teraz ja przedstawie swoja teorie
zaczne od grodzi.. wg mnei podczas lockdown'a dochodzi do jakiegos resetu albo ponownego uruchonmienia systemu energetycznego wyspy i grozi to wybuchem i te kurtyny chonia głuwnie przed ogniem i moze przed wybuchem... ale troche za lekkie na oko są
ale zalezy tez od mechanizmu. moga one byc na zasadzie przeciw wagi. jesli tak sa zbudowane to moga wazyc 10 ton a podniesc je mozna podnosnikiem o nosnosci do 1tony
ale mnie jsza z tym
uwazam tez ze lockdown'y nei maja nic wspulnego z samolotami statkami itp. kabel na plazy to moze jakies polaczenie informatyczne albo cos w tym stylu. co do zzutów... to myslicie naprawde ze ktos se lata samolotem i ot tak sobie czasem pierdalnie kupe zarcia? wątpie. mysle ze jest to jakis system wewnetrzny wyspy. moze wyzutnia albo cos... nie mam pojecia. pozatym ten co wysylal by te samoloty na baaank wiedzial by co sie dzieje na wyspie. wiedzial by ze stacje sa prawie calkowicie opuszczone skoro od ilus tam lat nei wyslal zmiennikow... to dal kogo to jadło?
co do desmonda? ciekawy typ
ciekawe co sie z nim dzieje
a inne bunkry? wieze ze lock znajdzie je w przeciagu kilku odcinkow
srodek ,czyli tajemniczy '?' to pewnie centrum dowodzenia wyspy albo miejsce skad mozna uciec z wyspy
moze tam siedza inni? kto wie
ciekawi mnei tez co jest pod zalanym betonem korytazu
zobaczymy co henry powie
tyle mialem napisac a juz zapomnialem
hmm napis z mapy.. "kondukty wielokrotnej ucieczki" wtf? nie wiem , ale napewno duzo sie wyjasni jak by znalezli jakies info o tym co sie stalo ,co to byl za wypadek. moglo by to duzo wyjasnic. jestem tez przekonany ze cerber to jakis system zabezpieczen , ochrona albo cuś. i to wlasnei sie zepsulo i fiksuje
moze to byc czarny ,halasujacy jak 6 litrowy silnik mustanga -dym ,przyjaciel pana eko
to na tyle narazie
kiedys napisze wiecej
pozdro600 ^^