Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sci-Fi Channel POLSKA!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
184 odpowiedzi w tym temacie

#181 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.12.2011 - |12:05|

A nie chodzi ci czasem o to:

http://www.scifiuniv...azyn-13-sezon-2
  • 0
don't try

#182 sweetkicia

sweetkicia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 28.12.2011 - |14:48|

Nie własnie to nie jest to ;( to jest dłuższa reklama od tej praktycznie cała piosenka jest w tej reklamie
  • 0

#183 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 28.12.2011 - |17:25|

Dzięki; kiedyś czytałem, że niektóre seriale, jak np. "Buffy" mają właśnie powycinane sceny i że nie są to pełne wersje odcinków, a w miejsce brakujących fragmentów dają reklamy. Myślałem, że będzie tak samo jak z tymi "Czarodziejkami". Tutaj zresztą też była mowa o cenzurowaniu odcinków ale skoro mówisz, że czegoś takiego nie zauważyłeś, to może już z tym skończyli?

I tak jest do tej pory. Przykładowo Czarodziejki jak leciały na tym kanale to wycinali nawet sceny z wypowiadanymi zaklęciami. Co do odcinków trwających 30 minut to po ocenzurowaniu kilka odcinków serialu Angel tak wyglądało.

Obecnie nic na tym kanale nie oglądam, ze względu na żenującą jakość techniczną (kiepskie SD 4:3 w czasie gdy wszystkie seriale są kręcone w HD) więc nie wiem jak to wygląda. W każdym razie z tego co widziałem, wzorem Universal Channel wprowadzili przerwy reklamowe. 3 bloki reklamowe w trakcie jednego 40 minutowego odcinka.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#184 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 29.12.2011 - |17:08|

@sweetkicia sprawdź czy to nie 'Press Start To End - Channel Theory' można znaleźć na youtube.
  • 0
don't try

#185 sweetkicia

sweetkicia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 05.01.2012 - |13:47|

O tak to jest to !!!! Dziękuje serdecznie Tom_Logan ;)

Widocznie zle szukałam ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych