Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#181 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 12.05.2006 - |16:22|

Widzimy rozbitków, w pewnym momencie Clair mówi Oh my good i rozbitkowie zostają rozświetleni i wtedy wchodzi napis lost.. Dam sobie rękę uciąć, że to światło to nie jest żadne oddzielenie..

No i możesz zostać bez ręki ;).

Ja mam podobne zdanie jak Vol 7 że błysk to takie "efektowne" wejście napisu Lost.

Ale fakt że gdy patrzą się gdzieś to te światło jakoś tak dziwnie na nich pada. Poczekamy do czwartku i zobaczymy :D.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#182 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 12.05.2006 - |16:30|

ja się upieram, że to nie jest nic zwykłego... to był taki nagły blask.. ale poczekamy, zobaczymy..
  • 0
The memory remains.

#183 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 12.05.2006 - |19:44|

heh Pamietajcie ze musza jeszcze zrobic 2 sezony zeby bylo wiecej kasy i Moze Jeszcze Jeden Samolocik smile.gifsmile.gif

hehe Chociazto by bylo bardzo naiwne i wiele milionow ludzi w tym momencie wylaczylo by TV i ogladalnosc by Spadla..

a Moze jakas Inna Wypa.. Mi sie wydaje ze jednak z pod wody wyplynie Bunkier do ktorego leciał Kabel z Plazy..

Zgadzam się co do bunkra. Może tą poświate bedzie emitować kopuła tego bunkra :hyhy:

Użytkownik Vasco edytował ten post 16.08.2006 - |10:09|

• 0

#184 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 12.05.2006 - |20:39|

A może to Others nadchodzą z obozu gdzie Michael miał spotkać syna?
W tym momencie są rózne możliwości, ponieważ nie oglądneliśmy serialu,ale wątek "poświaty" ja osobiście wykluczam.
  • 0
.

#185 DarkPetr

DarkPetr

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 13.05.2006 - |09:30|

Witam mój pierwszy post na tym forum.
Wydaje mi sie że to to rozświetlenie to jest tylko po to abyśmy myśleli że coś ważnego sie stało.
  • 0
We Stop Hiding,We Stop Running ,We Stop Living In Fear xD
Dołączona grafikaDołączona grafika

#186 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 13.05.2006 - |10:56|

wg mnie to swiatlo nie jest tylko oddzieleniem od napisu LOST. zobaczcie sobie na 13 sekunde trailera kanadyjskiego. gdy Michael wylicza kto z nim pojedzie, stoi w cieniu ale nagle pada na niego ostre światlo... co to jest ?? przekonamy sie juz w czwartek :)
  • 0

#187 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 13.05.2006 - |11:20|

A co powiecie na drugi zwiastun Abc :)

http://www.lostlinks...deos/promo2.wmv

tylko 17 sek ale intersujący... walt, straznicy przy drzwiach....

Użytkownik ir0n edytował ten post 13.05.2006 - |11:20|

• 0

#188 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 13.05.2006 - |12:12|

Dobrze że Sayid nie uwierzy Mikeo'wi to troche urozmaici akcje. Ale kto bedzie miał to samo zdanie co Sayid?? <_<
  • 0

#189 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 13.05.2006 - |12:17|

Łe - czyli zdjecia z planu to nie falszywe spoilery... :( A szkoda...

No w kazdym razie trailer fajny - gdyby nie pokazano tamtych fotek z planu to teraz pewnie wszyscy by sie podniecali tym logiem Dharmy na dzwiach :P
  • 0

#190 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.05.2006 - |12:30|

A co powiecie na drugi zwiastun Abc :)

http://www.lostlinks...deos/promo2.wmv

tylko 17 sek ale intersujący... walt, straznicy przy drzwiach....

Dołączona grafika

Udało mi się znaleźć tylko to zdjęcie z tego 17 sekundowego trailera, ale nie za wiele na nim widać kwasny.gif nie moge obejrzeć bo mi nie chodzi ten trailer w formacie .wmv
[Czy Walt ma coś z twarzą ?? ]
Ma ktoś może wersję w formatach .avi albo .mpg albo w jakiś filmiku w internecie, np. na youtube??
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#191 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 13.05.2006 - |13:14|

Heh Walt ma z twarzą wszystko Ok, tylko zdjęcie jest zrobione jak mówi "dad"... Ale oglądając zwiastun odniosłem wrażenie, że coś z nim nie tak... Niezbyt się ucieszył na widok ojca... Raczej jakby był czymś zmęczony strasznie... Taki zrezygnowany...
  • 0
The memory remains.

#192 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.05.2006 - |16:57|

The OTHERs have put walt on THE rack!!
It looks LIEK those NAUGHTY others have been PUTTING walt on some SORT of medieval RACK to STRTCH him to make him LOGN and TALL!! The CRAZY others are guarding this RACK equipment with RIFLES!!

- Taki komentarz jest do zdjęcia Walta (które zamieściłem 2 notki temu) z nowego trailera ABC. W ogóle go nie rozumiem, ale jeśli dobrze kojarzę to chodzi o to, że Walt jest jednak wyższy i w ogóle jakby bardziej doświadczony przez życie.

do postu niżej: Czy ktokolwiek mówi, że to nie są wspomnienia Michaela? To oczywiste, że to jego wspomnienia...

Użytkownik boone edytował ten post 13.05.2006 - |20:43|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#193 Icek

Icek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 13.05.2006 - |19:58|

ogladalaj trailery
ze sceny z Michealem i OTHERS, mogą byc tylko JEGO WSPOMNIENAMI....
  • 0

#194 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 13.05.2006 - |20:28|

ogladalaj trailery
ze sceny z Michealem i OTHERS, mogą byc tylko JEGO WSPOMNIENAMI....

przypuszczam ze to sa sceny jak michaela nie bylo raem z lostowiczami a byl u innych. W koncu to bedzie odcinek w ktorym retrospekcje michaela bede pobytu w bazie innych B) B)
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#195 b4ko

b4ko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 14.05.2006 - |12:14|

Ludzie, nie wycigajcie juz jakis bezsesownych teori, z kilku sekundowego trailera ; ]
na 100% ten balsko to jest naj zwyklejsze na swiecie takie oddzielenie, od napisu lost.
wedlug mnie to nie bedzie samolot z nowymi rozbitkami, co do pojawienia sie nowych postaci, to beda te z obozu othersow, nowe postacie z samolotu by nic nie dały, to było by coś w stylu, zapchania serialu, oni by nie wniesli nic nowego, nic by nie wyjasnili z tajemnic wyspy
  • 0

#196 bravo

bravo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 14.05.2006 - |12:57|

Witam.
Jest to mó pierwszy post. Co do blasku to przypomnijcie sobie fresk w bunkrze w 2x01. Widać tam liczbę 108 wpisaną w słońce, wyżej mam wodę. Pamiętacie koniec odcinka 2x2, licznki zaczął pykać może ni wpisali kodu i coś się dzieje ze słońcem ?
  • 0

#197 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 14.05.2006 - |14:12|

Jeśli wierzyć filmowi instruktarzowemu i Fenry'emu to jak się nie wpisze kodu, to nic się nie dzieje, bo to tylko eksperyment psychologiczny...
  • 0
The memory remains.

#198 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 14.05.2006 - |14:54|

Jeśli wierzyć filmowi instruktarzowemu i Fenry'emu to jak się nie wpisze kodu, to nic się nie dzieje, bo to tylko eksperyment psychologiczny...

A może to właśnie na filmie intruktażowym z Perły jest podana nieprawda że to tylko eksperyment psychologiczny. Może wpisywanie kodu i wciskanie klawisza czemuś służy. I to lubię w Lost. Można snuć wiele teorii.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#199 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 16.05.2006 - |17:08|

czy nikt nie zwrocil uwagi na postać wiążącą Michaela? własnie mnie oświecilo kto to jest!! Przecież to żołnierz z retrospekcji Sayda!!!! Ten który pokazywal mu film z rzezi urzadzonej przez Tariqa (kolo 14 minuty 14 odc). troche trudno złapać ten moment na trailerze ale jestem tego pewny. Poza tym wydaje mi sie ze to jest wlasnie Kelvin (nie czytam spoilerów ale kojarzy mi sie ze piszac o aktorach grających w finałowym odcinku przy Kelvinie dopisano "żołnierz z retrospekcji Sayda" ) pozdro - 3 minuty juz pojutrze :)
  • 0

#200 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 16.05.2006 - |22:28|

To dziwne czy Desmond nie powiedział że Kelvin nie żyje?. Czyżby teoria że na wyspie ludzie zmartwychwstają miała się sprawdzić?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych