Skocz do zawartości

Zdjęcie

NIE BÓJ SIE ZAPYTAĆ

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
786 odpowiedzi w tym temacie

#181 ponzo

ponzo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.03.2006 - |19:36|

Mam pytanie ! PO co oni emituja odcinek 1x12 w nastepnym tygodniu, zamiast dalej puszczac epizody z sezozu 2 ?? Pewnie ktos odpowie ze jeszcze kreca nastepny odcinek! NO dobra to rozumie , ale dlaczego puszczaja akurat 1x12 to juz nie wiem !
  • 0

#182 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 04.03.2006 - |16:07|

Mam pytanie ! PO co oni emituja odcinek 1x12 w nastepnym tygodniu, zamiast dalej puszczac epizody z sezozu 2 ?? Pewnie ktos odpowie ze jeszcze kreca nastepny odcinek! NO dobra to rozumie , ale dlaczego puszczaja akurat 1x12 to juz nie wiem !

Nie nieodpowiemy, że kręcą następny odc bo już dawno jest nakręcony ( trwają przygotowania do 3 sezonu ) Ci amerykańce są dziwni bo powtarzają dany odc tylko dlatego, że większość internautów chciało go obejrzeć...ale skoro mają neta to czemu sbie nieściągną???

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 04.03.2006 - |16:08|

• 0

Dołączona grafika

#183 hel@

hel@

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 06.03.2006 - |14:33|

no wlasnie az sie boje zapytac o to sciaganie ale nigdzie nie moge znalezc jakichs wskazowek gdzie z jakiej stronki i jak moge sciagac odcinki drugiego sezonu... bo przez eDonkeya prawie dwa tygodnie sciagam i narazie mam tylko odc 14 :/ pomocy!! :look:
  • 0

#184 karlos40

karlos40

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 06.03.2006 - |16:31|

Mam pytanie czy Lost 3 będzie wyświetlany w Ameryce w czasie Wakacji.
  • 0

#185 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 06.03.2006 - |22:08|

Mam pytanie czy Lost 3 będzie wyświetlany w Ameryce w czasie Wakacji.

moj Boze... nie bedzie (nie wiem, dla mnie to logiczne, u nas w Polsce tez w czasie wakacji nic nowego nie dają, a w Ameryce z serialami mają w ogoóle zak¶econy układ) każdy serial w USA jest podzielony na sezony. Jeden sezon trwa mniej więcej od połowy września do połowy maja. 2 sezon skończy się w USA prawdopodobnie 24 maja (lub wczesniej) a 3 sezon rozpocznie sie dopiero w polowie wrzesnia 2006
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#186 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 06.03.2006 - |22:14|

a 3 sezon rozpocznie sie dopiero w polowie wrzesnia 2006

łeeeeeeeee :(

no wlasnie az sie boje zapytac o to sciaganie ale nigdzie nie moge znalezc jakichs wskazowek gdzie z jakiej stronki i jak moge sciagac odcinki drugiego sezonu... bo przez eDonkeya prawie dwa tygodnie sciagam i narazie mam tylko odc 14 pomocy!!

Bać się - ludzka rzecz - następnym razem przetrząśnij lepiej forum zanim zapytasz... słyszałeś kiedyś o takim wynalazku jak torrenty??? :hyhy:
  • 0

Dołączona grafika

#187 typcio

typcio

Plutonowy

• Użytkownik
  • 352 postów
  • Miasto

Napisano 06.03.2006 - |22:57|

Nie wspominając o IRCu .. Poczytaj forum ;)
  • 0

#188 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 07.03.2006 - |20:52|

MAM PYTANIE:
a mianowicie,czy jest na forum juz jakis temat o tym, że to Hurley miał by tym "kimś" na kogo czekał Desmond??(pamiętacie- zadał Lockowi zagadke z bałwankami), a z tego co mi siostra mowila(ja sam tego nie pamietam)podczas retrospekcji Hurley też coś wspominał o bałwanku....
bardzo mnie ta teoria interesuje i chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej na jej temat :]
  • 0

#189 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 07.03.2006 - |21:09|

MAM PYTANIE:
a mianowicie,czy jest na forum juz jakis temat o tym, że to Hurley miał by tym "kimś" na kogo czekał Desmond??(pamiętacie- zadał Lockowi zagadke z bałwankami), a z tego co mi siostra mowila(ja sam tego nie pamietam)podczas retrospekcji Hurley też coś wspominał o bałwanku....
bardzo mnie ta teoria interesuje i chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej na jej temat :]

Ta sprawa była dyskutowana. Z tymi baławankami to czysty zbieg okoliczności, jakich wiele w filmie. Dowcip o baławankach jest dobzre znany dzeiciakom. To taki kawał z brodą. Az dziw beizre ża Dhrahma wybrała coś tak znanego na chasło i odzew.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#190 Adyk

Adyk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08.03.2006 - |11:41|

Witam, jako nowy na forum, nie obeznany mam pytanie. Przeglądałem troche forum ale tego co chce sie dowiedziec do konca nie znalazłem, wiec dla pewnosci sie spytam:

narazie jest 15 odcinków 2 serii? czy wiecej? co ile wychodzi nowy odcinek? bo chyba wychodzą na biezaco? ile bedzie w tej odc serii?24?

3 sezon bedzie i jest kręcony?

Dla was pewnie głupie pytania, ale to tak dla pewnosci, a na forum cos tam bylo ale chce jasno wszystkie wiedziec

Pozdro :>
  • 0

#191 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 08.03.2006 - |15:29|

Witam, jako nowy na forum, nie obeznany mam pytanie. Przeglądałem troche forum ale tego co chce sie dowiedziec do konca nie znalazłem, wiec dla pewnosci sie spytam:

narazie jest 15 odcinków 2 serii? czy wiecej? co ile wychodzi nowy odcinek? bo chyba wychodzą na biezaco? ile bedzie w tej odc serii?24?

3 sezon bedzie i jest kręcony?

Dla was pewnie głupie pytania, ale to tak dla pewnosci, a na forum cos tam bylo ale chce jasno wszystkie wiedziec

Pozdro :>

Na razie wyszło 15 odcinków. Różnie się ukazują, co tydzień, dwa, a nawet trzy, zależy od producentów. Oczywiście wychodzą na bieżąco.
Ponoć będą 24 odcinki. Być może 25, ale nie jestem pewna.

Słyszałam, że trzeci sezon będzie kręcony, a emisja rozpocznie się we wrześniu.

Nie są to głupie pytania, od tego jest ten dział. :)
  • 0

#192 Halny

Halny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09.03.2006 - |10:02|

Czesc
czy ktos moze wie na jakiej wyspie kreca ten film ?
  • 0

#193 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 09.03.2006 - |16:17|

Nie mylisz sie Dominic Monaghan grał jednegoz hobbitów.Merry'ego (chyba :P)
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#194 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 11.03.2006 - |11:44|

Czesc
czy ktos moze wie na jakiej wyspie kreca ten film ?

Jeżeli się nie mylę to na wyspie Oahu... chyba, że to plaża tak się nazywa, ale wydaje mi sie ze cala wyspa.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#195 kalif

kalif

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 11.03.2006 - |19:26|

znalazl ktos juz SOUNDTRACKA z lostow?

gdzie ;):*

p665
  • 0

#196 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 11.03.2006 - |20:00|

znalazl ktos juz SOUNDTRACKA z lostow?

gdzie ;):*

p665

o tym chyba jest w temacie Lost OST, tam moze cos na ten temat piszą, sprawdz

Użytkownik boone edytował ten post 11.03.2006 - |20:00|

• 0

#197 Abdullah Am Adar Um Nahhall

Abdullah Am Adar Um Nahhall

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12.03.2006 - |21:53|

To jakaś muzyka w tym filmie jest?
  • 0

#198 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |21:56|

To jakaś muzyka w tym filmie jest?

no jest, jest
i jak w każdym dobrym filmie - producenci chcą zarobić i wypuszczają soundtrcka...

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 22.03.2006 - |21:04|

• 0

Dołączona grafika

#199 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:08|

no i te serialowe soundtracki sa czasami nawet fajne :)
np motyw przewodni z BSG mi sie bardzo podoba :)
jednak soundtrackowi z losta nie wroze wielkiej kariery bo zamiast motywu przewodniego ma czarny obrazek z bialym napisem LOST i muzyke jakas dramatyczna :)
  • 0

#200 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 12.03.2006 - |23:28|

Ja nawet za bardzo nie słysze muzyki za bardzo skupiam się na fabule :D

Użytkownik Jinn edytował ten post 12.03.2006 - |23:29|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych