Albo Christian wystapi w retrospekcjach Hugo, albo producenci szukuja wielka niespodzianke.And:
Guest starring are Mira Furlan as Danielle Rousseau, [...] and John Terry as Christian Shephard.
Spoiler Zone
Napisano 15.01.2008 - |14:30|
Genesis
Napisano 15.01.2008 - |14:50|
Napisano 15.01.2008 - |15:47|
Hurley nie wyglada na syna Christiana, zreszta Christian gustowal w ladniejszych i latwiejszych kobietach niz matka Hugo.Może tak naprawdę Hurley jest synem Christiana
Jeszcze jedna mozliwoscia, ze Christian wystapi w czyjejs wizji, byc moze Jacka, ostrzegajac go przed "ratunkiem".
Genesis
Napisano 15.01.2008 - |15:53|
Mógł być pijany...Hurley nie wyglada na syna Christiana, zreszta Christian gustowal w ladniejszych i latwiejszych kobietach niz matka Hugo.
Christian może być spokojnie w fbcku Huga nawet jako gość przechodzący korytarzem, z jakiejkolwiek okazji.. chociażby dlatego, że Hugo był w szpitalu, bo mu dziadek umierał. I starczy.
Ale mi się wydaje, że to będzie ta scena w domku Jacoba, co jest na zdjęciach.
Napisano 15.01.2008 - |16:17|
Mógł być pijany...
Christian może być spokojnie w fbcku Huga nawet jako gość przechodzący korytarzem, z jakiejkolwiek okazji.. chociażby dlatego, że Hugo był w szpitalu, bo mu dziadek umierał. I starczy.
Ale mi się wydaje, że to będzie ta scena w domku Jacoba, co jest na zdjęciach.
Jak dla mnie to za wcześnie aby taka scena znalzła się w 1 odcinku ale kto wie.
GHOSTS, TANZANIA, GHETTOS, QUIET TEAR-JERKING, COVERUPS, OCEAN CAMERAS, A SKULL, A PSYCHIC, AND A CORPORATE RECRUITER MAKE UP THE FLASHBACKS FOR CD.
Ciekawe którego z nowych bohaterów dotyczy ten flash?
Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.
Napisano 15.01.2008 - |22:06|
Poza tym przeciez ojciec Hugo byl pokazany. Na Christiana to ten tatus nie wygladalMoże tak naprawdę Hurley jest synem Christiana
Napisano 16.01.2008 - |07:20|
GHOSTS, TANZANIA, GHETTOS, QUIET TEAR-JERKING, COVERUPS, OCEAN CAMERAS, A SKULL, A PSYCHIC, AND A CORPORATE RECRUITER MAKE UP THE FLASHBACKS FOR CD.
Ciekawe którego z nowych bohaterów dotyczy ten flash?
Jak Tanzania i getta to chyba jakiś czarnoskóry? To tak w ramach "pierwszego skojarzenia"...
I to ma się odnosić do JEDNEJ osoby, czy do całej grupki "nowych" z frachtowca? Bo jak do jednego osobnika, to troszkę tego dużo - prawdziwy człowiek renesansu, wszechstronnie uzdolniony...
Jonasz:
Całkiem prawdopodobne...Jeszcze jedna mozliwoscia, ze Christian wystapi w czyjejs wizji, byc moze Jacka, ostrzegajac go przed "ratunkiem".
Hurley synem Christiana? Sorry, ale żeby zrobić coś takiego, to Christian musiałby być solidnie narąbany
Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 16.01.2008 - |08:24|
Napisano 16.01.2008 - |09:14|
Ogólny opis 4 sezonu.
Ausiello:
Question: Tried to figure out your Lost asterisk quiz about Jack and Kate. Is it "Someone who was on the plane, who wasn't just a friend?" — Tina
Ausiello: Nah. But thanks for playing!
Question: I have a big challenge for our favorite scoop hunter: Find me a Lost spoiler concerning Claire. I know, I know, it's a rare and elusive thing. But you can do it, right?! — Fleur
Ausiello: Sure can. You've heard of Laverne & Shirley? Get ready for Claire & Kate.
Question: Someone who was on the plane, but didn't make a splash?" — Bill
Question: I have a question about Lost. At the end of last season, the producers said there would only be 48 more episodes, to be divided into 16-episode chunks and spread out over three seasons. But with the writers' strike, there will probably be only eight episodes this season, not 16. So, my question: Will they tack on an additional eight episodes next season, bringing the Season 5 total to 24 episodes? — Fran
Ausiello: That's the million-dollar question, Fran. Luckily, exec producer Carlton Cuse offered to answer it for free. " We can't determine right now how we will manage production or when we will return to the air," he told me. "It completely depends on how long the strike lasts. As soon as the strike is over, we will sit down and figure that all out."
Question: "Someone who was on the plane, but wasn't even a Lostie?" — Howdavenport
Pamiętacie że Claire miała oddać dziecko do adopcji komuś w LA. Tym kimś mogła być Kate i jej mąż albo Malkin przewidział coś innego. Samolot rozbija się na wyspie, dalej wiadomo, mamy przyszłość - Aaronem opiekuje się Kate i Tajemniczy On.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Malkin powiedział, że to dobrzy ludzie a to mi się jednoznacznie kojarzy z Othersami, Dharmą i całą resztą.
Użytkownik Teoria spiskowa edytował ten post 16.01.2008 - |13:50|
Napisano 16.01.2008 - |14:20|
Teoria przeszłaś samą siebie. Kate nie mogła czakać w LA na Claire i jej dziecko gdyż była w tym samym samolocie jako więzień.******************************
Pamiętacie że Claire miała oddać dziecko do adopcji komuś w LA. Tym kimś mogła być Kate i jej mąż albo Malkin przewidział coś innego. Samolot rozbija się na wyspie, dalej wiadomo, mamy przyszłość - Aaronem opiekuje się Kate i Tajemniczy On.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Malkin powiedział, że to dobrzy ludzie a to mi się jednoznacznie kojarzy z Othersami, Dharmą i całą resztą.
Genesis
Napisano 16.01.2008 - |17:18|
Po pierwsze to co Jonasz.
Po drugie, przecież widzieliśmy potencjalnych rodziców Aarona. Była taka scena, że długopis przestał pisać
Napisano 16.01.2008 - |17:40|
Tak, ale to nie byli Ci, ktorzy jakoby czekali na nia w LA.Po pierwsze to co Jonasz.
Po drugie, przecież widzieliśmy potencjalnych rodziców Aarona. Była taka scena, że długopis przestał pisać
Genesis
Napisano 16.01.2008 - |17:50|
Teoria przeszłaś samą siebie. Kate nie mogła czakać w LA na Claire i jej dziecko gdyż była w tym samym samolocie jako więzień.
No fakt. Wstyd mi. Idę posypać głowę popiołem. A czy było powiedziane w którym miesiącu ciązy była Claire jak dostała propozycję wywiezienia dziecka do LA?
Napisano 16.01.2008 - |18:15|
Nie bezposrednia, ale gdy Malkin wreczyl Claire bilet ona byla zdziwiona, ze odlot ma nastapic juz nazajutrz. Zaraz po katastrofie powiedziala Jackowi, ze jest w osmym meisiacy i rzeczywiscie kilka tygodni pozniej urodzila. W tej sprawie nijak nie mam miejsca dla Kate. Gdyby ona chciala miec dziecko sama by sobie je urodzila.No fakt. Wstyd mi. Idę posypać głowę popiołem. A czy było powiedziane w którym miesiącu ciązy była Claire jak dostała propozycję wywiezienia dziecka do LA?
Genesis
Napisano 16.01.2008 - |18:42|
Faktycznie, właśnie obejrzałem ten odcinek i wynika z niego tak, że tak naprawdę nie było żadnych rodziców, bo Malkin przewidział katastrofę samolotu. Dał Claire ten bilet, bo chciał, by sama wychowywała dziecko.Tak, ale to nie byli Ci, ktorzy jakoby czekali na nia w LA.
Napisano 16.01.2008 - |19:04|
Na to wyglada, choc jest w tym pewna sprzecznosc. Malkin pryznal, wobec Eko, ze jest oszustem, ktory zbiera informacje na temat ludzi, a potem wykorzystuje je "przepowiadajac" ich przyszlosc. Zakladajac, ze katastrofa byla nieprzypadkowa, Malkin mogl byc skloniony przez kogos by zmusil Claire do podrozy. Swiadczy o tym determinacja z jaka ja molestowal.Faktycznie, właśnie obejrzałem ten odcinek i wynika z niego tak, że tak naprawdę nie było żadnych rodziców, bo Malkin przewidział katastrofę samolotu. Dał Claire ten bilet, bo chciał, by sama wychowywała dziecko.
Genesis
Napisano 16.01.2008 - |21:23|
Dobra uwaga!
Mamy z tej sytuacji dwa wyjścia: albo Malkin skłamał panu Eko.
Albo katastrofa była ukartowana... Czyli Desmond faktycznie mógł być ustawiony na niewciśnięcie przycisku w odpowiednim momencie. Pozatym drugi pilot musiał być ustawiony, pewnie ściemnił coś temu z pierwszego epizodu, zmienili kurs... Ale kto chciał wypadku?
Othersi? Oni byli zaskoczeni.
Ekipa Naomi?
Napisano 16.01.2008 - |21:32|
Teoria o dobraniu rozbitkow (powiazania miedzy nimi) i zaplanowanej katastrofy nie jest nowa, sadze jednak, ze zaloga raczej z tym nic wpolnego nie miala, ani tez Desmond.@Jonasz
Dobra uwaga!
Mamy z tej sytuacji dwa wyjścia: albo Malkin skłamał panu Eko.
Albo katastrofa była ukartowana... Czyli Desmond faktycznie mógł być ustawiony na niewciśnięcie przycisku w odpowiednim momencie. Pozatym drugi pilot musiał być ustawiony, pewnie ściemnił coś temu z pierwszego epizodu, zmienili kurs... Ale kto chciał wypadku?
Othersi? Oni byli zaskoczeni.
Ekipa Naomi?
Genesis
Napisano 17.01.2008 - |01:47|
http://spoilerslost....-interview.html
Znajdzie się nawet coś dla fanów "Piły"
Napisano 17.01.2008 - |09:22|
Na to wyglada, choc jest w tym pewna sprzecznosc. Malkin pryznal, wobec Eko, ze jest oszustem, ktory zbiera informacje na temat ludzi, a potem wykorzystuje je "przepowiadajac" ich przyszlosc. Zakladajac, ze katastrofa byla nieprzypadkowa, Malkin mogl byc skloniony przez kogos by zmusil Claire do podrozy. Swiadczy o tym determinacja z jaka ja molestowal.
Nie ma sprzeczności, Malkin okłamał Eko, bo został zmuszony do zmiany zdania n/t adopcji i podróży Claire [miał dać jej bilet]. A to co się stało jego córce, to żaden "cud" tylko robota kogoś powiązanego z Othersami/Hanso Foundation - w scenie autopsji Charlotte słychać... Szepty! Malkin jako jasnowidz prawdopodobnie mógł ich "widzieć"...
Najważniejszy dla całej układanki może się okazać flashback Danielle [więc stawiam, że możemy zobaczyć go dopiero w 5 sezonie], moim zdaniem ona wcale nie znalazła się na wyspie przypadkowo. Cała zabawa sprowadza się do odnalezienia "Black Rock" i zbadania go [co było na pokładzie?, czyj to w rzeczywistości statek?]
1. Już w pierwszym sezonie dowiadujemy się o ty, że kolega Francuzki - Montand czegoś szukał we wraku. Statek jest na Mrocznym Terytorium i włóczy sie tam Cerberus.
2. W TLE cała "jazda" z główną fabuła zaczyna się od tego jak Rachel Blake - rzekomo córka Hanso, odkrywa, że Mittelwerk szukał trasy ostatniego rejsu "Black Rock".
3. W najnowszej zabawie - Find815 - znów pojawia się wątek poszukiwania "Black Rock"...
No i teraz coś spojlery znów nie zgadzają się z fabułą dotychczasowych odcinków - wg Doc Arzta łódź "Christiane I" z zabawy Find815 ma się pojawić w 4 sezonie LOST. Tylko, że to jest troszkę za mała łódź na to, by był to "frachtowiec Naomi"... Z takiej łódeczki nie da sie wystartować helikopterem.
Wniosek? Albo "frachtowiec Naomi" to zupełnie inny statek - dużo większy [i raczej nie jest to "Helgus Antonius", bo wg planów na tym statku nie ma lądowiska], albo helikopter startował nie wiadomo skąd - np. obok jest druga wyspa?
Napisano 18.01.2008 - |16:49|
Wiadomo już kim jest tajemniczy On ->someone who was on the plane but didn't have a ticket.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych