Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telewizja polska i zagraniczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#201 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 24.02.2005 - |19:38|

o jakiej Ty telewizji piszesz? CSI Las Vegas lecą teraz zarówno na TVP2  jak i na AXN.... Przyjaciele od przyszłego tygodnia na TVN7..... tak więc akurat te uwagi były trochę nietrafne....

Sory. Ale na AXN leci CSI Miami, a CSI Las Vegas nie leci, chyba że się mylę. Ale do rzeczy, mówimy tu o TVP/Polsacie/TVN. Napisałeś że przyjaciele będę lecieć na TVN. To prawda, ale po jakim czasie?

PS. Jak lecie teraz CSI LV, to daj znać kiedy
  • 0

#202 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 24.02.2005 - |20:08|

Sory. Ale na AXN leci CSI Miami, a CSI Las Vegas nie leci, chyba że się mylę. Ale do rzeczy, mówimy tu o TVP/Polsacie/TVN. Napisałeś że przyjaciele będę lecieć na TVN. To prawda, ale po jakim czasie?

PS. Jak lecie teraz CSI LV, to daj znać kiedy

Wyświetl post

CSI Las Vegas - sezon 3 leci na AXN w każdą niedzielę o 21:10, a od 5 marca również w AXN zaczyna się CSI New York.

Pozdrawiam :D
-----------------
  • 0

#203 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 24.02.2005 - |20:25|

CSI Las Vegas - sezon 3 leci na AXN w każdą niedzielę o 21:10, a od 5 marca również w AXN zaczyna się CSI New York.

Pozdrawiam :D
-----------------

Wyświetl post

Chyba jednak CSI Miami. Zobacz dokładnie
  • 0

#204 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 24.02.2005 - |20:28|

Chyba jednak CSI Miami. Zobacz dokładnie

Wyświetl post

Na 100% najpierw leci CSI LV a zaraz po nim CSI Miami.
  • 0

#205 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 25.02.2005 - |15:52|

dokladnie - najpierw las vegas, potem miami - wiem bo nagrałem już 3 odcinki csi las vegas:)
  • 0

#206 Baal

Baal

Szeregowy

• Użytkownik
  • 60 postów
  • MiastoOpole

Napisano 26.02.2005 - |09:45|

Ave,
no chyba nie do konca masz racje  :hyhy:  bo w "To&Owo" z tego tygodnia w programie HBO na marzec (strona 109 - 5 wiersz od dolu tabelki) pisza ze siudmy sezon zaczna puszczac juz od 6 marca o godzinie 19,00  :clap:  :clap:  :clap:
Żelazny

Wyświetl post

Sory miałem na myśli marzec. A więc od szóstego marca 7 sezon (jak dla mnie najgorszy ze wszystkich) na HBO. Miłoby było jakby popularność SG-1 na HBO spowodowałaby, że jakaś powszechnie dostępna stacja puści SG-1 chociaż do 4-5 sezonu, od samego początku :D
  • 0
Stargate SG-1: The Alliance

Anubis is on the move
Scouring the galaxy
An ancient evil arises

Coming IV Quartal 2005

#207 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 26.02.2005 - |10:44|

kto wie...czy czasem na AXN nie zobaczymy STARGATE SG-1..... Z satelity odbieram również hiszpański AXN - i właśnie leciała tam zapowiedź serialu - a w hiszpańskim AXN - lecą podobne seriale jak i u nas (Ścigany, CSI Miami, NewYork, ST-Enterprise itp..)...może u nas też puszczą?
btw. - na hiszpańskim AXN jest nadawana również oryginalna ścieżka dźwiękowa angielska :)
  • 0

#208 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 28.02.2005 - |20:17|

NASZE STARANIA NARESZCIE PRZYNIOSŁY OCZEKIWANY SKUTEK :] .
Właśnie oglądam ostatni odcinek 6. sezonu naszego serialu na kanale HBO i ku mojemu zdziwieniu NARESZCIE dali właściwą kolejność odcinków, nie zamieniając 2 ostatnich między sobą :clap: .
Dali po raz pierwszy od kilku sezonów właściwą kolejność (S06E21 "PROPHECY" i potem S06E22 "FULL CIRCLE") - to wprost niesamowite :clap: .
W głębi serca mam nadzieję, że to między innymi nasze maile do HBO wpłynęły na zmianę ich sposobu wyświetlania końcówki kolejnego sezonu :afro: , ale może nie tylko to... Nie łudźmy się... wpływu na działanie HBO nie miała chyba oficjalna strona MGM'u, ponieważ na niej (jak na razie) sezon 6 kończy się on na odcinku S06E18 "FORSAKEN" :wacko: .
W każdym razie NAJWAŻNIEJSZE jest to, że wreszcie możemy NORMALNIE oglądać nasz ukochany serial, nie denerwując się przy tym tym, że znowu zmieniają kolejność odcinków w końcówce sezonu.
A już w przyszłą niedzielę 06. marca :clap: na HBO będziemy mogli (oczywiście ci z nas, którzy mają ten kanał :/ ) zobaczyć 1-wszy odcinek sezonu 7 :] .
Pozostaję mieć tylko nadzieję, że HBO się spręży i jeszcze w tym roku zobaczymy tam sezon 8 B) .
Ok, to lecę oglądać dalej "Full Circle" :D .
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#209 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 28.02.2005 - |21:24|

W jaki dzien leci CSI LA? i jakie to odcinki leca?
  • 0

#210 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 01.03.2005 - |12:55|

CSI Las Vegas leci na AXN w niedzielę o 21:00 - z tego co wiem to jest to trzeci sezon.
W marcu ma się tez zacząć CSI New York.
Ostatnio oferta AXN się bardzo poprawiła bo mamy tam jeszcze serial Lost oraz Star Trek Enterprise:)
  • 0

#211 uBiK

uBiK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07.04.2005 - |21:00|

chciałbym odbierać kanał SciFi, ale nie wiem jak..
jest dostępny na satelicie? jeśłi tak to na której i ile to kosztuje,
czy wogóle jest możliwe w Polsce
  • 0

#212 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.04.2005 - |21:11|

Szczególnie polecam:
- Castor'a FAQ: http://forum.gwrota....p?showtopic=593
- Początek tego tematu: TV polskie i zagraniczen (STARGATE) http://forum.gwrota....wtopic=191&st=0
- Tema "kanał SciFi, jak odbierać" połączony z tym... ktoś wie coś nowego lub ma chęci streścić sytuacje niech mówi lub zamilknie na wieki :)

Użytkownik SGTokar edytował ten post 07.04.2005 - |21:14|

Log65: Happy camper

#213 Frantic

Frantic

Szeregowy

• Email
  • 9 postów

Napisano 08.04.2005 - |19:47|

No niestety po odcinku 6,7 sezonu 7 SG-1 HBO zaprzestalo emisji i niewiedomo kiedy ją wznowi .... :/

Update:
Poszukałem i dopatrzylem się ze juz w niedziele to jest 10.04.2005... zostana wyemitowane kolejne odcinki a wiec to byla krotka przerwa spowodowana przykrymi wydarzeniami .... R.I.P

POZDRO

Użytkownik Frantic edytował ten post 08.04.2005 - |19:53|

• 0

#214 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 10.04.2005 - |23:39|

Witam,

Taka mala informacja.

MGM zostało sprzedane.

LINK

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#215 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 11.04.2005 - |00:15|

Ciekawe czy SONY nie narzuci MGM swoich rządów. Często zdarza się że nowy właściciel ogranicza możliwości producyjne zakupionej wytwórni. Oby nie odbiło się to na naszym serialach z pod znaku Stargate.
Swoją drogą może niedługo SG będzie legalnie dostępne na sieci . Bo czytałem gdziś że Sony ma zamiar otworzyć portal na zasadach działania iTunes tylko że z filmami firmowanymi przez ich korporacje. Może skoro wykupili MGM to Stargate doczeka się kiedyś umieszczenia na takowej stronie. Poczekamy zobaczymy. ^_^
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#216 Chavo

Chavo

Kapral

• Użytkownik
  • 162 postów
  • MiastoMazowieckie

Napisano 13.04.2005 - |19:12|

Krótkie info:

W sobotę 16.04.2005 o godz. 20.00 na TVN7 wyemitowany zostanie film "Gwiezdne Wrota" :)
  • 0
Jeśli nie będziecie używać oczu waszych po to, aby widzieć, to będziecie używać ich po to, aby płakać.

#217 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 13.04.2005 - |19:39|

Trzeba będzie obejrzeć. Ciekawe o czym to :] :hyhy:
Zawsze fajnie wrócić do początków i obejrzeć film po raz kolejny.
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#218 Sniper

Sniper

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoCzęstochowa, Wrocław

Napisano 15.04.2005 - |22:15|

Film "Gwiezdne Wrota" wlasnie sie zaczal na TVN7, nie wiem czemu zapowiadali, ze poleci w sobote, fajnie bedzie kolejny raz go obejrzec :)
  • 0

#219 bulasty666

bulasty666

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoSłupsk

Napisano 23.04.2005 - |18:10|

Jakby ktos jechal do Hiszpanii i sie nudzil to wyczailem ze SG-1 leci tutaj na dwoch ogolnodostepnych kanalach Canal 9 i TV 3, przy czym na tym ostatnim jest mozliwosc przelaczenia na oryginalny dzwiek (oczywiscie jesli telewizor ma taka funkcje). Sorry, ze pisze bez polskich znakow, ale tutaj ich nie ma.
  • 0

#220 Lord Ramzes

Lord Ramzes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23.07.2005 - |11:31|

Witam i przepraszam z gory jesli temat ten byl juz poruszany. Przeszukalem forum ale nie znalazlem informacji ktore by mnie interesowaly. Zatem do rzeczy...

Moze ktos sie orientuje na jakich kanalach TVSAT FTA nadawany jest serial StarGate SG-1 lub StarGate Atlantis? Interesuja mnie dowolne kanaly FTA w dowolnej wersji jezykowej...

Mnie osobiscie udalo sie znalezc StarGate'a jedynie na RTL2 (ASTRA 19,2E) i M6 (EUTELSAT 7,0E).

Bede wdzieczny za wszelkie informacje. Moze komus udalo sie namierzyc wiecej kanalow z tymi serialami.

Użytkownik Lord Ramzes edytował ten post 23.07.2005 - |11:32|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych