Skocz do zawartości

Zdjęcie

Doctor Who

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
698 odpowiedzi w tym temacie

#181 Glukkon

Glukkon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05.02.2007 - |14:05|

Hej Wszystkim:)

Wiem, ze to o co pytam nie ma zwiazku z ta nowa seria Doctora Who, ale nie ma watku o starszych odcinkach, a nie chcialem zaczynac nowego. Mianowicie szukam kogos kto ma dostep do klasycznych odcinkow serialu Doctor Who z lat 1963 - 1989. Najbardziej interesuja mnie odcinki z pierwszym Doctorem - William Hartnell (1963 - 1966).

Jezeli ktos ma dostep do tych odcinkow, to prosze o kontakt.

pozdrawiam:)
  • 0

#182 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 05.02.2007 - |17:49|

http://www.tv-links.co.uk/

Classic Doctor Who

Pozdro
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

#183 Glukkon

Glukkon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05.02.2007 - |18:13|

Serdecznie dziekuje za linka, ale niestety niewiele mi to pomoze... Co tu ukrywac, przy moim laczu mam jedna klatke na sekunde i co 8 sekund mi buferuje... Mialem nadzieje, ze moze ktos ma te odcinki, bo np. zdobyl je przez torrenty.

Tak wlasciwie to szukam tych odcinkow, jako materialu do pracy, wiec jezeli ktos ma do nich dostep, to najlepiej prosze o kontakt na priva:) Tak bedzie szybciej i nie bedzie zajmowalo miejsca na forum:)

pozdrawiam:)
  • 0

#184 djgn1

djgn1

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 05.02.2007 - |18:25|

Nie rozumiem dlaczego jest tyle krzyku na temat moich zdjęć?Przecież to forum!Czy nie mam prawa się z Wami nimi podzielić?
Szamanko-uważasz,że Doctor miał słabość do Rose,to dlaczego Ją opuścił?Dlaczego poprostu znikną i zostawił Rose?Przecież Ona powiedziała mu,że go kocha.

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 05.02.2007 - |21:15|

• 0

#185 kakadu

kakadu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 05.02.2007 - |19:57|

doktor nie miał przeciez innego wyjścia jak zostawić Rose. Gdyby tylko mógł pewnie by po nią wrócił. Szkoda że to się tak skończyło....
  • 0

#186 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 05.02.2007 - |20:41|

djgn1: On ja tez kochal bylo to widac po nim.
Co do tego ze ja zostawil to przeciez wyraznie powiedzial ze nie mogl jej uratowac tym razem.

Co do tego ze jej nie powiedzial ze ja kocha ... postaw sie w jego sytuacji, jestes niesmiertnelny (naturalnie) i zakochujesz sie. Co bys zrobil? Bys byl z kobieta ktora kochasz? Bys patrzyl jak ona starzeje? Jak umiera? Jak twoje dzieci i wnuki umieraja?
Uwazam ze takie przezycia kazda normalna istote doprowadzilyby na skraj zalamania nerwowego (mnie napewno).

A co do grafik:

Odpowiadanie na posty:

Jeśli odpowiadasz na dany wątek, stosuj się do poniższych zasad:
a) odpowiadaj na temat.
b ) nie umieszczaj niepotrzebnych grafik, adresów, itp.
c) pamiętaj aby twoje wypowiedzi były sensowne i na temat.

Pozatym sama netykieta zakazuje umieszczania grafik w popstach jesli nie sa one niezbedne do tematu rozmowy.
Jesli ktos sobie chce poogladac fotki to na necie jest conjamniej tuzin odpowiednich stron na ten temat a www.google.com kazdy zna ;)
  • 0

#187 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 05.02.2007 - |21:17|

Następna taka grafika skończy się ostrzeżeniem.

Do ewentualnej dyskusji zapraszam na PM, każdy posty nie dotyczący tematyki serialu zostanie skasowany.

Chyba wsio :]
  • 0

->1019<-

#188 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 06.02.2007 - |01:07|

Nie rozumiem dlaczego jest tyle krzyku na temat moich zdjęć?Przecież to forum!Czy nie mam prawa się z Wami nimi podzielić?
Szamanko-uważasz,że Doctor miał słabość do Rose,to dlaczego Ją opuścił?Dlaczego poprostu znikną i zostawił Rose?Przecież Ona powiedziała mu,że go kocha.

Ogladalas ten serial dokladnie? Nie bylo wyjscia, Rose musiala zotac po drugiej stronie.
Niemniej nie zdziwilbym sie, gdyby Rose jeszcze sie kiedys pojawila i nie mowie tu o klonach, alternatywnych wersjach itp stuffie, tylko o tej "jednej, jedynej".
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

#189 Szamanka

Szamanka

Szeregowy

• Email
  • 27 postów
  • MiastoRacibórz

Napisano 06.02.2007 - |17:31|

Tak ja pisza wszyscy przedemna Doctor nie mogl byc z Rose ale to mądra dziewczyna i mysle ze zobaczymy ja w 3 sezonie :D

Jeszcze raz składam goraca prosbe jesli wie ktos gdzie dostane Casanowe z Tennantem to prosze o jaka kolwiek informacje :)
  • 0

#190 kakadu

kakadu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 07.02.2007 - |12:56|

Można mieć jeszcze nadzieje, że Rose wróci w 3 serii w 2ch ostatnich odcinkach(12/13 bo to znów będzie podwójny), bo w necie nie można znależć ich opisu, a tych pozostałych odcinków zapowiedzi już dawno są. Chciałabym żeby produceni się opamiętali :)
  • 0

#191 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 07.02.2007 - |17:41|

Dopiero teraz zalapalem, ze nowa towarzyszka Doctora bedzie ta pani z "Army of Ghosts".
"Aaaaaaahhhhh riiiiighhhhttttt" jak zwykl mawiac Quagmire.
Jak sie wpasuje charakterem- cholera wie, niemniej wizualnie jest swietna i bije Rose juz w przedbiegach.
  • 0

#192 kakadu

kakadu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 14.02.2007 - |00:17|

David Tennant w wywiadzie zaprzeczył, że odchodzi w trakcie 4 serii i zwrócił się do famów żeby "nie wierzyli we wszystko co piszą gazety"
  • 0

#193 Szamanka

Szamanka

Szeregowy

• Email
  • 27 postów
  • MiastoRacibórz

Napisano 18.02.2007 - |18:01|

Nie wiem czy ktos już o tym pisał ale znalazłam niektóre tytuły odcinków 3 serii doktora:)

Doctor Who Series 3
Guide to Doctor Who Series 3
Starts April 2007

Episode titles, authors and directors:

1.“Smith and Jones”
written by Russell T. Davies, directed by Charles Palmer

2.“The Shakespeare Code”
written by Gareth Roberts, directed by Charles Palmer

3.“Flesh and Bone” (title is not confirmed)
written by Russell T. Davies, directed by Richard Clarke

4.“Daleks in Manhattan”
written by Helen Raynor, directed by James Strong

5.“The Oncoming Storm” (title is not confirmed, part 2 of ep #4)
written by Helen Raynor, directed by James Strong

6.“The Lazarus Experiment”
written by Stephen Greenhorn, directed by Richard Clarke

7.“42”
written by Chris Chibnall, directed by Graeme Harper

8.“Human Nature” (title is not confirmed)
written by Paul Cornell, directed by Charles Palmer

9.“The Family of Blood” (part 2 of ep #8)
written by Paul Cornell, directed by Charles Palmer

10.(unknown)
written by Stephen Moffat, directed by Hettie MacDonald

11.“Utopia”
written by Russell T. Davies, directed by Graeme Harper

12.(unknown)
written by Russell T. Davies, directed by Colin Teague

13.(unknown, part 2 of ep #12)
written by Russell T. Davies, directed by Colin Teague

Użytkownik Szamanka edytował ten post 18.02.2007 - |18:02|

• 0

#194 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 19.02.2007 - |00:53|

Toz na wikipedii od dwustu lat sa :)

Ale w sumie nie kazdy sie mogl zorientowac...
  • 0

#195 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 21.02.2007 - |19:08|

Wlasnie skonczylem ogladac 1 sezon Doctor Who (2005) i teraz z pelnym przekonaniem moge stwierdzic ze 10 doktor jest duzo lepszy niz 9.
  • 0

#196 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 26.02.2007 - |19:37|

Ej wiecie co TVP zrezygnowala z emisji Doctora Who gdyz jak niektorzy moli TVP przerwala emisje na okres Ferii lecz koncza sie feriee a doctora nie widac w Sobotnie poranki. Popatrzylem na jednej stronie z Gazeta TV i od 10 marca powinien leciec dalej doctor to od 10 beda nadawani "Siedmiu wspaniałych2" wiec gdzie Doctor...??!!! Ja postanowilem sciagnac 2 seriee i mam problem z polskimi napisami czy ktos zna storone z ktorej mozna sciagac polskie napisy do Doctora 2 serie...?? Bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje!
  • 0

#197 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 26.02.2007 - |20:18|

... :rolleyes:

http://napisy.gwflot...apisy&series=DW
  • 0

#198 Szamanka

Szamanka

Szeregowy

• Email
  • 27 postów
  • MiastoRacibórz

Napisano 28.02.2007 - |19:35|

wIEDZIALAM ZE TAK BEDZIE !!!!
oni tak zawsze robia !!
puszcza jakis serial i nigdy do konca nie moga go zostawic !!!!! :censored:
  • 0

#199 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 02.03.2007 - |15:00|

Ja wolałem Christophera Ecclestona w roli Doctora - "Fantastic" i ten uśmiech, hehe, zabójcze to było - Rose także będzie mi brakować, chociaż lepiej jej pasowało z Ecclestonem niż z Tennetem moim zdaniem. Nie jestem do Doctor Who zbytnio przywiązany jednak, jeśli zmiany pójdą za daleko, po prostu przestanę serial oglądać.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#200 djgn1

djgn1

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 05.03.2007 - |17:33|

Jak narazie to nie będziesz miał okazji zobaczyć Dctora Who.Natomiast moim zdaniem Tennant jest lepszy od 9 doctora,ponieważ wkłada więcej swojego serca do tej pracy,a co do zmian w tym serialu to masz rację-za dużo!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych