Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#201 mazee

mazee

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • Miastostalowa wola / gliwice

Napisano 17.05.2006 - |02:59|

jestem absolutnie pewny, ze ten blysk na twarzach lostowiczow to wlasnie rozbijajacy sie kolejny samolot ! ogladnalem zwiastun kilkanascie razy i stwierdzam, ze to nie moze byc blysk odzielajacy koncowe napisy, ten blysk wyraznie rzuca swiatlo na twarze lostowiczow z morza/oceanu, ich opuszczone kopary tlumacza, ze wydarzy sie w nastepnym, a byc moze i nie ;) odcinku cos niespodziewanego i jestem pewny, ze niestety zobacza rozbijajacy sie samolot...

Użytkownik mazee edytował ten post 17.05.2006 - |03:02|

• 0

#202 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 17.05.2006 - |15:02|

jestem absolutnie pewny, ze ten blysk na twarzach lostowiczow to wlasnie rozbijajacy sie kolejny samolot ! ogladnalem zwiastun kilkanascie razy i stwierdzam, ze to nie moze byc blysk odzielajacy koncowe napisy, ten blysk wyraznie rzuca swiatlo na twarze lostowiczow z morza/oceanu, ich opuszczone kopary tlumacza, ze wydarzy sie w nastepnym, a byc moze i nie wink.gif odcinku cos niespodziewanego i jestem pewny, ze niestety zobacza rozbijajacy sie samolot...

Wątpie żeby to był samolot może raczej podwodny bunkier?? :hyhy: Wiele osób na tym forum twierdzi że jest to mało mozliwe tzn. wypadek samolotu, i byłoby to sztuczne wprowadzenie nowych postaci do serialu.
  • 0

#203 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 17.05.2006 - |15:06|

Wątpie żeby to był samolot może raczej podwodny bunkier?? :hyhy: Wiele osób na tym forum twierdzi że jest to mało mozliwe tzn. wypadek samolotu, i byłoby to sztuczne wprowadzenie nowych postaci do serialu.

masz rację, to byłaby bezsensowna akcja - i uważam, że serial przez taką scene straciłby oglądalność - a tego raczej twórcy nie chcą :P .... bunkier tez nie bardzo :/ ale to może być np. taki sen, albo jakaś wizja - kto wie???
  • 0

Dołączona grafika

#204 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 17.05.2006 - |15:09|

Hmmmm, wizja to może jest ciekawe ale wątpie żeby to była wizja a jak już to ciekawe kogo?? :]
  • 0

#205 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 17.05.2006 - |15:32|

a ja uwazam ze to bedzie prom o ktorym mowil koles na filmie instruktazowym tylko moze przyplyna dlatego bo lock wyslal mape po to zeby zmienic warte bo w tamtym filmiku w perle byla mowa o 8 godzinnych dwu osobowych warta w bunkrze a wiec jutro sie przekonamy :hyhy:
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#206 janek

janek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17.05.2006 - |22:22|

Moim skromnym zdaniem opcja z samolotem raczej odpada, nie wiem ale ja widząc spadający w moją strone samolot raczej nie stałbym w miejscu i podziwiał ten widok tylko zaczął uciekać jak najdalej sie da...
natomiast lostowicze stoją i nie widać po nich jakiegoś wielkiego strachu tylko duże zdziwienie.
Opcja z promem też nie bardzo pasuje bo myśle że naturalnym zachowaniem byłaby radość na widok jakiegokowiek statku zbliżającego się do wyspy.
Być może jest to podwodny bunkier no ale o tym przekonamy sie już za kilkanaście godzin.
  • 0

#207 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 18.05.2006 - |07:07|

Noi juz wiemy co to było .. Łódź .....a zwiastun do finału zapowiada sie bosko :D

http://www.lostlinks...ideos/promo.wmv

dzuo obrazów duzoo .. ciekawy jest ten jakby klucz ?? moze słuzy do Lockedownu czyli bysmy wiedzieli jak otwierać te drzwi .. ciekawy jest jeszcze obrazek jak jack i z tyłu widzimy michaela a w tle raporty z perły w środku dzungli czyli te raporty trafiają do nikąd.. następny test w perle?? a noi Jin i sayid na łodzi czyzby atak od morza :D hehe szkoda ze nie mają bandery pirackiej ;)

Użytkownik ir0n edytował ten post 18.05.2006 - |07:20|

• 0

#208 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 18.05.2006 - |11:00|

Noi juz wiemy co to było .. Łódź .....a zwiastun do finału zapowiada sie bosko :D

http://www.lostlinks...ideos/promo.wmv
dzuo obrazów duzoo .. ciekawy jest ten jakby klucz ?? moze słuzy do Lockedownu czyli bysmy wiedzieli jak otwierać te drzwi .. ciekawy jest jeszcze obrazek jak jack i z tyłu widzimy michaela a w tle raporty z perły w środku dzungli czyli te raporty trafiają do nikąd.. następny test w perle?? a noi Jin i sayid na łodzi czyzby atak od morza :D hehe szkoda ze nie mają bandery pirackiej ;)

swietny trailer jak wziolem klatka po klatce to zobaczylem jak sie znow zamykaja drzwi (lockdown) eko wpisuje kod i sie pojawiaja same cyfry zero i najlepsze klucz tylko do czego on sluzy na zwiastunie pisze 2 hours season finale wiec moze jednak beda 2 godz=120 min :> rezyser nie klamal ten odcinek to bedzie najlepszy odcinek w calym loscie :clap:
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#209 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 18.05.2006 - |15:22|

Nasz Locke bedzie chciał rozwalic komputer siekierka :D . A czego przestraszyła sie nasza ekipa z Jackiem na czele??
  • 0

#210 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 18.05.2006 - |16:07|

Nasz Locke bedzie chciał rozwalic komputer siekierka :D . A czego przestraszyła sie nasza ekipa z Jackiem na czele??

Mi sie wydaje ze to będxzie niedzwiadek bo na początku slychąc chyba ryk?? czegoś ;)
  • 0

#211 Icek

Icek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18.05.2006 - |17:12|

jednak logic mial racje, ale ja tez miałem :-)

no cóź, tylko czekać do następnego czwartku
Lost jest jak Puzzle, każdy odcinek przynosi następny kawałek, a ostatni jest kluczem do ich ułożenia.
  • 0

#212 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 18.05.2006 - |20:31|

2 hours season finale wiec moze jednak beda 2 godz=120 min

"2 hours" to będzie razem z reklamami. Samego filmu będzie około 2x40 minut
  • 0

#213 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 19.05.2006 - |17:35|

Dołączona grafika

Czyżby mutant pojawił się w trailerze ? :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#214 Roger

Roger

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 19.05.2006 - |18:35|

A co to jest to po prawej stronie?
Dołączona grafika
  • 0

#215 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 19.05.2006 - |18:40|

A co to jest to po prawej stronie?
Dołączona grafika

byla o tym juz mowa sa to zeszyty z zapiskami z perly ktos dawno nie zbieral ich :afro:
jak sie dobrze przyjrzycie to widac tam mape locka :hyhy:
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#216 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 19.05.2006 - |19:38|

Wynika z tego, że Mark Wickman (a może Marvin Candle :D) kłamał, bo na filmie instruktarzowym dla Perły mówi, że zeszyty trafią prosto do nich... A tymczasem one sobie leżą na trawie... Czyli możliwe, że Perła to też jakis eksperyment...
  • 0
The memory remains.

#217 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 19.05.2006 - |19:51|

Wynika z tego, że Mark Wickman (a może Marvin Candle :D) kłamał, bo na filmie instruktarzowym dla Perły mówi, że zeszyty trafią prosto do nich... A tymczasem one sobie leżą na trawie... Czyli możliwe, że Perła to też jakis eksperyment...

kto powiedział, że on kłamał??? porzecież one mogły trafiać np. do obozu Innych, a jak nie to Inni poprostu je gdzieć przeniśli - skądś (najprawdopodobniej z innego bunkru),,,
  • 0

Dołączona grafika

#218 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 19.05.2006 - |20:05|

kto powiedział, że on kłamał??? porzecież one mogły trafiać np. do obozu Innych, a jak nie to Inni poprostu je gdzieć przeniśli - skądś (najprawdopodobniej z innego bunkru),,,

Może koło tych zeszytów a może i pod nimi znajduje się właz do następnego bunkra?? :hyhy:
  • 0

#219 Conry

Conry

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 20.05.2006 - |14:33|

zwróćcie uwagą na 21 sekundę- albo mi się wydaje albo ktoś postrzeli Kate (to wygląda tak jakby padała)
  • 0

#220 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 20.05.2006 - |14:41|

tez misie wlasnie wydaje ze tak jakby jej sie cos stalo! Czyzby ostatnie odcinki Mialy Nam dac wielka wojne z The others!!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych