Skocz do zawartości

Zdjęcie

24

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
377 odpowiedzi w tym temacie

#221 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.01.2007 - |17:42|

To sobie czekaj na 6x05 baku ja sobie poczkam do poniedziałku na 2 pierwsze odcinki i do wtorku na dwa kolejne. Inie chce już więcej dyskutować na ten temat. Koniec sprawy. :P
  • 0

#222 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.01.2007 - |22:22|

No i niech ci będzie że są lepsze ja powiem że hdtv są lepsze i tak możemy się kłucić do usranej śmierci, ja niechciałem ciągnąc dalej tematu, ale to ty podsycaz atmoswerę, a pozatym to chyba samo za siebie mówi że jak już ściągnąłeś te wersje to nie będziesz ściągać tych które teraz wyjdą :P
A jak jesteś tak zakochany w tych dvdripach że świata poza nimi nie wiedzisz to zaczekaj aż się skończy sezon i wtedy sobie ściąg dvdripy jak się pokażą w sprzedaży, albo jeszcze lepiej kup sobie oryginały bo są w zabójczo przystępnej cenie i będziesz DD 5.1 (ja jak wygram w totka to sobie kupię hłehłe :D )

Użytkownik waski edytował ten post 13.01.2007 - |22:25|

• 0

#223 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.01.2007 - |22:53|

KONIEC. Jeszcze jeden post nie odnoszący się do odcinków, a cała ta dyskusja poleci.
  • 0

->1019<-

#224 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.01.2007 - |01:53|

http://www.gazetawyb...48,3851597.html

fajnie że w GW jest filmik z serialu przed emisją :D

No i link zawiera mega spoiler do 6x04 :)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 16.01.2007 - |09:45|

• 0

#225 Profes

Profes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 23.01.2007 - |11:46|

No i po "bombowym" odcinku 6x04, mamy "rodzinny" odcinek 6x05 :)

Użytkownik Profes edytował ten post 23.01.2007 - |11:49|

• 0

#226 mortis4321

mortis4321

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 23.01.2007 - |19:45|

No i po "bombowym" odcinku 6x04, mamy "rodzinny" odcinek 6x05 :)

No tak, ale nie wierze, ze sie nie zdziwiles jak sie okazalo kto jest bratem Jacka :D . Bo ja przez chwile zbierealem szczeke z podlogi :) .
  • 0

#227 Profes

Profes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 23.01.2007 - |20:56|

Ciekawy wątek, zobaczymy co nowego braciszek ma za uszami.
No i gdzie jest kochany tatuś?
  • 0

#228 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 23.01.2007 - |21:05|

O w mordę, a ja gościa nie poznałem, dopiero po końcówce zorientowałem się, że coś jest nie tak :P. Dawno już 5 sezon był, skleroza i te sprawy :). Tak czy siak owszem - szczena w dół.
  • 0

#229 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 24.01.2007 - |00:25|

Ile już było odcinków szóstego sezonu w telewizji FOX ( bo chyba dwa) i kiedy będą następne??????????
  • 0

#230 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 24.01.2007 - |00:31|

5. Szósty będzie we wtorek nad ranem czasu polskiego.
  • 0

#231 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 25.01.2007 - |13:28|

Kiedy są emitowane odcinki tego serialu w Stanach??????
  • 0

#232 Profes

Profes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 25.01.2007 - |14:36|

W nocy z poniedziałku na wtorek, o 3.00 czasu polskiego.
  • 0

#233 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.02.2007 - |01:50|

wow co się dzieje to już schiza... kiedyś spisek na prezydenta był najważniejszym wątkiem, teraz to tylko zapychacz czasu (nie wątpię jednak że do czasu...)

ogólnie boję się następnego odcinka obejrzeć co też wymyślili :]
  • 0

#234 Profes

Profes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 28.02.2007 - |15:46|

Tak powoli oglądając nowe odcinki, dochodze do wniosku że powinni zakończyć ten serial na 6 sezonie.
Już chyba wszystkie możliwości ataków terrostycznych zostały wykorzystane (wyłaczam te znane z 11 września z wiadomych powodów).
Amerykanie mówia, że US to taki niezłomny kraj, że nie pertraktuja z terrorystami, ale jezeli tylko pojawia sie jakis mały problem to zaraz dają żelazny liścik albo coś w tym stylu.
Logan powinien wisieć za to co zrobił, a oni go zamkneli w areszcie domowym.

Jedyna rzecz jaka moze uratować ten serial to przenieśc akcje w inna cześć świata, albo nawet zmienić głównego bohatera. Moze jakiś spin-off. :)
  • 0

#235 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.02.2007 - |15:51|

Tak powoli oglądając nowe odcinki, dochodze do wniosku że powinni zakończyć ten serial na 6 sezonie.
Już chyba wszystkie możliwości ataków terrostycznych zostały wykorzystane (wyłaczam te znane z 11 września z wiadomych powodów).
Amerykanie mówia, że US to taki niezłomny kraj, że nie pertraktuja z terrorystami, ale jezeli tylko pojawia sie jakis mały problem to zaraz dają żelazny liścik albo coś w tym stylu.
Logan powinien wisieć za to co zrobił, a oni go zamkneli w areszcie domowym.

Jedyna rzecz jaka moze uratować ten serial to przenieśc akcje w inna cześć świata, albo nawet zmienić głównego bohatera. Moze jakiś spin-off. :)

Sutherland jest producentem serialu, tak że zmiana głownego bohatera nie wchodzi w gre. Tym bardziej, że podpisał bardzo lukratywny kontrakt na kilka następnych sezonów.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#236 caluch

caluch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 28.02.2007 - |22:08|

Sutherland jest producentem serialu, tak że zmiana głownego bohatera nie wchodzi w gre. Tym bardziej, że podpisał bardzo lukratywny kontrakt na kilka następnych sezonów.

Podpisał kontrakt na funkcje producenta serialu, a nie na główną rolę! Wyniki oglądalności są wysokie, więc pewnie po 6-stym sezonie będzie film kinowy, potem ew. 7 sezon i w ósmym zmienią bohatera. Albo zabiją Bauera w filmie. Prawdopodobnie zmienią go max. za 2 sezony, by odświeżyć serial. Oczywiście zakładając, że będą kolejne sezony, ale nie widzę powodu, by nie było. Oglądalność wciąż jest wysoka, a ludziom się podoba.
  • 0

#237 West

West

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 05.03.2007 - |16:20|

Podpisał kontrakt na funkcje producenta serialu, a nie na główną rolę! Wyniki oglądalności są wysokie, więc pewnie po 6-stym sezonie będzie film kinowy, potem ew. 7 sezon i w ósmym zmienią bohatera. Albo zabiją Bauera w filmie. Prawdopodobnie zmienią go max. za 2 sezony, by odświeżyć serial. Oczywiście zakładając, że będą kolejne sezony, ale nie widzę powodu, by nie było. Oglądalność wciąż jest wysoka, a ludziom się podoba.

Dokładnie. Podstawą jest oglądalność, więc dopóki serial ma wysokie wyniki to raczej nic się nie zmieni.
A zawsze jakiś nowy pomysł się znajdzie. Kolejny Prezydent-zdrajca, powrót córki :), kolega terrorysta czy też spisek w otoczeniu prezydenta, kongres itp. Albo wzorem jednogo z sezonów śmierć kilku głównych bohaterów. Ale nasz Jack da radę.
Szkoda jedynie dobrze zapowiadającego się wątku w Chinach.Mogli to dłużej pokazać, kilka pierwszych epizodów czy coś.
  • 0

#238 West

West

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 06.03.2007 - |16:44|

Kolejny odcinek obejrzany.

- Jack zmusza rosyjskiego konsula do "zwierzeń" w bardzo humanitarny sposób
- kolejni rosjanie zamieszani w spisek
- Assad nie żyje
- władzę przejmuje wiceprezydent stojący za całym "złym planem"

Zapowiada się ciekawie :)
  • 0

#239 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.04.2007 - |08:33|

hmm to jak zakończyli główny wątek w 3/4 serii to już chyba wypalenie bo od początku nawpychane było megaefektów typu atomówka, prezydent-zombie budzący się ze śpiączki, atak wojskowy na konsulat... a teraz ni z tego ni z owego mamy serial w serialu, myślałem że może to upchną na następny sezon, tymczasem w ciągu 100 minut rozwiązali całą atomową sprawę i mamy romantyczne uwalnianie królewny :P
  • 0

#240 Adamo444

Adamo444

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 22.05.2007 - |16:28|

Cos temat podupadł. A podobno maja być jeszcze 2 sezony. Jak dla mnie mogli by zmienic lokalizcje. Wciąż tylko Los Angeles. W innych miastach nie maja klopotow z terroryzmem??
  • 0
Ulubione seriale:
1. Jeszcze taki nie powstał :]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych