Skocz do zawartości

Zdjęcie

The O.C.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 27.06.2006 - |11:56|

Nie znalazłem na forum tematu o tym serialu, więc załozyłem ten. Przeglądając programy widziałem , że ma lecieć jakiś nowy serial ,,życie na fali'' ale pomyślałem,że to jakieś głupoty i tyle. Nopiero jak przypadkowo natrafłem na niego na TVN-ie to zobaczyłem ,że to żadne ,,życie na fali''(cały czas sie zastanawiam czemu polacy lubia być tacy orginalni i wymyślać takie bezsensowne tytuły :/ )ale ,,The O.C.'' o którym czytałem dużo dobrego i miałem ochote go obejrzeć. Dzięki polskiemu tytułowi straciłem pierwsze 4 odcinki ale na szczęscie nadrobiłem juz zaległośći i teraz już spokojnie mogę na bieżąco na TV oglądać.Czy ktoś poza mna ogląda jeszcze ten serial ;) ?Co o nim sądzicie?Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych młodzieżowych seriali.

Użytkownik Skaara edytował ten post 29.06.2006 - |20:55|

• 0

#2 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 27.06.2006 - |18:56|

No ja oglądam serial również :). Póki co wydaje się być w porządku i będę oglądał, myślę, że mnie nie zniechęcą :P. Lubię się czasem oderwać od SC-FI :P. Liczę na to, że TVN zapoda przynajmniej 2 sezony i się nie zawiodę, bo wiem, że dwa są zapewnione, jeden po drugim :). Tylko oglądać :].
  • 0

#3 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 29.06.2006 - |09:41|

Serial narazie wygląda na ciekawy. Jedne co mnie wkurza to czas jego emisji. TVN jak zwykle się popisał :lol: .
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#4 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 29.06.2006 - |16:18|

Serial narazie wygląda na ciekawy. Jedne co mnie wkurza to czas jego emisji. TVN jak zwykle się popisał :lol: .

Owszem ogląd się nieźle pomijają porę :( .
A mnie wkurza to ten gościu [zapomniałem imienia ten co go przyjeli do tej rodziny] z wieczną miną skarconego spaniela :P Mam nadzieję ,że chociaż w 3 sezonie ją zmieni :hyhy:

Użytkownik biku1 edytował ten post 29.06.2006 - |16:18|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#5 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 30.06.2006 - |18:21|

Tak to już jest z polskimi telewizjami,że jak już jakiś fajny serial puszczą to zawsze o dziwnej porze ;]
Jak dla mnie to ten serial napędzają Seth i Summer( te ich przekomarzania :hyhy: ).Głownymi bohaterami są niby Ryan i Marissa ale gdyby nie było Setha i Summer to bym chyba tego serialu nie oglądał B)

Użytkownik Skaara edytował ten post 30.06.2006 - |18:21|

• 0

#6 MaGiK

MaGiK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 02.07.2006 - |18:53|

no ja tez zaczalem ogladac OC gdy zaczal leciec w TVNie, bardzo fajnie sie oglada, naprawde wciaga. Co do poprzedniego posta to chcialbym zeby seth byl z anna a nie summer... anna jest bardzo sweeettt, a summer to moim zdaniem jakas pomylka ;/
  • 0

#7 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 02.07.2006 - |21:52|

Ja natomiast nie ogladam na TVNie bo na bierząco ogladam na kompie niedługo po każdej premierze odcinka :D Serial bardzo przyjemnie sie ogląda, chociaż czasami jest przewidywalny. Jest dobrym uzupelnieniem dla mojego ogladania Losta, BSG, Stargate czy innych Sci-Fi. Jeśli ktos by sie chciał dowiedziec co bedzie dalej to walcie do mnie :P
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#8 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 03.07.2006 - |08:00|

Co do poprzedniego posta to chcialbym zeby seth byl z anna a nie summer... anna jest bardzo sweeettt, a summer to moim zdaniem jakas pomylka ;/

Mam całkowicie takie samo zdanie :D.

Seth ==> jako że chyba większość ogląda ten serial na TVN to proszę nie wal spoilerami ;).
  • 0

#9 Gwalin

Gwalin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 09.07.2006 - |11:32|

Nooo... serial jest konkretny naprawde... wkurza mnie tez ten wyglad zranionego psa u tego typa.... ale ahhh Anna jest swietna.... niezla [beeep] ;)
  • 0

#10 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 14.07.2006 - |16:34|

.... ale ahhh Anna jest swietna.... niezla [beeep] ;)

No też polubiłem Annę. Szkoda,że odeszła z serialu(jak dla mnie obok Setha i Summer napędza(ła) go), :unsure: Mam nadzieję,że sie jeszcze kiedyś pojawi w jakimś odcinku gościnnie. Będzie mi jej brakowało. :(
  • 0

#11 Gwalin

Gwalin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 15.07.2006 - |10:24|

No... serio.... usuniecie Anny z serialu to wielki blad... byla swietna postacia... i az milo bylo poprostu na nia patrzec na tym ekranie ;)
Ogolnie ile jest sezonow poki co O.C?
  • 0

#12 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 15.07.2006 - |11:37|

No... serio.... usuniecie Anny z serialu to wielki blad... byla swietna postacia... i az milo bylo poprostu na nia patrzec na tym ekranie ;)
Ogolnie ile jest sezonow poki co O.C?

Teraz są całe trzy sezony. W naszym TVN zbliżamy sie chyba do końca pierwszego.

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#13 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 15.07.2006 - |13:30|

1 sezon ma 27 epizodów więc jeszcze tydzień i się na TVN skończy. Ciekawe czy wyemitują też od razu 2 sezon czy pozostanie torrent ;).
  • 0

#14 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 15.07.2006 - |13:50|

1 sezon ma 27 epizodów więc jeszcze tydzień i się na TVN skończy. Ciekawe czy wyemitują też od razu 2 sezon czy pozostanie torrent ;).

Na 100% to niczego nie można powiedzieć ale po 1 sezonie ma być odrazu puszczany 2. :)
A kupili 3 sezony więc może i uraczą nas całością.

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#15 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.07.2006 - |21:13|

Ha a ja dziś widziałem w Tele Tygodniu pierwszy odcinek O.C. drugiego sezonu więc to raczej pewna informacja :clap:
  • 0

#16 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 22.07.2006 - |14:08|

Ha a ja dziś widziałem w Tele Tygodniu pierwszy odcinek O.C. drugiego sezonu więc to raczej pewna informacja :clap:

Żeby podsumować :D.
W poniedziałek będzie ostatni odcinek 1 sezonu, a od wtorku zaczynają 2 sezon.

Użytkownik Pawel edytował ten post 22.07.2006 - |14:09|

• 0

#17 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 24.07.2006 - |20:15|

Wszystko cacy tylko nie pasi mi godzina emisji.Jakoś taka dziwna :D dlatego codziennie sobie nagrywam i gdy nie ma nic w telewizji wieczorem to siadam na kanapie i oglądam to wystawne życie bogatych nastolatków i ich rodziców B) Swoją drogą przypomina mi to trochę Dynastie tylko tutaj nie chodzą w takich ubraniach,ale mi się tak jakoś skojarzyło.Ehhh Dynastia=moje dzieciństwo.To były czasy... :)
  • 0

#18 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 25.07.2006 - |16:00|

No to drugi sezon się zaczął :D Stary ojczulek dołączył do stałej obsady heh :hyhy: choć w sumie już od połowy pierwszego sezonu pojawiał się praktycznie w każdym odcinku. Szkoda tylko,że nie ma już Chris Carmacka, jakoś polubiłem tego aktora.Ktoś coś już wie na temat 3 sezonu? Czy TVN ma zamiar puścić go zaraz po 2?
  • 0

#19 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 25.07.2006 - |16:26|

No to drugi sezon się zaczął :D Stary ojczulek dołączył do stałej obsady heh :hyhy: choć w sumie już od połowy pierwszego sezonu pojawiał się praktycznie w każdym odcinku. Szkoda tylko,że nie ma już Chris Carmacka, jakoś polubiłem tego aktora.Ktoś coś już wie na temat 3 sezonu? Czy TVN ma zamiar puścić go zaraz po 2?

Narazie nic nie wiadmomo :( Może możemy jedynie domyślać się,ale mam przeczucie,że drugi sezon to będzie ostatni sezon który zobaczymy na TVN-ie.Ale bądźmy dobrej myśli i oglądajmy narazie 2 serie :D :P
  • 0

#20 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 25.07.2006 - |16:39|

A więc nie będzie trzeciego sezonu zaraz po drugim, to już jest pewne, 28-go sierpnia jest ostatni, 24 odcinek 2-go sezonu The O.C. Kolejnego dnia jest już w tej godzinie "Moja Krew". No chyba, że dadzą jakoś rzadziej, raz na tydzień, co jest możliwe :). By nie dogonili zbyt szybko Ameryki, bo TVN chyba by się pochlastał robiąc coś takiego :P.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych