Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#201 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 23.06.2004 - |06:14|

Korel7 bierz wszystko co masz :lol: z seriali
  • 0

#202 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 23.06.2004 - |09:00|

Saggi ja prawdopodobnie przejade przez poznan, poszukam dzisiaj mapki i zobacze co i jak. Jak cos to wstepnie moglbym wziac 3 osoby :) kogos przyokazji bym juz poznal :P jak ktos bylby chetny to dajcie znac ;)
  • 0

#203 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 23.06.2004 - |15:06|

...co do jakis sprzetow , to jak komus potrzebny wzmacniacz duzej mocy czy jakies cos jak kolumny to ja jade samochodem :) moge cosik wziac:)...

Pewnie, że się przyda :)
Jakieś dwie kolumny + wzmacnacz i byłby super :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#204 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 23.06.2004 - |15:07|

No to lecimy...
FULL INFO (part 2)

Informacje uzupełniające.
Jeśli ktoś chce nas zaskoczyć i pojawić się na cały zlot to zapraszamy, bo jest jescze parę wolnych miejsc, dokładnie 4, bo niestety Kirkor musiał zrezygnować, jeśli ktos znajdzie się na jego miejsce to super, do tego są jeszcze 3 miejsca za które jest zapłacona zaliczka, więc jeśli tylko możecie to zapraszamy, sprawy finansowe ureguluje się wtedy na miejscu. Dalej oczywiscie zapraszamy chociaż na 1 dzień jak pisałem wcześniej.

W sumie mamy do dyspozycji 5 domków w każdym są 3 miejsca noclegowe na dole i dwa kolejne na górze (pościel jest). Niestety nie ma łazienki w samych domkach i trzeba się przejść obok, ale tak tam jest po prostu :) Jeśli ktoś ma ochotę to moze zabrać czajnik bezprzewodowy itp
Może do tego jakiegoś grajka najlepiej z CD czy coś :)

Co do dotarcia na PKS o czasie, to mam nadzieję, że wszystkie pociagi będą jechać zgodnie z rozkładem, jeśli jednak okaże się, że Ci co już są nie wyrobią się, bo mamy jakieś opóźnienia (paktycznie tylko pociąg ze śląska i ewentualnie Sczecina jest problemowy), to najwyżej może ktoś z jadących samochodem nas zabierze, np Zaku (mam do niego telefon i jak coś będę dzwonił) jakoś powinniśmy dać rade :) A reszta powinna ruszyć na dworzec i spotkalibyśmy się na miejscu :)

A i jeszcze jedno...
Jak coś to proszę dzwonić do mnie: 502361018
Jak naprzykłąd ktoś przyjedzie do Pozania w sobotę to też niech da znać, bo chyba taniej wyjdzie podjechać po Was autkiem jak będą 2 lub więcej osób :)

To już chyba wszystko do zobaczenia w piątek :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#205 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 23.06.2004 - |18:05|

Co do wzmaczniacza moglbym wziac. Co do kolumn to sam mam juz je troche dojechane , zobacze co da sie zrobic, nie sa rewelacja ale jako tako graja, jakby ostatecznie nikt nie wziol to moze ja wezme.
  • 0

#206 Hangie

Hangie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23.06.2004 - |18:11|

Ce.

Bede najprawdopodobniej jechal z Pozqa do Sierakowa w sobote rano, wiec moge zabrac z dwie osoby ewentualnie.
Jesli jeszcze nikt nie bierze to moge wziasc laptopa (jak ktos zalatwi kabel to mam tv-out).
Jaki jest dokladnie adres tego osrodka ? Jak tam dojechac ?
  • 0

#207 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 23.06.2004 - |19:05|

Ce.

Bede najprawdopodobniej jechal z Pozqa do Sierakowa w sobote rano, wiec moge zabrac z dwie osoby ewentualnie.
Jesli jeszcze nikt nie bierze to moge wziasc laptopa (jak ktos zalatwi kabel to mam tv-out).
Jaki jest dokladnie adres tego osrodka ? Jak tam dojechac ?

Nie czyta sie poprzednich postów w tym topicu, co :]
Tu masz adres ośrodka w Sierakowie:

Centralny Ośrodek Sportowo - Szkoleniowy TKKF
64-410 Sieraków
ul. Poznańska 27
tel./fax: +48 61 295 21 28

Tylko dojedź tam cały i zdrowy :lol:
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#208 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 23.06.2004 - |19:15|

...Jesli jeszcze nikt nie bierze to moge wziasc laptopa (jak ktos zalatwi kabel to mam tv-out).
Jaki jest dokladnie adres tego osrodka ? Jak tam dojechac ?...

Ad 1) Bierz, bierz, na razie nikt nie zaoferował, kable na pewno będą :)
Ad 2) Już Klorel7 napisał, ale dla wyjaśnienia, to jest 60km na zachód od Poznania, przy głównej drodze na samym początku miejscowości po lewej, jak cośto dzwoń do mnie, telefon wyżej w FULL INFO part2.

PS
NIech ktoś pamięta o Stargate na CD/DVD, bo nie będzie co oglądać :lol:
  • 0
Master of possimpible ;)

#209 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.06.2004 - |20:00|

Wszyscy szykują się tak na "poważne" seriale, a ja jak nie zapomnę, to wezmę ze sobą Tripping The Rift :hyhy: Może obejrzymy sobie po 22.00 coś na rozluźnienie :hyhy: . I jeszcze jedna uwaga. Co do brania plytek DVD z serialami, pamiętajcie, że ta technologia nie jest jeszcze tak doskonała jak CD i mogą być problemy z czytaniem. No chyba, ze ktoś weźmie oryginały :D .
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#210 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 23.06.2004 - |21:11|

Jakby ktos mial Lexx'a albo SAAB caly lub nie caly to chetnie bym sobie nagral :)
  • 0

#211 Hangie

Hangie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23.06.2004 - |22:05|

To wrzuce laptopa gdzies na tylne siedzenie :]
Co do DVD to w moim przypadku odpada, no chyba ze ktos zalatwi dvd do della :P
Tv-outa nie testowalm, ale jest jakies 7-mio pinowe wyjscie s-video.
Do Sierakowa to trafie, tylko gorzej z tym osrodkiem, ale wrazie czego bede dzwonic.
BTW --> http://sirius.cs.put...~inf66241/4.jpg
Dobra wracam do nauki na piatkowy egzam z algebry :/
  • 0

#212 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 24.06.2004 - |09:58|

Wiec jest super :clap:
To my z rejmem odrazu przyznajemy sie do jednej z tych dwuosobowych gór w którymś z domków :]

Z PKSem to czekamy na wszystkich tam mysle ze do 10 po potem jezeli sie okaze ze ostatni pociag ma jakies male spoznienie to rejma wysle z grupa na dworzec autobusowy, niech juz wszyscy sobie kupia bilety a ja poczekam na spoznialska trojke i dojdziemy w ten sposob tamci juz beda mieli bilety i tylko ostatnia trojka bedzie musiala kupic, to zajmie mniej czasu i w razie czego jak by bylo na styk to Ci co juz kupia to kierowce pezytrzymaja zeby chwilke zaczekal jeszcze na reszte :) taki mam plan zobaczymy jak wyjdzie w praniu :) :afro:

Dzis rejm idzie jeszcze sie upewniec czy to wszystko co wyczytalismy w necie o PKSie to prawda B)

Użytkownik saggi edytował ten post 24.06.2004 - |10:48|

• 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#213 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 24.06.2004 - |11:04|

Ja jutro wyjade ok. 12 wiec bede juz jechal bezposrednio do domkow ;) nikt sie zabardzo nie zglaszal co by go wziac po drodze to wyjade troszke pozniej ale postaram sie zalatwic fajne kolumny :)
  • 0

#214 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.06.2004 - |15:36|

ok.. ja tez sie zjawie... pwenie razem z hvoltem 121277 i Zoisyte.. o ile mnie zabiorą ;)
  • 0

Kermita83

#215 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.06.2004 - |16:50|

Zabiorą, zabiorą:) Masz wiadomość na PM:) Do zobaczenia jutro ok. 17.00 (może wcześniej:))
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#216 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 24.06.2004 - |18:27|

Ja też mam zamiar wziąć jakieś płytki z serialami. Czy będzie może dostępna jakś nagrywareczka DVD?

Pozdrawiam :D
-----------------
  • 0

#217 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 25.06.2004 - |00:44|

Jako ostatni nie spiacy jeszcze uczestnik dam posta na forum.
Jutro (a wlasciwie dzisiaj) odbedzie sie epokowe spotkanie, cos czego jeszcze nie bylo, cos o czym rozmawiac beda nasze dzieci i wnuki, cos wspanialego.
Odbedzie sie pierwszy prawdziwy oficjalny, 3-dniowy zlot Fanow Stargate (i nie tylko). Jesli ktos to przegapil ze zwyklej niecheci przyjazdu to bedzie tego zalowal do konca zycia!!!!!
W niedizele pierwsze relacje ze zlotu. Do zobaczenia.

P.S. Teraz do "nowego flagowca" dostep beda mieli tylko uczestnicy zlotu ;) ;) ;) ;) :P :P :P
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#218 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 25.06.2004 - |00:45|

P.S. Teraz do "nowego flagowca" dostep beda mieli tylko uczestnicy zlotu  ;)  ;)  ;)  ;)  :P  :P  :P

ta informacja jest tajna, specjalnego znaczenia!!
kazdy kto przeczytal post wyzej i ten post musi zginac albo zostac Jaffa :>

ja jeszcze tez niespie ;)
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#219 LechNik

LechNik

Organizator

• VIP
  • 98 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 25.06.2004 - |05:52|

Niestety nie będe na zlocie :( siła wyższa własnie sie dowiedziałem ze musze jechac do pracy :/

jeżeli ktos nie jedzei z powodów finansowych moje miejsce jest opłacone to mu je proponuje - kto pierwszy ten lepszy zgłaszc sie do Kwiatka (który jescze o niczym niewie ale sie zaraz dowie)

Wszystkim uczestnikom życze udnej zabawy
  • 0
A przecież nie cały umieram!
To co we mnie niezniszczalne trwa!
Teraz staje twarzą w twarz z Tym który jest!

Jan Paweł II

#220 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 25.06.2004 - |07:49|

Szkoda... mieliśmy się spotkać w pociagu. Za godzinę wychodzę na dworzec i już niedługo się spotkamy. :afro: A potem to już tylko "fun, fun, fun"... :clap:
A co do informacji o "flagowcu".... przed przeczytaniem zapomnieć! :D

Użytkownik Nexus edytował ten post 25.06.2004 - |07:51|

• 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych