Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#2361 miszel

miszel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 16.02.2008 - |12:47|

Zapowiedź prasowa do 4x06

JULIET IS PAID AN UNWELCOME VISIT BY SOMEONE FROM HER PAST AND ORDERED TO TRACK DOWN AND STOP CHARLOTTE AND FARADAY FROM COMPLETING THEIR MISSION, ON ABC’S “LOST”

“The Other Woman” – Juliet receives an unwelcome visit from someone from her past and is given orders to track down Charlotte and Faraday in order to stop them from completing their mission -- by any means necessary. Meanwhile, Ben offers Locke an enticing deal, on “Lost,” THURSDAY, MARCH 6 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

“Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Guest starring are Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Alan Dale as Charles Widmore, Andrea Roth as Harper, M.C. Gainey as Mr. Friendly/Tom and Brett Cullen as Goodwin.

“The Other Woman” was written by Drew Goddard & Christina M. Kim and directed by Eric Laneuville.

• 0

#2362 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.02.2008 - |08:55|

Juliet ma powstrzymać Daniela i Charlotte? Ben składa propozycję Łysemu? To chyba wiadomo, jak zwiał z wyspy ;)
No i co w odcinku o Julce robi Charles Widmore??

Czarna lista kandydatów do śmierci między 4 a 9 odcinkiem:
http://spoilerslost....-will-grim.html
Dlaczego Daniel jest na tej liście? Zdążyłam go polubić... :(
I ciekawy rumourek, dot. odcinka 04x09 - jeśli okaże się prawdziwy (przynajmniej w części), to już wiadomo, dlaczego chcą połączyć 08 z drugą częścią sezonu - taki 09 byłby po prostu za mocny:
http://lostrumours.b...en-centric.html
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2363 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 18.02.2008 - |17:20|

wiem ze to nie miejsce ale czemu sie koncentrujecie tak na tym co sie dzieje jeszcze nie zauwazylem pytania dla mnie najwazniejszego gdzie poszli inni gdzie jest swiatynia co to za swiatynia i co oni robia na wyspie.
  • 0

#2364 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.02.2008 - |21:38|

Juliet ma powstrzymać Daniela i Charlotte? Ben składa propozycję Łysemu? To chyba wiadomo, jak zwiał z wyspy ;)
No i co w odcinku o Julce robi Charles Widmore??

Czarna lista kandydatów do śmierci między 4 a 9 odcinkiem:
http://spoilerslost....-will-grim.html
Dlaczego Daniel jest na tej liście? Zdążyłam go polubić... :(
I ciekawy rumourek, dot. odcinka 04x09 - jeśli okaże się prawdziwy (przynajmniej w części), to już wiadomo, dlaczego chcą połączyć 08 z drugą częścią sezonu - taki 09 byłby po prostu za mocny:
http://lostrumours.b...en-centric.html

Jaki Sawyer? On zginac nie moze! Tym bardziej po trailerze z Kate do nastepnego odcinka.... :( jego kandydatura mi sie tu nie podoba :P
  • 0
Living is easy with eyes closed

#2365 miszel

miszel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 18.02.2008 - |23:40|

Jaki Sawyer? On zginac nie moze! Tym bardziej po trailerze z Kate do nastepnego odcinka.... :( jego kandydatura mi sie tu nie podoba :P

Tak naprawdę to nie powinno być żadnej śmierci... Największą rozrywką ciągle jest zgadywanie kto będzie następny :P Z podanych osób tak naprawdę każdej będe żałował.

wiem ze to nie miejsce ale czemu sie koncentrujecie tak na tym co sie dzieje jeszcze nie zauwazylem pytania dla mnie najwazniejszego gdzie poszli inni gdzie jest swiatynia co to za swiatynia i co oni robia na wyspie.

Też mnie to denerwuje. Pominięty został całkowicie wątek ich podróży do innego miejsca. Pewnie po części dlatego że aktor grający Richarda nie ma teraz czasu na grę w Lost - no bo kto teraz pozostał w szeregach Innych ze znajomych twarzy? Mam nadzieję, że niedługo go zobaczymy w serialu i przy okazji wyjaśni się kilka wątków.
  • 0

#2366 Axtezim

Axtezim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 19.02.2008 - |13:49|

Co do tej listy mam dziwne przeczucie, że będzie to Claire, to że wsiadła w wizji Desmonda o niczym nie znaczy :)
  • 0

#2367 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 19.02.2008 - |22:12|

Co do tej listy mam dziwne przeczucie, że będzie to Claire, to że wsiadła w wizji Desmonda o niczym nie znaczy :)

No way. Claire ma dzieciaka i kto z nim zostanie? Sawyer z Kate raczej go nie wezma i nie beda bawic sie w domek, a usmiercanie dziecka byloby zbyt okrutne.
  • 0

#2368 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 19.02.2008 - |23:42|

Ben ma doświadczenie w wychowywaniu nieswoich dzieci :)
  • 0

#2369 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.02.2008 - |01:18|

No way. Claire ma dzieciaka i kto z nim zostanie? Sawyer z Kate raczej go nie wezma i nie beda bawic sie w domek, a usmiercanie dziecka byloby zbyt okrutne.

Sawyer zostanie na Wyspie. Kate wroci do realu z dzieckiem Claire. Ta zginie. Wychowanie dziecka, bedzie jednym z argumentow obrony za ulaskawieniem. To moje mysli. Nie spoilery.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#2370 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 20.02.2008 - |08:28|

Sawyer zostanie na Wyspie. Kate wroci do realu z dzieckiem Claire. Ta zginie. Wychowanie dziecka, bedzie jednym z argumentow obrony za ulaskawieniem. To moje mysli. Nie spoilery.

W razie śmierci Claire to nie wiem czemu akurat Kate miała by wziąść Aarona. Co prawda odbierała poród, ale w sumie to nie wiele się nim zajmowała. Z Claire też się za bardzo nie kumplowała. Najbardziej związana z Aaronem jest np Sun, która to bardzo często się nim zajmowała pod nieobecność matki.
No i oczywiście pozostaje wujaszek Jack :) Tylko, że on sam o tmy jeszcze nie wie.
Nie rozumiem, skąd pomysł by akurat Kate go wzięła.
  • 0

#2371 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.02.2008 - |08:58|

Najnowszy podczast:
http://spoilerslost....bc-podcast.html
1. Miśki w Tunezji mają związek ze stacją "Orchidea"
2. Nazwisko Charlotty ma związek z Narnią
3. Eksperyment Daniela miał związek z zawirowaniami czasu
4. Zobaczymy Libby wcześniej, pierwotnie miała się pojawić w 2 części sezonu
5. Kate, Sayid, Hurley, Jack i jeszcze 2 osoby. Ale jest jeszcze jeden "trick"

Z pozostałych rzeczy, po odsłuchaniu:
- "mental institute" to nie to samo, co "mental institution"
- o co chodzi z tym Bernardem i Rose, że poszli z Jackiem [nawet jeśli to miał być żart]?
- dowcip o krowie zdecydowanie najlepszy :lol:

Najświeższy Ausiello:
- do dywagacji o tym, kto ma zginąć - zdecydowanie ktoś z głównych osób z Rozbitków 815 (hmmm, wychodzi, że Jin i pewnie jeszcze we flashforwardzie?)
- z nowych z "frachtowca" to chyba Miles ma szansę na "odstrzał - Ken Leung w marcu zaczyna udział w jakiejś produkcji teatralnej - czyżby "odkrył" kim jest Jacob?

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.02.2008 - |10:16|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2372 123abcd

123abcd

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 20.02.2008 - |20:24|

Jin jest jednym z Oceanic 6 więc nie zginie!
  • 0

#2373 miszel

miszel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 20.02.2008 - |20:40|

Jin jest jednym z Oceanic 6 więc nie zginie!

Zawsze może zginąć poza wyspą - w swoim flash-forwardzie. Chociaż mam dziwne przeczucie, że zginie Sawyer - jego historia z przeszłości już żadnych rewelacji pewnie nie przyniesie, on sam raczej pozostanie na wyspie, więc na flash-forward też nie ma co liczyć... Mimo wszystko bardzo bym go żałował.
  • 0

#2374 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 20.02.2008 - |21:26|

Hehe, nie mozna zapomniec, ze to Sawyer potrafil uspokoic Aarona... :D
  • 0

#2375 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.02.2008 - |07:53|

Timeline dot. flashforwardów - wg Foxa ff Jacka z 03x22 rozgrywa się 1,5 roku później, czyli mamy I połowę roku 2006.
http://spoilerslost....-in-future.html
  • 0

#2376 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 21.02.2008 - |10:56|

DU

Episode 5 deals with elements of time travel.
-In episode 5, Lapidus will explain why the satellite phone can't contact in the outside world.
-By the end of the season, we'll know who was in the coffin as well as what's happened to Jack to make him want to go back.
-No answers coming on Jacob and the cabin this season, although we may see it again.
-More details on The Purge, Adam & Eve and another station are coming, but not this season.
-Ben's List for Sayid is linked to who place the wreckage of Flight 815.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#2377 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.02.2008 - |11:08|

CUSE: ''Freighter folk'' is more benign. And they're not the only people on that freighter. You're going to meet some other people on the Freighter who have another name, and in contrast to those folks these freighter folk are very...uh, folkish.
więcej tu:
http://spoilerslost....doc-jensen.html

źródło? chyba widać :)
  • 0

#2378 miszel

miszel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 23.02.2008 - |01:01|

Zapowiedź prasowa do 4x07:

JULIET REVEALS SOME STARTLING NEWS TO JIN ABOUT SUN, AND SAYID AND DESMOND BEGIN TO UNDERSTAND THE FREIGHTER’S MISSION WHEN THEY MEET THE SHIP’S CAPTAIN, ON ABC’S “LOST”

“Ji Yeon” – Juliet is forced to reveal some startling news to Jin when Sun threatens to move to Locke’s camp. Meanwhile, Sayid and Desmond begin to get an idea of the freighter crew’s mission when they meet the ship’s Captain, on “Lost,” THURSDAY, MARCH 13 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

“Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Guest starring are Sam Anderson as Bernard, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte Lewis, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Kevin Durand as Keamy, Marc Vann as doctor, Grant Bowler as Captain Gault, Lanny Joon as Dr. Bae, Simon Rhee as shopkeeper, Zoe Bell as Regina, Christine Kim as admitting nurse, Lynette Garces as another nurse, David Yew as Chinese security agent and George Kee Cheung as Chinese ambassador.

“Ji Yeon” was written by Edward Kitsis & Adam Horowitz and directed by Stephen Semel.

• 0

#2379 123abcd

123abcd

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 23.02.2008 - |15:46|

Jak na razie dopiero 7odcinek wydaje się, że da nam trochę odpowiedzi. Cel misji frachtowca.
  • 0

#2380 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 25.02.2008 - |08:15|

No to ciekawe - gadali z Minkowskim od finału 3 sezonu i jak na razie to się pojawia w odcinku o Desmondzie, a tu ani śladu po gościu.
Bernard, a gdzie Rose?
Hmmm, odcinki 5,6 i 7 - NIE MA Milesa w obsadzie :blink: Czyżby? :(

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 25.02.2008 - |10:38|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych