Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#2001 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 18.05.2007 - |18:08|

Właśnie podczytałam na chaotic.blox ( nie wiem skąd to mają), jest lista trupów. Charlie, Des, Ben, Noemi, Ryan, Gretta, Betty, czy jakoś ( ta z podwodnego hacza) no i Michaił Bakunin....Why Des?????? najbardziej żal mi właśnie jego. Aktor gra świetnie, sam Des jest bardzo istotny i "spina" te wszystkie wymiary...Pozdrawiam takich jak ja łosi co przeczytali na Dark Spoiler od Lostfana108... Must be true..
  • 0

#2002 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 18.05.2007 - |21:06|

Właśnie podczytałam na chaotic.blox ( nie wiem skąd to mają), jest lista trupów. Charlie, Des, Ben, Noemi, Ryan, Gretta, Betty, czy jakoś ( ta z podwodnego hacza) no i Michaił Bakunin....Why Des?????? najbardziej żal mi właśnie jego. Aktor gra świetnie, sam Des jest bardzo istotny i "spina" te wszystkie wymiary...Pozdrawiam takich jak ja łosi co przeczytali na Dark Spoiler od Lostfana108... Must be true..

g..... prawda, pisali tylko o śmierci ruskiego i charliego, to znaczy lostfan108 pisał, od tego czasu nie było żadnych nowych informacji, a już napewno nie o desmondzi, on musi jeszcze pożyć, penny w końcu musi się z nim spotkać
  • 0
Yes!!! Go Jack!! Blow them all to hell hahahaha!!

Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s

#2003 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 18.05.2007 - |22:04|

Wydaje mi sie ze spojlery co do finału sie nie sprawdza. Co z tego ze sa potwierdzone przez tworcow? To ze niby nie ma podwodnego bunkra tez potrwierdzili. Moim zdaniem produceni wymyslili kilka foilerow do finalu i dodali prawdziwe spoilery do 3x21. Wtedy kazdy kto ogladnie przedostatni odcinek bedzie myslal ze spoilery do finalu sa prawdziwe. Poza tym spoilery najwzwyczajniej wydaja mi sie nieprawdopodobne. Sama idea flashforwardow jest mozliwa, ale np. ze Locke'a uratuje Walt i ze pozniej zabije Naomi- niby dlaczego?? bo Jacob mu kazal?? Bez sensu, po tym na pewno Jack by go nie zostawil z spokoju tym bardziej ze wie ze Locke przeszedl na strone innych. poza tym skad w obozie podczas ataku wzialby sie Sawyer, a tym bardziej Hugo z busem?? Watpie zeby do tego mogl zginac Ben, co prawda traci przywodctwo u Innych ale jest zbyt ciekawą i lubianą postacia zeby go usmiercac po jednym flashbacku... Jeszcze jedna rzecz, spojlery od jakiegos czasu zapowiadaly ze zobaczymy szokujące wydarzenie z przeszlosci Jacka ("odkrycie ciemnej strony doktorka pojawi się pod koniec finałowego odcinka"), jaka ciemna strone mozna dopatrzyc sie w tym ze chce wrocic na wyspe, zeby pewnie pomoc reszcie?? Juz predzej wydaje mi sie ze okaze sie ze Jack jest z Dharmy i wszyscy beda zaskoczeni gdy okaze sie ze po zdradzie żony zachciało mu sie ratowania swiata. Pewnie osoba z ktora tak bardzo chce sie skontaktowac bedzie ktos z Dharmy a nie Kate.

Mam nadzieje ze producenci celowo wprowadzaja nas w bład zebysmy byli bardziej zaskoczeni finalem, ktory moim zdaniem duzo wyjasni a nie bedzie tylko krwawa jatką, gdzie zginie polowa głownych bohaterow....

Przestaje czytac spojlery :P w pore ;)

Edit:

Dzisiaj wyszedl sneak peak potwierdziajacy po czesci moja teorie. Widac tam wyraznie ze Sawyer poszedl z Jackiem do wiezy nadajacej wiadomosc Francuski. Wiec nie moze go byc na plazy gdy zaatakuja Inni.
Nie widzialem tylko czy Hurley poszedl z nimi. Moze bedzie on wazny w finale bo nie chcac isc z reszta zostanie na plazy i przyjdzie z odsiecza ( i busem ) gdy Inni beda mieli rozstrzelac Sayida, Bernarda i Jina? Chyba jednak widac go w grupie na koncu fragmentu. Wiec ten spoiler sie nie sprawdzi

Użytkownik martha edytował ten post 29.05.2007 - |13:00|

• 0

#2004 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 19.05.2007 - |11:43|

Dzisiaj wyszedl sneak peak potwierdziajacy po czesci moja teorie. Widac tam wyraznie ze Sawyer poszedl z Jackiem do wiezy nadajacej wiadomosc Francuski. Wiec nie moze go byc na plazy gdy zaatakuja Inni.
Nie widzialem tylko czy Hurley poszedl z nimi. Moze bedzie on wazny w finale bo nie chcac isc z reszta zostanie na plazy i przyjdzie z odsiecza ( i busem :P ) gdy Inni beda mieli rozstrzelac Sayida, Bernarda i Jina? :P Chyba jednak widac go w grupie na koncu fragmentu. Wiec ten spoiler sie nie sprawdzi :)

Twoje teorie są błędne... już kilka dni temu DarkUFO potwierdziło że spoiler lostfan108a jest prawdziwy

BTW. Jutro o około godziny 11:00 ukaże się pełen opis finału na DarkUFO !!
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#2005 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 19.05.2007 - |18:20|

http://spoilerslost.blogspot.com/

Głosujcie na nie.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#2006 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 20.05.2007 - |01:52|

http://spoilerslost.blogspot.com/

Głosujcie na nie.

Popieram. Sam zagłosowałem na nie, bo jak się pojawią, to pokusa może być nieodparta, a bez nich wszyscy jakoś wytrzymamy :)
  • 0

#2007 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 20.05.2007 - |15:15|

Część szczegułów już znamy:
Były dwie eksplozje, Jin nie strzelił bo inni byli za daleko namiotu do którego miał on strzelać.
Cała trójka została złapana (Bernard, Sayid, Jin)
Sawyer zgłosił się na ochotnika żeby po nich wrócić i im pomóc
Kate chciał z nim iść ale powstrzymał ją od tego
Za to zgłosiła się Juliet
Powiedziała że wie gdzie inni ukrywają broń
Kiedy już była sama z Sawyeren na plażę powiedzial mu że skłamała i nie wie o broni, ale chce "odkupić swoje winy"

Nie wiadomo co z Hurleyem

Następna część ma się ukazać jutro o 11:00 naszego czasu
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#2008 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 20.05.2007 - |22:43|

Część szczegułów już znamy:
Były dwie eksplozje, Jin nie strzelił bo inni byli za daleko namiotu do którego miał on strzelać.
Cała trójka została złapana (Bernard, Sayid, Jin)
Sawyer zgłosił się na ochotnika żeby po nich wrócić i im pomóc
Kate chciał z nim iść ale powstrzymał ją od tego
Za to zgłosiła się Juliet
Powiedziała że wie gdzie inni ukrywają broń
Kiedy już była sama z Sawyeren na plażę powiedzial mu że skłamała i nie wie o broni, ale chce "odkupić swoje winy"

Nie wiadomo co z Hurleyem

Następna część ma się ukazać jutro o 11:00 naszego czasu

Sawyera niech ona w spokoju zostawi. Juz dosc krzywd narobila. Jakos nie moge i nie umiem jej zaufac. Moze przez ta jej pokerowa twarz.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#2009 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.05.2007 - |06:42|

Najwyraźniej marian_wozniak coś brał, albo pisał na solidnym kacu :P Więc lepiej niech sam się pilnuje, bo za dragi się troche dłużej siedzi :P

Spojler do finału jest prawdziwy, ale tak ogólny, że absolutnie nic nie wyjaśnia:
- wg tego co podawał lostfan108 - nie było, że Desmondo popłynie do "Lustra" [swoją drogą on do Miszki strzela nie z pistoletu, a z harpuna?]
- "mroczna strona Jacka", którą mieliśmy zobaczyć też - moim zdaniem - nie może sie sprowadzic do "flashy" w przyszłość i chęci powrotu na wyspę. Koncepcja świetna i mi się podoba, ale co w tym "mrocznego" do diabła???

EDIT:
- Jak możemy zobaczyć "żonę Jacka w ciąży z innym facetem", jak aktorka grająca Sare Shephard - Julie Bowen - nie jest wymieniona w obsadzie do odcinka?????? Powinna być jako "guest"... :huh: Jeśli oczywiście zakładamy, że spojler od lostfana108 jest prawdziwy.
---> No chyba, że lista "guests" do tego odcinka powinna byc duuużo dłuższa i nie tylko Sarah się im "zgubiła" [analogicznie jak 03x20 też mieli jedną "zgubę"].

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 21.05.2007 - |10:26|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2010 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 21.05.2007 - |07:00|

Mroczna strona Jacka nazwano chyba to, co widac w tej chwili: nagle swiety Jack, ratujacy wszelakie istnienia ludzkie badz nieludzkie :) chce wysadzic w powietrze Innych nie majac przy tym zadnych skrupulow i wylaczajac swoje sumienie.
  • 0

#2011 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 21.05.2007 - |07:51|

Bingo! Druga czesc:

http://bp0.blogger.c...fan108part2.jpg

Oczywiscie sponsorowana przez http://spoilerslost.blogspot.com/ czesc http://darkufo.blogspot.com/.

Milego czytania. ;P
  • 0

#2012 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 21.05.2007 - |20:44|

Jack to moglby sie w sumie juz od Kate odczepic. Nie jest do szczescia potrzebny nikomu :/

Oj, przegapilam swoj 200 post. Ale mimo to skladam sobie najlepsze zyczenia z tego powodu :)

Użytkownik dominika1984r edytował ten post 21.05.2007 - |20:48|

• 0

#2013 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 22.05.2007 - |06:32|

Zapraszam do czytania czesci trzeciej: http://bp0.blogger.c...an108part3a.jpg
http://bp1.blogger.c...an108part3b.jpg
Z niego dowiadujemy sie co sie dzieje z Jinem, Bernardem i Sayidem na plazy.
Zas z drugiej czesci dowiadujemy sie czegos BARDZO ciekawego odnosnie lodzi, i Naomi.

Użytkownik Hadekin edytował ten post 22.05.2007 - |06:56|

• 0

#2014 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 22.05.2007 - |06:37|

Z ostatniego podcasta [chaotix.blox.pl]

1. Nazwa 'The Looking Glass' jest aluzją do Alicji w Krainie Czarów.

Osobiście zaczynam się zastanawiać, czy słynne szepty, to nie jakieś osoby uwięzione "po drugiej stronie lustra"??? A Othersi mieli ich pilnowac na wyspie, będącej gdzie "na krańcu świata" i "pomiędzy przestrzenią i czasem"???

2. 'The Looking Glass' jest podwodną stacją, która znajdowała się na mapie Kelvina. Producenci mieli zamiar ją wprowadzić do serialu już od czasu kiedy Sayid znalazł kabel na plaży.

Dlatego tak ostro dementowali wszelkie przecieki, pogłoski i plotki - nie ma podwodnego hatcha - jaaasne :P

3. Kabel mógł być kablem komunikacyjnym lub jednym z kilku, które zasilały bunkier. To odnośnie zarzutów, jakoby przecięcie go dałoby taki sam efekt jak wyłączenie zasilania wewnątrz bunkra.

Mysz nie ufa jednej dziurze - jeden z napisów mapy Kelvina :afro:
Jeśli to [być może] najważniejszy hatch, to ma kilka źródeł zasilania.

4. Plany Jacka niezawsze wychodzą. Gdyby tak się stało pociągnęłoby to za sobą straszne konsekwencje.

Byc może ostrzeżenie przed realizacją planu zobaczymy w tych flashforward? I zasada jedna - nie ufać wyłupiastym oczkom Bena.
Nie przecze, koncepcja mi się podoba.

5. W finale zakończy się wątek przepowiedni Desmonda odnośnie śmierci Charliego.

Hobbit nie zginie [bo to oznacza klęskę], ale najprawdopodobniej nie spotkamy go już w serialu.

6. Prace nad odcinkiem 'Through the Looking Glass' ciągle trwają i zostaną zakończone dopiero we wtorek rano.

Nalezy ustalić, ile wypaplał lostfan108, to chyba proste.

7. Producenci, w przeciwieństwie do zeszłego roku, nie zdradzają zbyt wielu informacji o finale sezonu. Chcą, by widzowie byli zaskoczeni i mówią tylko, że wyjaśni się WIELE. Nie wspominają jednak CO konkretnie (w zeszłym roku było wiadomo, że finał odpowie na pytania jak doszło do katastrofy samolotu i co się stanie, kiedy przycisk nie zostanie wciśnięty).

Patrz, to co napisałam jako komentarz do punktu 1, oraz:
- wyłączenie "Looking Glass" uwolni tych, co byli uwięzieni, jako szepty [i być może też dlatego MUSI zginąc tyle osób] - czyli z nagła i znienacka pojawią się zapowiadani "Trzeci" [a kiedy i dlaczego zostali uwięzieni, to się dowiemy w następnych sezonach] - Kogo zobaczymy??? - to tylko moja koncepcja, prosze nie gryźć :P
- wielka epicka SZOKUJĄCA scena - jak się pojawi z nienacka grupa ludzi, to będzie szok, bo bitwa Rozbitkowie vs. Othersi może być wielka i epicka, ale raczej niezbyt szokująca :P
- pozostałych odcinków nie może być więcej niż 48, bo muszą opuścić wyspę przed najbliższym zaćmieniem Słońca, które będzie widoczne na pólkuli południowej [czyżby chodziło o datę 8 kwietnia 2005, czy coś wcześniej?]
- możliwe, że to spowoduje wyłączenie Lostzilli?
---> aluzja do tego była Persephone z TLE - "uwolniona z podziemi"

8. Locke żyje i pojawi się w finale.

Co to za spojler, to wszyscy załapali po odcinku 03x20 :P

@down - Hadekin - potwierdzona na 99,99% :P Czyli jest 0,01%, że się tak nie stanie....
Bo z opisu tego, co ma się stac wewnątrz "Looking Glass" Hobbit nie jest zwiazany w momencie, gdy po wybuchu bunkier zostaje zalany wodą - czyli... może wypłynąć...A o Naomi - to chyba jako potwierdzenie spekulacji, krążących po forach od momentu, kiedy się pojawiła...
Ale to, że nie wysłała jej Penny, wcale nie oznacza, że jest tą "złą" od Hanso i Mittelwerka :afro: Możemy w następnych częściach żałować, że zginęła.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 22.05.2007 - |08:01|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#2015 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 22.05.2007 - |06:59|

Hobbit nie zginie [bo to oznacza klęskę], ale najprawdopodobniej nie spotkamy go już w serialu.

Musze Cie rozczarowac. :P Smierc Hobbita jest juz dokladnie wyjawiona i niemalze potwierdzona na 100%.
  • 0

#2016 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 22.05.2007 - |12:01|

Po kolejnych publikacjach lostfana108 zaczynam się zastanawiac, czy czasem nie jest to "przeciek kontrolowany" :P Bo od wczoraj lostfan108 publikuje na DarkUfo bardzo szczegółowe wyjasnienia co do finału, a twórcy siedzą cicho...
Coś mi brzydko pachnie...
Opisy lostfana108 pokrywają się z trailerami i Sneak Peekami - ale w nich nigdy nie ujawniano wszystkiego co najlepsze - więc... może się okazać, iż mimo opisów lostfana108 po obejrzeniu finału będziemy szukać szczęki pod biurkiem, i to dłuższa chwilę :afro:
Bo z tego, co wyprodukował lostfan108, nic nie pasuje jako szokujący "game-changer", czy "showdown" :afro:

Z opisów lostfana108 - Ben twierdzi, że Naomi kłamie, nie jest tą za kogo się podaje, wysłali ją ludzie, którzy za wszelką cenę chcą znaleźć wyspę! [i gadają po portugalsku?]
Ciekawa rzecz - w TLE, gdy Rachel wybiera się na Sri Lankę, pomaga jej tajemniczy osobnik nazwiskiem de Zylva - nazwisko zdeczka brzmi z portugalska :huh:
A może Ben i Malowane Oczęta dali się zmanipulować i tak naprawdę wykończyli Dharmę na zlecenie Hanso? :huh:

EDIT:
Jedna rzecz:
- rozmowa Charlie - Pen, gdzie panna Widmore zaprzecza, że ma coś wspólnego ze statkiem i spadochroniarką...
Kto kłamie? Chyba nie Naomi, tylko... Pen!!!
Przeciez lostfan108 podaje, że jest to "transmisja wchdząca", czyli Penny usiłuje się dodzwonić do kogoś, kto jest na wyspie!!! :blink:
I jak na mój gust nie jest to Ben, ani nikt z bandy Ryśka z malowanymi oczami :P

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 23.05.2007 - |06:25|

• 0

#2017 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 23.05.2007 - |08:18|

Przepraszam ze tak co drugi post to moj ale jakos tak wychodzi. Ostatnia czwarta czesc: http://bp2.blogger.c...fan108part4.jpg

Moim zdaniem odcinek ten nie bedzie jakas wielka rewelacja... Jedynym wiekszym zaskoczeniem jest to ze
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

No i moze troche ze
A co do "flashback'ow" to IMO dosc ograny numer. Mozna sie bylo domyslic ze wczesniej czy pozniej cos takiego zrobia bo juz przy pierwszym w tym sezonie odcinku "Desmondowskim" widzielismy inny wariant retrospekcyjny. Ale jest tak jak mowie, ze spoilera wychodzi sredni odcinek. Oczywiscie w spoilerze nie ma muzyki i tego klimatu wiec odcinek zyska kilka oczek za to. Ale w kazdym razie: pozyjemy - zobaczymy.

EDIT: Moim zdaniem byloby naprawde CZYMS gdyby okazalo sie ze opis drugiego odcinka to foiler napisany przez tworcow - pasujacy do sneak peek'ow, tarilerow ale jednak folier. Sam juz nic nie wiem ale wg. mnie byloby to cos swietnego gdybysmy mysleli ze wiemy co sie stanie a stawalo sie cos zupelnie innego. ;)

Użytkownik Hadekin edytował ten post 23.05.2007 - |12:46|

• 0

#2018 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.05.2007 - |08:51|

Moim zdaniem odcinek ten nie będzie jakaś wielka rewelacja... Jedynym większym zaskoczeniem jest to ze

Po tym jak Bea pytała Michaela, czy Walt pojawiał się w miejscach, w których nie powinien się pojawić, to nie jest to zbyt wielkie zaskoczenie. Chyba, że ktoś ma sklerozę... :afro:

Mnie zastanawia jedna nieścisłość:
Hobbit rozmawia w podwodnym bunkrze z Pen i jest to transmisja "wchodząca", czyli Pen chciała się najwyraźniej dodzwonić do kogoś na wyspie!
Jack z telefonu Naomi dzwoni do kogoś na statku - czy sygnał też nie powinien się pokazać w "Looking Glass"??? Tak jak sygnał od Pen, tyle że transmisja "wychodząca"... :huh:

No i to co, sygnalizowałam wcześniej - mamy zobaczyć żonę Jacka, a Julie Bowen nie jest wymieniona w obsadzie do odcinka. Poprzednio, jak zgubili F. Chau w obsadzie do 03x20, to zaraz był wywiad u DocArzta i potwierdzenie, że jednak będzie. A tu co??? Ciiisza?

BTW - poza tym opisem flashforward i kto pomógł Łysemu wyleźć z dołka, nie ma nic, co nie pojawiłoby się już w zapowiedziach do odcinka.

Z wywiadu z Evangeline Lilly wynika, że po odcinku finałowym mamy wiedzieć o czym będą następne sezony - niby na jakiej podstawie? Jednego flashforward'a?
  • 0

#2019 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 23.05.2007 - |16:54|

UWAGA

• 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#2020 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 24.05.2007 - |01:54|

Temat o odcinku zamkniety dlatego tutaj napisze

Odcinek 22 bardzo dobry Malo fleshbackow Jacka :clap: Walt pomaga Lockowi nie popelnic samobojstwa.Nareszcie Alex zobaczy sie z matka a Rusek po raz 1 bez opaski na oku :D.Desmond oby uratowal Charielgo.Nie wiem po co Juliet wraca do obozu :blink: Ciesze sie ze klamstwa Bena wychodza na jaw nie dlugo straci kontrole nad pozostalymi.

Użytkownik ZimoN edytował ten post 24.05.2007 - |01:56|

• 0
Nastepne odcinki Losta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych