Skocz do zawartości

Zdjęcie

Traveler

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#1 forbes

forbes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoSłupsk

Napisano 28.07.2006 - |12:17|

Obejrzałem wlasnie pilot nowego serialu Traveler (Traveler.S01E01.DVDSCR.XviD-PREAiR), z tego co znalazlem w necie ( a nie chcialo mie sie za duzo szukac, bo wczorajszy jestem;) emisja ma sie zaczac w styczniu 2007. Napisy sa juz na hataku wiec mysle ze pewnie dalej beda, serial zapowiada sie calkiem niezle. Opowiada historie trojki przyjaciol, ktorzy ukonczyli studia i postanawiaja sie wybrac na 2 miesieczna wyprawe po kraju. Zaczynaja od NY w muzeum gdzie robia stary dowcip z jazda na rolkach po tymze muzeum. Dalej nie bede chyba opisywal bo jeszcze ktos uzna to za spoilery. Ogladalem z przyjemnoscia, trzyma w napieciu i z checia i niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy, juz mnie wciagnelo.

Użytkownik johnass edytował ten post 26.05.2010 - |19:47|

• 0

#2 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 28.07.2006 - |13:18|

Stary już masz u mnie plusa :> Słupsk rulez :]

Tak czy inaczej, Juri24 niejako przekonał mnie do obejrzenia tego odcinka i trzeba przyznać, że nie było źle. Najbardziej ciekawi mnie sprawa tego Murzyna z hotelu, bo coś człowiek za dużo wiedział i kombinował. Dlaczego im pomógł? Jeśli wiedział co się staie, dlaczego im nie przeszkodził? Mam nadzieję, że ten człowiek jeszcze się pojawi, bo ciekawie byłoby odkrywanie kim on jest. Podobnie zresztą jak tajemnica Willa Travelera, który sporo się natrudził, żeby wysadzić to muzeum... 2 lata życia, plus starania żeby nie znaleźć się na fotografiach. Fakt wyprzedarzy akcji (bo chyba o to chodziło) świadczy też, że to jakaś grubsza akcja... No zobaczymy w jakim kierunku pójdą twórcy.
  • 0

->1019<-

#3 forbes

forbes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoSłupsk

Napisano 28.07.2006 - |14:01|

No własnie najbardziej zaintrygowalo mnie to kim jest traveler. Ten murzyn tez zdaje sie cos wiedziec, chociaz bardziej obstawiam ze jest byc moze bylym pracownikiem jakiejs agencji lub kims podobnym. Co do smierci willa w muzeum mysle ze zwloki podlozono, no i sprawa tajemniczej postaci na koncu filmu. Pewnie za wszystkim stoi Grupa Trzymajaca Władze;)
  • 0

#4 POSTMAN

POSTMAN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 28.07.2006 - |17:32|

Z pilotów które oglądałem ostatnio to ten był najlepszy. Szkoda ze tak długo trzeba będzie czekac na emisje serialu. Spodziewałem sie jakiejś podrózy w czasie bo nie wiedziałem o czym bedzie serial a tytuła sugerował jakies podróże. Pozytywnie zaskoczyło mnie to co sie stało. Serial w stylu Hitchcoca, na poczatku trzęsienie ziemi a potem napięcie rosnie.

Użytkownik POSTMAN edytował ten post 28.07.2006 - |17:34|

• 0

#5 Randall85

Randall85

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 28.07.2006 - |19:02|

Mi tylko jedno nie spodobało się w tym pilocie.Dlaczego furgonetka FBI wjechała w jakąś alejkę z garażami?I właśnie tam zostali trafieni przez taksówkę.
  • 0
www.othertees.pl - Koszulki z nadrukami, projektowanymi przez artystów z całego świata

#6 KuBa:)

KuBa:)

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów
  • MiastoKraków

Napisano 29.07.2006 - |16:54|

Ten murzyn z hotelu jest niezłą zagadką.... to przyznaję.
Serial ma również fajną muzykę, jednak jakoś tak kojarzy mi się z Prison Break no ale może to tylko takie moje odczucia ;)
  • 0

#7 JediAdam

JediAdam

Kapral

• Grupa Hatak
  • 206 postów

Napisano 29.07.2006 - |17:58|

Mnie przyznam ze serial mile zaskoczyl :) Mysle ze bedize spoko :)
Co do furgonetki wjezdzajacej w zaulek, sadze ze chcieli ich tam po cichu zabic, bo patrzcie jak sie juz wywrocili to agent fbi zaczyna strzelac do jednego z nich, jaki fbi agent by to robil :P ?
Na pewno chcieli ich zabic, to jedyne wytlumaczenie :)
  • 0

#8 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 31.07.2006 - |12:10|

Wydaje mi się że szef policji tez moze byc w to zamieszany. Cwanie wymyslil żeby wypuscic jednego z podejrzanych. Po co miec jednego i Bog wie gdziesz szukac drugiego jak mozna ich capnac za jednym razem w domu ojca. Przypuszczam ze wiedzial o telefonie z ostatniej sceny.
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#9 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 01.08.2006 - |14:40|

kiedy beda kolejne odcinki travelera? bo pilot bardzo mnei zaciekawil :)
  • 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#10 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 01.08.2006 - |15:19|

kiedy beda kolejne odcinki travelera? bo pilot bardzo mnei zaciekawil :)

W styczniu
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#11 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 06.08.2006 - |21:00|

Całkiem dobry pilot, zobaczymy jak się rozwinie serial.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#12 spok

spok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 06.08.2006 - |22:55|

Faktycznie serial zapowiada się interesująco. Szkoda, jedynie że raczono nas standardowym, czerdziestominutowym pilotem. Skoro na kontynuację serialu mamy poczekać aż do nowego roku, chętnie obejrzałbym coś dłuższego. No nic, póki co jest dobrze i mam nadzieję, że to kilka miesięcy czekania będzie tego warte.

@Neoo: Wątek murzyna z obsługi hotelowej *musi* być kontynuowany lub wyjaśniony. Inaczej odejmę temu serialowi kilka punktów w mojej osobistej skali ocen. Fabuła utraciłaby znacznie na zagraniach typu _w_krytycznych_momentach_oraz_zwrotach_akcji_zjawia_się_tajemniczy_koleś_który_ratuje_sytuację_po_czym_znika_bez_śladu_. ;-)
  • 0

#13 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 524 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 10.08.2006 - |16:51|

no rareszcie znalazłem troche czasu na oglądnięcie pilota i musze przyznać że nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, fabułą prezentuje się bardzo zawile,
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
to ob tylko scenarzyści staneli na wysokości zadania narazie mam smaka na ten serial zobaczymy po kilku pierwszych odcinkach :afro:

EDIT: przepraszam za spiler troche się zapomniałem :)

Użytkownik morman edytował ten post 10.08.2006 - |19:48|

• 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#14 spok

spok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 10.08.2006 - |19:09|

@morman: Zaspoilerowałeś! :P A swoją drogą nie możemy tak do końca jednoznacznie stwierdzić czy to zdrada. Za mało danych. ;-)
  • 0

#15 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 01.09.2006 - |16:22|

swietny!! przypomina mi prison break. Moze nie tak dopracowany , ale akcja wartko plynie do przodu i co najwazniejsze, jest realistyczna. No a przede wszystkim, cholernie intrygujaca fabula. Chce sie dowiedziec, kim jest Will Traveler!! :D Serio, polecam i czekam na kolejne odcinki :)

Użytkownik borderline edytował ten post 01.09.2006 - |16:26|

• 0

#16 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 02.09.2006 - |00:28|

Traveler bedzie emitowany posrodku sezonu, styczen - marzec 2007.

Użytkownik Modes edytował ten post 02.09.2006 - |00:28|

• 0

#17 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 29.12.2006 - |09:21|

Pilocika oglądałem 2 razy :), serial zapowiada się super, tylko czemu tak późno będzie...
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#18 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 29.12.2006 - |11:02|

wiadomo juz kiedy dokladnie traveler wystartuje?
  • 0

#19 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 29.12.2006 - |16:49|

nadal nic :/
  • 0

#20 FiSH

FiSH

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • Miasto[ HTD ] Music

Napisano 31.12.2006 - |13:26|

hmm, niewiadomo? nie wiem na ile to jest wiarygodne, ale na tej stronce juz od dawna est napisane że 1 stycznia 2007 to rusza
http://next-episode....3/overview.html

edit:

jednak to była chyba jakaś orientacyjna data. :/

Użytkownik FiSH edytował ten post 31.12.2006 - |13:32|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych