 2, Ekstradycja 1,2,3 itd.

no, a ostatnio czytam sobie w gazecie, nowy serial: Dylematów 5 i myślę sobie jak to się stało, że nie widziałem 4 poprzednich sezonów... dopiero po dłuższej chwili zorientowałem się, ze to remake Alternatywy 4 :) i to jest prawdziwy tytuł...

może jakiś bojkot tych nazw? zmusić stacje i gazety, by dawali prawdziwe nazwy i nr sezonu.. a nie wpisywali nr sezonu jako nazwy?

#225 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 13.11.2006 - |20:48|

Mnie sie podobają szczególnie Kryminalni 5 :)

A wracając do tematu Supernaturala i Jo... Panienka zagrała ledwo w 3 czy 4 odcinkach serialu i kilu Veronici Mars, a już się doczekała wielu stron w sieci. Czego przykładem jest np ta :
http://alona-tal.org/media/icons.php
  • 0

#226 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 13.11.2006 - |21:33|

No nareszcie się doczekałem Supernatural na TVN, bo już od jakiegoś czasu było wiadomo, że zakupił tylko nie wiadomo było kiedy puści. Jeszcze nie oglądałem żadnego odcinka, bo szkoda mi transferu na kolejny już serial, a z tego co czytam na tym forum to jest pewnie bardzo dobry, więc napewno będę oglądał.
P.S. pora nadawania tj. 22:35 jest dla mnie jak najbardziej trafiona w dziesiątkę, szczególnie że leci zaraz po Szymon Majewski Show.
  • 0

#227 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 13.11.2006 - |23:04|

Ja już po 7 odcinku, był jak każdy wypasiony :) , dobrze że się wyjaśniło co do duszka bo by Deana zamkneli w szpitalu ;P.
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#228 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 14.11.2006 - |20:35|

A mnie sie odcinek srednio podobał, taki troche mało krwisty i tajemniczy byl :)
Od poczatku bylo wiadomo, ze Dean jest niewinny, od razu tez wpadlem na trop ze to ten policjant cos ukrywa.
Wole bardziej mroczne, a mniej policyjne odcinki.
  • 0

#229 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 25.11.2006 - |20:15|

Już jestem na bieżąco :D
Serial po takim sobie początku s1 rozkręcił się i ogląda się to całkiem przyjemnie.

Brakuje tylko 2 lasek po 1 dla każdego brata, bo pomysł z inną laską w każdym odcinku jaki był w s1 to nie to.
Może mała blondyneczka załapie się na stałe, choć wolał bym jakąś bardziej "zbudowaną" :D
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#230 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.11.2006 - |01:00|

ostatni odcinek o ogarach spox , serial trzyma caly czas forme:D no i cos bylo tez o glownym watku serialu:D

a co do nastepnego odcinka widzac z zapowiedzi na koniec bedzie sie dzialo :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#231 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 27.11.2006 - |20:01|

Dzisiaj w TVN już nie ujrzymy Supernatural. Od tego tygodnia serial ten będzie emitowany we wtorki o 23:15.
Więcej tutaj.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#232 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 27.11.2006 - |20:26|

O tej 22 cos to ja rozumiem, ale o 23 to beda mieli ogladalnosc ... hoho

tak mi sie przynajmniej wydaje
  • 0

#233 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 27.11.2006 - |21:11|

Pedały TVNowskie :(.
  • 0

#234 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 27.11.2006 - |23:20|

co jest? jeszcze dziś o o 12 na stronie TVNu był Sueprantural dziś :/

#235 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 28.11.2006 - |21:57|

przepraszam, ze tak spytam,
ale co sie dzieje z 9tym odcinkiem 2go sezonu??? nigdzie go nie widze, a powinien juz byc od kilku dni, nieprawdaz?
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#236 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 28.11.2006 - |22:35|

oj nie czyta się newsów, nie czyta... na sajfaj.net napisałem, ze 2x09 został przeniesiony na 7 grudnia, a 2x10 może być dopiero w 2007, jeszcze na dzień dzisiejszy nie wiadomo

#237 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 28.11.2006 - |23:44|

właśnie w TVN widziałem Padaleckiego ;) więc pewnie jest ten zagubiony wczorajszy odcinek :D
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#238 Bonus

Bonus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 29.11.2006 - |06:22|

Szkoda tylko że tak późno :(
  • 0

#239 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 29.11.2006 - |18:21|

nie czytam sajfaj, sugerowalam sie kalendarzem Oriona :)
no nie mozna czytac wszystkiego...
dziekuje, Toudi, encore une fois :)
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#240 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 08.12.2006 - |22:56|

Odcinek 9X2 za nami.
Musze przyznac ze ucieszylem sie gdy zobaczylem jego tytul.Historia Roanoke od dawna mnie interesuje.
Dodam gwoli scislosci iz uwazam ze kolonisci po prostu przeniesli sie na sasiednia wyspe ( Croatoan ) stad niedokonczony napis na drzewie :)
Klimat jak zwykle fantastyczny.Supernatural pod wzgldem klimatu zjada wszystkie inne seriale razem wziete :)
Nie bede spoilerowal, po prostu powiem :Rewelka.Muzyka dobrana idealnie.Koncowa scena....az ciarki przechodza po ciele.Bedzie sie dzialo....Dean prawdopodonie czuje ze cos sie zbliza a wszystko co dzialo sie w tym odcinku wskazalo mu ze to wlasnie ten czas.
  • 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych