Skocz do zawartości

Zdjęcie

Medium

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
206 odpowiedzi w tym temacie

#201 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.08.2009 - |14:55|

Od 6 września serial Medium trafi do większego grona widzów. Mianowicie stacja TV PULS rozpocznie emisję tego serialu w każdą niedzielę o 21.00!!! Stacja ma w planach wyemitowanie 4 sezonów na początek.

Ja serial widziałem kilka razy urywkami na AXN i bardzo mi się podobał, ale nigdy nie mogłem obejrzeć serialu od początku. Teraz już będę oglądać regularnie.

PS Od 7 września (poniedziałek) stacja AXN rozpocznie emisję 5 sezonu. Emisja w każdy poniedziałek o 21.00!

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 18.08.2009 - |14:58|

• 0

#202 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 27.09.2009 - |12:16|

Bardzo dobry początek sezonu.
Nadal jest ciepło, miło i klimatycznie.
Jak widać CBS pozostawiła serial taki jak jest z czego jestem zadowolony.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#203 anrew

anrew

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 10.12.2009 - |10:43|

To już 10 odcinek sezonu 6 - właściwie poziom wciąż ten sam, ale ile to może tak trwać? Mogliby zacząć już montować jakąś fabułę kończącą serial w sezonie 7. Co prawda z serialami o braku istotnych powiązań między odcinkami jest tak, że mogą się zakończyć nagle i nie będzie niezakończonych wątków, ale mimo wszystko przydałby się jeden sezon na wielki koniec.
  • 0

#204 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 14.12.2009 - |15:11|

OD 27 Grudnia TV PULS rozpocznie emisję 2 sezonu MEDIUM! Emisja w każdą niedzielę o 21:00. Aktualnie stacja emituje 1 sezon serialu, a AXN emituje sezon 5 w poniedziałki o 21:00.
  • 0

#205 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 14.08.2010 - |09:23|

"Medium.W kręgu mocy"? Mówi to komuś coś? Przeczytałem to na jednej ze stron opisujących jesienna ramówkę TVP na 2010 rok. Zastanawiam się czy może chodzi właśnie o serial Medium, chociaż nie mam pewności. A jak tak to po CH** ten pod tytuł...?! Może ktoś z was wie coś więcej?
  • 0

#206 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 29.09.2010 - |23:22|

7x01
Bardzo udany, familijny odcinek z zamianą ciałami mamy i Bridget.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#207 Jarek Bachanek

Jarek Bachanek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 25.01.2011 - |14:45|

I serial się zakończył. Twórcy nawet w końcowce potrafili mnie zaskoczyć. Oglądałem ten serial od kilku lat i mimo że nie miał jakiejś super fabuły to mnie wciągnął. Takie seriale oglada się dla postaci i klimatu i Medium właśnie takie było. Podobała mi się rodzina Dubois, ich relacje były ciepłe i takie rodzinne. Po za tym serial miał często genialne odcinki. Dobrze że go zakończyli teraz i dali normalne zakończenie. Minęło sporo czasu odkad byłem usatysfakcjonowany zakończeniem jakiegoś serialu. Przewinęło się przez serial sporo gwiazd i na pewno będę go ciepło wspominać.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych