Tak widze, ze sporo osob chyba sobie poprostu posty nabija

"zartuje ofc, kazdy ma swoje zdanie - szacunek"
Skoro nie moge spac to sobie tez cos wyskrobie do paru ostatnich postow...
W wizji Desmonda Claire z Aaronem uciekaja z wyspy helikopterem. Szkot mial racje co do swych wizji i nie wydaje mi sie dlatego, ze Claire zostala na wyspie.
Zadna wizja z Claire wsiadajaca do helikoptera nie byla pokazana, nie wiadomo zatem czy byla to prawda czy tez nie :/ Druga sprawa z tym zwiazana - wizje Desa jakie dotychczas byly dotyczyly tylko Charliego..
Mysle, ze Claire byla jedna z Oceanic 6 i w pod wplywem jakiejs sytuacji oddala dziecko dla Kate.
Jesli Claire bylaby jedna z O6 to wychodzilo by na to, ze oddala Aarona Kate pod opieke juz w normalnym swiecie... Co jest nie mozliwe, bo nikt nie przyznal by osobie oskarzonej o zabojstwo opieki nad dzieckiem...
Sayid tez przeciez nigdy nie uwierzylby, ze zaczalby zabijac dla Bena.
ocb ?
Dla mnie to był najnudniejszy odcinek Lostów bo zaczyna mnie to strasznie wkurzać,że nic nie wyjaśniają,tylko coraz bardziej kręcą!
Lipa...
Skarbie jeszcze kilkadziesiat odc do konca, przyjdzie czas na te wazniejsze odpowiedzi

btw. juz 3 dni po premierze odcinka i ciagle nei ma zadnego postu tajemniczej_wyspy :/
Rozczaruje Cie - jest Jej post ^^
Nie przeczytałem całego tematu ale chyba nie było o tym mowy. Przeoczyliscie jeden istotny szczegoł Aaron wyglada ok. na 2 lata ale wczesniej chyba dobrze wiedział kim jest jego mama, kto sie nim zajmował, opiekował wiec cos musiało sie z claire juz stac na wyspie ze jej syn nie pamieta własnej matki.
Tutaj ciezko cos powiedziec :/ Aaron ma obecnie 2 miesiace a na wyspie mamy koniec roku 2004 (albo sie zaczal juz 2005 - nie wiem)
a) nawet jesli czekali na ratunek jeszcze z pol roku to nie ma prawa pamietac mamusi...
b.) jesli czekali tylko "max" pol roku na ratunek to dlaczego proces Kate jest dopiero po 2 - 3 latach ? "kufa nie da sie pod punktu b z nawiasem zrobic"
c) mogli czekac na ratunek znacznie dluzej i wtedy juz powinien pamietac matke.
d) moze faktycznie to jest Aaron Kici a nie Claire...
e) cala ta teoria z czasem miedzy wyspa a swiatem zewnetrznym...
za duzo na ten temat nie wiemy, wiec ciezko spekulowac na ten temat :/
Nie przeczytałem całego tematu ale chyba nie było o tym mowy.
n/c
Heh co drugi post to teoria - dlaczego Aaron jest z Kate, a i tak nikt tego nie wie
Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 25.02.2008 - |04:08|