Skocz do zawartości

Zdjęcie

Offtopic

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#181 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 28.08.2006 - |12:56|

Wręczono nagrody Emmy. Serial "Zagubieni" ostatecznie przegrał wszystkie swoje nominacje (a było ich 9). Seriale "24 godziny" i "Office" zdobyły nagrody dla najlepszych seriali.

Evangeline Lilly jako jedyna aktorka "Zagubionych" pokazała się na ceremonii wręczenia statuetek.

Najlepszy serial komediowy
"The Office" (NBC)

Najlepszy serial dramatyczny
"24 godziny" (FOX)

Z:Filmweb.pl
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#182 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 01.09.2006 - |18:49|

Evangeline Lilly jako jedyna aktorka "Zagubionych" pokazała się na ceremonii wręczenia statuetek.

Ona jest beznadziejna... najlepsze jest, że sięmaluje, by jej nikt na ulicy nie poznał. Chciała by byc gwiazdą, ale widzi, że trafiła do złego serialu... I stara sie wokół siebie zrobić troche szumu chociaż. Reszta obsady na szczęście wiedziała, ze Lost nei ma żadnych szans i się nie pokazała.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#183 bazyl009

bazyl009

Kapral

• Użytkownik
  • 173 postów
  • MiastoŚwieradów-Zdrój

Napisano 01.09.2006 - |23:05|

Chciałbym się pochwalić: Dzisiejszego dnia bralem udział w Bike Maraton 2006 "Kraków", trase przejechałem z 29 czasem (na 102 uczetników) i jestem z siebie dumny, z racji, że był to mój pierwszy start w prawdziwych zawodach :D

No to zapraszam na Bike Maraton do Świeradowa-Zdroju. Bo Kraków to raczej mało górek. U mnie w mieście był BIke na początku sierpnia (700 uczestników z czego 500 dojechało do mety). Mamy tu dość duże góry. Zapraszam na naszą stronkę miejską: http://www.swieradowzdroj.pl/ można poczytać o różnych imprezach rowerowych.
  • 0
www.swieradow-zdroj.com.pl

#184 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 02.09.2006 - |17:46|

Wy tu o jakichś bike-maratonach. A na Harpaganie byliście??? Najsłynniejszy w Polsce rajd na orientację. 100km pieszo w 24h albo 200km rowerem w 12h. Czasem są też inne trasy. To jest dopiero coś.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#185 blackrock

blackrock

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 05.09.2006 - |16:47|

tez mi sie wydaje ze evangelina robi z siebie wielka gwizade mimo ze taka nie jest, jako aktorke w sensie jej role w serialu bardzo lubie ale ona sama jest jednym slowem beznadziejna. taa i caly czas narzeka na paparazzi jakos inni o tym nie wpsominaja :/ moglaby sie zastanowic czy jest ta gwiazda bo jesli tak to raczej paparazii nie powinni jej przeszkadzac...
  • 0

#186 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.09.2006 - |20:46|

tez mi sie wydaje ze evangelina robi z siebie wielka gwizade mimo ze taka nie jest, jako aktorke w sensie jej role w serialu bardzo lubie ale ona sama jest jednym slowem beznadziejna. taa i caly czas narzeka na paparazzi jakos inni o tym nie wpsominaja :/ moglaby sie zastanowic czy jest ta gwiazda bo jesli tak to raczej paparazii nie powinni jej przeszkadzac...

Evangelina urode ma,ale żadna z niej gwiazda!!!Wystąpienie w lost to jej pierwsza poważna rola,jak zagra w jakimś filmie pełnometrażowym,albo innym dobrym serialu,i zrobi to dobrze wtedy możemy ją nazwać gwiazdą.
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#187 szczurek

szczurek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • MiastoWleń

Napisano 14.09.2006 - |16:37|

a ja powiem tak. Jezeli to wszystko to OT wiec czemu i ja niemogl bym sobie ponabijac postow dla swojej przyjemnosci... :D I teraz cos z OT - Co sadzicie o wczorajszym meczu Man Utd - Celtic? Jak dla mnie swietny. Szybka, efektowna, piekna dla oka gra. Szkoda ze nie bylo Ronaldo. A co do Evangeliny - Przed Lost'em wcale o niej nie slyszalem z czego wnioskuje ze zadna z niej gwiazda. To ze gra w Loscie czyni ja moze 'gwiazdka (?)'

Użytkownik szczurek edytował ten post 14.09.2006 - |16:38|

• 0

#188 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 14.09.2006 - |16:43|

Ja praktycznie z bohaterów LOST'a przed LOST'em znałem tylko Locke'a z paru innych filmów i przypomniało mi się to dopiero podczas ogladania poszczególnych odcinków
  • 0

Dołączona grafika

#189 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 14.09.2006 - |17:37|

A ja znam "Dejtukmajsan'a" z Matrix'a 2 i 3 :P
  • 0

#190 szczurek

szczurek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • MiastoWleń

Napisano 15.09.2006 - |14:02|

a ja widzialem Mr. Eko w Mumii i w Tozsamosci Bourne'a
  • 0

#191 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 15.09.2006 - |19:10|

a ja widzialem Mr. Eko w Mumii i w Tozsamosci Bourne'a

I jeszcze w "Legioniście" z Van Damme'm :P

Użytkownik Vasco edytował ten post 15.09.2006 - |19:10|

• 0

#192 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 17.09.2006 - |09:32|

Michaela znam z Romeo & Juliet z Leonardo DiCaprio to był pierwszy bohater jakiego skojrzyłem, praktycznie już po 3 odcinkach, jeszcze Charliego zczaiłem z LoTR
  • 0

#193 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 17.09.2006 - |19:06|

Ale się rozgadaliśmy... :] a od tego jest oddzielny temat.... jeśli można prosić MODA o przeniesienie tych postów do odpowiedniego tematu.

Dziękuję :clap:
  • 0

Dołączona grafika

#194 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 17.09.2006 - |19:37|

Off topic to off topic chyba czasami można popisać,o czymś nie związanym z lost,wiadomo jest oddzielne forum,ale niektórzy (np.Ja) udzielą się tylko na forum lost i wolą pisać OT tutaj,jak tylko stąd znaja ludzi,i znimi chcą się czymś podzielić.
  • 0
Dołączona grafika

#195 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 19.09.2006 - |15:22|

OFFTopic

W dziale postaci Clancy Brown NIE WYSZEDŁ za Jeanne tylko ożenił się :) z nią .Z jego bardziej znanych postaci filmowych to Kurgan z "Nieśmiertelnego"

Co do Libby to (w dziale postacie) to mógłbym się czepiać , czy ona podarowała Desmond'owi łodź po wyjściu z "wariatkowa" ?Raczej skłaniałbym się , że dopiero przed "przymusowym wypoczynkiem". Podarowała łódź Des'owi i wtedy ją wpakowali do "wariatkowa".No bo kto za frajer daje łódź wartą 45 tys.$ nieznanej osobie ? Jak każdy fan wie
Des "kisnął" na tej wyspie trzy lata więc miała czas "odpocząć " od natłoku myśli :)
Pewnie śmierć męża wpłynęła na jej stan psychiczny. Tak ja to widzę .

Owszem jest to czepianie się, i wiem ,że powinno być w dziale o Libby, ale...
  • 0

#196 laczupakabra

laczupakabra

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 06.10.2006 - |06:49|

Moja teoria jest taka:
Oni wszyscy zginęli w katastrofie lotniczej. Teraz są na etapie, w którym rozliczają się z przeszłością. Inni to strażnicy, który zabierają tych, którzy już odpokutowali swoje winy i pilnują „pokuty” pozostałych. Zważcie, kogo zabierają – dzieci i – to było powiedziane przez Innego, który był w obozie lostowiczów, którzy byli na tyłach samolotu – tych, „którzy niczemu nie zawinili” („nie byli winni”). Każdy z nich ma coś za uszami. Jeszcze nie bardzo pojmuję kwestię umierania niektórych bohaterów – ale zauważcie, ze odchodzą ci, którzy za życia przeskrobali najmniej. Jak pisał Dante: piekło ma siedem kręgów. Wg mojej teorii wyspa jest na jednym z kręgów zewnętrznych, lub ciut przed nim.
  • 0

#197 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 17.10.2006 - |11:56|

Moja teoria jest taka:
Oni wszyscy zginęli w katastrofie lotniczej. Teraz są na etapie, w którym rozliczają się z przeszłością. Inni to strażnicy, który zabierają tych, którzy już odpokutowali swoje winy i pilnują „pokuty” pozostałych. Zważcie, kogo zabierają – dzieci i – to było powiedziane przez Innego, który był w obozie lostowiczów, którzy byli na tyłach samolotu – tych, „którzy niczemu nie zawinili” („nie byli winni”). Każdy z nich ma coś za uszami. Jeszcze nie bardzo pojmuję kwestię umierania niektórych bohaterów – ale zauważcie, ze odchodzą ci, którzy za życia przeskrobali najmniej. Jak pisał Dante: piekło ma siedem kręgów. Wg mojej teorii wyspa jest na jednym z kręgów zewnętrznych, lub ciut przed nim.

Nie wykluczam Twojej teorii, sam się nad nią zastanawiam. Inni od ogonowców zabrali tylko dobre osoby... Prawda? Czyli one są już jakby zbawione...(według tego toku myślenia). Pytanie jest jednak takie: więc dlaczego nie zabrali Bernarda? Nie jast dobrym człowiekiem? I dlaczego "zbawieni" zostali tylko ludzie z tylnej części samolotu(oczywiście nie wszyscy)? Czy ci z przodu nie zasłużyli jeszcze na zbawienie i ciągle muszą na nie zasłużyć?
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#198 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 18.10.2006 - |17:09|

Moja teoria jest taka:

Heh dobre,dobre ale to takie bardziej metaforyczne ukazanie istoty losta.To bardziej pasowałoby na serial do TV trwam
  • 0
Dołączona grafika

#199 szczurek

szczurek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • MiastoWleń

Napisano 29.10.2006 - |23:02|

Moja teoria jest taka:

Heh dobre,dobre ale to takie bardziej metaforyczne ukazanie istoty losta.To bardziej pasowałoby na serial do TV trwam

Dokladnie :) Moim zdaniem ta teoria nie wchodzi w gre. Z duzo jest wyspy zeby pozniej to wszystko mialo sie okazac nieprawda...
  • 0

#200 Ghost2

Ghost2

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 24.11.2006 - |22:46|

Wlasnie nie tak dawno temu(30 minut) na Polsacie zaczal sie film "The Edge" w rolach glownych z Anthony Hopkinsem i Aleciem Baldwinem. Mozemy rowniez tam zobaczyc dejtukmajsona :) rowniez moglismy go ujrzec w konczacym sie powoli Matrix Revolutions na TVN.
Pozdrowko.

Użytkownik Ghost2 edytował ten post 24.11.2006 - |22:49|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych