[Sieraków] 29.04-03.05.2005
Napisano 11.04.2005 - |09:15|
Zdaję sobie sprawę, że tym posunięciem prawdopodobnie rozwalamy calą imprezę...
Ale są sprawy ważne i ważniejsze.
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 11.04.2005 - |09:32|
Może udałoby się zamiast tego zrobić jakiś mały jedno dniowy :/ ?
Mówi się trudno
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 11.04.2005 - |14:59|
Na szczeście niektórzy nie poddali się, rezerwacja została zmniejszona do 20 osób, oby tyle się znalazło, na razie wygląda na to, że będzie 16 (te 4 miejsca pewnie jeszcze się wypełną), zlot nie będize tak imponujący jak było pierwotnie planowane, ale wszystko wskazuje na to, że uda się jednak spotkać tym, którzy się nie poddali i chcą dalej pojawić się w Sierakowie...
Saggi przejmuje pałeczkę przy organizacji tego spotkania
Napisano 11.04.2005 - |15:52|
Mamy rezerwacje na 20 osob.
Narazie na liscie jest 16 osob, liczę że w końcu wszyscy wpłacą pierwszą ratę a i dobrze by było wpłacić już drugą!!
Mam nadzieję, że już nikt nie zrezygnuje, a może jednak ktoś jeszcze się dopisze :> ??
W środę rano dzwonie do ośrodka, żeby powiedzieć ile nas będzie więc niech się wszyscy zdecydują do jutra najpóźniej i odrazu wpłacają pieniążki bo trzeba wpłacić zaliczkę dla ośrodka.
Koszt bedzie 220 złotych, niestety nie będzie żadnych gadżetów i niespodzianek, za mało nas, ale na miejscu coś wymyślimy.
Ci co wpłacili 270 złotych dostaną spowrotem 50 złotych.
Do ośrodka dojedziemy PKSem, nie żadnymi busami.
Każdy niech zabierze co ma
Jak się skupie bardziej to napisze bardziej składnego posta
:clap: :clap: :clap:
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 11.04.2005 - |16:24|
->1019<-
Napisano 11.04.2005 - |16:27|
Bardzo cieszy mnie ta informacja
Szkoda ze niektórzy zrezygnowali, ale cóż siła wyższa
Napisano 11.04.2005 - |17:29|
Widze, że zainteresowanie kubkami jest
Zrobimy kubeczki, będzie quiz będą dyplomy, ognisko, sala.
Jeżeli kasa zostanie to wydamy ją na wspólne cele, albo zwrócimy nadwyżkę.
Postaramy się, żeby ten zlot był udany mimo nieciekawego obrotu spraw.
UWAGA!!!
Potrzebujemy:
-laptop
-wieża z głośnikami
Narazie tyle, jeżeli nie bedzie wieży nie bedzie muzyki, jeśli nie będzie lapka nie będzie oglądania!
Ludzie pomóżcie mi :> .
Kubki załatwię jak już kasa będzie na koncie tym którzy zapłacą.
Proszę o informację kto czym i o której przyjeżdża i gdzie. Czy di Poznania czy odrazu do Sierakowa.
Najlpiej planować przyjazd gdzieś w okolicach południa (jeszcze sprawdze o której mamy PKS i podam najpóźniejszą godzinę przyjazdu).
Niestety nie jestem w dwóch osobach i będzie problem z przyjmowaniem ludzi w samym ośrodku jeśli pojawią się tam przed przyjazdem naszym (PKSem).
Ale myśle, że wszystko jakoś rozwiążemy.
Jak ktoś ma pomysły na atrakcje to dawać znać
-----------------------------------------------------------
Do 14:00 wszyscy, którzy jada PKSem muszą być na Dworcu Głównym PKP !!!!
Nasz PKS (miejmy nadzieje, że nie zmienia rozkładu
POZNAŃ 14:40
SIERAKÓW,LETNISKO 16:34
Użytkownik saggi edytował ten post 11.04.2005 - |17:52|
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 11.04.2005 - |18:03|
W piątek do 11:00 mam zajęcia :] Dlatego na pociag o 11:20 lub 11:40
http://rozklad.pkpik...238973&OK#focus
Ale stawiam 11:20 który na miejscu o 13:45
Ktoś dołączy, lub będzie jechał przez stolice dolnegośląska:>
Użytkownik SGTokar edytował ten post 11.04.2005 - |18:07|
Napisano 11.04.2005 - |20:08|
Napisano 12.04.2005 - |07:02|
No ładnie, a ja właśnie puściłem kasę żeby było 220. To w takim razie jeszcze dzisiaj dorzucę te 50 zł.UWAGA!!!!!!!!
Widze, że zainteresowanie kubkami jestw takim razie skoro są chętni to zostańmy przy kwocie 270 zlotych.
Pozdrawiam
-------------------
Użytkownik hvolt edytował ten post 12.04.2005 - |07:03|
Napisano 12.04.2005 - |13:42|
W takiej sytuacji chciałam oddać w dobre ręce organizacje zlotu, bo mnie to za dużo nerwów kosztuje i nie wytrzymałabym kolejnej rezygnacji.
Kto chce przejąć zorganizowanie zlotu to prosze bardzo.
Tu jest numer do ośrodka: 061 2952128. Rezerwacja jest na nazwe Orion Tokra. Jeżeli nikt się nie odezwie do jutra rana, że przejmuje pałeczkę zadzwonie tam i odwołam wszystko, więc mam nadzieję że jednak ktoś to przejmie, bo ja się wypisuje z organiizowania czegokolwiek.
W sprawach finansowych (kto ile zapłacił) przyszły organizator może skontaktować się z Grinchem. Jeśli będą jakieś pytania to na maila albo jakoś postaram się przekazać co wiem :] .
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA NIEPOTRZEBNE ZAMIESZANIE !!!!
Jeszcze tli się we mnie odrobina nadziei, że może jakiś zlot z tego wyjdzie o ile ktoś zechce się zająć organizacją.
Ja ze swojej strony moge obiecać, że jeżeli już dojdzie do imprezy mogę wszystkich odebrać z Dworca Głównego i zaprowadzić na PKSa i wsadzić do Autobusu :> . A na miejscu i tak wszystkich by przyjmował Aces i to on by klucze do domków rozdawał.
JESZCZE RAZ WIELKIE SORRY ale ja już nie daje rady, za dużo ludzi ciągle rezygnuje, są niezdecydowani i wogóle i ja już nie chce się denerwować.
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 12.04.2005 - |16:12|
Nawet jak nas będzie 10 osób to i tak się pojawie i na pewno będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze, może nawet za dobrze
Teraz sprawy organizacyjne:
Proszę tych któzy się pojawią o dokładne podanie jak przybędą, jeśli samochód to ile osób w nim (ewentualne miejsca wolne) i o której planowany przyjazd do ośrodka (i czy będziecie przejeźdzać przez Poznań lub możecie to zrobić bez zbytniego nakładania drogi), jak PKP to o której w Poznaniu, jak PKS to o której w Poznaniu (lub już na miejscu). Jeśli wyjdzie, że PKP przyjedzie do Poznania tak z 6-7 osób (do tego jeszcze Poznaniacy) to może jednak pojedziemy busem, będzie szybciej i pewnie niewiele drożej niź PKS...
Nie jest nas zbyt wiele więc mamy braki sprzetowe, o których pisała saggi, wieć proszę powiedzieć czym możecie się "podzelić". A i aparatów oraz kamaer nigdy za mało
No to do zobaczenia w Sierakowie
Napisano 12.04.2005 - |16:28|
P.S. A na wesoło swoją drogą "telepanie" brzmi prawie jak "teleportacja"
Użytkownik Grishka edytował ten post 12.04.2005 - |16:42|
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie
Napisano 12.04.2005 - |17:08|
Jak pociągiem to będziesz się telepał nie sam - tylko z namiNo to ja znowu zabieram się za naginanie niezłomnej woli mojej małżonki - może się uda... Choć małe są szanse, jeśli nie znajdę transportu lepszego niż PKP
. Nie bardzo jej odpowiada kilkugodzinne telepanie pociągiem do Poznania... Tak się przynajmniej tłumaczy - ale kto nie próbuje temu sie nie uda
P.S. A na wesoło swoją drogą "telepanie" brzmi prawie jak "teleportacja"
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 12.04.2005 - |18:08|
:clap: :clap: :clap:Ok, to wracamy do opcji made by kwiatek, zlot będzie, ja się już o to postaram...
Wygramy, wygramy
.... kamere wezme, jeszcze sie nie pytałem bo nie moje, ale pewnie wezmę :]
Napisano 12.04.2005 - |19:49|
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 12.04.2005 - |22:40|
Od samego początku moim zamiarem było przybycie na zlot, w którym miało brać udział conajmniej kilkadzisiąt osób. Chciałem pożyczyć samochód i wybrać się na ten długi weekend, ale ostatnio osób ubyło i z przykrością stwierdzam, że z taką ilością osób (choć na pewno byłoby fajnie) zaczyna być to dla mnie drogi interes. Wiem, że koszta byłyby dla mnie takie same, niezależnie od ilości osób, ale stwierdzam jak jest. Naprawdę chciałem poznać osobiście wiele osób, które niestety już wcześniej wycofały się ze zlotu lub wogóle się na niego nie zapisały. I pomimo, że wciąż jest kilka osób, które chcę poznać, z żalem rezygnuję, bo nie tak miało być. Nie mam tu oczywiście żalu do organizatorów, bo to zupełnie nie ich wina.
Pozdrawiam.
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Napisano 13.04.2005 - |11:45|
Było by mi bardzo miło - niestety już postanowione...Jak pociągiem to będziesz się telepał nie sam - tylko z nami
....
- nie będzie mnie na TYM zlocie...
mam tylko nadzieję, że będziecie GO w sieci na bieżąco relacjonować, coby choć wirtualnie można być z Wami... żal mi, że pewnych spraw nie da się obejść... ale nic to mam nadzieję, że niedługo znowu mi się uda choć na chwilę wyrwać, jak do Poznania. Albo w Mieście Świętej Wieży pod browarem się zlecimy
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »