Skocz do zawartości

Zdjęcie

Psych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
75 odpowiedzi w tym temacie

#1 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.08.2006 - |18:38|

Nie dawno na kanale USA rozpoczął się nowy serial Psych, jest on dośc podobny do medium, też opowiada historię gościa który jest medium, z tym że gośc pracuje w policji, obejżałem kilka odcinków i serial całkiem niezły szkoda tylko że nit nie robi do niego napisów, na napisy.org są tylko do drugiego odcinka. Mam w związku z tym pytanie czy nie podjąby się ktoś tłumaczenia serialu.

strona firmowa serialu Psych

Jeśli ktoś jest zainteresowany serialem mogę wstawić w odpowiednim dziale linki do wszystkich 7-iu odcinków bo tyle na razie wyszło.
Serial naprawdę wart zainteresowania.
  • 0

#2 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 24.08.2006 - |19:17|

Gosc, ktory zrobil napisy do 2 odcinka robi tez do pierwszego. Sam mialem juz nawet zaczete do niego napisy ale skoro on juz tez zaczal to nie chcialem mu sie wcinac.
Jak juz skonczy te napisy to obejrze je i jesli beda ciekawe to mozliwe ze sam zrobie jakies tlumaczenie.

Użytkownik dzidzia edytował ten post 25.08.2006 - |17:40|

• 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#3 deathnoise

deathnoise

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 25.08.2006 - |17:02|

Nie dawno na kanale USA rozpoczął się nowy serial Psych, jest on dośc podobny do medium, też opowiada historię gościa który jest medium, z tym że gośc pracuje w policji,

Nie jest medium.. posiada tylko fotograficzna pamiec i swietna umiejetnosc kojarzenia faktow.
  • 0

#4 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 01.06.2007 - |23:19|

Ostanio przeglądając kalendarz serialowy na lipiec i sierpień w poszukiwaniu serialu na wakacje natknąłem się na ten serial. Sam opis mnie zaciekwaił, ale widzę ze cieszy się małą popularnością. Może ktoś doradzi czy warto oglądać?? Natknąłem się na słabszą jakość tego serialu ale od razu z napisami, a w dzisiejszych ciężkich czasach to wielki plus :] Dlatego tym bardziej zastanawiam sie nad jego obejrzeniem.
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#5 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 02.06.2007 - |08:03|

Serial jest dobry, oglądałność troche mniejsza niż Monk'a, ale fakt że już po 8 odcinakch dostał zamuwienie na jeszcze 3 w tym samym sezonie i od razu drugi sezon, dobrze rokuje na przyszłość. Ponieważ Psych leci razem z Monk'iem w jednym bloku tego samego wieczoru, można spokojnie je porównać...
Psych jest lżejszy, w sumie całość opiera się na kłamstwie, że główny bohater jest medium ;) Bardziej rozrywkowy, fajne akcje w ostatnich 30 sekundach danego odcinka jako bonus :) Ja polecam, jeśli ktoś lubi lżejsze kilmaty przy rozwiązywaniu zgadek kryminalnych i nie tylko :)
Zwłaszcza, że teraz jest lato, a to sprzyja chęci oglądania lżejszych rzeczy :)
Cały sezon 1 jest w DSRip po 350MB, ale 26.06 jest premiera DVD sezonu 1, podobnie jak sezonu 5 Monk'a :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#6 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 02.06.2007 - |10:43|

Dzięki za pomoc, chyba sie za to wezme, bo mimo iż wszystkich serii monka nie widziałem, to zdarzało mi sie go oglądać w TV i te klimaty mi pasują. Teraz bedzie problem znaleźć napisy do wersji 350 mb dlatego chyba obejrze w gorszej jakości. Teraz nasuwa sie pytanie czy jak już wyjdzie 2 seria to czy ktoś bedzie do niej robił napisy w miare na bierząco. Bo wiadomo o Lostów itp nie ma co się martwić, ale do mniej znanych seriali może być teraz problem :]

Użytkownik Rand edytował ten post 02.06.2007 - |10:45|

• 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#7 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 10.08.2007 - |08:16|

wiem, że temat trochę dead, ale co tam...

dosłownie miesiąc temu przełamałam się i postanowiłam zobaczyć, co to jest... i normalnie wymiękłam, serial jest BOSKI... każdy odcinek mnie rozwalił... James Roday - gdzie on się chował tyle czasu...lol

serial ma również znakomitą stronę, pierwszy raz widzę tyle różnych i odjazdowych bajerów na serialowej stronie...

na DVDkach też się postarali, międzynarodowa wersja Pilota jest dłuższa o 10 minut, komentarze do odcinków są przezabawne, a wśród DELETED SCENES jest wydłużona końcówka epa 15, która po prostu rządzi :D

polecam na maksa każdemu, kto jeszcze nie widział, a ma ochotę pogapić się na coś luzackiego :D
  • 0
Dołączona grafika

#8 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 13.08.2007 - |22:48|

Dziwie sie ze ten serial ma taka mala popularnosc w polsce. Zaden ze znajomych nie slyszal o serialu na forum toic jest martwy a serial jest poprostu genialny. Jest to bez watpienia jeden z najlepszych serialow komediowych jakie w zyciu widzialem.

Ocena 1 sezonu: 9,5/10

201: 7/10
202: 10/10
203: 7,5/10
204: 8,5/10
205: 8/10
  • 0

#9 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 13.08.2007 - |23:00|

No skoro nawet SliderOH poleca to sprawdze ;)
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#10 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 14.08.2007 - |05:26|

ja zaczalem ostatnio ogladac, serial juz po pierwszym odcinku wgniotl mnie w fotel
  • 0
You are what you believe yourself to be

#11 plagus

plagus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoPolska, Częstochowa

Napisano 14.08.2007 - |18:04|

kazdy kto oglada monka to wie o tym serialu.bo zawsze ..przynajmneij w zeszlym sezonie na konieec monka byla zapowiedz psych.. serial jest boski.. ps. czy ktos moglby sie zabrac za robienie napisow do sezonu peirwszego dvdrip TOPAZ? ... albo chociaz przerobic z dsripow na dvdrip? ktore sa obecnie dostepne
  • 0

#12 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 15.08.2007 - |17:36|

Po oglądnięciu pilota powiem że jest BARDZO DOBRZE, co najmniej.
Świetna główna postać, humor, także pomocnik i reszta policyjnego zespołu.

Idę za ciosem i oglądam resztę.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#13 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 15.08.2007 - |19:45|

Plagus, ja robie własne napisy do własnych DVDRipow, ale podejrzewam, że skoro źródło to samo, to i napisy powinny pasować... robie po jednym epie dziennie, na razie mam skończone 6 i zaczęty 7... nie udostępniam nigdzie, ale mogę podać na priva... jeśli chcesz, to napisz do mnie PW

Ja Monka oglądam, ale z Canal+, więc wcześniej reklam PSYCH nie widziałam... po prostu zobaczyłam reklamę DVD na tvshowsondvd i tak mnie jakoś zaciekawiła... po prostu szok w trampkach :D

w miarę, jak robie napisy, to potem oglądam sobie odcinki z komentarzami twórców i aktorów... można się nieźle obśmiać, a do tego wychodzi na jaw, że tam co kawałek są jakieś nieplanowane wstawki od Jamesa... on po prostu dodaje coś od siebie, gdzie tylko się da, począwszy od ananasa w pilocie... praktycznie każdy dialog ma jakiś rozwalający dodatek od Jamesa, którego nie było w scenariuszu... on jest genialny :D

mam nadzieję, że z pomocą kumpeli uda mi się zorganizować autograf Rodaya, już dawno o żaden nie walczyłam :D
  • 0
Dołączona grafika

#14 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 15.08.2007 - |23:10|

Także obejrzałem pilota... no i warto było ;) Czy każdy odcinek to inna sprawa do rozwiązania(tak jak np. w Numb3rs)?
  • 0

#15 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 16.08.2007 - |09:45|

Tak, w każdym epie inne śledztwo, przy czym ep nr 2, The Spellingg Bee jest zdecydowanie moim ulubionym z sezonu 1 :D
  • 0
Dołączona grafika

#16 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 16.08.2007 - |16:06|

Aha, no to właściwie dobrze(choć na trzecim sezonie Numb3rs dałem spokój). Tylko, żeby jeszcze znaleźć nie-torrentowe DVDRip-TOPAZ ;/

Użytkownik garus edytował ten post 16.08.2007 - |16:09|

• 0

#17 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 19.08.2007 - |10:42|

Hej, a mieliście okazję obejrzeć nagranie Jamesa z castingu? rzucili bonusy w sieć, czy tylko gołe odcinki?
  • 0
Dołączona grafika

#18 mortis4321

mortis4321

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 19.08.2007 - |11:02|

Hej, a mieliście okazję obejrzeć nagranie Jamesa z castingu? rzucili bonusy w sieć, czy tylko gołe odcinki?

Niestety same golutkie odcinki tylko (plus subpack). Takze jak mialabys chec i mozliwosc to mozesz to zripowac i gdzies wrzucic (na jakiegos rapidshare czy cos podobnego) :) .
  • 0

#19 fantaa

fantaa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 19.08.2007 - |11:03|

Witam
czy na jakiejs stronie sa napisy do sezonu 1 Psych, bo albo jestem slepy albo nie widze.
Czy moglby ktos podeslac na maila (hdtv lub synchro do dvdripow, nie ma roznicy jakie).
art01@o2.pl

dziekuje z gory
fantaa
  • 0

#20 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 19.08.2007 - |13:34|

206

Niezle, obawialem sie jak Gus bedzie udawal ze jest medium, niepasowalo mi to do jego postaci ale ladnie wyszli z tej sytuacji. Pomysl z niewdziecznym wujkiem tez dobry.

Ocena: 7/10
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych