Osoba widziana na monitorze w stacji perła w s3o5
Napisano 06.11.2006 - |15:23|
Tylko daje do myślenia pytanie, dlaczego miał zainstalowaną kamerę u siebie.
Jakie jest wasze zdanie ?
Napisano 06.11.2006 - |18:20|
Wydaje mi się że jest to The Flame, ale jest to stacja nr. 1, ale w lostpedi piszą że stacją nr.1 jest arrow (strzała) więc sam już nie wiem.
Napisano 06.11.2006 - |18:59|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 06.11.2006 - |20:44|
Jeśli ktoś czytał moje poprzednie teorie to ta może być sprzeczna z moimi poprzednimi teoriami ja porostu mam ich dużo i wybieram z nich najciekawsze i prawdopodobne.
Według mnie czarna chmurka to są dusze zamarłych na wyspie wyczytałem na forum, że Eko w chmurce widział twarze może był to twarze zmarłych?
Użytkownik kitket edytował ten post 06.11.2006 - |21:47|
Napisano 06.11.2006 - |21:02|
Wytłumacz nam tylko, dla czego dusze zmarłych zbijają i w jaki sposoób kolektywnie tworzą "dymek"?Nie chciałem tworzyć nowego tematu, więc postanowiłem napisać to tu.
Jeśli ktoś czytał moje poprzednie teorie to ta może być sprzeczna z moimi poprzednimi teoriami ja porostu mam ich dużo i wybieram z nich najciekawsze i prawdopodobne.![]()
Według mnie czarna chmurka to są dusze zamarłych na wyspie wyczytałem na forum, że Eko w chmurce widział twarze może był to twarze zmarłych?
Użytkownik Jonasz edytował ten post 06.11.2006 - |21:03|
Genesis
Napisano 06.11.2006 - |21:18|
Napisano 06.11.2006 - |21:58|
Wydaje mi się ze Eko nie dał się złamać i dlatego zginął,
Może gdyby okazał skruchę to by żył
a może chcieli wystraszyć pozostałych, przecież Eko powiedział tuż przed śmiercią ze oni będą następni.
Mogło się komuś nie spodobać to co oni robią, pewnie te 2 nowe postacie zginą niebawem
(może i dlatego się pojawiły:)
Co do tematu czyli osoby w przepasce, może rzeczywiście to być ktoś w zastępstwie za Bena
Napisano 06.11.2006 - |22:11|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 07.11.2006 - |15:20|
Napisano 07.11.2006 - |16:47|
Napisano 07.11.2006 - |16:50|
(Desmond też kłamał co do smierci Kelvina)
Napisano 07.11.2006 - |19:42|
Napisano 07.11.2006 - |22:28|
Napisano 07.11.2006 - |22:55|
Wszystko jest mozliwe, to jest LOST!
Napisano 08.11.2006 - |07:29|
Initially, fans believed that "eyepatch-man" was Radzinsky, but producer Gregg Nations has confirmed that it is not, and that Radzinsky is indeed dead.
Prędzej to tajemniczy "ON", przed którym Othersi trzęsą gaciami
A moja teoria na jego temat jest w oddzielnym temacie
Napisano 08.11.2006 - |14:32|
Użytkownik kitket edytował ten post 08.11.2006 - |14:39|
Napisano 10.11.2006 - |08:47|
Obejzyj moment gdy eko patrzy na "dym" na stopklatce. W momencie gdy kamera przesowa sie przez srodek widac jakby blyski - tak naprawde to pojedyncze klatki przedstaiwajace... retrospekcje z zycia Eko. O ile pamietam to dokladnie te same ktore przewijaja sie przez caly odcinek. Widzial twarze. Miedzy innymi swojego brata.
Napisano 10.11.2006 - |13:29|
Jednooka postać narysowana była w łabędziu, na tych grafikach na ścianie, pewnie przez Kelvina lub Radzinskiego. Czyli się znali i spotykali, może nawet w Swanie. Oczywiście może to być zupełnie ktoś inny, ale trudno wierzyć w taki zbieg okoliczności. Możliwe też, że jednooki mieszkał wcześniej w Łabędziu, np przed Kelvinem razem z Radzinskim. To, że nie jest on Radzinskim zostało ogłoszone przez producentów.
To są fakty. Reszta to teorie. Większość skupia się wokół tego, że jest to Jacob Vanderfield z TLE. Ten pomysł pojawił się na forach jeszcze przed 6 odcinkiem i słynną już listą Jacoba! Po prostu gdzieś w TLE było zdjęcie tego Jacoba i raczej jest to zdjęcie aktora, który zagrał jednookiego. Jest on na tyle znany, że ludzie go rozpoznali. Istnieje więc szansa na to, że jednokoki to nie tylko Jacob z TLE, ale także Jacob od "listy Jacoba".
Oczywiście zastanawia to, że był on wyraźnie ubrany w taki sam kombinezon, jak Desmond i Kelvin. Sugeruje to wyraźnie, że to taki kolo jak oni, przecież Inni nie noszą takich ciuchów, choć... przecież w Hydrze, w czasie operacji, noszą ubrania z logami Dharmy.
Uczcie się angielskiego dzieci i czytajcie lostopedię
http://www.lostpedia...mage:Mural3.jpg
EDIT:
Doczytałem jeszcze, że ta grafika w Swanie była na pewno zrobiona przez Desmonda, co potwierdzili producenci. Jest na niej zresztą kobieta, która może być Penny. Czyli, jeśli Desmond rysował jednookiego, to by go skojrzałym na monitorze. A może i skojarzył, ale siedzi cicho, jak i wszyscy w tym serialu, kiedy coś odkryją. Dodatkowo jednokoka postać na grafice jest czarna, co może odnosić się do charakteru i stałego motywu serialu (biały - czarny), niż do koloru skóry.
Użytkownik BillyPielgrzym edytował ten post 10.11.2006 - |13:41|
Napisano 10.11.2006 - |14:03|
Ameryki nie odkryłeś, od początku sezonu jest bębnione, że znajdą bunkier "Flame".
To czego się oczekuje, co do charakteru postaci - może okazać się nieprawdą. w końcu to LOST.
Jedyne co potwierdzili na podcaście, że będzie to ktoś ważny, nie określili jego charakteru.
Choć - byłoby ciekawie, gdyby to od niego zacząć układankę, prowadzącą do rozwiązania zagadki.
---To są fakty. Reszta to teorie. Większość skupia się wokół tego, że jest to Jacob Vanderfield z TLE. Ten pomysł pojawił się na forach jeszcze przed 6 odcinkiem i słynną już listą Jacoba! Po prostu gdzieś w TLE było zdjęcie tego Jacoba i raczej jest to zdjęcie aktora, który zagrał jednookiego. Jest on na tyle znany, że ludzie go rozpoznali. Istnieje więc szansa na to, że jednokoki to nie tylko Jacob z TLE, ale także Jacob od "listy Jacoba". ---
Otwórz sobie lostpedię, Jacob jest "na talerzu", oczywiście ze śliczną i wyraźną fotką
To poniżej w charakterystyce "Patchy" pojawiło sie najprawdopodobniej wczoraj
He is Jacob Vanderfield from the The Lost Experience. Jacob Vanderfield's image looks like actor Andrew Divoff who played Patchy.
I fotencje w załączeniu:
aktorzy:
http://en.lostpedia....vanderfield.jpg
http://en.lostpedia....ndrewdivoff.jpg
A tu macie Jednookiego:
http://en.lostpedia....:Patchyontv.jpg
Miłego porównywania... :afro:
Tylko, że Jacob z TLE ma dwoje oczu, a nie piracką opaskę.
No chyba, że mamy jakies "przeskoki w czasie" i cudowne operacje uzdrawiające - to wtedy sie zgodzę.
---Uczcie się angielskiego dzieci i czytajcie lostopedię
Chyba odkryłam ją wcześniej niż ty geniuszu
---Doczytałem jeszcze, że ta grafika w Swanie była na pewno zrobiona przez Desmonda, co potwierdzili producenci. Jest na niej zresztą kobieta, która może być Penny. Czyli, jeśli Desmond rysował jednookiego, to by go skojrzałym na monitorze. A może i skojarzył, ale siedzi cicho, jak i wszyscy w tym serialu, kiedy coś odkryją. Dodatkowo jednokoka postać na grafice jest czarna, co może odnosić się do charakteru i stałego motywu serialu (biały - czarny), niż do koloru skóry.---
"Spojleropodobne" na sezon 3 podają, że we "Flame" może przebywać żona deGroota
Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 10.11.2006 - |14:32|
Napisano 10.11.2006 - |14:30|
---Uczcie się angielskiego dzieci i czytajcie lostopedię
.---
Chyba odkryłam ją wcześniej niż ty geniuszuI czytam dokładniej, bo ty nie znalazłes fotki Jacoba
Nie wiem skąd wywnioskowałaś, że nie znalazłem tej fotki. Gratuluję odkrycia!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »