Kolejny odcinek za nami
Ciekawy rodzaj "przeciwnika" :hehe:,naprawde fajnie zrobiony odcinek.
Duzy plus za Jo (Alona Tal to jest fajna kobietka :clap: ),dobrze ze pojawia sie w calym odcinku
Zdziwienie Deana Gdy Ellen mowi, ze nie pierwszy raz slyszy slowo "przysiegam" od Winchesterow.
Dowiadujemy sie jak zginal ojciec Jo i co wspolnego z jego smiercia mial John Winchester.
Szkoda ze tak to wszystko sie potoczylo...moze jednak kiedys?Kto wie...
Swietna scenia zaklinowania sie Jo i Deana w przejsciu...
Dean jak zwykle jest the best. Jensen to swietny aktor, mam nadzieje ze zobacze go jeszcze w jakims "innym gatunkowo" projekcie.
Najlepsza scena w odcinku jest moment gdy wracaja z akcji samochodem.Dean wlacza radio a tam leci....hahaha, utwor pasujacy do zaisntialej sytuacji
Ta scena jest boska, ogladalem ja chyba z 30 razy.
Jedyne co in minus ( ale tego Amerykanie nie zauwaza bo sa jakby to powiedziec ....malo ogarnieci ?
) to fakt iz pokazana przez Deana kobieta, ktora rzekomo zostala zamordowana przez Naszego seryjnego morderce
tak naprawde nazywala sie Elizabeth Stride, mieszkala w Londynie, byla prostytutka i zostala zamordowana przez Kube Rozpruwacza ( ktorego jak wiemy nigdy nie zlapano). Wiem ze sie czepiam ale rozbawilo mnie to
Odcinek oceniam na 10/10 - Nie tyle za sama akcje, co za dosc duza ilosc nowych informacji.
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA