Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#201 Songokuu

Songokuu

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 11.02.2006 - |12:07|

Odcinek 14 zapowiada sie ciekawie tylko czekalem az wkoncu nie nacisna klawisza :clap: Pewnie Lock wyjdzie na durnia oczywscie moze miec racje ale raczej wantpie zeby cala wyspa ulegla destrukcji co najwyzej bunkier moze sie zawalic czy cos A zegar bankowo dojedze do 0 bo po dojsciu do 0 widzimy przestraszonego locka ktory czeka co sie stanie A co do zegara to jest taki sam tylko teraz akurat nie jest podswietlony
  • 0

#202 Inny Cube

Inny Cube

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoOświęcim

Napisano 11.02.2006 - |14:38|

Na wstępie witam wszystkich forumowiczów, jestem tutaj nowy, ale w temacie obeznany :hyhy:
Zacznę od razu od najważniejszego, czyli od zegara. Sprawdziłem dokładnie jak wygląda zegar z 3 odcinka 2 serii a jak ten z 14 spoilera i wyszło na to, że są to 2 różne zegary. Na dowód że mam rację oto 2 obrazki:

pierwszy przedstawia zegar znany wszystkim :
http://public.fotki....ube/lost/1.html

a drugi zegar ze spoilera
http://public.fotki....ube/lost/2.html

Wyraznie widac, ze na spoilerowym zegarze pomiedzy cyframi znajduja sie przerwy, a na tym bunkrowym nie.
Zgaduję, że Zagubieni znaleźli nowy bunkier, względnie francuska ich zaprowadziła do nowego i dopiero tam Sayid rozpoczął torturowanie innego, który zapewne nie jest innym tylko kolejną osobą wystypowaną do pilnowania zegara przez Dharme, tym razem w innym bunkrze.
Są to moje spostrzezenia i domysły daleko idące, ale coś mi mówi że mam poczęści rację :)
  • 0

#203 M@teusz

M@teusz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 11.02.2006 - |16:49|

co do zegara to moze sie okazac, ze to sie snilo locke'owi lub komus innemu (stąd inny zegar).
  • 0

#204 Prezesiak

Prezesiak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11.02.2006 - |18:05|

Ludzie na tym forum sa tak obeznani w temacie Losta a nadal sugeruja sie trailerami, ktore zawsze pokazuja odcinek w innym swietle niz jest naprawde. Tak jak bylo z Jinem, ktory mowil po angielsku. Kazde z tych wydarzen w trailerze moze byc urywkiem czyjegos snu, wizji czy czegos innego wiec nie ma sensu wyciagac z tego wnioskow.

Użytkownik Prezesiak edytował ten post 11.02.2006 - |18:09|

• 0

#205 Songokuu

Songokuu

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 11.02.2006 - |18:14|

Fakt zegary sa inne mozlwie ze wejda do innego bunkra i tam Jack nie pozwoli Lockowi nacisnac przycisku
  • 0

#206 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 11.02.2006 - |18:21|

Ludzie na tym forum sa tak obeznani w temacie Losta a nadal sugeruja sie trailerami, ktore zawsze pokazuja odcinek w innym swietle niz jest naprawde. Tak jak bylo z Jinem, ktory mowil po angielsku. Kazde z tych wydarzen w trailerze moze byc urywkiem czyjegos snu, wizji czy czegos innego wiec nie ma sensu wyciagac z tego wnioskow.

Po to jest m.in. ten temat żeby sobie potypować czy jak kto woli rozważać różne możliwości.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#207 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 11.02.2006 - |18:33|

Fakt zegary sa inne mozlwie ze wejda do innego bunkra i tam Jack nie pozwoli Lockowi nacisnac przycisku

W jakiś spojlerze czytałem, że Danielle znajdzie inny bunkier. Może to właśnie ten.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 11.02.2006 - |18:34|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#208 Aiglon

Aiglon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWawa

Napisano 11.02.2006 - |18:41|

Znajac ten serial, jezlei faktcyznie zegar dojdzie do 0 to w sekunde pozniej zobacyzmy napisy koncowe :P I dwa tygodnie (chyba ) poczekamy zeby sie oowiedziec "co teraz". Temat jest spoilerowy - wiec przypomne, ze faktycznie w sezonie 2 mielismy sie dowiedziec co sie stanie, jezeli nie wpisza tych cyferek. Mysle jednak, ze nie bedzie zadnego naglego skutku. Nic sie niby nie stanie, a efekty braku zabawy w totolotka bedzie mozna zaobserwowac po kilku odcinkach. Ewentualnie w finale. Wiec nie nastawialabym sie na jakies wielkie rozwiazanie. Maja nam strasznie duzo pokazac, wierzyc mi sie az nei chce, mam wrazenie, ze raczej napewno zaczna duzo nowych watkow (zlapanie obcego, moze dorwanie Desmonda, koniec z wpisywaniem liczb). I znowu sie nic nie dowiemy, ale bedzie nad czym myslec :D
A co do zegara - moze sie uruchomic zawsze jakis inny w momencie nie wpisania liczb.
Czyli tamten bedzie jeszcze cos odliczal :P
  • 0

#209 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 11.02.2006 - |20:35|

o [cenzura!]!

http://lost-media.co...nails&album=962

!!!
  • 0

#210 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 11.02.2006 - |20:51|

no to mamy oficjalnie kolejny bunkier w 2x15 :hyhy:
a byc moze takze jeden w 2x14

ale czemu znowu bedzie 2tyg przerwy miedzy 14 a 15 odcinkiem :/

opis 2x14
""One of Them" - When Rousseau leads Sayid to a mysterious captive in the jungle, he becomes determined to find out if he is one of the "Others." Meanwhile, Sawyer discovers Hurley's potentially devastating breech of the survivors' trust and blackmails him into helping track an elusive island creature that won't leave Sawyer alone"

opis 2x15
"LOST - "Maternity Leave" - A desperate Claire, along with Kate and Rousseau, attempts a return to the scene of her kidnapping where she believes she might find the cure for Baby Aaron's mysterious illness. Meanwhile, Jack and Locke must keep their prisoner a secret from the rest of the survivors"

Użytkownik wupasek edytował ten post 11.02.2006 - |21:08|

• 0

#211 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 11.02.2006 - |21:09|

WoW... 14 i 15 odcinek to będą na bank jedne z najlepszych odcinków w tym sezonie :]

Claire poszła do bunkra bo zaczęła sobie przypominać porwanie przez Ethana! Poszła tam bo chciała sie dowiedzieć, dlaczego Aaron jest chory.
Pamietacie Jessicę? Mówiło się, że pojawi się w 15 odcinku. Być może ona będzie w bunkrze?

Nie wiem jak wytrzymam do 1 marca...
  • 0

#212 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 11.02.2006 - |23:30|

Zauwazcie, ze logo z bunkra z odcinka 15 nie pasuje do zadnego z przedstawionych w filmiku hansoclassification :)
  • 0

#213 th0rax

th0rax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 11.02.2006 - |23:30|

Kurna to teraz juz jestem niemal pewny ze oba te odcinki beda ze soba polaczone... tak jak byly poczatkowe z tego sezonu i ze te 2 tygodnie przerwy bedzie dla mnie katorga!!!
  • 0

#214 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 12.02.2006 - |01:28|

Zauwazcie, ze logo z bunkra z odcinka 15 nie pasuje do zadnego z przedstawionych w filmiku hansoclassification

bo ten filmik to fake...

A oto prawdopodobny symbol tego bunkra:
Dołączona grafika

A tak w ogóle to między 2x14 a 2x15 jest 1 tydzień przerwy, a nie 2 :)

Użytkownik Seher edytował ten post 12.02.2006 - |01:32|

• 0

#215 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 12.02.2006 - |01:42|

[...]A tak w ogóle to między 2x14 a 2x15 jest 1 tydzień przerwy, a nie 2 :)

jestes pewny?
stad wynika cos innego http://lost-media.co...name=NuCalendar
  • 0

#216 ZbYcH

ZbYcH

Szeregowy

• Email
  • 4 postów

Napisano 12.02.2006 - |02:46|

JA zauwazylem na trailerze do 14 odcinka ze kłotnia miedzy Lockiem a Jackiem jest w bunkrze łabedź ... widac logo na ścianie wlasnie tego bunkru ... dlatego tez mysle ze zegar jest albo błedem (ze nie ma miedzy liczbami odstepu). kolejny bunkier znajda dopiero w 15 z tego co widac z fotek.... wiec albo beda te liczby na końcu i to bedzie scena z 2 bunkru albo znów sie z nami bawia :)
  • 0

#217 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 12.02.2006 - |11:06|

co do zegara to moze sie okazac, ze to sie snilo locke'owi lub komus innemu (stąd inny zegar).

jak to "INNY ZEGAR" ???
  • 0

#218 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 12.02.2006 - |12:05|

Mnie sie wydaje ze ten gosciu z 14 odcinka to nie bedzie zaden inny... To moze byc np osoba tak jak desmond, ktora tez siedziala w bunkrze tyle ze w innym... 15 odcinek - no nareszcie bo mowili ze w 2 sezzonie dowiemy sie czegos o porwaniu clair i w 15 jest wlasnie to!! Ludzie jesli ethan zabral ja do bunkru i cos zrobil jej dziecku ze zachorowalo to juz bedzie super!! Akcja nabiera tempa w podobnym czasie jak w 1 sezonie - chyba 16 odcinek - porwanie clair.. nie moge sie doczekac
  • 0
The memory remains.

#219 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 12.02.2006 - |12:20|

[...] Ludzie jesli ethan zabral ja do bunkru i cos zrobil jej dziecku ze zachorowalo to juz bedzie super!! Akcja nabiera tempa w podobnym czasie jak w 1 sezonie - chyba 16 odcinek - porwanie clair.. nie moge sie doczekac

pamietajmy, ze zblizaja sie dwa miesiace odkad sa na wyspie wiec moze to nie sprawka Ethana tylko choroba, o ktorej mowil Desmond daje o sobie znac
moze nawet Ethan chcial uratowac dziecko przed choroba ;)

pozyjemy, zobaczymy
  • 0

#220 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 12.02.2006 - |13:13|

jestes pewny?
stad wynika cos innego http://lost-media.co...name=NuCalendar

No z tego kalendarza też wynika, że między 14 a 15 jest 1 tydzień przerwy :)

15 luty - One of Them
22 luty - Pilot I & II
1 marca - Maternity Leave

Czyli 1 środa a nie dwie. :)

--------------------------------------------------------------
@ Zegar
Z pewnością nie jest to błąd. Są to sceny prosto z filmu, więc ten zegar autentycznie tam się pojawi. Jak dla mnie to francuzka znajdzie inny bunkier a w nim tego kolesia i zastawi na niego pułapkę a kiedy ten się złapie przyprowadzi Sayida.

--------------------------------------------------------------
@ 2 bunkier
Ten znak co podałem powyżej to symbol medycyny. Tak więc może jest to bunkier medyczny? Ethan zabrałtam Claire - zrobili coś dziecku a później zrobili coś jej, że nic nie pamięta. Tak w ogóle to czytałem, że Strzała (bunkier znaleziony przez ogonowców) nie jest oficjalnym bunkrem Dharmy tylko magazynem. I rzeczywiście Strzała nie przypomina tego czym jest Swan. Nie było tam Orientation, komputera, zegara - niczego. Swan miał w logo napis Dharma, ten nowy bunkier też ma napis. A Strzała nie miała.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych