Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1981 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.05.2007 - |06:32|

Eh.. praktycznie w ogole sie tu nie udzielam aczkolwiek jestem fanem losta od samego poczatku. Przyznam szczerze ze wiele bylo falszywych spoilerow .. na pewno wiecej niz prawdziwych. Ogolnie czytajac to strach mnie ogarnia jak ludzie wczuwaja sie w ten serial ;] i z jaka latwoscia naskakuja na innych broniac go lub tez swojego wyimaginowanego zdania ;]. Najbardziej ostatnimi czasy rozbawila mnie postac o nicku Tajemnicza Wyspa, dziewczyo ( tudziez kobieta ale nie wiem ile masz lat ;] ) tak sie nasmiewasz z mega spoilerow z darkufo i dementujesz jakoby istnial podwodny hatch, obejrzyj sobie najnowszy odcinek czyli 321 ;] i powodzenia w dalszych dedukcjach ;) Smiech na sali bez obrazy :)
Pozdrawiam.

Tak się chwalisz, że znasz Lost :P Rozbawiłeś mnie po prostu, bo sprawiasz wrażenie, jakbyś nie pamiętał w ogóle całej kłótni i zabawy w dementi o podwodnym hatchu, które się ciągną jeszcze sprzed 3 sezonu.
Nie czytałeś najwyraźniej komentarzy pod tymi mega-spojlerami na DarkUfo :P Sporo osób miało dokładnie takie samo zdanie jak ja :P
Więc w ogóle nie rozumiem o co się do mnie przywaliłeś? Sam potwierdzasz, że było mnóstwo spojlerów, które były mega-fake'amii, a jednocześnie do mnie masz pretensje, że nie wierzę w te "mega-spojlery". Może byś się zdecydował?
Pytanie o mój wiek? Nie udawaj, że nie wiesz, jak sprawdzić :P Zaznaczam, że jesli podaję jakieś dane na swój temat, są prawdziwe, bo nie bawi mnie pisanie głupot typu, że spadłam z kosmosu.
pzdr

Po odcinku 03x21 - te mega spojlery wyglądają na "zemstę" kogoś, co wyleciał z roboty na planie serialu, dlatego wypuścil w sieci, co wie, uwalając 2 ostatnie odcinki.
Chyba, że ktoś z ekipy jest mega debilem, że puścił w sieć coś takiego, a w to, do tej pory nie wierzyłam.

Śmierć Kate? Chyba nie... jeśli mamy wierzyć w te mega-spojlery.
Zwłaszcza, że w spekulacjach z Buddy TV [które chyba nawet sama tu kiedyś wlepiałam] był spojler, że ktoś w finale nawieje z wyspy - stawiam na Kasię [i parę innych osób, co wg spojleów miały zginąć]. A w "realu" spotkamy ją z innym imieniem i nazwiskiem i przede wszystkim z innym wyglądem [mogą zrobić duży przeskok czasowy, jesli będa chcieli flashbacki "z wyspy"] - co oznacza odejście Evangeline Lilly z ekipy, bo do "nowej Kate" będzie potrzebna nowa aktorka.

Na koniec nie odmówię sobie złośliwości - no i co panie woźniak? Dalej twierdzisz, że Hobbit zginął na początku?
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1982 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 17.05.2007 - |07:04|

Śmierć Kate? Chyba nie... jeśli mamy wierzyć w te mega-spojlery.
Zwłaszcza, że w spekulacjach z Buddy TV [które chyba nawet sama tu kiedyś wlepiałam] był spojler, że ktoś w finale nawieje z wyspy - stawiam na Kasię [i parę innych osób, co wg spojleów miały zginąć]. A w "realu" spotkamy ją z innym imieniem i nazwiskiem i przede wszystkim z innym wyglądem [mogą zrobić duży przeskok czasowy, jesli będa chcieli flashbacki "z wyspy"] - co oznacza odejście Evangeline Lilly z ekipy, bo do "nowej Kate" będzie potrzebna nowa aktorka.

Dzieki Tajemnicza Wyspo. Uspokoilas mnie :) smierc Kate bylaby mega przypalem ze strony tworcow, bo to swietna postac.
Spoilery zadko ogladam. Nie wierze w nie za bardzo, ale a nuz a widelec moga okazac sie prawda, a ja wole niespodzianki. Ale o smierci Kate na tym forum mowilo sie juz duzo i gesto, wiec trudno tego nie czytac.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#1983 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 17.05.2007 - |07:28|

Na tą chwile śmierć kate tak jakby sama się wyklucza w związku z tym spojlerami ktore się okazały prawdziwe na to wychodzi ze w finale zobaczymy kate w przyszłości czyli nie moze teraz zginąć
  • 0

#1984 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.05.2007 - |07:45|

Jest jeszcze jedna opcja - mega spojler do "Greatest hits" był prawdziwy, spojler do "Through the Looking Glass" to fake [poza częścią dotyczącą akcji wewnątrz podwodnego hatcha] - jakoś dalej nie mogę uwierzyć, że ktoś jest aż takim kretynem, że to puścił :sam8:

Z trailera wynika, że "pod wode" wybrał się też Desmondo, że Hobbit jest torturowany - tego nie było w tym mega-spoilerze :afro:

Pytanie: o komiks, który czytał Walt - bo wg jednego ze spojlerów on ma sugerować, co się dzieje w Lost [tylko nie chodzi o przybysza z kosmosu, a o przybysza z innego wymiaru?] - bo na pewno Dharma zaczęła na wyspie rozrabiać znacznie wcześniej, niż do tej pory myśleliśmy.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 17.05.2007 - |12:29|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1985 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 17.05.2007 - |08:24|

Trudno nasza wina przeczytalismy sami jestesmy sobie winni... wszystko wskazuje na to ze to prawda..
a propos znalzł ktos moze napisy do dzisiejszego odcinka (angielskie,polskie)?
  • 0

#1986 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 17.05.2007 - |13:59|

HA! Chociaz racje mialem racje! ;D Wiec jednak to spoiler, i niektorzy z nas wiedza co sie stanie w finale ;>. Ale mimo tego ze czytalem to, to z wielka checia czekam na zabawe rozbitkow z The Others. Szkoda tylko ze Ben nie zginie ;<. Btw. widac jak zaczyna on tracic kontrole nad soba i nad reszta swojej "zalogi". Czekam tylko kiedy Richard wezmie sprawy w swoje rece.

EDIT:
@down: Seher zobacz ze w spoilerze pierwsze do tego odcinka bylo pominiete wiele rzeczy, wiec mam nadzieje ze i spoiler tego drugiego jest malo dokladny.

Użytkownik Hadekin edytował ten post 17.05.2007 - |18:25|

• 0

#1987 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 17.05.2007 - |15:40|

cholera, ja dalej nie wiem czy wierzyc, że opis finału jest prawdziwy... On jest przecież taki płytki... Nie rozwiązuje się żadna tajemnica, nie ma jakichś szokujących momenów (poza jednym - tym na końcu, który szokuje formą a nie treścią) a zamiast tego co 2 minuty ginie jedna osoba. Czy producenci odważyliby się nakręcić taki gniot?
  • 0

#1988 Hela

Hela

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 17.05.2007 - |18:34|

Do internetu wpłyneły, nowe spoilery o Jacob'ie. Dla mnie, spoilery są dość ciekawe choć trochę zbyt ogólne. Znalazłem też nowe informacje, o rozbitkach

-Jacob to geniusz.
-Ben widział Jacoba. Locke również. Locke go zobaczył przez chwilę ponieważ podczas "wstrząsu" poczuł "coś"
-Ben umie bawić się ludźmi, dzięki Jacob'owi.
-Finał będzie ponury, a w końcowej scenie NAPEWNO nie pojawi się Jack z jednego istotnego powodu.
-Locke'a jak i Charlie'go nie będzie w 4 sezonie, choć ten pierwszy może się pojawiać gościnnie.
-Claire zostanie uratowana, choć nie wiadomo kiedy.

OSTATNI SPOILER JEST MOCNY, ZASTANÓW SIĘ CZY CHCESZ GO CZYTAĆ!

W finale spotkamy aż trzy helikoptery od Penny. Niestety, Inni unieszkodzą dwa. Jack zapewne wyleci jedynym helikopterem z wyspy, jednak co się z nim dalej będzie dziać - nie wiadomo.

www.lost.xn.pl
- http://www.lost.serv...hp?readmore=219

Seher może i płytki ale zdecydowanie prawdziwy bo gdyby nie to producenci by się tak nie denerwowali. :(

Użytkownik Hela edytował ten post 17.05.2007 - |20:14|

• 0

#1989 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 17.05.2007 - |18:58|

cholera, ja dalej nie wiem czy wierzyc, że opis finału jest prawdziwy... On jest przecież taki płytki... Nie rozwiązuje się żadna tajemnica, nie ma jakichś szokujących momenów (poza jednym - tym na końcu, który szokuje formą a nie treścią) a zamiast tego co 2 minuty ginie jedna osoba. Czy producenci odważyliby się nakręcić taki gniot?

Opis został potwierdzony przez darkufo, ale nie jest on kompletny

Do internetu wpłyneły, nowe spoilery o Jacob'ie. Dla mnie, spoilery są dość ciekawe choć trochę zbyt ogólne. Znalazłem też nowe informacje, o rozbitkach
www.lost.xn.pl [/u]

Skąd to jest ? bo na tej stronie z linka też źródła nie podali..., a helikopterów nie zobaczymy więcej na 100% ponieważ ze zwykłego statku może wystartować maksymalnie 1, a nie sądze żeby Penny dysponowała lotniskowcem..., zresztą inni nie mają broni przeciw lotniczej.
  • 0
Yes!!! Go Jack!! Blow them all to hell hahahaha!!

Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s

#1990 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 17.05.2007 - |23:15|

-Jacob to geniusz.
-Ben widział Jacoba. Locke również. Locke go zobaczył przez chwilę ponieważ podczas "wstrząsu" poczuł "coś"
-Ben umie bawić się ludźmi, dzięki Jacob'owi.
-Finał będzie ponury, a w końcowej scenie NAPEWNO nie pojawi się Jack z jednego istotnego powodu.
-Locke'a jak i Charlie'go nie będzie w 4 sezonie, choć ten pierwszy może się pojawiać gościnnie.
-Claire zostanie uratowana, choć nie wiadomo kiedy.

OSTATNI SPOILER JEST MOCNY, ZASTANÓW SIĘ CZY CHCESZ GO CZYTAĆ!

W finale spotkamy aż trzy helikoptery od Penny. Niestety, Inni unieszkodzą dwa. Jack zapewne wyleci jedynym helikopterem z wyspy, jednak co się z nim dalej będzie dziać - nie wiadomo.

www.lost.xn.pl - http://www.lost.serv...hp?readmore=219

Co za bzdury...

DocArzt z thetailsection opisal na swoim blogu myspace jak to wyglądało z tym przeciekiem. Niestety jest prawdziwy ;/

Ale mi sie ten odcinek wydaje debilny... Ta scena w ktorej locke leci do wiezy radiowej w ktorej siedzi naomi i jack i rzuca w naomi nożem będzie chyba przekomiczna xD W ogole to chyba zamierzają wybić połowe obsady :| Potwierdzili trupy Charliego, Toma, Pryce'a, Cindy i Naomi, wczesniej zginął Cooper, a z tego opisu wynika, że zginie jeszcze Ben, desmond, bakunin, bonnie i greta. To w sumie 11 osób... Miało być 5. Mam wrazenie, że będziemy oglądali coś w stylu mortal kombat... ;/ No i nie liczymy osob przypadkowych, ktore latają w powietrzu w trailerze do 3x22 po eksplozji namiotu ;P Gabarytami nie przypominaja ani pryce'a ani toma wiec to nie oni. Ech...

Skąd Ben wie, że Naomi nie jest tym, za kogo się podaje? Przeciez the looking glass uniemozliwia kontakt ze swiatem zewnętrznym, a pierwiastki z których zbudowana była stacja Flame wchodzą obecnie w skład powietrza na wyspie.

Cliffhanger - wemy, że nie będą to flashbacki tylko flashforwardy, ale z jakiego powodu?! Kolejny co ma cudowne wizje? I dlaczego Jack mowi kate, że muszą wracac na wyspe? Co oni jakąś przepustke dostali czy co? Mam wrażenie, że w 4, 5 i 6 sezonie nie będzie już flashbackow tylko wlasnie takie flashforwardy pokazujace co bedzie sie dzialo z kazdym z rozbitkow po opuszczeniu wyspy. Nawet brzmi nieźle tylko nie wiem jak to racjonalnie wytlumaczą w serialu ;P
  • 0

#1991 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.05.2007 - |06:36|

Jeśli wziąć pod uwagę, co jest i w tym mega-spojlerze, i w trailerze, to zanosi się na niezłą jatkę w finale :sam2: - Kristine obiecywała w sumie mocną zmianę obsady na 4 sezon...
To może oznaczać, że... nawet niekoniecznie będa flashforwardy - to będa flashbacki [z wyspy!!!], a my będziemy w "realu" [na przykład w 2007 roku - porażka na maxa] - to już było daaawno, że w finale sezonu 3 ktoś ucieknie z wyspy [osobiście stawiam na Kate, z jej talentem do uciekania]
Po zniszczeniu "Looking Glass" wszyscy Rozbitkowie dostaną objawień [flashforwards - że maja nie uciekac, bo spotka ich coś złego?], jak Des??? Przesada :sam9:
Spojler z DarkUfo do finału [w przeciwieństwie do opisu 03x21] jest mocno niedokładny, najwyraźniej jednak koles nie widzial wszystkiego...

Całkiem możliwe, stary Widmore ma dobre układy z wojskiem :afro:
Tylko skąd Ben wie, że Naomi nie jest tą, za kogo się podaje?
Moje zdanie jest takie - że Naomi jest "od Penny" [czy Pen musi znać osobiście wszystkich najemników, których wysyła?], a Ben & Co pracują dla... domyślcie się sami :P

I tak naprawdę, to kto wychodzi na pajaców??? Producenci, a nie ci, co nie uwierzyli w te mega-spojlery! Było tyle razy zaprzeczać, że NIE MA podwodnego hatcha???
No to teraz kolejne zaprzeczenia - są chyba guzik warte, czyli równie dobrze możemy przyjąć, że:
- możemy spotkac na wyspie kosmitów [a na pewno gości z innego wymiaru]!
- Cerberus to jednak chmura nanobotów [a jak zaprzeczali po TLE, ojjojjj]
- stary Shepard ożył dzięki wyspie...
Co jeszcze było dementowane???
Byle tak dalej, a 6 sezonu nikt nie będzie chciał oglądać!
  • 0

#1992 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 18.05.2007 - |10:22|

Śmierci - małe podsumowanie:
Do obozu rozbitków poszło 11 osób, 3 zginą w pierwszym wybuchu, w drugim też prawdopodobnie 3 lub 4, więc zostanie 4 lub 5, możliwe że 1 zabiją z broni palnej, zostanie prawdopodobnie 3 lub 4, bo 3 widać na trailerze, z tych 2 na pewno zostaną zabite przez sawera i hurleya, a prawdopodobnie wszystkie, czyli 11, w tej walce raczej nie zginie nikt z rozbitków.
Teraz czas na bunkier: Rusek przyjdzie sprawdzić czy wszystko w porządku, zobaczy że kabel jest wykopany z piasku, a nad bunkrem pływa łódka z desmondem, zaczne do niego strzelać, a desmond zanurkuje do bunkra, za nim popłynie rusek, wywiąże się strzelanina, desmond lub rusek trafią w butle z tlenem, co rozerwie ścianę, rusek napewno utonie ranny, to samo 2 baby i charlie, desmond się uratuje, więc tu zginą 4 osoby w tym 1 z rozbitków charlie. Daje nam to 15 osób i w tym 1 rozbitek. Inne: Lock zabije Naomi co daje 16.
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#1993 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.05.2007 - |10:49|

Teraz - jakimś cudem zeszliśmy "z wyspy" pod wodę - hmmm, mieliśmy - wg spojlerów:
- sprawdzać podziemia... Nici z tego
- pójśc w góry [miasto w chmurach - ciekawa opcja] - na razie... Też nic z tego...
Czy na "dzień dobry" w 04x01 zobaczymy PODWODNE miasto???

A wtedy - panie elektrownik nici z tego "podsumowania trupów" - część osób, które rzekomo utonęły, mogą się pojawić w 4 sezonie jako uratowane [był kiedyś taki spojler o Charlim].
  • 0

#1994 satorian

satorian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 18.05.2007 - |12:17|

A mnie zastanawia fragment spoilera o śmierci Charliego: fCała trójka zginie". Czyli kto? Charlie, Miszka i ... Desmond? Skoro także i on wybierze się pod wodę, to najprawdopodobniej tak będzie. Szkoda, bo polubiłem tę postać.
  • 0

#1995 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 18.05.2007 - |12:33|

A mnie zastanawia fragment spoilera o śmierci Charliego: fCała trójka zginie". Czyli kto? Charlie, Miszka i ... Desmond? Skoro także i on wybierze się pod wodę, to najprawdopodobniej tak będzie. Szkoda, bo polubiłem tę postać.

nie - zginie charlie, dwie baby i rusek

A wtedy - panie elektrownik nici z tego "podsumowania trupów" - część osób, które rzekomo utonęły, mogą się pojawić w 4 sezonie jako uratowane [był kiedyś taki spojler o Charlim].

czegoś głupszego jeszcze nie słyszałem Pani Tajemnicza_Wyspo... napewno przypłyną syreny i ich zaciągną do drógiej wyspy pod dnem, albo przypłynie ufo i ich wciągniw wielkim odkurzaczem, albo z nieba spuszczą linę i ich wciągną... zachowajmy minimum realizmu...
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#1996 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.05.2007 - |12:53|

@elektrownik
Nie syreny - bez obaw :P Zostańmy przy s-f, a nie wskakujmy w fantasy :P
Looking Glass miał być rzekomo zalany [Ben okłamał Juliet czy nie wie?], okazuje się, że tam jest jakaś załoga - na razie dwuosobowa, wybierze się tam Ruski oraz Desmondo...
Mimo tego mega-spojlera coś czuję, że i tak będziemy zbierać szczękę z podłogi :P

Mają powrócić LICZBY :afro: i ma być duże zaskoczenie.
W końcu autor liczb też upozorował swoją śmierć [patrz TLE] - a wiekowo by pasował do... Jacoba!
  • 0

#1997 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 18.05.2007 - |12:58|

@elektrownik
Nie syreny - bez obaw :P Zostańmy przy s-f, a nie wskakujmy w fantasy :P
Looking Glass miał być rzekomo zalany [Ben okłamał Juliet czy nie wie?], okazuje się, że tam jest jakaś załoga - na razie dwuosobowa, wybierze się tam Ruski oraz Desmondo...
Mimo tego mega-spojlera coś czuję, że i tak będziemy zbierać szczękę z podłogi :P

Mają powrócić LICZBY :afro: i ma być duże zaskoczenie.
W końcu autor liczb też upozorował swoją śmierć [patrz TLE] - a wiekowo by pasował do... Jacoba!

Co do zalania to myślę, że pewnie jest to, że ben kłamał, to naturalne że nie chciał aby jego ludzi wiedzieli że stacja jest łatwo dostępna, bo komyś mógł by przyjść do głowy pomysł żeby ją wyłączyć i skontaktować się ze światem zewnętrznym, oczywiście rusek też wiedził o stacji, ale on był od łączności, więc jest to naturalne, możliwe też że i richard wie, ale tego możemy się tylko domyślać, co do kwestji stacji jako przejścia między wymiarami to wątpie..
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#1998 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 18.05.2007 - |13:45|

Hmm, nie chciałbym, żeby Lost zmienił się w Prison Break i po trzecim sezonie przeniósł akcję do "normalnego świata". Jednak te "futurospekcje", jeśli zostaną dobrze poprowadzone, mogą tchnąć życie w nieco skostniałe już ramy serialu.

Użytkownik korowiow edytował ten post 18.05.2007 - |13:45|

• 0

#1999 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 18.05.2007 - |13:54|

Moim zdaniem spojlery na koniec 3 sezonu są bardzo prawdziwe. Niemal relacjonują dokłądnie koniec sezonu.

Ale mi to już wisi, bo odkąd wiem, że to ma mieć jeszcze 3 sezony do przodu i 3 lata to mi napięcie opadło i najchętniej bym przeczytał od razu streszczenie do końca. Przestało mi zależeć, ciekawość opadła. I tak nic poważnego na koniec 3 sezonu nie zdradzą tylko namieszają na maks. To oczywiste skoro tak daleko ustawili horyzont zakończenia całego serialu. WIęc czego się tam nie dowiemy to i tak bez znaczenia bo to ciągle będzie tylko podpucha i zachęta do oglądania dalej i nic więcej, żadnych prawdziwych i istotnych odpowieedzi nie dostaniemy na strategiczne pytania przed połową 6 sezonu...

Za 3 lata i tak wszystko zapomnę, a serial po tych decyzjach oglądać będę od przypadku do przypadku. WIęc mogę czytać spojlery na luzie :) .
  • 0

#2000 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.05.2007 - |13:59|

Hmm, nie chciałbym, żeby Lost zmienił się w Prison Break i po trzecim sezonie przeniósł akcję do "normalnego świata". Jednak te "futurospekcje", jeśli zostaną dobrze poprowadzone, mogą tchnąć życie w nieco skostniałe już ramy serialu.

Prędzej po czwartym a nawet dopiero na ostatni sezon wracamy do "reala".
Flashforward - jeśli ich nie zepsują - mogą być świetne - jako ostrzeżenie dla Rozbitków, co się stanie jeśli zrobią to, a nie zrobią tamtego.
Ale i tak zostało parę flashbacków do zrealizowania :P
- czy Francuzka mówi prawde i kim w rzeczywistości jest
- przeszłośc wyspy - czyli czy Malowany Rysio i jego kumple nie spadli czasem z kosmosu :P
- dlaczego doszło do Czystki???
- o co tak naprawdę chodzi w filmikach instruktażowych :afro:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych