Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#181 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |21:24|

mi wydawało się że on jest rozbitkiem,ale po tym jak spytał się locke'a czemu słucha się jacka,a locke wyszedł i trzasnął talerzami,to jestem przekonany że on chce rozbić Grupę Trzymającą Władzę(GTW)aby wejść swobodnie w szeregi lostowiczów

Nie ma na to pzrekonuwujących dowodów. Po pierwszym spotkaniu z Daniell i Sayidem, keidy to próbowano go zastraszyć i pobić, przyszedł czas, że jest w odosobneiniu. Traktuja go dobrze. Henryz daje sobie sprwaę, że z jakiś powodów mu sie nei ufa i trudno mu będzie zaufanie zaskarbić, próbuje więc róznych sztuczek. To oczywiście przy załozeniu, że jest niewinnym rozbitkiem.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#182 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:31|

Nie pamiętam go w tej scenie. Pierwszy raz widziałem go gdy Hurley robił spis i nazwał go leslie, a ten go poprawił na Ethan. Prezentowal się jak porzadny Kanadyjczyk.

w odcinku 9 stoi w tlumie w golfie, ale fakt, wtedy by go nie zauwazyl.... byl jeszcze gdzies wczesniej i w 10 odcinku jest jak claire sie budzi z krzykiem i mowi co sie dzieje itd.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#183 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |21:34|

niewiem,niewiem ale coś ten henry podejrzany jest,taki szczwany lis

taka ma role do odegrania :)

boone - nie humanitarne byloby strzelanie? danielle strzelila do niego z kuszy, do sawyera strzelano, sawyer strzela do umierajacego czlowieka (i nie trafil :P ), charlie zabil ethana, eko zabil dwoch innych, Oni porwali kate i grozili ze ja zabija jesli jack nie odda broni i ty chcesz jeszcze byc milym, grzecznym, kulturalnym i humanitarnym wobec Innych? poza tym powiedz szczerze czy bedac na miejscu lostowiczow bylbys humanitarny gdy mialbys na szali zycie domniemanego Innego a swoje wlasne ?
  • 0

#184 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |21:40|

kanadyjczyk czy nie - wzrok i mine mial dziwna a w dodatku rzadko sie usmiechal :)
byl odludkiem i tacy wlasnie maja byc obcy - nie czescia grupy tylko odludkami w grupie :)
taki byl ten co znalazl bernarda, taki byl ethan, i taki narazie jest henry (tez jest w odosobnieniu :P )
  • 0

#185 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |22:05|

No wlasnie Henry raczej nie stara sie byc odludkiem bo probuje nawiazac z nimi kontakt i rozmawiac a pozostali tego nie robili. Poza tym jako nowy w grupie bedzie za bardzo zauwazalny zeby np niepostrzezenie zabrac dziecko Claire.

henry zostal wyslany aby dokonczyc prace ethana czyli odebrac dziecko od claire :)
tak to dla mnie wyglada :)
henry nie ma wygladu zlego czlowieka tylko jakiejs ofermy wiec byl dobrym kandydatem. lostowicze mu zaufaja (oby nie) i on zblizy sie do claire bo powie jej np ze zna sie na wychowywaniu dzieci bo sam iles tam wychowal i ona mu zaufa i bedzie z nim zostawiac dzieciaka jak pojdzie np zrobic siku do morza (bo zadnej toalety tam nie widzialem :P ) a on w tym czasie zwieje :>

Niesadze zeby Claire dala mu szanse po doswiadczeniach juz z kilkoma osobami
  • 0

#186 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:07|

ja to zalozenie przyjalem jak tylko danielle powiedziala ze on bedzie klamal i zeby mu nie ufac :)
a po tym co on gadal jak sayid z nim rozmawial to juz mialem pewnosc :)
i obym sie nie mylil :>
  • 0

#187 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |22:09|

Niesadze zeby Claire dala mu szanse po doswiadczeniach juz z kilkoma osobami

jeśli zyska zaufanie i będzie swobodnie poruszał się wśród rozbitków to może ukraść dziecko nawet w nocy
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#188 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |22:14|

oj coś mi się wydaje że się niemylimy,on jeszcze namąci w szeregach robitków

Bamąci, pewnie,że namąci. Przecież wszyscy mącą. Ten serail jeso mąceniu. Nie oznacza to że nie mówi prawdy.
  • 0
Genesis

#189 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |22:17|

jeśli zyska zaufanie i będzie swobodnie poruszał się wśród rozbitków to może ukraść dziecko nawet w nocy

By ukraść dziecko, choćby w nocy, nie tzreba byc insidarem. Rozbitkowie nie są zbyt ostrozni.
  • 0
Genesis

#190 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:19|

mam nadzieje ze przed koncem sezonu jeszcze bardziej sie serial zamaci aby w ostatnim odcinku tego sezonu rzucic swiatlo na niektore sprawy :)
  • 0

#191 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:20|

henry jest innym a inni potrafia poruszac sie cicho i bezszelestnie :)
przypomnijcie se pierwsza noc ludzi z ogona samolotu :)
  • 0

#192 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |22:22|

no tak ale nad claire czuwa papa locke,więc outsiderom trudno jest się wbić a pozatym trudno bedzie sie othesrom poruszać po plaży bo jak ktoś się obudzi to odrazu wznieci alarm a jak henry bedzie lazil po plazy w noy moze powiedziec ze idzie sie odlac albo co innego
  • 0
Dołączona grafika

#193 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |22:24|

Wlasciwie to macie racje :) - Claire jest watla osobka i latwo mozna jej dziecko zabrac
Tak czy inaczej tak szybko to Henremu nikt nie zaufa. Musi sobie jakos na to zasluzyc
  • 0

#194 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |22:27|

jakby udało by mu sie rozchranić układ lock-jack to by mu sie to udało,bo jeden na złośc drugiemu wypusci go
  • 0
Dołączona grafika

#195 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:29|

locke'owi zacznie odbijac i zacznie byc nerwowy wiec claire podziekuje mu za wspolprace i albo poprosi o powrot charliego albo henry zastapi ich miejsce :)
a wtedy ukradnie aarona i do buszu :)
  • 0

#196 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |22:33|

No wlasnie ogladajac serial zdziwilo mnie ze Lock poddal sie Henremu i nie wyczul w jego slowach nic podejrzanego. Dawny Lock napewno by zauwazyl. Jak taka napieta sytuacja pomiedzy Lockiem i Jackiem potrwa dluzej to Henremu napewno uda sie to co zauwazyl piotrekoonpl
  • 0

#197 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |22:43|

moim zdaniem Said predzej zabije Henrego niz pozwoli mu spokojnie zyc pomiedzy lostowiczami
  • 0

#198 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:45|

moim zdaniem Said predzej zabije Henrego niz pozwoli mu spokojnie zyc pomiedzy lostowiczami

to byloby dobre :)
wypuszcza henry'ego a sayid go zabije gdy ten pojdzie sikac :P
albo pojdzie naspacer :P
dobry pomysl :)
jestem za :)
  • 0

#199 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:49|

mam nadzieje ze zrobia cos z henrym w tym odcinku - najlepiej zabic :)
albo wrzucic do wody jako przynete i zlapac jakiegos rekina - bedzie co jesc :P
  • 0

#200 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |23:33|

to nie sa zawody a Henry nie jest kaczka do ktorej sie strzela. Jak Said bedzie pewien ze Henry jest Innym to wtedy napewno cos z tym zrobi ale nie bedzie sie czail tylko zrobi to otwarcie
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych