Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 046 - S02E22 - Three Minutes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
272 odpowiedzi w tym temacie

#201 NIKON

NIKON

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • Miastoz daleka...

Napisano 22.05.2006 - |15:05|

Ale nie wyleczyła :
- astmy Shannon
- odzyskanie amnezji Claire (dopiero przypomniała sobiue w 2x15)

No i jeszcze problemow wzrokowych Sawyer'a.

Użytkownik NIKON edytował ten post 22.05.2006 - |16:24|

• 0

#202 Japcok

Japcok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 22.05.2006 - |15:23|

Charlie w jednym z najbardziej badziewnych odcinków Fire&Water czy coś w tym stajlu

nie pamietam za bardzo tego odcinka, oświeć mnie gdzie on tam na wyspie widzi kogoś kogo zabił? miał różne omamy, ale nie o takich omamach ja pisałem
  • 0

#203 Pula

Pula

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 22.05.2006 - |15:34|

nie pamietam za bardzo tego odcinka, oświeć mnie gdzie on tam na wyspie widzi kogoś kogo zabił? miał różne omamy, ale nie o takich omamach ja pisałem

Ojej sorx rzeczywiście mi sie coś pokićkało bo myslałam o tych co w ogóle mieli jakieś nawiedzione omamy.
Sorx jeszcze raz
  • 0

#204 tiam

tiam

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 22.05.2006 - |15:58|

Wracjąc do TheyTookMySon ;) - jak dla mnie to jedna z najlepszych (jak nie najlepsza) postaci w serialu. Lookając wstecz, do 1 sezonu (patrz: rewelacyjny "Special" [nie mylić z browcem, notabene tragicznym])- postać Michaela genialnie się rozwija . Kawał dobrego aktorstwa, tiam..
  • 0

#205 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 22.05.2006 - |16:41|

piosenka ktora leciala przy smierci Boone'a i Libby to "Win One For The Reaper" z soundtracka Lost.
mam dziwne wrazenie ze inni chca te osoby po to zeby wprowadzic ich w tajemnice wyspy. Wydaje mi sie coraz bardziej ze others i dharma to swie rożne mafie i rozbitkowie razem z others beda sie bic na naukowców z dharmy. Locke'a i Sayida nie chcieli gdyz Sayid torturowal Henry'ego a Locke mu w tym dopomógł :P wczesniej Henry czedl po Johna jako tego ktory najbardziej interesuwal sie tajemnicami wyspy.

Osoby z listy nigdy jeszcze nie zabiły zadnego innego i mysle ze to ich łaczy. Mysle ze w finale okaze sie ze inni nie sa tacy zli na jakich wygaladaja i dodatkowymi osobami w trzecim sezonie beda inni i osoby ktory porwali. Najbardziej zastanawia mnie kim jest ten ON ?? Znajac scenarzystow to pewnie bedzie to osoba ktora juz znamy - moze jednak ojciec Jack'a??
  • 0

#206 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 22.05.2006 - |16:47|

Przecież scenarzyści powiedzieli, że to pole dział tylko na niektóre osoby... Może astma została by wyleczona w Australii?

Czy Lock odzyskał wiarę w wyspę to nie wiem. Gdyby wierzył to by siedziałw tym bunkrze. No chyba, że oddzielił Dharmę od samej wyspy.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#207 Mixer

Mixer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 22.05.2006 - |19:49|

No wreszcie po seansie...juz myslalem ze nie znajde dobrej wersji:)) ale nie o tym...ciekawi mnie jedno...na trailerze wydawalo mi sie ze "Oh my God" mowi Claire a tu dokladnie widac ze to jednak Sun...czy to zwykla pomylka scenarzystow czy jednak moja>?!!>? w kazdym razie na lodzi na pewno bedzie ktos ciekawy...mozna wnioskowac ze to Desmond ale czy to nie byloby zbyt proste...?! teraz zaczekamy 3 dni i bedzie wszystko jasne!!:P podwojny odcineczek hehe :afro:

aha..i jeszcze jedno...skad ta pani z obozu Innych znala oprocz imion nazwiska calej czworki rozbitkow??? nawet Misiek nie znal prawdziwego nazwiska Sawyer'a... B)
  • 0

#208 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 22.05.2006 - |20:21|

No wreszcie po seansie...juz myslalem ze nie znajde dobrej wersji:)) ale nie o tym...ciekawi mnie jedno...na trailerze wydawalo mi sie ze "Oh my God" mowi Claire a tu dokladnie widac ze to jednak Sun...czy to zwykla pomylka scenarzystow czy jednak moja>?!!>? w kazdym razie na lodzi na pewno bedzie ktos ciekawy...mozna wnioskowac ze to Desmond ale czy to nie byloby zbyt proste...?! teraz zaczekamy 3 dni i bedzie wszystko jasne!!:P podwojny odcineczek hehe :afro:

aha..i jeszcze jedno...skad ta pani z obozu Innych znala oprocz imion nazwiska calej czworki rozbitkow??? nawet Misiek nie znal prawdziwego nazwiska Sawyer'a... B)

Owszem Claire mówi " Oh my god " jednak w momencie gdy zauważa powrót Michael'a na plażę , najciekawszy jest zabieg scenarzystów ktorzy w zwiastunie do " Three Minutes " dołożyli dzwięk silnika do scenki w której cała grupa " Lostowiczów" spogląda w bliżej nieokreśloną przestrzeń , po tym jak Sun cos zauważyła :] Świetna zmyłka , gratulacje ^^
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#209 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 22.05.2006 - |20:22|

To by świadczyło o tym, ze Dharma działa nie tylko na wyspie i samolot został ściągniety przez kogoś z zewnątrz.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#210 grosik22

grosik22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 22.05.2006 - |20:50|

a propo Othetsów. Ten odcinek posrzucił mi ciekawą myśl. Może te brudasy, to uciekinierzy ze stacji Staff( czy jak mu tam w każdym razie z medycznego:P). Jest tam Alex, lekarze i cała reszta. Poza tym widać że ich obóz dopiero powstaje. Robią sieci, poprawiają jakieś liny przy namiotach itd. A w tym bunkrze może siedzą VIPy, albo są tam rzeczy, lub ludzie, którzy nie mogą wiedzieć kto tam jest, lub coś w tym stylu.

A jeśli chodzi o dwie grupy Innych, to wydaje mi się że tych grup może być znacznie więcej, bo jak wiadomo, każdy z bunkrów działał osobno, bez żadnej łączności. Tylko lekarze mogli znać wszystkich bo ich leczyli :P, dlatego przybłąkali sie do tego bunkra.

A jak myślicie, jaki jest to bunkier:> Ja stawiam na parapsychologie :D

Użytkownik grosik22 edytował ten post 22.05.2006 - |20:53|

• 0

#211 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 22.05.2006 - |21:00|

Przecież nie ma "2 grup innych".Myśle, że w odcinku 2x15 zostało to wyjaśnione.
  • 0
.

#212 obserwator

obserwator

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22.05.2006 - |22:49|

a propo Othetsów. Ten odcinek posrzucił mi ciekawą myśl. Może te brudasy, to uciekinierzy ze stacji Staff( czy jak mu tam w każdym razie z medycznego:P). Jest tam Alex, lekarze i cała reszta. Poza tym widać że ich obóz dopiero powstaje. Robią sieci, poprawiają jakieś liny przy namiotach itd. A w tym bunkrze może siedzą VIPy, albo są tam rzeczy, lub ludzie, którzy nie mogą wiedzieć kto tam jest, lub coś w tym stylu.

To chyba wiadome, skoro Clair uciekła to pewnie sie bali, że moga wrócić do tego bunkra znając do niego droge co sie zresztą stało, więc woleli odejść.
  • 0

#213 Gizmo85

Gizmo85

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 22.05.2006 - |23:10|

Odbijając troche od tematu, w tym odcinku było widac jak nasz arabusek Sayid strasznie sie roztył. Powie mi ktoś jakim cudem :blink: ?
  • 0

#214 Tellos

Tellos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 22.05.2006 - |23:24|

Said mógł przytyc od jedzena od organizacji:P
Słuchajcie ciekawi mnei ten motyw gdy dzieciak w namiocie "innych" próbuje powiedziec ze oni udaja....
  • 0

#215 Gizmo85

Gizmo85

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 23.05.2006 - |00:47|

Po prostu wie że sa dobrze zorganizowani, co juz było pokazane we wspomnieniach Claire. W tym bunkrze co go strzeże 2 kolesi z karabinami sie przebieraja i tanczą w kółku podskakując z radości :clap: że zrobili lostowiczów w balona
  • 0

#216 Azur

Azur

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 23.05.2006 - |06:37|

W "wiosce" innych większość ludzi jest młoda - 20-50 lat ... no chyba, że ludzi starych - pamiętających Dharmę - trzymają z dziećmi w bunkrze ;-)
  • 0

#217 Mixer

Mixer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 23.05.2006 - |08:33|

To chyba wiadome, skoro Clair uciekła to pewnie sie bali, że moga wrócić do tego bunkra znając do niego droge co sie zresztą stało, więc woleli odejść.

Tylko czego sie bali skoro jesli dobrze pamietam to nikt "wielki"...poza panienka Kate nie przyszedl do tego bunkra medycznego...a wracajac do "3 minut" to w tym odcinku Walt mowi ze robia na nim badania...nie koniecznie musza to byc badania dotyczace tej niby choroby...ja to sobie np skojarzylem z tym co bylo w 1 sezonie czyli z jakas "nadprzyrodzona zdolnoscia" :afro: Waltera...ta panienka z obozu Innych mowi Majkelowi ze nie zna dobrze swego syna... B) - jak dla mnie ciekawy watek...(choc moze i byl juz wspominany:P:P:P)i
  • 0

#218 gietek

gietek

Kapral

• Użytkownik
  • 157 postów

Napisano 23.05.2006 - |11:18|

Odbijając troche od tematu, w tym odcinku było widac jak nasz arabusek Sayid strasznie sie roztył. Powie mi ktoś jakim cudem :blink: ?

Ja bym raczej powiedział, że po prostu zapuścił brodę.
  • 0

#219 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 23.05.2006 - |13:26|

Niestety miałem uszkodzonego kompa i dopiero wczoraj moglem obejrzeć odcinek. Co za tym idzie powiedzieliscie juz wszystko co ja chcialem powiedziec :P Odcinek oceniam na 8/10

+ wioska innych - bardzo klimatyczna, wlasnie tak to sobie wyobrazalem od 10 odcinka 1 sezonu :P Tyle ze oboz mial byc w srodku dzungli a nie na wybrzezu :)
+ Mrs. Klugh - świetnie zagrana postać - mam nadzieje ze będzie się częściej pojawiala :)
+ fajnie przedstawiono 11 odcinek - w innym świetle - wiemy dlaczego Alex miała męską rękę itd.
+ łódka - niby nic takiego - spodziewalem sie jakiegos samolotu czy cos, ale tez ciekawe :P Mam nadzieje ze nie będzie w niej Desmonda :P Ciekawie to wyglada na trailerze do 2x23/24 (łódka zblizajaca sie do brzegu) :)

- na wyspie mało się działo. Cisza przed burzą, ale wolałbym, żeby nie było tej ciszy :P

Zastanawialiście się co znaczy to logo Dharmy? Przypomina ten kwadrat w skale czy cokolwiek to jest, co mijali to w drodze do obozu Innych. Myślę, że nazwa tamtego bnkra jest zwiazana wlasnie z tą dziwną skałą.
  • 0

#220 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 23.05.2006 - |14:03|

Osobiśie zawiodłem się na wiosce " Othersów " , kojarzy mi sie z miejscówkami z tanich seriali fantasy :P Również nie podoba mi się to ze miejsce to było tak dostępne dla fanów którzy zamieścili zdjęcia tej wioski w internecie..........ponoć scenarzysci często stosowali podpuchy w stosunku do fanatyków serialu ale widać z w tym wypadku już odpuścili, co działa na niekorzyść :huh: Po prostu ta cała ich wioska jest taka schludna i .......... NOWA :mellow:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych