Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy jesteś uzależniony od SG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
181 odpowiedzi w tym temacie

#181 opalana

opalana

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoOpole

Napisano 02.02.2011 - |15:07|

Raczej jestem uzależniona, wszyscy znajomi śmieją się, że już mi mózg te Stargejty zlasowały, a gdy słyszą mój dzwonek, to uciekają :rolleyes: .
Od kolejnego semestru, po jakże trudnej sesji, zacznę oglądać Stargate SG-1 po raz kolejny, i po raz pierwszy, tak naprawdę, Atlantis B) .
Powinnam była się uczyć, ale wczorajszy dzień zakończyłam filmem Stargate Cotinuum :P , a dzisiejszy zakończę Stargate, który będzie emitowany na TVP2 :D

Użytkownik opalana edytował ten post 02.02.2011 - |15:08|

• 0

#182 afgani

afgani

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów
  • MiastoChojnice

Napisano 26.01.2012 - |13:57|

hmm trudno się przyznać, ale tak, jestem uzależniona, zaczęło się od nie wiem kiedy w każdym razie byłam jeszcze mała pamiętam, że zaczęłam oglądać ten serial, bo mój tata go oglądał i się wkręciłam, bardzo bo jako 10 latka nie mogłam się obejśc bez obejrzenia kolejnego odcinka w tv, potem chyba przestali puszczać bo kompletnie zapomniałm o tym serialu i dopiero jak zaczęli go puszczać na AXN znów powróciłam do maniaczenia, doszło do tego, że nawet zwalniałam się wcześniej z treningu żeby tylko zdąrzyć na odcinek, a następnego dnia oglądałam powtórkę :lol: teraz też regularnie oglądam sobie SG-1 przed snem, niby tylko jeden odcinek a kończy się nawet na 5-6.
Czytam fanfiki, oglądam filmiki na YT i rozmwaiam z kolegą o każdym odcinku, bo go wkręciłam i też nie może przeze mnie spać :)

Użytkownik afgani edytował ten post 26.01.2012 - |13:59|

• 0
Sara : Dlaczego nie zostałeś w samochodzie?
Chuck : Bo tam nigdy nie jest bezpiecznie!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych