Akcja będzie umiejscowiona 50 lat przed wydarzeniami z BSG i opowiadać będzie o historii dwóch rodzin Adamów i Graystonów. Jutro napiszę coś więcej, bo na razie mam juz dość (no chyba, że ktoś pofatyguje się na stronę Gateworld i zrobi to za mnie... ja wstanę raczej późno ).
Szybki komentarz: Ludzie kolejny serial do wbicia na blachę Jak tu nie kochać Ameryki :clap: Jeszcze nie mogę w to uwierzyć :clap: :clap:
GateWorld
EDIT: Jest rano, mogę napisać coś więcej
Otóż serial określony został jako saga familijna i opowiada historię Adamy i powstania Cylonów. Kiedy serial się zaczyna społeczeństwo Kolonialne posiada trwały pokój. Technologia jaką się otaczają sprawiła, że życie każdego zmieniło się na lepsze. Ale niedługo ma nastąpić niespotykany przełom w robotyce, który sprawi, że połączenie sztucznej inteligencji z ciałem maszyny stanie się faktem. Powstanie pierwszy Cylon. Śledząc losy dwóch rodzin Adamów i Graystonów, Caprica przedstawi nam złożoną intrygę, akcję i politykę w serial który ma być pierwszą sagą rodzinną osadzoną w realiach SF.
Produkcją ma się zająć Ronald D. Moore i David Eick, scenarzysta 24 Remi Aubuchon oraz NBC Universal Television Studio.
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 27.04.2006 - |12:32|