Skocz do zawartości

Zdjęcie

Amanda w Atlantis !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 22.11.2006 - |07:16|

Z tego co wyczytałem na gateworld.net to Samantha carter z SG-1 pokaże sie w Atlantis.

Czyżby jakieś zmiany w obsadzie ????
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#2 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 22.11.2006 - |07:30|

Uwielbiam post w gdzie nic nie ma :/

jeśli mówisz o tym newsie: http://www.gateworld...tisi_for_.shtml
to tam pisze, że że Tapping przed 10 sezonem podpisała kontrakt na 2 sezony! (czyli wówczas jeszcze w planach był 11) ale jako, wyszło tak jak wyszło, a żadna ze stron nie chce złamać kontraktu (zapewne ze względów finansowych) to Tapping zostanie przeniesiona do SGA...

Twórcy nie mają pojęcia czy będzie tam gościnnie czy regularnie, nawet nie wiedzą czy ją tam chcą, wiedzą tylko, że jeśli nie będzie 11 sezonu SG1 to Tapping musi się pojawić w SGA s04...

Ponoć w ogóle krążą plotki o jakiś zmianach w SGA s04 ale nikt nic nie wie... poza tym kto miałby tam przejść?

Vala - nie pasi mi tam.. lepiej niech se kantuje w Mlecznej...
Mitchell - chyba znacie mają opinie...
Teal'c - on nie może zostawić swoich braci na pastwę losu....
Daniel - on by tam pasował... ale też tylko gościnnie, bo na stałe do drużyny to raczej tam się nie wpisze...
Carter - ja tu widzę konflikt interesów z McKey'em, a jego lubię...

PS. i najważniejsza część tego newsa:

Rumors of cast changes are in the winds following the August cancellation of Stargate SG-1, but still not confirmed.

Jednym zdaniem.. to wszystko to tylko gdybanie...

#3 epona

epona

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.12.2006 - |14:51|

Zmiany w obsadzie SGA będą i to druzgoczące... przynajmniej moim skromnym zdaniem. Jak już było powyżej do ekipy dołączy Amanda Tapping czyli Carter (nie wiadomo jeszcze czy jako postać stała ale pewne jest, że będzie się często pojawiać).
Z serialu natomiast odchodzi Paul Mcgillion vel Dr. Beckett (:((((((((() w połowie 3 serii (podobnoż w odcinku "Sunday"). Ma go zastąpić nowa postać pani doktor...
Los Dr. Weir również nie jest pewny bo poza planami bohaterów pozostałych o tej jest cisza straszeczna...

*******************************************************************************************
www.savecarsonbeckett.com
  • 0
There Are Some Days, You Take The Long Way Home...

#4 Mystral

Mystral

Kapral

• Email
  • 207 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 10.01.2007 - |22:09|

Cóż Becketta baaardzo szkoda. Ten szkocki akcent... miooodzio :D

Carter nie widze w klimatach Atlantis... Co Prawda jest tam kuap technologii Pradawnych, ale w tej obstukany jest McKay, Carter bardziej pasuje mi z epizodów gdzie zjawiają się na planecie z super technologią, a ona w ogniu akcji wymyśla co i jak. Tymczasem w ogniu akcji to conajwyżej scenarzyści pozwolą jej zbadać działanie kuszy lub procy... albo budowę lepianki :P (kochamy średniowieczne wiochy !! :clap: !!)

Jak dla mnie Weir mogłaby polecieć, szczerze powiedizawszy nie podchodzi mi ta aktorka. O wiele bardziej podobała mi się pierwsza Weir, która wystąpiła niestety tylko w jednym odcinku :/
  • 0

#5 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 10.01.2007 - |23:37|

Cóż Becketta baaardzo szkoda. Ten szkocki akcent... miooodzio :D

Carter nie widze w klimatach Atlantis... Co Prawda jest tam kuap technologii Pradawnych, ale w tej obstukany jest McKay, Carter bardziej pasuje mi z epizodów gdzie zjawiają się na planecie z super technologią, a ona w ogniu akcji wymyśla co i jak. Tymczasem w ogniu akcji to conajwyżej scenarzyści pozwolą jej zbadać działanie kuszy lub procy... albo budowę lepianki :P (kochamy średniowieczne wiochy !! :clap: !!)
Jak dla mnie Weir mogłaby polecieć, szczerze powiedizawszy nie podchodzi mi ta aktorka. O wiele bardziej podobała mi się pierwsza Weir, która wystąpiła niestety tylko w jednym odcinku :/

Ja tam lubię Weir :P . Szczególnie w tym sezonie jej postać się bardzo rozwinęła, więc napewno nie zniknie z serialu (nie wiem skąd te ploty). Natomiast Tapping, tak jak już wcześniej pisałem, nie chcę jej oglądać w Atlantis na stałe. McKay w zupełności wystarczy. Oczywiście skoro ma podpisany kontrakt na 11 sezon to ewentualnie wolałbym, aby występowała gościnnie i raczej rzadziej niż częściej :hehe: .
  • 0

#6 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 10.01.2007 - |23:41|

ja lubię akrotkę, ale nie znoszę granej przez nią postaci ;P
na lidera tej ekspedycji pasowałaby mi jakaś indywidualność z pazurem, która nie bawiłaby się w filozofię w beznadziejnych przypadkach i w razie potrzeby kazała komuś dołożyć. weir wypada niestety bezbarwnie w 90% sytuacji ;P.

samej carter najchętniej nie widziałabym w sga - oni mają mckaya, po którym jeździ już sheppard wspomagany przez ronona i okazjonalnie zelenkę [kolejnego genialnego naukowca, swoją drogą]. konflikty zawsze-najlepszej-carter z tą postacią będą już nudne. fajnie, jeżeli wystąpi gościnnie raz na sezon i może gdzieś pomóc, ALE moim zdaniem nie pasuje do częstego pojawiania się w serialu. za duży natłok geniuszy przy jedynie dwóch typowych żołnierzach [ronona nie liczę :P].

jedyna zmiana, jaką jestem w stanie zaakceptować, to weir. przejście carter i odejście sympatycznego becketta najprawdopodobniej zepsują mi zabawę w sezonie numer cztery :P
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#7 Mystral

Mystral

Kapral

• Email
  • 207 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 11.01.2007 - |00:50|

Ja wiem ! w takim raize Carter może dościnnie obsługiwać DHD i mówić shevron seven... LOCKED (brakuje mi ostatnio tego tekstu :/)

NA dobrą sprawę Carter nie ma jak wrzucić do SGA-1 (?:P) bo średnia IQ niebezpiecznie by wzrosła. W SGA i tak mamy drugiego naukowca bardziej wyrazistego (niż fan WoWa dr Lee z SG-1) i to wystarcza.
  • 0

#8 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 12.01.2007 - |19:46|

Teoretycznie, Atlantis z SG1 są połaczone, i "gościnne" występy były OK. Ale byłbym ciekaw, jak by wrzucili Carter do Atlantis, i na jakiej zasadzie miałaby tam robotę (i co by robiła). W Atlantisie są już główne postacie, a Sam mogłabybyć jak piąte koło u wozu.
  • 0
Dołączona grafika

#9 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 12.01.2007 - |20:04|

Teoretycznie, Atlantis z SG1 są połaczone, i "gościnne" występy były OK. Ale byłbym ciekaw, jak by wrzucili Carter do Atlantis, i na jakiej zasadzie miałaby tam robotę (i co by robiła). W Atlantisie są już główne postacie, a Sam mogłabybyć jak piąte koło u wozu.

Ja bym ją dał zamiast Teyli
  • 0

#10 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 12.01.2007 - |20:11|

no wiesz! co ma Sam do Teyli i jak moglabyt ja zastapic??
Teyla jest autochtonka, potrzebna jest do nawiazywania nowych kontaktow, ma inne - "miejscowe" - spojrzenie na rozne sprawy; Sam jest od spraw technicznych, jak MacKay; mogliby ewentualnie stworzyc ciekawy duet, ale byloby to kosztem Zelenki...
Sam raczej tylko goscinnie w Atlantis, MZ
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#11 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 12.01.2007 - |21:06|

Dlaczego nie lubicie panny Emmagan? Dla mnie, to tak głupio byłoby zastępować kogokolwiek Carter, zwłaszcza tę postać. A jeszcze nowa postać dojdzie, zamiast Becketta (to strata dla serialu, że odchodzi).
  • 0
Dołączona grafika

#12 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 12.01.2007 - |21:13|

Prawda brak dr. Becketta to duża strata

Użytkownik kozuch edytował ten post 12.01.2007 - |21:14|

• 0

#13 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 09.07.2007 - |21:13|

Gdzies kiedys tez juz pisalam na ten temat ,ale coz - jak widac tutaj rowniez mozna to wrzucic .Wiemy na 100 procent,iz Tapping dowodzic bedzie w 4 sezonie .Jest to spowodowane sytuacja zwiazana z jej kontraktem,ktory sie nie skonczyl,mimo,ze SG1 juz nie ma. :smilie2: Dlatego tez trzeba bylo ja tutaj umiescic . Wiemy tez, ze Higginson podpisala kontrakt na 6 lat,wiec jest rzecza niemozliwa,aby aktorke zwyczjnie wykopano. Mysle,ze w nastepnym sezonie szykuje nam sie niezle DUO.Panie stana ramie w ramie.Kto wie,moze teraz beda 2 glowno-dowodzace. Toz to bylby dopiero odlot!! :mellow4:
  • 0

#14 SG-FAN

SG-FAN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 20.08.2007 - |12:54|

A czy jest mozliwe aby do obsady dolaczyl RDA?
  • 0

#15 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.08.2007 - |13:14|

A czy jest mozliwe aby do obsady dolaczyl RDA?

Jest to bardzo bardzo .......... nieprawdopodobne.
Jeśli już pojawi się ale gościnnie i to tyle.

Zresztą po co RDA w Atlantydzie i co miałby tam robić jako generał ?
Na tej zasadzie można jeszcze przenieść do galaktyki Pegaza Daniela + Valę + T'ealca.
Tylko co to by wtedy był za serial SG-1&Atlantis bis czy jak ?
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#16 Lord_Yu

Lord_Yu

Szeregowy

• Email
  • 52 postów
  • MiastoTarnow

Napisano 31.08.2007 - |19:41|

Ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego, że szanowna sierżant Carter będzie dowódcą w Atlantis... Nie wiem czemu, ale nie mogę:)
  • 0
W oczekiwaniu na SGA se number 4 :]
VRIP - SG1V

#17 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 01.09.2007 - |10:08|

Ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego, że szanowna sierżant Carter będzie dowódcą w Atlantis... Nie wiem czemu, ale nie mogę:)

Chyba Pani Podpułkownik :P Zresztą wolę Samantę niż dr. Weir :D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#18 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 02.09.2007 - |20:16|

Chyba Pani Podpułkownik :P Zresztą wolę Samantę niż dr. Weir :D

Z tego co pamiętam to w jednym z filmików z czwartego sezonu jest przedstawiona sytuacja, jak Shepperd gratuluje awansu Samanthcie :D, czyli ona będzie chyba pułkownikiem...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#19 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 03.09.2007 - |17:41|

Zgadza się, była taka scena. Z resztą nie powierzyliby dowództwa nad Atlantydą Podpułkownikowi (równie dobrze Sheppard mógłby zostać dowódcą).
Co do sierżanta- czyżbym wyczuwała subtelną nutkę ironii? (Tak mnie naszło coś na shreka:P). Hehehe.
Ok. To było oczywiste. ;)
  • 0
WACKO!!

#20 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.09.2007 - |08:57|

Z tego co pamiętam to w jednym z filmików z czwartego sezonu jest przedstawiona sytuacja, jak Shepperd gratuluje awansu Samanthcie :D, czyli ona będzie chyba pułkownikiem...

Być może :) Szczerze powiedziawszy nie oglądałem spoilerów,ale awans jest jak najbardziej prawdopodobny :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych