Tak się chwalisz, że znasz Lost Rozbawiłeś mnie po prostu, bo sprawiasz wrażenie, jakbyś nie pamiętał w ogóle całej kłótni i zabawy w dementi o podwodnym hatchu, które się ciągną jeszcze sprzed 3 sezonu.Eh.. praktycznie w ogole sie tu nie udzielam aczkolwiek jestem fanem losta od samego poczatku. Przyznam szczerze ze wiele bylo falszywych spoilerow .. na pewno wiecej niz prawdziwych. Ogolnie czytajac to strach mnie ogarnia jak ludzie wczuwaja sie w ten serial ;] i z jaka latwoscia naskakuja na innych broniac go lub tez swojego wyimaginowanego zdania ;]. Najbardziej ostatnimi czasy rozbawila mnie postac o nicku Tajemnicza Wyspa, dziewczyo ( tudziez kobieta ale nie wiem ile masz lat ;] ) tak sie nasmiewasz z mega spoilerow z darkufo i dementujesz jakoby istnial podwodny hatch, obejrzyj sobie najnowszy odcinek czyli 321 ;] i powodzenia w dalszych dedukcjach Smiech na sali bez obrazy
Pozdrawiam.
Nie czytałeś najwyraźniej komentarzy pod tymi mega-spojlerami na DarkUfo Sporo osób miało dokładnie takie samo zdanie jak ja
Więc w ogóle nie rozumiem o co się do mnie przywaliłeś? Sam potwierdzasz, że było mnóstwo spojlerów, które były mega-fake'amii, a jednocześnie do mnie masz pretensje, że nie wierzę w te "mega-spojlery". Może byś się zdecydował?
Pytanie o mój wiek? Nie udawaj, że nie wiesz, jak sprawdzić Zaznaczam, że jesli podaję jakieś dane na swój temat, są prawdziwe, bo nie bawi mnie pisanie głupot typu, że spadłam z kosmosu.
pzdr
Po odcinku 03x21 - te mega spojlery wyglądają na "zemstę" kogoś, co wyleciał z roboty na planie serialu, dlatego wypuścil w sieci, co wie, uwalając 2 ostatnie odcinki.
Chyba, że ktoś z ekipy jest mega debilem, że puścił w sieć coś takiego, a w to, do tej pory nie wierzyłam.
Śmierć Kate? Chyba nie... jeśli mamy wierzyć w te mega-spojlery.
Zwłaszcza, że w spekulacjach z Buddy TV [które chyba nawet sama tu kiedyś wlepiałam] był spojler, że ktoś w finale nawieje z wyspy - stawiam na Kasię [i parę innych osób, co wg spojleów miały zginąć]. A w "realu" spotkamy ją z innym imieniem i nazwiskiem i przede wszystkim z innym wyglądem [mogą zrobić duży przeskok czasowy, jesli będa chcieli flashbacki "z wyspy"] - co oznacza odejście Evangeline Lilly z ekipy, bo do "nowej Kate" będzie potrzebna nowa aktorka.
Na koniec nie odmówię sobie złośliwości - no i co panie woźniak? Dalej twierdzisz, że Hobbit zginął na początku?