Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sezon 9

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
316 odpowiedzi w tym temacie

#221 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.02.2005 - |18:08|

będzie mi naprawde brakować O`Neala i Carter

Wyświetl post

Jacka to rozumiem bo odchodzi ale Carter ?
pierwsze slysze :)
skad masz takie info ? :P
z tego co mi wiadomo to Sam nie bedzie tylko przez pierwszych 5 odcinkow !! :>
  • 0

#222 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 19.02.2005 - |19:34|

Azazell - proszę o redagowanie postów, wiem że piszesz tak jak "myślisz" albo jakby ktoś stał przed tobą, ale wierz mi - niesamowicie denerwujące jest czytanie takiego potoku słów.
  • 0

#223 Opacz

Opacz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 19.02.2005 - |20:11|

Jemu chyba chodzi o ten ich romansik na boku, który raz jest, a raz go nie ma.
Mi tam będzie brakować Jack'a tego ich kochania sie chyba nie i tak nic z tergo nie wynikało i trąciło to telenowelą.
  • 0

#224 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 19.02.2005 - |20:57|

oki sorry zle napisalem , Carter nie będzie przez pare odcinków zle mi kolega podał dane mogłem dokladnie te posty przeczytac bo przegladalem je ale wyszukując info o Jacku :)

acha jeszcze dodam że jak do tej por oglądajac SG natrafilem na 2 słabsze odcinki, zdziwiłem się ze sporo ludzi tutaj na forum opisywało ze 7 zawiera wiele slaby odcinków ... moi znajomi którzy oglądają uważają jak ja że kazdy sezon jest niesamowity ....
heh Moja rodzina tak sie wciagnela w ten serial ze mamuśka nawiedza mnie i mówi kiedy SG-1 będzie:) to naprawde świetny serial dla calej rodziny

Pozdrawiam
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#225 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.02.2005 - |22:57|

mamuśka nawiedza mnie i mówi kiedy SG-1 będzie:)

Wyświetl post

no no :P
to pozdrowienia dla mamuski :)
namow ja aby sie zarejestrowala na forum :)
IMO, kilka poczatkowych odcinkow sezonu 8 bylo do [beeep] - bardzo mi sie nie podobalo (8x05,8x07,8x03,8x04,8x09). kazdy sezon ma i slabe odcinki i dobre :)
zalezy tez komu co sie podoba bo kazdy ma przeciez inne gusta :)
  • 0

#226 wolfkiller

wolfkiller

Kapral

• Użytkownik
  • 159 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 21.02.2005 - |02:02|

to fakt mi sie podobaja odcinki z "głównego" nurtu tematycznego, ale oczywiscie lubie te pojedyncze również. Zauważyłem na forum jedną rzecz, ludzie, którzy narzekają na SG1 w nowych seriach to ludzie którzy lubili początkowe odcinki czyli 1 odcinek 1 planeta i tyle,, dla mnie to było własnie nudne, podonie było z Farscape i Sladers, najpierw sie serial rozkręcał bez wiekszego celu, kolejne odcinki były do siebie banalnie podobne, aż scenarzyści zaczynali pisać ogólną historie i jakiś wątek przewodni.
  • 0
[url=http://www.stargatewars.com/recruit.php?uniqid=zv1160731286[/url]

#227 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 21.02.2005 - |12:08|

Mam lenia i nie chce mi się przeglądać wszystkich stron i szukać.Ile będzie wkońcu miał sezon 9 odcinków?15,czy 20?
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#228 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 21.02.2005 - |12:39|

poprostu każdy ma swój gust, ja tam wogle nie narzekam na sg-1 i dopiero teraz zaczołem narzekać jak się okazalo że jack odchodzi a tak to uważam że ten serial jest najlepszy na świecie z S-F :)
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#229 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.02.2005 - |14:46|

Mam lenia i nie chce mi się przeglądać wszystkich stron i szukać.Ile będzie wkońcu miał sezon 9 odcinków?15,czy 20?

Wyświetl post

sezon 9 ma miec 20 odcinkow - podobnie jak Atlantis :)
bycie leniem to nie jest powod do dumy :P :>
  • 0

#230 Kedar of the Tauri

Kedar of the Tauri

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • MiastoAtlantus

Napisano 21.02.2005 - |16:09|

Czytałem gdzieś że w 9 sezonie SGC zmierzy się z nowym wrogiem. Ktoś wie coś na ten temat?
  • 0

#231 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 21.02.2005 - |17:10|

bycie leniem to nie jest powod do dumy :P :>

Wyświetl post

Ja leniem nie jestem,ale z rana mnie dosiadł :) To dobrze,że 20,gdyż słyszałem,że miał być krótszy przynajmniej o połowę :) Pytanie tylko,czy będzie i 10 :D Ma szansę wyrównać,a nawet pobić rekord Przyjaciół :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#232 Baal

Baal

Szeregowy

• Użytkownik
  • 60 postów
  • MiastoOpole

Napisano 21.02.2005 - |23:13|

Ja i tak już jestem zachwycony przyszłym sezonem, ponieważ w 5 odcinkach wystąpi Claudia Black (Vala - "Prometheus Unbound", Farscape - Officer Aeryn Sun) i jeszcze Ben Browder (Farscape - John Crichton) jak Leutenant Colonel Cameron Mitchel :) Wprawdzie brakować mi będzie Sam, ale nie można mieć wszystkiego szczególnie od początku sezonu :>

Apropo mogliby wreszcie pokazać w SG-1 Furling'ów, ta nazwa brzmi bardzo pociesznie prawie tak jak Ewok :] :) :]
  • 0
Stargate SG-1: The Alliance

Anubis is on the move
Scouring the galaxy
An ancient evil arises

Coming IV Quartal 2005

#233 wolfkiller

wolfkiller

Kapral

• Użytkownik
  • 159 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 22.02.2005 - |11:13|

Jak już kiedyś wspomniałem nie ma co płakać nad wymianą aktorów, nowa krew sie przyda, nowi wrogowie sie przydadzą, traktujmy to jak kontynuacje ale również jako nowy początek serialu. Nasz Jack niestety młodzikiem nie jest wiec Browser sie przyda, Black i Sam sie dogadają, a może wróci Jonas za którym tak płaczą wszystkie fanki i paru fanów(też go nikt nie chciał, a potem wszyscy szybko zapomnieli o naszym starym archeologu). :)
  • 0
[url=http://www.stargatewars.com/recruit.php?uniqid=zv1160731286[/url]

#234 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 01.03.2005 - |11:53|

I stało się, wczoraj tj 28 lutego 2005 roku w The Bridge Studios w Vancouver na Stage 5 rozpoczęły się zdjęcia do dziewiątego sezonu Stargate SG-1.
Sezon obfituje w sporo nowych postaci, podpułkownik Cameron Mitchell (Ben Browder), generał Hank Landry (Beau Bridges), w pierwszych pięciu epizodach pojawi się też Vala (Claudia Black), która rekompensuje brak Sam Crter na początku sezonu. Jak wiemy Amanda Tapping spocziewa się dziecka w tym miesiącu, sama aktorka ma wrócić do serialu od szóstego odcinka. W serialu Sam, ma zniknąć z SGC na kilka miesięcy ze względów osobistych...
Sam sezon rozpocznie się od 3-częściowego epizodu, w któym pojawi się gościnne April Telek jako Sallis, na razie nie ma jednak informacji odnośnie samego epizodu.
Lexa Doig wcieli się w postać "szefowej medycznych" będzie córką generała Landry'ego (Beau Bridges). Jak wiemy, Lexa Doig jest żoną Shanks'a, on sam zarzeka się,że nie miał nic wspólnego z jej przyjęciem do ekipy Stargate.
Jak już wcześniej było wspominane Richard Dean Anderson nie pjawi się w pełnym wymiarze, aktor wystąpi tylko w kilku odcinkach, ich ilość nie jest jeszcze znana.
Nowi wrogowie, czyli Oree: SPOILER
Na razie wiadomo tylko, że są do istoty, które są na tym samym poziomie egzystencji co Pradawni, ale są źli... to się nazywa mocny nowy wróg.
/SPOILER
  • 0
Master of possimpible ;)

#235 Opacz

Opacz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 01.03.2005 - |19:42|

SPOILER
Ja zastanawiam sie jak ludzie będą walczyc z tymi nowymi wrogami.
Źli pradawni to chyba ponad siły ziemi.Cała wiedza i technologia, której próbke mielismy choćby w lost city, to chyba nie jest to do czego biedni ziemianie mogliby startować.
Ale zobaczy się ciekawe jak oni bedą wygladać (może teraz cos od furlingów wezma, aby pradawnych skopać kto wie kto wie, swoją drogą mogliby coś powiedzić o tej rasie).

/SPOILER

Spoilery komentuje się też czcionką SPOILER...
Jak można być takim ignorantem, trzeba się integrować z ludźmi, a nie robić co się tylko podoba...

Użytkownik kwiatek edytował ten post 01.03.2005 - |22:26|

• 0

#236 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 01.03.2005 - |20:17|

Czyli zostaje nam czekać na nowe odcinki :D

Nowi wrogowie, czyli Oree

To może w tym momęcie i ............. ruszą siebardziej energicznie .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#237 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 01.03.2005 - |20:29|

SPOILER
Ja zastanawiam sie jak ludzie będą walczyc z tymi nowymi wrogami.
Źli pradawni to chyba ponad siły ziemi.Cała wiedza i technologia, której próbke mielismy choćby w lost city, to chyba nie jest to do czego biedni ziemianie mogliby startować.
Ale zobaczy się ciekawe jak oni bedą wygladać (może teraz cos od furlingów wezma, aby pradawnych skopać kto wie kto wie, swoją drogą mogliby coś powiedzić o tej rasie).

/SPOILER

Ty kutafonie :censored: :censored: :censored: :angry: :angry: :buu: :evil:
ARGh nie po to Kwiatek pisze spoilerem zebys ty pisal to normalnie :wacko:

Pozdrawiam Michał z rekami opadnietymi na ziemie <_<

Użytkownik kwiatek edytował ten post 01.03.2005 - |22:25|

• 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#238 Ozyrys

Ozyrys

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • MiastoPoznan

Napisano 03.03.2005 - |23:34|

Witam nie za czesto biore udzial w waszych rozmowach ale ten temat zmusil mnie do mowienia i zadziwil mnie ze tacy fani SG1 i SGA wypowiadaja takie slowa ze seria 7 byla kiepska boje sie 8 a co bedzie w 9 . Panowie nie kazdy odcinek serii musi byc mrozacy krew w zylach bo nie o to chodzi. Team SG1 to ekipa ktora pokazala ze mozna nakrecic bardzo dobry serial i niewazne czy odcinek jest kiepski czy dobry ta seria ma trwac az ja nie umre. Obejrzalem wszystkie odcinki. Teraz sciagam je od nowa bo nie moge zyc dnia bez obejrzenia przygod naszych przyjaciol. Nie wypowiadam sie wogule na temat czy czekam na serie 9 bo to chyba nie ulega watpliwosci. Swietnym rozwiazaniem byloby jak przyznala osoba wyzej nawiazanie do Atlantisa w 9 serii ale to juz zalezy od producenta. Władcy systemu przeciez sie juz wyczerpali wiec ciekaw jestm co bedzie w serii9 mogli by trafic na planete Wraith to juz by bylo jakies nawiazanie. Wiec z calym moim sercem jestem na TAK Pozdrawiam !!! :afro:
  • 0

#239 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 04.03.2005 - |11:00|

Po pierwsze info do Michała to jest topic o sezonie 9 czyli będę tu taj spoilery, nikt ci nie kaczego tego czytać. :hyhy: Teraz info do Ozyrys`a. Można, bo naprawdę sezon 7 był do niczego. Co do nawiązań SGA z SG-1 to będzie to.
  • 0

#240 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 06.03.2005 - |00:07|

Wyczytalem wlasnie na witrynie scifigate.net ze SPOILER: RDA w ogole nie wystapi w 9 serii. No to jak ? To bedzie w ogole jeszcze ten serial? :huh:

prosze admina o przeniesienie watku do tematu "Stargate SG-1 - sezon 9".
'nie ten guziczek' nacisnalem...sorry.

Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 06.03.2005 - |00:22|

• 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych