Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#2081 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.06.2007 - |20:01|

Zwłaszcza że pod koniec sezonu zachowanie Sawyer'a badzo się zmieniło.

Tyle, ze zmienilo sie z troski o Kate. Dlaczego powiedzial, ze maja miec nadzieje, zeby Kate w ciazy nie byla? Bo kobiety w ciazy umieraja na wyspie. Dlaczego nie chcial, zeby Kate szla z nim? Bo Kate zawsze lubie takie imprezy i pacha sie w nieznane, a preciez James musi ja chronic.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#2082 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 18.06.2007 - |21:09|

Tyle, ze zmienilo sie z troski o Kate. Dlaczego powiedzial, ze maja miec nadzieje, zeby Kate w ciazy nie byla? Bo kobiety w ciazy umieraja na wyspie. Dlaczego nie chcial, zeby Kate szla z nim? Bo Kate zawsze lubie takie imprezy i pacha sie w nieznane, a preciez James musi ja chronic.

Zachowanie się zmieniło odkąd zabił Sawyer'a. Nie sądzę żeby tak się troszczył o ewentualną ciążę. Gdy kate mu powiedziała że może być w ciąży ten tylko odburknął.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#2083 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 18.06.2007 - |21:43|

Wybaczcie, że pociągnę jeszcze ten offtop, ale nie uważam, żeby Sawyer drastycznie się zmienił. On zawsze był nieco naburmuszony i mrukliwy, więc nie dziwota, że tak się zachował. To nie jest typ Jacka, który w takiej sytuacji pewnie by się popłakał.
  • 0

#2084 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 19.06.2007 - |09:40|

I już koniec tego off-topu w tym temacie :buu:
  • 0

#2085 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.06.2007 - |06:17|

Jacob has been cast, is somebody that has worked on LOST, but we have not heard them speak and we may never see him speak. He could remain in the shadows.

Chyba mam pomysł kim jest JACOB [wpisuję tutaj a nie do teorii, bo to byłby mega-mega-mega spojler] :P
De Groot :afro:
Tak, ten z filmów instruktażowych :afro:
Wszystko się zgadza:
- pracuje na planie Lost
- nigdy nie słyszeliśmy/widzieliśmy go mówiącego
- i przy okazji wyjaśnią się "przebieranki" Toma...

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.06.2007 - |06:18|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2086 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 20.06.2007 - |19:56|

Chyba mam pomysł kim jest JACOB [wpisuję tutaj a nie do teorii, bo to byłby mega-mega-mega spojler] :P
De Groot :afro:
Tak, ten z filmów instruktażowych :afro:
Wszystko się zgadza:
- pracuje na planie Lost
- nigdy nie słyszeliśmy/widzieliśmy go mówiącego
- i przy okazji wyjaśnią się "przebieranki" Toma...

Czyli wyjasnilo sie jedno: na pewno Jacobem nie jest Richard, jak wiekszosc sadzila (ja rowniez tak myslalam).
  • 0

#2087 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 20.06.2007 - |20:40|

Przecież to tylko teoria ^_^

Poczytałem trochę spoilerów na temat 4 sezonu. Wg mnie za wcześnie na te spoilery :P Dlatego też je czytam. W innym wypadku nie warto, bo to psucie sobie radości z oglądania.

Podejrzewam, że sama rola Jacoba i to kto nim jest może się jeszcze zmienić przed rozpoczęciem kręcenia 4 sezonu...
  • 0
...and Justice for All!

#2088 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 20.06.2007 - |21:09|

Przeczytalem te spoilery (z nudy przed 4tym sezonem) i wiadomosc, ze Sun umrze jest bardzo dobra decyzja. W koncu wszyscy kogos musza stracic na tej wyspie. Pora na Jina.
  • 0

#2089 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 21.06.2007 - |09:05|

Też słyszałam, że Sun zginie.
Ten spoiler wydaje mi się prawdziwy - w końcu jest w ciąży. Kate może jeszcze przeżyć i tak wynika z odcinka. Wygląda na to, że zdąrzą ich uratować w przeciągu kilku miesięcy - dla Sun już za późno.
  • 0

#2090 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 21.06.2007 - |19:44|

Też słyszałam, że Sun zginie.
Ten spoiler wydaje mi się prawdziwy - w końcu jest w ciąży. Kate może jeszcze przeżyć i tak wynika z odcinka. Wygląda na to, że zdąrzą ich uratować w przeciągu kilku miesięcy - dla Sun już za późno.

Tylko, ze Sun jest w ciazy na pewno, a co do Kate to czyste spekulacje. Moze po prostu w ciazy nie byc i dlatego przezyje.
  • 0

#2091 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 22.06.2007 - |08:40|

Po przejrzeniu lostpedii - chyba się potwierdzają słowa Emersona o tym, kto może grać Jacoba [i to co wcześniej napisałam]

Michael Gilday played the role of Gerald DeGroot in the Swan Orientation Film and the Pearl Orientation Video.
Background
* Has also done work on Lost as a sound utility (Season 2), a production assistant, and a set dresser (Season 1)

Trivia
* Wears an attached fake beard when playing Gerald DeGroot.
* Because the Gerald DeGroot role was not a speaking part, Michael Gilday is technically a background actor in this role. However it is interesting to note that Gilday is credited for this role in IMDB, but his girlfriend Courtney Lavigne is not credited for her role as Karen DeGroot.

I "image" tego pana jako Geralda De Groot - pasuje jak ulał do tego, co widzieliśmy w 03x20 :P
To nie tylko moje zdanie, bo to samo widziałam w komentarzach na "Spojlerowni" u DarkUfo :P

Sun [widziałam ten spojler] - a może ją też uratują??? Juliet przecież mówiła do Bena o wywiezieniu kobiet z wyspy, na co on się nie zgadzał.
Kate w ciąży? Czysta spekulacja! Może się okazać, że kąpiel w jeziorku uchroniła ją przed ciążą - związek z zapiskami o "ciężkiej wodzie" na mapie uv...
Czytałam spojler, że na wyspie ma pojawić się Achara - czyżby na statku Naomi było skośnookie towarzystwo? Ta pani ma "dar" widzenia "aury" wokół ludzi [odcinek gnioto-zapychacz o tatuażach Jacko]- kolejna do kolekcji po "wizjach" Desa i Babci Jubilerce?
Więc chyba rozumiem, czego Ben się boi - "Jacob" takie dary uważa za "zło" - proste?
Adopcja Arona - prawdopodobnie ludzie, którzy zjawili się po Arona w Australii, zostali wysłani przez tych samych, co wysłali Naomi - dlatego to sam Aron bronił się przed adopcją [Claire przestał pisać długopis, więc nie podpisała umowy adopcyjnej]. Teraz - w finale 3 sezonu Aron zaczął płakać - ale nie dlatego, że "wyczuł" śmierć Charliego, tylko dlatego, że w jakiś sposób wyczuwa, że statek płynie po niego [wizja Desa, że Claire zostanie zabrana - oraz krążące po sieci spojlery, że Claire zostanie zabrana jako pierwsza].

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 22.06.2007 - |08:53|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2092 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 22.06.2007 - |19:13|

Adopcja Arona - prawdopodobnie ludzie, którzy zjawili się po Arona w Australii, zostali wysłani przez tych samych, co wysłali Naomi - dlatego to sam Aron bronił się przed adopcją [Claire przestał pisać długopis, więc nie podpisała umowy adopcyjnej]. Teraz - w finale 3 sezonu Aron zaczął płakać - ale nie dlatego, że "wyczuł" śmierć Charliego, tylko dlatego, że w jakiś sposób wyczuwa, że statek płynie po niego [wizja Desa, że Claire zostanie zabrana - oraz krążące po sieci spojlery, że Claire zostanie zabrana jako pierwsza].

Co wiec z Waltem? On tez ma "dar". Hmmm... a jesli tu wlasnie chdzi o dzieci? Skoro dzieci moga miec jakis zdolnosci, ktore Jacob uwaza za zlo, wiec moze to Jacob wlasnie nie pozwala kobietom rodzic. Wychodziloby na to, ze to on zabija kobiety w ciazy.
  • 0

#2093 Lakshmi

Lakshmi

Kapral

• Użytkownik
  • 173 postów

Napisano 22.06.2007 - |19:16|

Nie wiem, po co tu wchodzę XP
Miałam się powstrzymać od czytania spojlerów.
Ale skoro już tu jestem, to podzielę się najgłupszym przeczytanym spojlerem - Libby, Shannon i Nikki mają wrócić na wyspę, bo Locke powiedział kiedyś, że nic co zostało zakopane na wyspie, nie pozostanie długo w ziemi.
Ktoś, kto to wymyślił, miał niezłą wyobraźnię...
  • 0

#2094 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 22.06.2007 - |19:24|

Nie wiem, po co tu wchodzę XP
Miałam się powstrzymać od czytania spojlerów.
Ale skoro już tu jestem, to podzielę się najgłupszym przeczytanym spojlerem - Libby, Shannon i Nikki mają wrócić na wyspę, bo Locke powiedział kiedyś, że nic co zostało zakopane na wyspie, nie pozostanie długo w ziemi.
Ktoś, kto to wymyślił, miał niezłą wyobraźnię...

Hehe, skoro Nikki byla zakopana zywcem, to moze sama sie odkopie :lol: a co w takim razie z Boone'm, Ana-Lucia czy Joanna (ta, co utonela w pierwszym sezonie)?? ;)
  • 0

#2095 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 22.06.2007 - |21:31|

Przeciez IMDB kazdy moze edytowac. :rolleyes:
  • 0

#2096 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 27.07.2007 - |08:08|

Z Comic con'a

4:19 p.m.: If you're the kind of person who gets upset because someone told you Harold Perrineau is coming back to Lost, you don't want to read any further into this liveblog. Fair warning...Meanwhile, room is almost full. If you're reading this on your CrackBerry at the Convention Center, you might want to haul your butt in here now.

4:46 p.m.: Room pretty much full, but I hear if you get to the Inkworks booth downstairs sooner rather than later, you can pick up tickets to the Damelof post-panel autograph session.

5:06 p.m.: "Are you ready?" asks the lady. Yes, let's go please now please!

5:11 p.m.: Clip show of season three; Emerson calls the Others a "rebel sect." I suspect this is from the DVD.

5:12 p.m.: "By the time you see this I will be dead." -M.C. Gainey; Eddie and Adam (co-EPs) make a funny tribute to the unsung Others (your Lukes and your Jasons).

5:13 p.m.: Holloway is saying something on the film, but the screaming (in which I participate) drowns him out. "The survival of the Island is now at stake." Told ya!

5:14 p.m.: D&C are here! Mebbe no microphones tho. Oops. Hilarious. They are mute.

5:15 p.m.: Yay, they can speak now.

5:16 p.m.: Lost videogame footage don't care sorry, I just do the television.

5:18 p.m.: Re flashbacks: "Ever so slowly going the way of the dodo on the real show." ~DL

5:19 p.m.: "Carlton and I, we're drunk, first off." ~DL. He continues with a tribute to the fans, says the fans are the reason there's an ending. Season four starts in February, runs 16 straight.

5:20 p.m.: They have a bell, Damon can ring it if Carlton says too much, Carlton can do same to Damon. This is their over-disclosure failsafe. Eh. I am anti-bell, thanks for asking.

5:22 p.m.: People are invited to get in the questions line. "If hugs are inappropriate, well then I don't ever want to come here again."

5:23 p.m.: Rambling tribute to the show. Dude wants to know about the violence in the show. I'm for it, thanks for asking. He wants the PTB to promise the Others aren't the good guys.

5:24 p.m.: Carlton says they wanted a showdown, and that involved a body count. Damon does his usual routine of our guys are prettier but more violent. "When Sawyer is punching you in the face, you're like, more please, you're so attractive, can you take your shirt off please." But when Friendly does it, it's relentless violence. DL: "If the violence stays intense, it will at least be perpetrated by catastrophically good-looking people."

5:26 p.m.: Writing is collaborative process. Every writer has their own favorite character. Eddie and Adam love Hurley and Charlie and all the minor characters; Eddie pitched the van idea for Hurley, which connected with the Ben patricide storyline.

5:27 p.m.: Lindelof, "We have the best job in the world."

5:28 p.m.: Where's Michael? They address the stupid reporter riot yesterday and wanted to announce here that Harold is returning, but not talking about how or when.

5:30 p.m.: Damon wants to know why we're being so nice, and then they tell us there are more flashforwards coming. Carlton says flashbacks and flashforwards are both on the show going forward. How far forward and with whom are the Q's.

5:31 p.m.: Will Jack and Claire find out they are related? Carlton rings the bell on Damon, but Damon nods furiously. Crowd goes wild.

5:33 p.m.: More Dharma sharkz? Carlton: "May be learning more about Dharma sooner than you ever imagined." Oh, I smell a clip. Apparently check back at 5:58. Carlton rings the bell. You had to be there.

5:34 p.m.: DVDs on Dec. 11, no reruns expected; why won't anyone listen to me no one watches or airs reruns anymore this is a JenFact! Trust me people!

5:35 p.m.: Did Ben get caught by Rousseau on purpose? Did Ben kill the real Henry Gale? Damon will answer one and he IDs this guy as the angry guy in the room. Carlton: "He got caught by accident." Damon re Ben and Henry Gale: "Killing is a broad term. They had words."

5:39 p.m.: Running out of flashback material, so time to switch gears into flashfowards. End date allowed certainty to do that. Carlton: "What you saw with Kate and Jack was not the end of the show." DL: "The show has never really been about getting off the Island...There's this whole chapter of the story that takes place off the Island."

5:41 p.m.: Chick wants to know when Michael is coming back. She's yelling now, Damon yells back, it's very cute. Harold's totally here. Totally told you in the message boards. "Ladies and gentlemen, Harold Perrineau."

5:43 p.m.: Harold is taking Q's. Damon says, "Harold is the first and only actor who's left the show as part of a grander design to come back." Harold's so cute.

5:44 p.m.: Harold says, "Finally it's all worked out...really excited to go back to Hawaii." Carlton, "He took some extreme actions." Michael's story is about the power of the Island to be redemptive. Not a quick pop, is a series regular. TOLD. YOU. Early in the fourth season, sez DL.

5:45 p.m.: Dude ignores Harold to ask about Rachel Blake. Carlton says no Rachel on Island probably.

5:47 p.m.: DL says benefits of only 16 v. 22 a year is they can do more ancillary "awesome" stuff.

5:48 p.m.: Someone wants to know what DL & CC want to do in their post-Lost retirement. They can't/don't think about it because show too all-consuming.

5:51 p.m.: DL: "It's every writer's, actor's, storyteller's dream to have a dialogue with people who are watching a story you're telling. I wouldn't want to make a mistake of trying to chase something like Lost again. Might just write a phamplet. Or a grocery list."

5:51 p.m.: Dude likes Richard Alpert; DL & CC say (paraphrase) don't get too attached Nestor Carbonell's on Cane.

5:52 p.m.: They're writing episode one, but it's genuinely still untitled.

5:53 p.m.: "What questions are fans not asking that we ought to be?" Carlton, "Who's in the coffin?" and rings the bell on himself. DL & CC ask HP, "Who do you think is the coffin?" Harold thinks it's the person with the teenage son...probably Locke! Damon would ask, "Who's on that freighter out there and what do they want out of the Island?" Carlton would ask, "Okay Kate and Jack got off the Island? Did anybody else get off the Island?" DL: "What are the skeletons? Are Nikki and Paolo really dead?

5:53 p.m.: "What questions are fans not asking that we ought to be?" Carlton, "Who's in the coffin?" and rings the bell on himself. Five minutes to go, three minutes to clip.

5:56 p.m.: Wasted question; we knew the answer. The falling dude from Hurley's building was not Locke.

5:56 p.m.: Libby! Hints that she worked for Dharma. What up with Libby? CC: "It is our intention to get to Libby's story this year and we think you will be happy when we finish that." DL: "Not barking up wrong tree."

5:57 p.m.: Danielle flashback any time soon? DL: "Important things going on in that story and they have to sync up." This or next season.

5:58 p.m.: They'll have written through episode 15 or 16 by the time we see the premiere. (Try not to get too drunk on spoilers.)

6:01 p.m.: Can I call the monster Cerebus? DL says...[nerdiness follows] Blast-door map >> CV = Cerebus Vents. Dharma's name for it, maybe. It's one of it's names. DL: "Aaron, may I call you Cerebus?" Aaron-Cerebus: The monster seems kind of seems like it represents judgment. Why did Eko have to die? DL: The whole deal with the monster will be definitely answered. CC: Monster answer is "not going to be 10 seconds of blank tape." Oooh, David Chase burn.

6:04 p.m.: No more Q's. HP, DL & CC group hug. Feel the love.

6:05 p.m.: Shooting starts in four weeks.

6:05 p.m.: Clip was "discovered" in "Narvik, Norway."

6:06 p.m.: DL: "This is literally the highlight of our year...this show was born out of the Con. We do it for you and with you."

6:07 p.m.: Clip is Martin Candle, getting makeup done. Bunny! Evil bunny! It's about bunnies! Bunny #15, to be specific. Marvin = Dr. Edgar Halifax, station six, the Orchid. Not a botantical research unit. Sorry about making you like. Kasamir effect, unique properties of Island. Jacob subliminal message. Bunny riot. Seriously. Alarms ring. Upside down bicycle. Filmstrip slides off reel.

6:08 p.m.: That's all folks. Exit soundtrack is "Got Myself a Gun" from The Sopranos credits. Clue or just Muzak? You tell me.

Użytkownik Teoria spiskowa edytował ten post 27.07.2007 - |08:15|

• 0

#2097 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.07.2007 - |08:41|

Jeśli film o stacji "Orchidea" nie jest tylko żartem Abramsa i spółki, to w sezonie 4 możemy, co odcinek zbierać szczękę z podłogi :lol:
"Casimir effect" [wyspa jest rzeczywistością "równoległą" do naszej?]: http://en.wikipedia..../Casimir_effect
po polsku tutaj: http://pl.wikipedia..../Efekt_Casimira
No i filmik jest "discovered in Narvik, Norway" :lol: :lol: :lol: - sorry, ale to już tak zaśmierdziało wątkami z TLE, że nie mogę... :lol: :lol: :lol:
Końcówka filmu sprawia wrażenie, jakby Candle chciał nagrać "prawdziwą" wersję [czyli czym naprawdę zajmuje sie "Orchidea"] ale został przyłapany...

W kontekście filmiku - moje wnioski:
- mam wrażenie, że będzie chodziło o "kopiowanie" ludzi [do równoległej alternatywnej rzeczywistości] - czyli wiadomo już skąd podobieństwo m.in. Juliet, Sarah i Penelope czy Jack i kolo ze stacji polarnej...
- ludzie Naomi płyną na wyspę, by zakończyć właśnie tę zabawę - dlatego rozwalono "Swana" i wyłączono "Looking Glass" [a za akcją prawdopodobnie stoi... Candle -> btw - może wreszcie wyjaśnią, jak on się naprawdę nazywa?!?!] - i dlatego z punktu widzenia Othersów są "źli" :lol:
- "Orchidea" = "Świątynia" = "Zniszczona Stacja 7" z mapki uv? - nic dziwnego, że Cerberus jest tam bardzo aktywny :lol:
- są dwa "wejścia" na wyspę - jedno "z oceanu" [Rozbitkowie lotu 815], drugie - "near Portland", gdzieś na pograniczu Kanady/USA [cały czas Ben i Othersi mówią o Kanadzie, czyżby Emily uciekła z wyspy tą drogą i znalazła się w lesie niedaleko Portland?, wg części fanów mapa z TLE pokazuje właśnie ten rejon, a nie okolice równika]

A teraz reszta spojlerów [ze strony głównej]:

- Twórcy potwierdzili powrót Michaela w 4. sezonie, ale nie zdradzili, kiedy i jak się to stanie;
- Potwierdzili "stary" spoiler, o tym, że od następnego sezonu w "Zagubionych" będą się pojawiać flashbacki i flashforwardy;
- W czwartym sezonie Jack i Claire dowiedzą się o tym, że są rodzeństwem;
- Ben był więziony przez Rousseau i dowiemy się o tym zdarzeniu więcej;
- Fragment flashforwardu z Jackiem i Kate nie jest końcem serialu. Duża część fabuły będzie miała miejsce poza wyspą;
- Potwierdzone zostało, że Richard Alpert może w ogóle nie pojawić się w przyszłym sezonie;
- Poznamy nierozczarowującą historię Libby, niewykluczone, że pracowała ona dla Dharmy.

Tjaa, po wyłączeniu stacji "Zwierciadło" Malowany Chłopiec rozpłynął się we mgle :lol: - mam nadzieję, że zakończą z sensem jego wątek... Nawet, jeśli mieliby pokazać "zmianę image" [długowłosa wersja Alperta z 03x20 jest zastanawiająca - ukryta wskazówka?], bo skończyła się "wieczna młodość" :lol:
Mam nadzieję, że Dejtukmajsan nie będzie znów ganiał po lesie i wrzeszczał WAAAAAALT na całe gardło :lol:
Flashforward nie jest końcem serialu - suuuper, jeśli Kate nie zabije spadający kokos [w ramach zakończenia "żałosnego trójkącika"] to może wreszcie ktoś poza wyspą ją odstrzeli...

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 30.07.2007 - |07:35|

• 0

#2098 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 02.08.2007 - |09:47|

More spoilers on new characters

Episode 4.01: Title Unknown
Airdate: February 2008

08/01 - First up is the recurring character of Russell, described as a brilliant mathematician in his late thirties who is "capable of great insights and has a tremendous knowledge across various scientific fields." Unfortunately, he tends to be too direct for his own good, and as a result, his personal relationships don't always add up. Russell is scheduled to turn up in Episode 1. Source: The Ausiello Report
08/01 - [A new character], possibly extending the rest of the season, and perhaps next season, [is] Russell, a brilliant mathematician in his late 30's. Name may change of course. Source: secretagentman @ TWoP

Episode 4.02: Title Unknown
Airdate: February 2008

08/01 - Also recurring is Charlotte, a hot twentysomething who is said to be "precocious, loquacious and funny... a very successful academic who also knows how to handle herself in the real world." Interestingly, she, too, has a tough time relating to people. Beneath the surface, there's "lots of repressed and pent-up emotions." [Charlotte debuts in Episode 2.] Source: The Ausiello Report
08/01 - [A new character], possibly extending the rest of the season, and perhaps next season, [is] Charlotte, an attractive, athletic academic. Name may change of course. Source: secretagentman @ TWoP
  • 0

#2099 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 02.08.2007 - |12:26|

@Teoria spiskowa
Po twoim tekście się wystraszyłam, że grozi nam powtórka z Nikki&Paulo [być może w nieco lepszym wydaniu] :lol:

Uszczegółowienie do info podanego przez Teorię spiskową: http://forums.buddyt...4-spoilers.html

Interesująco brzmi opis "Russella":

While an empiricist by trade he is humbled and fascinated by the magic and mystery of all in this world that cannot be explained by science.

Ze science-fiction wjeżdżamy w magię i tajemnice??? :blink: Ciekawe, ciekawe...
  • 0

#2100 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 02.08.2007 - |22:48|

Ze science-fiction wjeżdżamy w magię i tajemnice??? :blink: Ciekawe, ciekawe...

To by wyjasnilo, dlaczego maly Ben jest podobny do Harry'ego Pottera :D a tak na serio, to juz bardziej mi odpowiada wytlumaczenie z mystery & magic, niz z sf,.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych