pomógłbym ale po raz 3 straciłem flotę. Aktualnie na u2 szczatki mojej pancernej pięści lecą do 4 glaktyki w nadziei, że choć tam się uchowają przez jakiś czas.Z przykrością informuje że na U2 sojusz SGC jest sojuszem tylko z nazwy .
Jeżeli ktoś rozważał chęć przystąpienia , to szczeże odradzam.
OGAME.PL - web-site rts game
Napisano 10.04.2005 - |23:14|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 11.04.2005 - |00:24|
Proste jak drut, ale czasu pożera masę. Ja co jakiś czas klikam siedząc w robocie (w domu z resztą też). Co więcej, zaraziłem paru kumpli.Tak czytajac te wypowiedzi chyba sie skusze i srpóbuje zagrać a trudne to oólnie czy proste??
Napisano 15.04.2005 - |20:37|
Jestwszystko tam czego nie ma w ogame: podzial na rasy, frakcje, projektowanie wlasnych statkow, okupowanie planety, oddzialy ladowe, partyzanci, wiele budynkow, technologi i co najwazniejsze ciagle wprowadzane sa uaktualnienia i modyfikacje czego o ogame nie mozna powiedziec....
Gra jest tak rozbudowana ze wybudowanie pierwszego statku kolonizacyjnego zajmie chyba ze 2 miesiace. Do tego dochodzi dreszczyk emocji zwiazany z atakiem bo skanow nie widac a i ataki sa prezentowane na kilka minut przed zlupieniem...:/
Ja juz gram a ty ?
Użytkownik mmisiek edytował ten post 15.04.2005 - |20:40|
Napisano 15.04.2005 - |21:28|
Tylko jeszcze za bardzo nie skumałem tej gierki
Wkurza trochę tempo budowania budynków chyba z 1,5 h na samym starcie, można to przyspieszyć budując odpowiedni budynek, ale on też kosztuje, a w kopalnie inwestować trzeba :]
Wybrałem Terran, głównie z niechęci do wczytywania się w te statystyki innych ras, no i Ziemski patriotyzm
->1019<-
Napisano 16.04.2005 - |08:27|
Ja cos te gra kumam... na razie kumam
Napisano 16.04.2005 - |17:57|
- www.gwrota.com
Napisano 16.04.2005 - |18:33|
gulus
Napisano 16.04.2005 - |20:05|
Napisano 17.04.2005 - |22:37|
Na u10 zapraszam do wlasnego sojuszu SG1, gdzie obowiazuje pelna wspolpraca. Przyjmujemy tylko przyjaciol z forum Orion-Tokra:)
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 18.04.2005 - |20:07|
Dla graj?cych na X-wars . Jest nasz sojusz tag: SGSC , SG Star Command .
ehhh a chcialem wlasnie zalozyc sojusz, a juz mnie ubiegnieto... :/
Napisano 19.04.2005 - |11:14|
Na u10 zapraszam do wlasnego sojuszu SG1, gdzie obowiazuje pelna wspolpraca. Przyjmujemy tylko przyjaciol z forum Orion-Tokra:)
Możesz mi coś wyjaśnić, bo ja chyba nie z tej planety jestem. Dlaczego tworzysz sojusz SG1 który jak teraz sprawdziłem ma raptem 3 członków a istnieje przecież SGC - 38członków (bo wywalono tych co mieli 0pkt dość długo) ??
Po kiego wałka robić podziały, zamieszania - potem człowiek szuka sojuszu i musi 50 for przejrzeć żeby zakumać o co chodzi... Że już nie wspomnę że zamiast 1 dobrego silnego sojuszu jest jedna wielka kupa małych nic nie znaczących.
Dżizas.. przepychanki na najwyższych stołkach RuLeZ :/
Napisano 19.04.2005 - |16:54|
Jak mówi stare powiedzenie - w kupie siła, kupy nikt nie rusza, chyba że patykiem. Więc może tak jeden sojusz gdzie będzie 100 dobrych userów pomagających sobie itp a nie kilka mało znaczących?
To może ja też założe... o, ja będe ten najlepszy, przychodzcie do mnie... trochę to nonsensownie brzmi i wygląda - wkoncu wszycy jestesmy fanami Stargate.. do licha... no
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »