Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#181 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 25.01.2009 - |14:41|

Na tvn7 zaczęto powtarzać 1 sezon Chucka.

Ja niestety nie mam czasu zacząć nawet 2 sezonu, ale bank to zrobię. (najpóźniej w wakacje) Drugi sezon lepszy od pierwszego?

Użytkownik Metalfish edytował ten post 25.01.2009 - |14:41|

• 0
...and Justice for All!

#182 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 25.01.2009 - |14:43|

A wytłumaczycie mi jak to 3D działa? Czy bez tych okularów nie da się oglądać?

Krótko by nie robić offtopu.
To będzie takie 3D jakie znamy dotąd z tv a nie to nowe co jest teraz w kinach [potrzebne w ogóle inne specjalne okulary].
To tu w Chucku będziesz miał patrząc gołym okiem "rozjechany" obraz , kolory czerwony i niebiesko-zielony przesunięte względem siebie i nie miło będzie się to oglądać bez tych "zwykłych" okularów 3D. [czyli jedna szybka czerwona druga zielona].
Zresztą widać je w tym trailerze Chucka.

Wracając do Chucka to szczerze mówiąc nie wiem czy się spodziewać całego odcinka w 3D czy też tylko jego jakaś część będzie tak nakręcona.
A jeśli będzie cała i nie będziesz miał tych okularów to powiem ,że kijowo to będzie Ci się oglądać.

Drugi sezon lepszy od pierwszego?

Tak. :D

Użytkownik biku1 edytował ten post 25.01.2009 - |14:47|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#183 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 26.01.2009 - |10:34|

Wracając do Chucka to szczerze mówiąc nie wiem czy się spodziewać całego odcinka w 3D czy też tylko jego jakaś część będzie tak nakręcona.
A jeśli będzie cała i nie będziesz miał tych okularów to powiem ,że kijowo to będzie Ci się oglądać.

Pamiętam jak był odcinek Medium w 3D to tylko wybrane sceny były w 3D. Niewykluczone więc że tak samo będzie w Chucku. Swoją drogą i Medium i Chuck to seriale NBC. Coś stacja ta lubi czasem poeksperymentować z 3D. Szkoda że niezbyt często.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#184 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.01.2009 - |12:55|

Dla tych, którzy nie posiadają okularów 3D - odcinek będzie dzień po premierze również dostępny w wersji 2D na stronie NBC.com.

Użytkownik Dontlk edytował ten post 27.01.2009 - |13:01|

• 0

#185 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 28.01.2009 - |15:41|

No to bardzo, dobra informacja, bo niecierpię, takiej kombinatoryki. Zobaczę, normalny odcinek, tylko to mi potrzeba. Pozatym nie uwierzę, że patrząc, na ten odcinek w okularkach 3D, Sara, byłaby bardziej seksowna, niż w normalnej wersji. Tego boskiego ciała, i tej ślicznej buźi :rolleyes: :rolleyes: , nie zmienią, żadne wieśniackie okulary :lol:

Użytkownik waski edytował ten post 28.01.2009 - |15:43|

• 0

#186 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.01.2009 - |16:02|

Poczekamy zobaczymy co za sceny tam nam pokażą w tym "3D".

No, no @waski jakie wyznanie miłosne :wub: .
Napisz do niej list czy maila , w końcu dziewczyna mówi normalnie po polsku to z dogadaniem nie będzie problemu. :)

Dołączona grafika

Koniec tego offtopa.

Przy okazji mam pytanie ktoś się orientuje ile w końcu do końca tego sezonu ma być odcinków ?
Bo przez tę przerwę grudniowo-styczniową często się to pozmieniało przy różnych serialach.

Użytkownik biku1 edytował ten post 28.01.2009 - |16:52|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#187 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.01.2009 - |17:13|

Poczekamy zobaczymy co za sceny tam nam pokażą w tym "3D".

"Show runner Josh Schwartz says on the program's fan site, “The technology is pretty amazing, and the stuff we were able to shoot – all the mind flashes are going to be in 3D and the opening credits, as well as the action set pieces.”

Referring to Yvonne Strahovski’s ever-sexy character, Schwartz said, “Sarah scantily clad in 3D – maybe [that] might happen. I don’t know, that sounds like a natural. Also, [there's] weird stuff, like Big Mike eating a donut in 3D is completely different than Big Mike eating a donut in merely two dimensions.”"

Jak widać trochę tego będzie.
Wszystkie przebłyski, czołówka, sceny akcji i nawet Big Mike jedzący pączka :)

Przy okazji mam pytanie ktoś się orientuje ile w końcu do końca tego sezonu ma być odcinków ?
Bo przez tę przerwę grudniowo-styczniową często się to pozmieniało przy różnych serialach.

Na stan dzisiejszy wiadomo o 14, jednakże jeszcze przed premierą 2 sezonu było mówione, że serial dostał pełny sezon - 22 odcinki.

Użytkownik Dontlk edytował ten post 28.01.2009 - |17:19|

• 0

#188 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.01.2009 - |17:28|

Dontlik dzięki za info. :)
A tutaj skan reklamy tego odcinka z TVGuide.
I widzę ,że Zachary chyba zbytnio uległ optymizmowi mówiąc, że cały odcinek będzie w 3D.

Dołączona grafika

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#189 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.01.2009 - |19:37|

Nie ma problemu.

Trochę filmików dot. nadchodzącego odcinka:

Promo: http://pl.youtube.co...h?v=1PQ37J4vNCo

Sneak Peeki:
- http://pl.youtube.co...h?v=4h1g8dpwJio
- http://pl.youtube.co...h?v=8FYjQOB4ics
- http://pl.youtube.co...h?v=ZYK87TcW9Ss
- http://pl.youtube.co...h?v=9TWoSKy3TRk
- http://pl.youtube.co...h?v=mJc7vh9jW3E
- http://pl.youtube.co...h?v=dcY5rbMkvRg

Wywiady:

Zachary Levi - http://pl.youtube.co...h?v=JcR4SmU2Tbs
Dominic Monaghan - http://pl.youtube.co...h?v=kJVO4LUMs1s
Yvonne Strahovski - http://pl.youtube.co...h?v=nRe4cJC5DpI
Adam Baldwin - http://pl.youtube.co...h?v=VDZZ_9xP-X4
  • 0

#190 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.01.2009 - |15:42|

Wszyscy uwielbiamy Chucka, czyli najgorszego agenta wśród superagentów. Niestety przedstawiciele stacji NBC są innego zdania i planują skasować serial. Nie są to jedynie plotki, gdyż wszystkie znaki wskazują na rychłe zakończenie popularnej serii. Mamy dla was szczegóły!

Okazało się, że drugi sezon serialu Chuck zostanie skrócony o kilka odcinków, a zastąpi go reality show Who Do You Think You Are. Oznacza to, że finałowy odcinek zobaczymy już na początku kwietnia. Jest to szok dla fanów, gdyż ostatni "epizod" planowany był na maj.

Amerykańskie media donoszą, iż NBC zrezygnowała z dalszej walki o oglądalność (w maju kończy się większość seriali i tym samym rosną ratingi) i nie planuje kolejnych sezonów Chucka.

www.popcorner.pl
  • 0

#191 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 30.01.2009 - |18:46|

Wiesz, to jest wzięte nie wiadomo skąd. Przecież NBC już na starcie dało serialowi pełny sezon, co było sporą niespodzianką. Będzie emisja wszystkich 22 odcinków i tyle. Czy będzie 3 sezon, oby był.
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#192 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 30.01.2009 - |21:24|

Dontlk, jak nie masz tego z pewnego źródła, to ani tego tu nie dawaj, bo czytając to załamać się można. Nawet sobie nie wyobrażam, żeby ściągnęli chucka z anteny. To jest jeden z lepszych serial w chwili obecnej. Niech tego crusoe sobie Nbc weźmie, a chucka niech zostawi w spokoju :angry:
  • 0

#193 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 30.01.2009 - |23:37|

www.popcorner.pl? Kino sobie robicie? Ale żeście źródłem zasypali :D.

Chuck dostał pełny sezon i cud by sie musiał stać, żeby go nie wyemitowano. CO NAJWYŻEJ nie będzie 3 serii (w co wątpie).
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#194 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 30.01.2009 - |23:55|

Dokładnie , jak już to to jest lepszym źródłem ---> http://chucktv.net/2...-wrap-in-april/

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#195 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 31.01.2009 - |00:35|

Panowie spokojnie nie ma żadnej oficjalnej wiadomości od stacji NBC na temat zakończenia dalszej prodkucji Chucka. Jedyna zmiana w serialu nastąpiła w emisji, jak pierwotnie planowano serial miał zakończyć się w maju w drugiej połowie, jednak zmieniono date na połowe kwietnia, co oznacza, że serial będzie emitowany na bieżąco bez żadnej przerwy. Serial będzie w drugim sezonie liczył 22 odcinki i nic tego nie zmieni. Natomiast jeśli chodzi o 3 sezon to wielkim skandalem było by usunięcie z anteny, tak dobrego serialu jakim jest Chuck. Wydaje mi się, że jest to specjalna zagrywka, po to aby zwiększyć oglądalność serialu nie ma na to innego wytłumaczenia, poza tym więcej się mówi o tym że serial Knight Rider otrzyma cancel niż Chuck... a jak na dno pójdzie Chuck to gwarantuję, że nigdy w życiu nie obejrze, żadnego innego serialu stacji NBC.

P.S pablocoo postaraj się :-)

Pozdrawiam

Edit:

Dontlk:

Tą petycję również znajdziesz na Polskiej stronie poświęconej temu serialowi www.chuck24.pl

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 31.01.2009 - |01:00|

• 0

#196 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 31.01.2009 - |00:57|

O rany, wyluzujcie!
Ja tylko wklepałem na forum to co wcześniej przeczytałem.
Nikt tu przecież nie mówi, że Chuck nie dotrwa do końca 2 sezonu.

A skoro już mowa o następnym: http://www.chuckonli...-chuck-for.html
  • 0

#197 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 31.01.2009 - |01:32|

7,15
5,94
5,86
6,08
6,25
5,63
5,67
5,22
5,18

Oglądalność z pierwszych 9 odcinków 2. sezonu. Przecież te wyniki są tragiczne, cudem będzie jak serial dostanie 3 sezon, czego pragnę równie bardzo jak Wy, ale spójrzmy prawdzie w oczy szanse są marne. Nie wiem na podstawie czego ten optymizm.
To już Bionic Women czy Journeyman mieli lepszą oglądalność.
W sumie dziwię się że jeszcze oglądam seriale NBC bo po skasowaniu The Black Donnelys miałem już se dać spokój z tą stacją.
Póki co cieszmy się tym sezonem, kto wiem może oglądalność skoczy jak w przypadku HIMYM czy Supernatural ;-)
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#198 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 31.01.2009 - |01:38|

Oglądalność z pierwszych 9 odcinków 2. sezonu. Przecież te wyniki są tragiczne, cudem będzie jak serial dostanie 3 sezon, czego pragnę równie bardzo jak Wy, ale spójrzmy prawdzie w oczy szanse są marne. Nie wiem na podstawie czego ten optymizm.

Kolego skąd ty masz takie błędne informację ?

Season 2 Episode 1

Tytuł: Chuck Vs. The First Date data: 29/09/08 oglądalność: 6.6 Million

Season 2 Episode 2

Tytuł: Chuck Vs. The Seduction Airdate: 6/10/08 oglądalność: 5.9 Million

Season 2 Episode 3

Tytuł: Chuck Vs. The Break-Up data: 13/10/08 oglądalność: 6.01 Million

Season 2 Episode 4

Tytuł: Chuck Vs. The Cougars data: 20/10/08 oglądalność: 6.70 Million

Season 2 Episode 5

Tytuł: Chuck Vs. Tom Sawyer data: 27/10/08 oglądalność: 6.48 Million

Season 2 Episode 6

Tytuł: Chuck Vs. The Ex data: 3/11/08 oglądalność 6.23 Million

Season 2 Episode 7

Tytuł: Chuck Vs. The Fat Lady data: 18/11/08 oglądalność: 6.8 Million

Season 2 Episode 8

Tytuł: Chuck Vs. The Gravitron data: 24/11/08 oglądalność: 6.62 Million

Season 2 Episode 9

Tytuł: Chuck Vs. The Sensei data: 1/12/08 oglądalność: 7.25 Million

Season 2 Episode 10

Tytuł: Chuck Vs. The Delorean data: 8/12/08 oglądalność: 6.93 Million

Season 2 Episode 11

Tytuł: Chuck Vs. Santa Claus data: 15/12/08 oglądalność: 7.6 Million

Season 2 Episode 12

===============

także jak widać ostatnie odcinki to tylko i wyłącznie tendencja zwyżkowa, a po promocji najbliższego odcinka liczę na ponad 9 mln widownie, mam nadzieję, że tak się stanie.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 31.01.2009 - |10:15|
Zbędny dokładny cytat poprzedniego postu.

• 0

#199 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 31.01.2009 - |11:15|

Inna sprawa że oglądalność innych seriali NBC też nie zachwyca. W ogóle stacja ta ma ostatnio spory problem. Wszystkie jej nowości z tego sezonu to niewypały (pod względem oglądalności) a i starsze stażem seriale też nie radzą sobie najlepiej.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#200 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 31.01.2009 - |11:41|

Trzeba spojrzeć na to nie z perspektywy starych canceli (jak np Bionic Woman), ale obecnych wyników seriali w TV, a ta z roku na rok spada przy KAŻDEJ produkcji... Pamiętacie te czasy kiedy Grey's Anatomy albo Desperate Housewives miało wyniki po 20 mln? A teraz do tej liczby dobija tylko CSI (i chyba NCIS raz się udało)... Ludzie oglądają programy w necie i nie tylko...

A NBC rzeczywiście ma duży problem bo została daleko z tyłu za CBS, ABC i FOX, nie ma już zadnego megahitu (jak ABC - Dancing with the stars, CBS - CSI, Two and a half men, FOX - American Idol), nowe produkcje nie wypaliły... Ale wg mnie pierwszy do odstrzału pójdzie Knight Rider. To serial dużo droższy w produkcji (masa (swoja droga niepotrzebnych) efektów) niż Chuck, a oglądalność ma jeszcze mniejszą, niedługo do poziomu produkcji CW zejdzie... Uważam, że Chuck spokojnie moze liczyć na 3 sezon.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych