Mamy chyba inną teorię znaczenia słowa "ship" i "shippy". (dla przypomnienia "relationship -> ship", a nie "love -> ship").
Moment bo ja tu czegoś nie rozumiem – tzn. wiem co to ship itp. ale mam parę pytań.
Relationship – jak rozumiem dla ciebie jest wszystkim tym co ma związek z relacjami naszych dwojga bohaterów, czyli relacje zawodowe i prywatne (przyjacielskie itp.). Jezlei dla ciebie ship nie oznacza – czegoś więcej jak przyjaźni to …. rexus być zdezorientowany.
Bo równie dobrze wtedy można pisać Jack&Janet Ship , Teal’c& Jack ship i inne podobne pierdoły. Dla mnie shiperstwo to wszystko to, co wystaje ponad zwykłą przyjaźń ladacznicy Sam i leniwca Jack’a. Dla mnie ship – to zachowanie które świadczy ze tych dwoje łączy cos więcej niż przyjaźń (…eee… czy ja się nie powtarzam) i każde zachowanie które prowadzi do tego ze ci dwoje w końcu będą się z sobą miżdzyć . Bo jeżeli tak nie jest to, o czym my tu dyskutujemy – o przyjaźni i niczym więcej, ( a to akurat jest oczywiste i w tej kwestii nie ma za bardzo o czym dyskutować) - więc jeżeli tak to po co ten temat itd.
Tylko proszę nie pisz, że dla ciebie ship to zarówno przyjaźń jak i cos więcej – określ się w końcu – bo przyjaźń przyjaźnią, miłość miłością, a relacje zawodowe relacjami zawodowymi.
Dla mnie ty też jest chory głosząc że wszystko jest dno oprócz Janet.
Za takie słowa czeka cię chłosta
No przecież to jest wiadome, że wszystko dno oprócz Sarah/Ozyrysa.
rexus ubolewający nad stanem Castora – i zastanawiający się jak mu pomóc
Użytkownik rexus edytował ten post 23.11.2003 - |15:13|