Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ptak ktory wykrzykuje imie Hugo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#1 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 27.05.2006 - |08:19|

Ten ptak ktory wypowiedzial imie Hugo byl rowniez w sezonie 1 [25 odc, jak wracali z dynamitem z Black Rocka] i rowniez wypowiedzial jego imie !!!
podaje czas dla wersji z lektorem PL ok 40:15

s1
Dołączona grafika
Dołączona grafika

s2
http://img380.images.../mozebyc9xi.png

trzeba by ponownie obejrzec momenty tam gdzie Huga chodzil po wyspie [np. Dave]

wg. mnie ten ptak oszczegal Huga przed jakims niebezpieczenstwiem
-s1 - bunkier
-s2 - przed zasadzka
  • 0

#2 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 27.05.2006 - |12:53|

W mega lotto jackpot znalazłem cos takiego:
Dołączona grafika

Jak myślicie czy to coś oznacza, bo według mnie to jakaś zmyła jest.

To logo podpisane jest catbird. Calkiem ciekawe ;)

czy to nie jest ten ptak, który w finałowym odcinku 2giej serii wykrzykuje imię Hurleya? :D
  • 0

#3 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 27.05.2006 - |12:59|

Pomocne zdjęcia :) Faktycznie przypominam sobie tego ptaka , czy to możliwe że Hurley kontaktuje się z wyspą , albo to ona z nim ?
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#4 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 27.05.2006 - |15:08|

Bardzo dziwne. Wreszcie ktoś poruszył ten temat. Kolejna tajemica na 3/4 sezon :D
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#5 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 27.05.2006 - |19:38|

Oh ludzie. Ptak był pewnie wyszkolony przez "Others". Działa podobnie jak dymek. Dymek skanuje a ptak szpieguje :P
  • 0
4 8 15 16 23 42

#6 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 28.05.2006 - |11:30|

wydaje mi sie ze ptak ostrzegal Hugo w s2 by nieszedl dalej a w 1 po dynamit
  • 0

#7 Arthur

Arthur

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 28.05.2006 - |11:50|

Zobaczcie, ze to jest to samo miejsce..... to z bunkrem i z zasadzka.
  • 0

#8 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 28.05.2006 - |12:03|

Zobaczcie, ze to jest to samo miejsce..... to z bunkrem i z zasadzka.

No coś ty przecież Zeke zdjął przed nimi brodę więc na pewno by nie zaprowadził ich do tej samej udawanej wioski !
  • 0

#9 Arthur

Arthur

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 28.05.2006 - |12:20|

No coś ty przecież Zeke zdjął przed nimi brodę więc na pewno by nie zaprowadził ich do tej samej udawanej wioski !

Chodzi mi o zdjecia, ze dwie sytuacje a to sa mo miejsce
  • 0

#10 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 28.05.2006 - |13:25|

Twórcy w jednym z wywiadów powiedzieli, że widzieliśmy potwora (The Monster), ale nie zdawaliśmy sobie sprawy, że na niego patrzymy. MOże to ten potwór w postaci ptaka :-)

Albo jest tak duży, że patrząc na niego widzimy tylko niewielką część i nie zdajemy sobie sprawy, że to potwór. Ewentualnie może mieć takie właściwości jak kameleon. A znając Losta jest to zupeełnie coś innego

Użytkownik jacekfreeman edytował ten post 28.05.2006 - |15:35|

• 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#11 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 28.05.2006 - |14:06|

Twórcy w jednym z wywiadów powiedzieli, że widzieliśmy potwora (The Monster), ale nie zdawaliśmy sobie sprawy, że na niego patrzymy. MOże to ten potwór w postaci ptaka :-)

a może to Vincent, albo dymek? :]
  • 0

#12 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 28.05.2006 - |14:18|

a może to Vincent, albo dymek? :]

Aż mnie skręca jak czytam wasze posty :mellow: Czemu odczytujecie tak dosłownie to co mówią scenarzyści i czemu przyczepiliście się do tego nieszczęsnego ptaka ??
Dobrze wiemy że Cerber może być generowany przez " Othersów " , więc szukajcie czarnego dymu w postaci jakiejś z osób np: na pomoście , przecież oni też posiadają komputery ........ Może to Fenry nim steruje ???
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

#13 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 28.05.2006 - |19:37|

Czytał ktoś z was książke ":Lost: Zagrożony Gatunek:" ????
bo ja tak,.....tam cała książka kręci się wokół ptaka, rajskiej papugi.
Tylko mi sie ta n wyspie troche duża wydaje, ale bardzo prawdopodobne jest nawiązanie do ptaka z książki. Choć czy ma to jakiś sens???
  • 0

#14 xabre

xabre

Szeregowy

• Email
  • 10 postów

Napisano 28.05.2006 - |22:29|

Cerber ? w orginale by psem, czyzby to ten Labrador Walta miał byc starznikiem wyspy (tzn. dymek przybra jego fiznonomie) i teraz kontroluje dla OTHERS nowych ? moze byc i tak

bedac powaznym wybaje mi sie, ze system ochrony wyspy jest zaawansowany (jak na l. 80 :D) ale raczej nie bedzie to dymek (który moze byc po prostu jakims elementem ekosystemu wsypy albo sztucznym tworem powstałym w wyniku incydentu) btw w SG: Atlantis trafiaja na planete gdzie pod postacia eergetycznej mgły egzystują sobie jej mieszkancy, a i sami Pradawni przeszli w stan czytsej energii może taki los spotkał mieszkancóe tej wyspy (albo tychc co zbudowali stope) bo jeżeli popatrzec na ciało człowieka z punktu widzneia fizyki/chemi to jest to biologiczna fabryka energii (vide maszyny z Matrixa)

duzo tych moze, ale cóz taki serial
  • 0

#15 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów

Napisano 29.05.2006 - |10:20|

Cerber to nazwa strażnika wyspy z którym nasi Lostowicze już nieraz się konfrontowali ........ pies Vincent nie ma tu NIC do rzeczy........... ( porażka ) ....... A ptak jak wiemy nic nie wykrzykuje - przestańcie tak dosłownie odczytywać słowa bohaterów......
  • 0

#16 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 29.05.2006 - |10:42|

jak nic nie wykrzykuje?? Wyraznie slyszec i to w roznych sezonach ze to mowi jakos nigdzie indziej chyba papugi nie bylo
  • 0

#17 streamer

streamer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 29.05.2006 - |11:50|

a moze po prostu ten ptak czesto latal za Hurleyem jak ten chodzil po wyspie jesc ukryte przez siebie zarcie :b
mozliwe ze uslyszal jego imie, szybko zalapal i teraz jak go widzi to wykrzykuje
  • 0

#18 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 29.05.2006 - |18:49|

co papug krzyczał? hurley?
dajcie spokój niedługo Wincent puści bąka a Hurley spyta "ktoś mnie wołał?" :clap: :clap:

Użytkownik xl1027 edytował ten post 30.05.2006 - |09:49|

• 0

#19 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 29.05.2006 - |19:34|

Cerber to nazwa strażnika wyspy z którym nasi Lostowicze już nieraz się konfrontowali ........ pies Vincent nie ma tu NIC do rzeczy........... ( porażka ) ....... A ptak jak wiemy nic nie wykrzykuje - przestańcie tak dosłownie odczytywać słowa bohaterów......

chłopie, zanim coś napiszesz, staraj się to w jakiś sposób poprzeć(ptak wykrzykuje imię Hurleya- wystaczy się odrobinę przysłuchać; ludzie, którzy uważają Vincenta za ważne(nieodgadnione,niezauwazane) ogniwo w całym serialu też mogą mieć rację, więc pozwól im na wyrażanie swoich oponii, gdyż w tym serialu nie da się jednoznacznie powiedziec, co jest pewne, a co nie);
przez te 20 dni swojego pobytu na forum napisałes prawie 200 bzdunych postów, więc proszę cię, nie pouczaj tutaj starych bywalców, bo czytając niektóre z twoich postów doszedłem do wniosku,że do takowych jeszcze sporo ci brakuje...

Użytkownik rychu16 edytował ten post 29.05.2006 - |19:36|

• 0

#20 Tofik

Tofik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 29.05.2006 - |21:11|

Czy Wy słyszycie, ze on wykrzykuje to imię? Bo ja słysze zwykły wrzesl , nierozumiem :) wytłumaczy ktos mi ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych