Skocz do zawartości

Zdjęcie

O trzecim sezonie ogólnie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#181 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 27.09.2006 - |19:40|

A mi sie wydaje że "znamy go" prędzej z jakiegoś innego filmu, serialu niż zeby miał on nam sie mylic z Desem.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#182 niepco

niepco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWyspy Południowe

Napisano 28.09.2006 - |07:23|

W sieci pojawił się torrent Lost 03x00 A Tale of Survival - wie ktoś coś wiecej o tym odcinku? Wygląda na kolejne podsumowanie...

Użytkownik niepco edytował ten post 28.09.2006 - |07:25|

• 0

#183 Kicusia

Kicusia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 28.09.2006 - |09:34|

A mógłbyś podać linka bo od rana już szukam na różnych stronach i nigdzie nie mogę go znaleźć.
  • 0

#184 InVer

InVer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 28.09.2006 - |09:57|

Dołączona grafika
Dołączona grafika
to ten sam aktor - więc raczej ta sama postać bo ten sam film ...
Desmond.... bez jaj..... buahahaha....
  • 0

#185 ma3x

ma3x

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28.09.2006 - |10:53|

Tak to podsumowanie dwóch sezonów właśnie skończyłem oglądać

torrent tutaj

http://www.bt-chat.c...815decce5be8a5e

Użytkownik ma3x edytował ten post 28.09.2006 - |10:54|

• 0

#186 Kicusia

Kicusia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 28.09.2006 - |11:09|

A czy to prawda, że Henry jest narratorem?
  • 0

#187 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 28.09.2006 - |11:15|

A ma ktoś linki na rapidzie czy na megauploadzie ? Dajcie na PM.
Niech ktoś jakoś streści ten odcinek...
  • 0

#188 ma3x

ma3x

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28.09.2006 - |11:32|

Tak chyba narratorem jest Henry. Cały odcienek zaczyna się jak Desmont rozbija sie na wyspie.
  • 0

#189 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 28.09.2006 - |12:17|

Ludki, opanujcie się, na pierwszym zdjęciu jest M.C. Gainey a na drugim Chris Mulkey... ten drugi ma tyle ról na koncie, że chyba nikt nie dojdzie skąd konkretnie go kojarzy, ja widziałam go już w wielu serialach różnej maści i w wielu filmach, przy czym najbardziej utkwił mi w pamięci film K-9000, taka przeróbka K-9, tylko tym razem pies był pół-robotem. Wejdźcie se na imdb i wpiszcie Chris Mulkey i każdy sobie wyłowi, skąd go zna :)
  • 0
Dołączona grafika

#190 InVer

InVer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 28.09.2006 - |12:43|

cholercia - masz rację
Bardzo podobni są: tzn ten z dłuższymi włosami spokojnie mógłby grać młodszą wersję Toma. Akcja losta i pomysly producentów są tak pokręcone że wcale by mnie to nie zdziwiło. W koncu akcja tego flashbacka trwa wiele lat przed akcją główną, na co wskazuje fryzura locka :).Ale fakt zawsze swoje młodsze wersje grali ci sami aktorzy. Tu jest jednak inny aktor, czyli nie Tom.
  • 0

#191 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.09.2006 - |12:57|

Wczoraj ABC wyemitowała wstep do 3. sezonu Lost: A Tale of Survival. To chyba jak dotychczas najlepszy odcinek specjalny. Przedstawia główne wątki z popzrednich dwóch sezonów. zaczyna się od rozbicia się Desmonda, a kończy na scenie z przystani promu Pala. Narratorem jest Emmerson grający w serialu Henry Gale.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#192 Maker3

Maker3

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 28.09.2006 - |13:42|

Wczoraj ABC wyemitowała wstep do 3. sezonu Lost: A Tale of Survival. To chyba jak dotychczas najlepszy odcinek specjalny. Przedstawia główne wątki z popzrednich dwóch sezonów. zaczyna się od rozbicia się Desmonda, a kończy na scenie z przystani promu Pala. Narratorem jest Emmerson grający w serialu Henry Gale.

Jest tam coś nowego?
Jakieś nowe sceny,
  • 0

#193 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.09.2006 - |13:57|

Jest tam coś nowego?
Jakieś nowe sceny,

Tylko montaż znanych scen. Natomista znakomita narracja.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#194 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 28.09.2006 - |16:03|

genialny jest ten odcinek, a narracja to mistrzostwo świata. naprawde polecam :D
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#195 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 28.09.2006 - |21:29|

O czym dokladnie jest ten odcinek ?? może go ktoś streścic ?? byłbym wdzięczny, POzdrawiam
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#196 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 29.09.2006 - |08:40|

Najpierw Henry zaczyna o wyspie mówić, że nie ma jej na żadnych mapach. Potem jest pokazane jak rozbija się Desmond. Jego rozmowa z Kelvinem o "ratowaniu świata", próba autodestrukcji, potem scena jak Desmond zabija Kelvina. Jakiś czas potem Desmond widzi Johna na górze włazu. Potem Henry krótko opisuje każdego z głównych bohaterów i scena jak wsiadają do samolotu. Widzimy jak się rozbijają i równolegle obserwujemy obie grupy rozbitków. W drugiej grupie porywają ludzi, w pierwszej jest pokazanych większość scen, ważnych lub śmiesznych jak ta z masłem orzechowym, które Charlie przynosi Claire. Po prostu streszczone życie rozbitków. Jest kilka scen przy włazie. Jakiś czas potem widzimy odpływającą tratwę i drużynę Zeke'a porywającą Walta. Zniszczenie tratwy i krzyki Micheal'a. Z tratwą byłoby na tyle. W tym samym czasie właz zostaje otwarty. John rozmawia z Desmondem, który kilka scen później zwija kilka rzeczy i ucieka z Łabędzia. Grupa z tratwy dociera do drugiej grupy i razem idą na plaże rozbitków. Sawyer się budzi, Kate całuje Jacka, Charlie wymyśla piosenki o pilocie zjedzonym prze potwora. Micheal rozmawia z Waltem i idzie go suzkać. Jack, John i Sawyer wyruszają za nim. Finał tej wyprawy wszyscy znamy. Micheal zostaje złapany w tym samym czasie co Henry został przyniesiony do bunkra. Sun prosi Sawyera o test ciążowy i razem z Kate go robi. Okazuje się, że Sun jest w ciąży. John ma przytrzaśnietą nogę, Henry wciska/nie wciska przycisk. Wiadomo już, że Henry Gale jest Innym.John rozmwia z nim o przycisku. Locke próbuje odtworzyć mapę, Jack idzie z Kate do granicy, aby odzyskać porwanych. Eko i John odnajdują Perłę. Fenry atakuje Anne-Lucie, Michela otrzymuje listę. Micheal zabija Ane (nie jest pokazane nic o Libby, może ożyje w trzecim sezonie :P) i wypuszzca Henry'ego. Eko próbuje wysadzić drzwi, za którymi są Locke i Desmond. Ten ostatni uznał, że przycisk trzeba wcisnąć. Locke rozwala komputer, Desmond idzie przekręcić kluczyk i spowodować autodestrukcję. Micheal zaprowadza Kate, Sawyera, Jacka i Hurley'a do Innych i sam odpływa z wyspy. Charlie wraca zdziwiony, że Eko i Locke jeszcze nie wrócili. Odcinek kończy się sceną zakładania worków na twarze porwyanych. Sorry za błędy, ale się spiesze, bo gdzieś lece. Mam nadzieję, że ten opis usatysfakconuje co niektórych.
Pozdrawiam.
  • 0

#197 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 01.10.2006 - |02:18|

Napisy sa mjuz Dawno:

http://napisy.org/Pobierz/Id077741.zip

A tak Apropo odcinka:

TERAZ JUZ SAM NIE WIEM CO MAM MYSLEC:)

SZOK!!! SAMA KONCOWKA Wymiata!!! Wywala z Butów :)
  • 0

#198 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 01.10.2006 - |12:16|

2 pytania...

1. Ma ktos linki na RAPIDA do A Tale of Survival?

2. Ma ktos LINKI JAKIEKOLWIEK do 3x01 ktorego premiera odbyla sie wczoraj???
  • 0

#199 Myszaqu

Myszaqu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 300 postów

Napisano 01.10.2006 - |12:38|

Wczoraj? Niby gdzie? ;) A co do 00x3 - fajne streszczonko, tylko te podpisy wołają o pomstę do nieba ... Lepiej oglądać normalnie bez nich - inaczej tylko człowiek się w czolo puka ....
  • 0

#200 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 01.10.2006 - |14:05|

na Hawajach...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych