Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#181 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 09.11.2003 - |12:28|

Ze tak powiem chrzanisz forumowiczu

Nasze siatkarki sa mistrzyniami europy dlatego ze wtedy byly najlepsze i tyle a to ze teraz przegraly no coz czasami tak jest

A porownanie Siatkarek z reprezentacja w noge to dlamnie obraza dla naszych pan
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#182 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 09.11.2003 - |12:59|

Źle mnie zrozumiałeś. Ja nie porównuję ich poziomu gry do pozimu piłkarzy. Prawdę mówiąc nie oglądałem żadnego meczu siatkarek na tym Pucharze Europy. To co wiem to tylko relacje. Chodzi mi o to, tak jak Polacy awansowali z "pierwszego miejsca" i także akurat wygrali z USA. Nie jestem wielkim znawcą siatkówki i jest to dla mnie dziwne jeśli wygrywa sie z drużyną, która jeszcze nie przegrała i jest liderem światowego rankingu (USA), a potem przegrywa z druzyną(Włochy), której jeśli byśmy nie pokonali na ME to byśmy nawet nie awansowali do strefy medalowej. Może i polskie siatkarki są Mistrzyniami Europy, ale dla mnie nie liczą sie tytuły, ale styl gry.
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#183 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.11.2003 - |19:14|

To tak jak Małysz. Chcę oddawać dobre skoki. To robi się już smieszne panie Adamie :D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#184 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów

Napisano 09.11.2003 - |21:15|

To tak jak Małysz. Chcę oddawać dobre skoki. To robi się już smieszne panie Adamie :D

Mógłbyś wyjaśnić swojego posta, bo nie za bardzo rozumiem. To się tyczy siatkówki?
  • 0

#185 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.11.2003 - |17:33|

Tym razem panie przegrały z Japonią 3 do 2. A szkoda, tak niewiele brakło. Piąty set rozpczął się bardzo ciekawie. Polki objełu prowadzenia, a potem punkt za punkt, aż do 4-4. A petem już przegrywaliśmy. :(
  • 0

#186 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów

Napisano 10.11.2003 - |23:51|

Wielu z was słyszało, a jeśli nie to teraz przeczyta, ze u zawodniczki Dominikany Nuris Arias Done wykryte zostały niedozwolone środki dopingujący. Rodzima federacja od razu dała jej bana ;) na dwa lata, a organizatorzy Pucharu Świata takze postanowli dać kare całej reprezentacji. Mecze Dominikany z Turcją, Brzylią i Chinami zostały zweryfikaowane na 3:0 (25:0, 25:0, 25:0) dla rywalek. Czy jest w tym coś dziwnego? Jest. Polki takze grały z Dominikaną, ale że testy przeprowadzone były już po meczu, to juz to nieobowiązuje. Chyba ona nie wzięła tego po naszym meczu, ale już wcześniej, wiec gdzie tu sprawiedliwość? My take powinniśmy mieć zmieniony wynik. TYm bardziej, ze Polki ten mecz przegrały, a pozostałe reprezentacje wygrały, wiec im było wszystko jedno 3:0 czy 3:0. Polki mają po prostu pecha.
Przed nami mecze z Argentyną, Koreą oraz Egiptem. Nie są to już takie potęgi z jakimi grały i teraz musza dać z siebie wszystko.
  • 0

#187 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.11.2003 - |21:37|

BRAVO POLSKA!!!!!!!!!!!!BRAVO BĄK!!!!!!!!!!VIVA KŁOS!!!!!!!!!!!!!POJEDZIEM WŁOCHÓW 4-1!!!!!!!!!!!

P.S.

A śmił mi się wynik 6-0 dla Polski :P
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#188 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 13.11.2003 - |09:26|

...nawet siatkarki dziś wygrały z Argentynkami 3:0 .....

Jak natrafiłem na tytuł artykułu na interii to pomyśłałem ,ze się pomylili ,ze polki nie mogły wygrać 3:0 .....
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#189 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 13.11.2003 - |15:38|

to był naprawde piek ny mecz w 1 secie argentynki dotrzymywały nam tepa do 11 potem nasze odskoczyły a w drugim nasze odrazy odskoczyły. Może wreszcie nsze Panie zaczną reguralnie dobrze grać
  • 0

#190 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.11.2003 - |16:04|

Siatkówki nie oglądałem, teraz żałuję, ale meecz naszej reprezentacji był dobry. Szkoda tylko, że wcześniej im tak niewychodziło.
  • 0

#191 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.11.2003 - |21:20|

Włosi się tłumaczą tragedią,pogodą, i twardą nawierzchnią...no dobra....ale przyznajmy się szczerze...Polacy też nie zagrali aż tak fenomenalnie...powiedzmy,że 3/4 zespołu grało ok,lecz 1/4 odstawała...Kukiełka,Lewandowski,Rasiak....i Dudek....
Dziwią mnie komentarze włoskiej prasy,że Kukiełka był 1 z 3 najlepszych graczy Polski obok Kosowskiego(ktory grał poprostu swietnie...znowu jego rajdy dały znać o sobie) i Krzynówka(jak zawsze w formie...nie dla ciebie Norymberga!!!!!).

Wysnuwa mi się pytanie...co tak naprawdę siedzi w naszych piłkarzach???Czemu przegrywają mecze o punbkty(choć nie zawsze),a wygrywaja(moze przez przypadek,ale on sie nie bierze z niczego....jesli wygrywaja to znaczy,ze potrafia grac).Następne pytanie...co będzie jak w pełni sił do kadry wróci Olisadebe???Jak on grał to grał cały zespół na ogół dobrze.Był typowym egzekutorem...a z Niedzielanem to byłby świetny duet napastników.Niedzielan wg Prezesa Nantes(chyba tak) jest zaraz po Thierry Henry najszybszym napastnikiem europy.

Dużo gdybania,ale wszystko będzie jasne po meczu z Serbią i Czarnogórą.

Dzisiaj Sportowy Express na 1 dał jak zawsze nadzieje....czy Polska dostanie dziką kartę na ME???Buehehe....nie na pewno nie.To nierealne!!!!!!!

A i Jeszcze jedno.Arabia Saudyjska zrezygnowała z meczu towarzyskiego przeciwko Polsce po tym jak wygraliśmy z Włochami.Uznali nas za silnego rywala,z którymi mogli zbyt często wyjmować piłkę z siatki.

Koniec krótkiego felietonu :D
  • 0

#192 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.11.2003 - |21:51|

Dla Włochów to był sparing, próba. Jesliby to był naprawdę ważny mecz wtedy na pewno dli by nam łupnia. A tak to woleli się oszczędzać.
  • 0

#193 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.11.2003 - |22:15|

Dla Włochów to był sparing, próba. Jesliby to był naprawdę ważny mecz wtedy na pewno dli by nam łupnia. A tak to woleli się oszczędzać.

Tylko spójrz na jedno...gdyby Włosi zagrali na 100% swoich..ba....na 1000% i Polacy tak samo...to byłoby ciekawie....nie da się zmierzyć jednoznacznie potancjału 2 reprezentacji...musieliby grać na maksimum...a nie,że jedna w danym dniu gra dobrze,a 2 trochę słabiej.
  • 0

#194 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 14.11.2003 - |22:46|

Pozwolcie iz troszke zmienie temacik :D - W Wielkiej Brytanii trwa wlasnie turniej Snooker'a British Open. Jest on transmitowany na kanale Eurosport - na zywo codziennie o 15. - W bloku porannym mamy godzinna retrancmisje najciekawszych frame'ow dnia poprzedniego i czasem poznym wieczorem takze retransmisja. :D

Wszystkich zainteresowanych - zapraszam do ogladania.

Jednoczesnie informuje iz w tydzien po ukonczeniu tych zawodow rozpoczna sie kolejne - szeroko transmitowane zawody w tej dyscyplinie.

SnOoKeR RuLeZ !!!!!!!!!!!

Użytkownik Katharn edytował ten post 15.11.2003 - |01:10|

Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#195 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.11.2003 - |13:58|

Polki wygrały z Egiptem 3-0. Ostatecznie zjęły ósme miejsce w Pucharze Świata. To zamało aby awansować do turnieju olimpijskiego, ale jeszcze nie wszystko stracone. Powodzenia! :D
  • 0

#196 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 15.11.2003 - |16:18|

Pozwolcie iz troszke zmienie temacik :D - W Wielkiej Brytanii trwa wlasnie turniej Snooker'a British Open. Jest on transmitowany na kanale Eurosport - na zywo codziennie o 15. - W bloku porannym mamy godzinna retrancmisje najciekawszych frame'ow dnia poprzedniego i czasem poznym wieczorem takze retransmisja. :D

Wszystkich zainteresowanych - zapraszam do ogladania.

Jednoczesnie informuje iz w tydzien po ukonczeniu tych zawodow rozpoczna sie kolejne - szeroko transmitowane zawody w tej dyscyplinie.

SnOoKeR RuLeZ !!!!!!!!!!!

Steve Davis Rulezz!!!!Obecnie nie oglądam całych relacji,ale skróty. Ze 2 2,5 roku temu oglądałem całe transmisje.To jest całkiem fajne,ale wole sztuczki :D
  • 0

#197 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 16.11.2003 - |12:46|

Niedawno byly albo jeszcze sa rozgrywane Mistrzostwa Swiata w Rugby. Niestety jednak zadna z polskich stacji nie pokazywala relacji z tej imprezy. Zaluje po sport w wykonaniu tych najlepszych druzyn jest maprawde swietny.
  • 0

#198 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 16.11.2003 - |19:56|

Ja czekam, aż w EuroSport zaczną puszczać transmisje z zawodów w Curlingu. W tamtym roku staałem się niczego nie przegapić. To bardzo ciekawy sport.
  • 0

#199 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 16.11.2003 - |22:15|

Bravo Polacy!!!Nie zagrali przebojowo bo to mecz o "Pietruszkę",ale wygrali zasłużenie. Powloli mentalnosć wraca. Kolejny bardzo dobry mecz Krzynówek-Kosowski. A teraz czekam na wypowiedzi kolegów patriotów,którzy niekdys pozostawlili Polską Reprezentację na pastwe lsou.
  • 0

#200 TransX

TransX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoChełm

Napisano 17.11.2003 - |11:49|

Bravo Polacy!!!Nie zagrali przebojowo bo to mecz o "Pietruszkę",ale wygrali zasłużenie. Powloli mentalnosć wraca. Kolejny bardzo dobry mecz Krzynówek-Kosowski. A teraz czekam na wypowiedzi kolegów patriotów,którzy niekdys pozostawlili Polską Reprezentację na pastwe lsou.

Faktycznie Nasi zaczęli strzelać gole. Ale trzeba przyznać, że obrona, zwłaszcza w drugiej połowie grała fatalnie. Pozostaje wierzyć, że to trener wypróbowywał różne warianty. ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych